תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
בלה בלה בלה :LOL2: :LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 18:34 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
אור לגויים ממש, אה?

*איך אתה מתמודד עם האכזבה מחוסר חסימתי?

ממש אור לגויים
1. אנחנו לא אכזריים כמו המערביים שמפציצים את דעאש מבלי לשים לב אם זה אזרח או מחבל
אנחנו מפחתים פצצות חכמות לא להרוג חלילה אוכלוסייה אזרחית או אוכלוסיה מסייעת למחבלים
2. אנחנו מודיעים לפני שמורידים בית של מחבל ומבקשים שייצאו משם
3. צרפת ארהב בריטניה רוסיה וכל העולם המערבי לא מדגדג את המוסריות שלנו
4. והעולם הלא מערבי,או כמו שאומר גזען טהור כמוני,העולם הערבי שאתה מחבק ?בכלל אין על מה לדבר.

1. המספרים אומרים אחרת (למשל: בהפצצות האחרונות על עזה - כנראה כ-75% מההרוגים אזרחים, בוא נתפשר על חצי).
2. גם החמאס הודיע בסמס שהוא מתכוון להפציץ אזור כזה או אחר. לשיטתך זה מנקה אותם מאשמה, אז אני לא מבין למה אתה כל כך כועס עליהם כל הזמן.
3. תזכיר לי מתי לאחרונה הם נלחמו מול מישהו והרגו אלפים שחצי מהם בכלל אזרחים?
4. זה כמו להתפאר בזה שהגעת לפלייאוף העליון של הלאומית, כשלפני רגע תיארת את את עצמך כמינימום מועמד לגביע האלופות ("אור לגויים").

1. במלחמה יש הרוגים חפים מפשע, כששולחים אליך טילים מתוך בית בן 8 קומות, מלבד להזהיר את התושבים כי הבית הולך להיות מופצץ ורצוי שיסתלקו משם, אין באמת הרבה אפשרויות אחרות למנוע פגיעה שכזאת אם הם לא מתפנים בעצמם. (האם כוחות הקואליציה מבצעות דברים דומים לפני שהם מפציצות?)
2. מעבר לכך שהחמאס שלח הודעות ככלליות (יהודים תברוחו כי אנחנו באים לשחוט אותכם), גם מרבית הרקטות שלהם לא הלכו למתקנים או מטרות צבאיות.
3. אמנם כתבה מלפני 10 שנים אבל רק במלחמת עיראק השניה (עד 2006) המספרים של האזרחים שנהרגו הם בין 30,000 (הערכת משטר בוש) ל655,000 על פי צוות אמריקאי עירקי שבדק באופן עצמאי), אמנם לא כולם נהרגו ע"י כוחות הקואליציה (לפי הכתבה נראה שזה מספר הכולל גם כאלו שנהרגו ממכוניות תופת ופיגועים של מליציות מקומיות) אבל עדיין המסרים והכמויות לא מתקרבים כלל אפילו לדיווחים של החמאס עצמו לגבי כמות האזרחים שנהרגו.

מתוך הכתבה - http://www.haaretz.co.il/news/world/1.1312657
" לוטננט ג'נרל טומי פרנקס, שהוביל את הפלישות לעיראק ולאפגניסטאן כראש פיקוד מרכז של צבא ארה"ב, הצהיר פעם כי אצלו "לא סופרים גופות". תגובה בוטה זו לשאלה בדבר נפגעים אזרחיים היתה ניסיון להבדיל בין המלחמות בעידן ג'ורג' בוש לבין המפלה האמריקאית בווייטנאם. אז היה נהוג לפרסם מדי יום הודעה המפרטת את מספר הלוחמים הווייטנאמים שנהרגו בידי כוחות ארה"ב. המטרה היתה לשכנע אמריקאים ספקניים שהניצחון נמצא בהישג יד. ואולם רעיון ספירת הגופות היה דבר גס - במיוחד כשהתגלה שרבים מלוחמי הגרילה שנהרגו היו למעשה נשים, ילדים ואזרחים לא חמושים.

עיראק תהיה שונה, הוחלט. ארה"ב תספור את מתיה (כיום קרוב ל-4,000), אך מספר ההרוגים העיראקים במלחמה לא היה עניין שהפנטגון או כל מחלקה אמריקאית אחרת התכוונו למדוד במספרים. במיוחד מהרגע שבוש הכריז ש"המשימה הושלמה" - ב-1 במאי 2003 - לאחר אותה הכרזה, כל עיראקי שנהרג היווה סימן שהנשיא טעה, והראה שמלחמה שנפתחה בשם התערבות הומניטרית תובעת מחיר הומניטרי משלה.

ואולם, למרות שהאמריקאים לא עסקו בספירה, בני אדם נהרגו, ולכל קורבן היה שם והיתה משפחה. מסיבות נישואין הופצצו על ידי מטוסים אמריקאיים, זוגות שנסעו הביתה בלילה נורו במחסומים כי לא שמו לב לפנס המזהיר אותם לעצור, ומאות אזרחים לא חמושים נהרגו ללא סיבה לגיטימית. רק בשלושת השבועות האחרונים של אפריל 2003, לאחר הפלת פסלו ומשטרו של סדאם, כוחות ארה"ב הרגו לפחות 266 אזרחים - תבנית של יד קלה על ההדק שממשיכה גם היום.

http://www.theguardian.com/world/2015/a ... ans-report -
459 הרוגים בהפצצות ארה"ב על דאעש

https://theintercept.com/2015/11/19/as- ... he-middle/ -
354 אזרחים הרוגים מהפצצות הקואליציה את דאעש

4. להשוות בין רמת המוסר המערב אירופאית (כשהכל שקט ורגוע) לבין רמת המוסר במדינות שנמצאות בעימותים (גם באירופה עצמה) זה כמו להשוות תפוחים לתמרים, ראינו את רמת המוסר האירופאית לפני 70 שנה ובוא נאמר ששם בטח לא היינו רוצים להיות, אז לכאורה האירופאים כרגע יותר "מוסריים" מאיתנו, כמה זמן זה עוד ימשך....... שאלה טובה:)
אני חושב שרמת המוסר של ישראל בסיטואציה שבה היא נמצאת, הרבה יותר גבוה משל מדינות שנמצאות במצב דומה.

1. בלה בלה בלה, המספרים אומרים אחרת.
2. הם הודיעו לתושבי הערים המותקפות שעליהם להתפנות (בדיוק כמו צה"ל). לגבי איפה שהם כיוונו את הרקטות שלהם הכול טוב ויפה, בכל מקרה תשעים ומשהו אחוז מההרוגים הישראלים היו חיילים, בצד השני מדובר בפחות מחצי (כמה פחות? תלוי אם מי אתה שואל).
3. אני מעדיף להתייחס למקורות שנחשבים אמינים (גורמים בינ"ל וכו'), ופחות לכל מיני אנקדוטות שמישהו סיפר או כתב בעיתון. לפי ההערכות של הגורמים הרלוונטיים (לא חיפשתי יותר מדי, מצאתי בוויקיפדיה ציטוטים של הדוחות השונים), בין שליש לרבע מההרוגים בעיראק היו אזרחים. לפי אותם גורמים, שלושה רבעים מההרוגים בסיבובים האחרונים בעזה היו אזרחים.
4. אז אם לחזור למטאפורה שלי, אתה בעצם שב ומדגיש את העובדה שישראל שייכת לתחתית הליגה הלאומית ושלא פייר לבחון אותה במדדים שבהם בוחנים קבוצות צמרת. השאלה שלי היתה, ונשארה, איך זה מסתדר עם ההצהרות על קבוצה ששואפת לכל התארים ("אור לגויים" וכו' וכו').

1. בלה בלה בלה זה תשובה נהדרת כשאין תשוב, לא כתבתי מספרים אלא הסברתי לך את הסיבה לנפגעים.
2. צה"ל הודיע נקודתית לבניין שהלך להיות מופצץ, אבל סבבה, תמשיך לחיות בעולם משלך.
3. שאני אבין רק לאיזה דיווחים בילאומיים אני יכול להאמין? (אני לתומי חשבתי שדיווח של ממשל גוש הוא אמין (30 אלף אזרחים הרוגים) , אחרי זה חשבתי שאולי דווקא ארגון בריטי עצמאי IBC (50,000) אבל אחרי שקראתי אותך הבנתי שארגון הבריאות העולמי (156,000) כנראה הכי אמין כי הוא גורם בינלאומי לא מעורב), ולכן אשמיט את הערכת אותו ב"צלם" האמריקאי-עירקי שהפריז ודיווח על 6555 אלף. סתם מעניין אותי מי מהם נחשב אמין בעייניך(כי דווקא בנושאים אחרים אתה מחשיב את עיתון הארץ כמקור אמין..... ?
4. ממש לא, ראשית בוא ותגדיר לי מהו המוסר של קבוצת צמרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 18:34 
זה יפה נורא לדבר על מה התכוונו ומה קורה בדרך כלל במלחמה, כדי להצדיק תזה שלא עומדת במבחן המציאות.
למרבה המזל יש פה כמה סטודנטים (או בוגרים) למתמטיקה בפורום, כולל עבדכם הנאמן, אז אם מישהו רוצה לדון בסטטיסטיקות ובאחוזים אני יותר מאשמח לחשב לכם אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 18:36 
אגב, עדיין לא ענית לי לשאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 18:39 
מכיר את הסטטיסטיקאי שטבע בבריכה שהעומק הממוצע שלה היה 10 ס"מ? :LOL2: :LOL2:

בהנחה הבסיסית שזה מצב נתון כרגע (גם אם זה בעייתי מבחינה מחשבתית אצלך)

מה יותר נורא 20% מ156,000 או 75% מ2000 ?
(רק לשם כל הסר ספק, המספר של הנפגעים בעירק היה גבוה מ20% ואילו בעזה היה הרבה פחות מ75%)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 18:41 
אני לא מדבר על עיראק, לא מעניינת אותי עיראק. אנחנו בסכסוך עם הפלסטינים, לא עם עיראק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
פוקרה, ערכתי אחרי שראיתי שפאביו התרגש מהבלה בלה בלה, כנראה שלא הייתי מספיק זריז:
ציטוט:
אני יודע שמלחמות זה עסק מלוכלך. למרבה הצער כל המלחמות הן כאלה. השאלה היא עד כמה, והמספרים מראים שהמלחמות של אומת האור לגויים מלוכלכות יותר מאלה של הגויים.

כל השאר זה שטויות.
אם אני טועה לגבי המספרים, בוא תראה לי. לפי הנתונים של פאקינג צה"ל (כפי שפורסם בעקבות הביקורת שנשמעה עם תום הלחימה), כחצי מההרוגים בעזה בסיבוב האחרון היו אזרחים (נשים, ילדים וקשישים, כי מבחינת צה"ל כל גבר פלסטיני מתחת לגיל חמישים נספר אוטומטית כלוחם).

דבר שני - זה שאתה מסתפק במקום סביר בטבלת האכזריות האנושית לדורותיה זה טוב ויפה לך, אבל אני אישית שואף לקצת יותר מזה.

ואחרון חביב, והכי פחות חשוב, לגבי המספרים של עיראק - אפילו לגבי מספר ההרוגים הכולל (עזוב רגע את אחוז האזרחים) יש פער של אלפיים אחוז בין המקורות השונים. לא בדיוק המקרה הכי טוב להשוות אליו השוואה מספרית, אם אתה שואל אותי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:

(רק לשם כל הסר ספק, המספר של הנפגעים בעירק היה גבוה מ20% ואילו בעזה היה הרבה פחות מ75%)

תגיד לי, אתה רציני? כל ההיקף של המלחמה בעיראק היה גדול פי כמה עשרות מהלחימה בישראל, אז ברור שכמות הזוועות שם גדולה יותר.
מצד שני, אם המספרים הם כמו שכתבת, ברור שהצבא האמריקאי נזהר פי כמה וכמה שלא להרוג אזרחים ואילו לצה"ל זה הרבה פחות מפריע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 18:45 
אגב, זאת הבעיה הגדולה והעצובה עם סטטיסטיקה. שאנשים כמו פוקרה יכולים להשתמש בה בצורה עקומה כדי לעשות דמגוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 18:55 
teknoboy כתב:
pokara כתב:

תגיד לי, אתה רציני? כל ההיקף של המלחמה בעיראק היה גדול פי כמה עשרות מהלחימה בישראל, אז ברור שכמות הזוועות שם גדולה יותר.
מצד שני, אם המספרים הם כמו שכתבת, ברור שהצבא האמריקאי נזהר פי כמה וכמה שלא להרוג אזרחים ואילו לצה"ל זה הרבה פחות מפריע.

רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 18:55 
Noam כתב:
אני לא מדבר על עיראק, לא מעניינת אותי עיראק. אנחנו בסכסוך עם הפלסטינים, לא עם עיראק.

בכוונה ציינתי את זה
(גם אם זה בעייתי מבחינה מחשבתית אצלך)

עכשיו, אם נחזור לנושא הפלסתינאי, אשמח פעם אחת סוף סוף לשמוע ממך איך יפתר הסכסוך ויוסר הכיבוש מעל הצדיקים שממזרח?
(כי מלבד סיסמאות ללא משמעות שאתה זורק פה ושם, עדיין לא שמעתי את הפתרון שלך לנושא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אגב, זאת הבעיה הגדולה והעצובה עם סטטיסטיקה. שאנשים כמו פוקרה יכולים להשתמש בה בצורה עקומה כדי לעשות דמגוגיה.

בהתחלה חשבתי שהוא פשוט מכיר נתונים אחרים מאלה ששאר העולם מכיר :LOMASHOO:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
זה יפה נורא לדבר על מה התכוונו ומה קורה בדרך כלל במלחמה, כדי להצדיק תזה שלא עומדת במבחן המציאות.
למרבה המזל יש פה כמה סטודנטים (או בוגרים) למתמטיקה בפורום, כולל עבדכם הנאמן, אז אם מישהו רוצה לדון בסטטיסטיקות ובאחוזים אני יותר מאשמח לחשב לכם אותם.

אנצל את כישוריך ברשותך
נניח ובמקום כלשהוא נהרגו 2100 איש,ומתוכם 284 נשים, השאר זכרים.
(אם נצא מתוך נקודת הנחה שאישה בד"כ לא לוחמת או מחבלת , למרות שיש גם כאלו )
אפשר לאמר בלי להיות סטודנט למתמטיקה שזה סביב ה-10 % ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 19:15 
teknoboy כתב:
פוקרה, ערכתי אחרי שראיתי שפאביו התרגש מהבלה בלה בלה, כנראה שלא הייתי מספיק זריז:
ציטוט:
אני יודע שמלחמות זה עסק מלוכלך. למרבה הצער כל המלחמות הן כאלה. השאלה היא עד כמה, והמספרים מראים שהמלחמות של אומת האור לגויים מלוכלכות יותר מאלה של הגויים.

כל השאר זה שטויות.
אם אני טועה לגבי המספרים, בוא תראה לי. לפי הנתונים של פאקינג צה"ל (כפי שפורסם בעקבות הביקורת שנשמעה עם תום הלחימה), כחצי מההרוגים בעזה בסיבוב האחרון היו אזרחים (נשים, ילדים וקשישים, כי מבחינת צה"ל כל גבר פלסטיני מתחת לגיל חמישים נספר אוטומטית כלוחם).

דבר שני - זה שאתה מסתפק במקום סביר בטבלת האכזריות האנושית לדורותיה זה טוב ויפה לך, אבל אני אישית שואף לקצת יותר מזה.

ואחרון חביב, והכי פחות חשוב, לגבי המספרים של עיראק - אפילו לגבי מספר ההרוגים הכולל (עזוב רגע את אחוז האזרחים) יש פער של אלפיים אחוז בין המקורות השונים. לא בדיוק המקרה הכי טוב להשוות אליו השוואה מספרית, אם אתה שואל אותי.

צה"ל לא זכור לי שפרסם נתונים רשמיים (בתכלס גם בשיטוט מהיר לא הצלחתי למצוא),
אל תשכח לרגע שכל המלחמה בעזה נערכה בתוך אחת הערים הצפופות בעולם (מלחמת גרילה בעזה לעומת הפצצות של בסיסים מחוץ לערים) ואני בטוח שצה"ל עשה ועושה ויעשה (ולפעמים גם קורה שקורות טעויות) את כל האפשר על מנת לצמצם את הפגיעה באזרחים, והלוואי ולא היה נפגע שום אזרח, והלוואי שלעולם לא נצטרך גם להכנס לשם שוב, אבל שלא נתבלבל לרגע, אם מישהו צריך להפגע, אני עדיין מעדיף שזה יהיה עם כל הצער אזרח עזתי מאשר חייל צה"ל (עכשיו חוץ מימני גם אהפוך להיות גזען חחחחחח).

ושוב אתה מנסה להסיק מסקנות בשמי .........ראשית בוא ותגדיר לי מהו המוסר של קבוצת צמרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 19:19 
pokara כתב:
Yair Lapid - יאיר לפיד
1 hr ·

ציטוט:
ביום בו נרצחת הדר כהן ז"ל, אבו מאזן מזמין ללשכתו ברמאללה משפחות של מחבלים לשיחת עידוד.
והעולם שותק.
תארו לכם מה היה קורה אילו הזמין ראש ממשלת ישראל ללשכתו את משפחות רוצחי דומא.
הרי השמיים היו נופלים, ובצדק.

אנחנו לעולם לא נהיה כמוהם, מפני שעוצמתה של ישראל נובעת קודם כל מהיותה מדינה מוסרית, ומה שמבדיל בינינו לבין אוייבינו הם הערכים שלנו.
אבל דווקא בגלל זה מותר לנו לשאול את העולם - למה הוא ממשיך לחבק את מי שתומך ברוצחים שפלים?

https://www.facebook.com/YairLapid/post ... 20?fref=nf

לא ראש ממשלה, אבל מספיק קרוב.

תמונה

מה אנחנו אמורים לתאר לעצמנו שיקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
ציטוט:

כל השאר זה שטויות.

צה"ל לא זכור לי שפרסם נתונים רשמיים (בתכלס גם בשיטוט מהיר לא הצלחתי למצוא),
אל תשכח לרגע שכל המלחמה בעזה נערכה בתוך אחת הערים הצפופות בעולם (מלחמת גרילה בעזה לעומת הפצצות של בסיסים מחוץ לערים) ואני בטוח שצה"ל עשה ועושה ויעשה (ולפעמים גם קורה שקורות טעויות) את כל האפשר על מנת לצמצם את הפגיעה באזרחים, והלוואי ולא היה נפגע שום אזרח, והלוואי שלעולם לא נצטרך גם להכנס לשם שוב, אבל שלא נתבלבל לרגע, אם מישהו צריך להפגע, אני עדיין מעדיף שזה יהיה עם כל הצער אזרח עזתי מאשר חייל צה"ל (עכשיו חוץ מימני גם אהפוך להיות גזען חחחחחח).

ושוב אתה מנסה להסיק מסקנות בשמי .........ראשית בוא ותגדיר לי מהו המוסר של קבוצת צמרת?

תמיד ינסה להסיק מסקנות בשמך או בשמי או בשם אלו שלא מעזים לחשוב כמוהו או מעזים להביא נתונים מארהב (ולא מאתר החמאס).

לצערי אדמין נותן לו להשתולל ועל ידי כך את הרוב השפוי הוא כבר סילק כי התייאשו ממנו,לצערי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 19:27 
פאביו כתב:
Noam כתב:

אנצל את כישוריך ברשותך

רגע, לפני שמתחילים עם המתמטיקה, אני רוצה להבין. זה שאיפשהו, מתישהו, איכשהו, נהרגו 90 אחוז גברים, אמור להעיד על מגמה או לספק הסבר למשהו?
ולפוקרה, אני מחכה שתענה לי על השאלה. אני לא חושב שאני אמור לספק לך תשובות אם אתה לא עונה על שאלות פשוטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 19:36 
19 כתב:
pokara כתב:
Yair Lapid - יאיר לפיד
1 hr ·

ציטוט:
ביום בו נרצחת הדר כהן ז"ל, אבו מאזן מזמין ללשכתו ברמאללה משפחות של מחבלים לשיחת עידוד.
והעולם שותק.
תארו לכם מה היה קורה אילו הזמין ראש ממשלת ישראל ללשכתו את משפחות רוצחי דומא.
הרי השמיים היו נופלים, ובצדק.

אנחנו לעולם לא נהיה כמוהם, מפני שעוצמתה של ישראל נובעת קודם כל מהיותה מדינה מוסרית, ומה שמבדיל בינינו לבין אוייבינו הם הערכים שלנו.
אבל דווקא בגלל זה מותר לנו לשאול את העולם - למה הוא ממשיך לחבק את מי שתומך ברוצחים שפלים?

https://www.facebook.com/YairLapid/post ... 20?fref=nf

לא ראש ממשלה, אבל מספיק קרוב.

חכים ערביים נפגשו עם משפחות מחבלים ,לא רה"מ אבל מספיק קרוב
תמונה

מה אנחנו אמורים לתאר לעצמנו שיקרה?

http://www.israelhayom.co.il/article/353799
חכים ערביים נפגשו עם משפחות מחבלים,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
פאביו כתב:
Noam כתב:

אנצל את כישוריך ברשותך

רגע, לפני שמתחילים עם המתמטיקה, אני רוצה להבין. זה שאיפשהו, מתישהו, איכשהו, נהרגו 90 אחוז גברים, אמור להעיד על מגמה או לספק הסבר למשהו?
ולפוקרה, אני מחכה שתענה לי על השאלה. אני לא חושב שאני אמור לספק לך תשובות אם אתה לא עונה על שאלות פשוטות.

תודה
נתון מעניין מאד
אז אם מורידים מתוך 2100 בערך 1100 נשארים 1000
מתוכם 284 נשים
נניח כי כולן לא מחבלות.יאללה נזרום...
בעקרון (בשגיאה סטטיסטית ההגיונית) גברים לא מעורבים אמורים להיות אותו אחוז?
כלומר 284 גברים לא מעורבים?
More or less

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
19 עשה פה דמגוגיה אחת גדולה
19 אולי תספר מדוע השרה שקד נפגש עם הורי עצורי דומא?
תודה לך על השיתוף

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 19:41 
מממההההה?!?!?!?!?!?!?!?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
ציטוט:

כל השאר זה שטויות.

1. צה"ל לא זכור לי שפרסם נתונים רשמיים (בתכלס גם בשיטוט מהיר לא הצלחתי למצוא),
2. אל תשכח לרגע שכל המלחמה בעזה נערכה בתוך אחת הערים הצפופות בעולם (מלחמת גרילה בעזה לעומת הפצצות של בסיסים מחוץ לערים) ואני בטוח שצה"ל עשה ועושה ויעשה (ולפעמים גם קורה שקורות טעויות) את כל האפשר על מנת לצמצם את הפגיעה באזרחים, והלוואי ולא היה נפגע שום אזרח, והלוואי שלעולם לא נצטרך גם להכנס לשם שוב, אבל שלא נתבלבל לרגע, אם מישהו צריך להפגע, אני עדיין מעדיף שזה יהיה עם כל הצער אזרח עזתי מאשר חייל צה"ל (עכשיו חוץ מימני גם אהפוך להיות גזען חחחחחח).

3. ושוב אתה מנסה להסיק מסקנות בשמי .........ראשית בוא ותגדיר לי מהו המוסר של קבוצת צמרת?

1. פרסם, לנוכח הביקורת שנשמעה כאילו 80% מההרוגים אזרחים. ואם לא פרסם אז מאיפה הגיעה הטענה שמדובר באחוז נמוך יחסית?
2. נשמע לי כמו ערימה של תירוצים.
לגבי זה שאתה מעדיף אזרח עזתי הרוג על חייל ישראלי הרוג - עזוב את זה שאתה מוריד את עצמך פה מתחת למינימום שנקבע בדיני הלחימה הבין לאומיים ומעביר את עצמך לליגה של דאעש, גם אם אתה מחליט שזה המוסר שלך, זה לא ממש גורר את האדישות שאתה מפגין פה להרוגים אזרחיים. אתה יכול להעדיף אותם על פני חיילים מתים ובכל זאת לנסות להרוג בהם כמה שפחות. משום מה אתה אפילו לא מעלה על הדעת אפשרות כזאת.
3. לא מסיק שום דבר, מגיב לדברים שאתה אומר. זה שלך (כמו לעוד כמה פה) יש בעיה כשמתייחסים לדברים שלכם כפשוטם זאת בעיה שלך ולא שלי.
לגבי מה זה מוסר של קבוצת צמרת, אני מציע שתשאל את מי שטען פה שישראל היא קבוצת צמרת ("אור לגויים" בלשונו).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 19:52 
teknoboy כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
ציטוט:

כל השאר זה שטויות.

2. אל תשכח לרגע שכל המלחמה בעזה נערכה בתוך אחת הערים הצפופות בעולם (מלחמת גרילה בעזה לעומת הפצצות של בסיסים מחוץ לערים) ואני בטוח שצה"ל עשה ועושה ויעשה (ולפעמים גם קורה שקורות טעויות) את כל האפשר על מנת לצמצם את הפגיעה באזרחים, ו הלוואי ולא היה נפגע שום אזרח, והלוואי שלעולם לא נצטרך גם להכנס לשם שוב, אבל שלא נתבלבל לרגע, אם מישהו צריך להפגע, אני עדיין מעדיף שזה יהיה עם כל הצער אזרח עזתי מאשר חייל צה"ל (עכשיו חוץ מימני גם אהפוך להיות גזען חחחחחח).

3. ושוב אתה מנסה להסיק מסקנות בשמי .........ראשית בוא ותגדיר לי מהו המוסר של קבוצת צמרת?

1. פרסם, לנוכח הביקורת שנשמעה כאילו 80% מההרוגים אזרחים. ואם לא פרסם אז מאיפה הגיעה הטענה שמדובר באחוז נמוך יחסית?
לגבי זה שאתה מעדיף אזרח עזתי הרוג על חייל ישראלי הרוג - עזוב את זה שאתה מוריד את עצמך פה מתחת למינימום שנקבע בדיני הלחימה הבין לאומיים ומעביר את עצמך לליגה של דאעש, גם אם אתה מחליט שזה המוסר שלך, זה לא ממש גורר את האדישות שאתה מפגין פה להרוגים אזרחיים. אתה יכול להעדיף אותם על פני חיילים מתים ובכל זאת לנסות להרוג בהם כמה שפחות. משום מה אתה אפילו לא מעלה על הדעת אפשרות כזאת.
3. לא מסיק שום דבר, מגיב לדברים שאתה אומר. זה שלך (כמו לעוד כמה פה) יש בעיה כשמתייחסים לדברים שלכם כפשוטם זאת בעיה שלך ולא שלי.
לגבי מה זה מוסר של קבוצת צמרת, אני מציע שתשאל את מי שטען פה שישראל היא קבוצת צמרת ("אור לגויים" בלשונו).

ובזאת סיימתי את הדיון איתך,
שקרן שפל זאת מחמאה עבורך לצערי,
באמת שניסיתי.........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

בניגוד לשקרן הנאלח שחוגג על הציטוטים שלך אהיה ברור ואנסה להתדיין איתך :
2100 איש נהרגו בצוק איתן
מתוכם רק 10% נשים
80% אאלט בגילאים 17-30 גברים
אם תוכל בבקשה,תנתח את המספרים סטטיסטית
כמה מחבלים נהרגו וכמה בלתי מעורבים נהרגו בהנחה שכל הנשים בלתי מעורבות ?
(למרות שארגוני הטרור מכשירים נשים וילדים לרצוח יהודים בלי בושה - פורסם בכל מדיה אפשרית)
איך תסביר את הסטטיסטיקה שככ מעט נשים נהרגו במבצע הנ"ל?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 04 פברואר 2016, 20:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 20:02 
לא יודע מה כל הויכוח על מספרים וססטיסטיקה.
אני חושב שידידי הסמולנים טועים בהגדרת המוסריות.

אני לא חושב שצה"ל צבא פחות מוסרי משאר צבאות המערב, אולי אפילו יותר מוסרי, אם מסתכלים רק על הלחימה נטו ומנתקים את ההקשר של למה היא מתקיימת בכלל. (כלומר, בהינתן שחייבים להילחם, אני חושב שעושים די מאמצים לא לפגוע באזרחים).
הבעיה המוסרית של מדינת ישראל היא ההתנהלות הכללית שלה, שמשמרת שליטה ודיכוי של עם אחר לאורך עשרות שנים. לדבר הזה אין אח ורע בעולם המערבי.
בנוסף, כבונוס על המצב אותו אנחנו מתעקשים לתחזק ולא לפתור, נוצר מצב של לחימה מתמשכת ובה האזרחים הם הקורבנות, והקורבנות האלה הם תוצאה לא של הלחימה הלא מוסרית של צה"ל, אלא את מי שהביא אותו להילחם מלחמות מיותרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
לא יודע מה כל הויכוח על מספרים וססטיסטיקה.
אני חושב שידידי הסמולנים טועים בהגדרת המוסריות.

אני לא חושב שצה"ל צבא פחות מוסרי משאר צבאות המערב, אולי אפילו יותר מוסרי, אם מסתכלים רק על הלחימה נטו ומנתקים את ההקשר של למה היא מתקיימת בכלל. (כלומר, בהינתן שחייבים להילחם, אני חושב שעושים די מאמצים לא לפגוע באזרחים).
הבעיה המוסרית של מדינת ישראל היא ההתנהלות הכללית שלה, שמשמרת שליטה ודיכוי של עם אחר לאורך עשרות שנים. לדבר הזה אין אח ורע בעולם המערבי.
בנוסף, כבונוס על המצב אותו אנחנו מתעקשים לתחזק ולא לפתור, נוצר מצב של לחימה מתמשכת ובה האזרחים הם הקורבנות, והקורבנות האלה הם תוצאה לא של הלחימה הלא מוסרית של צה"ל, אלא את מי שהביא אותו להילחם מלחמות מיותרות.

נוטה להסכים עם 80% מדברך,אפילו 90%
הבעיה שאין מי לפתור , זו הטרגדיה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 04 פברואר 2016, 20:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
למחוק

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
pokara כתב:
teknoboy כתב:
ציטוט:

כל השאר זה שטויות.

2. אל תשכח לרגע שכל המלחמה בעזה נערכה בתוך אחת הערים הצפופות בעולם (מלחמת גרילה בעזה לעומת הפצצות של בסיסים מחוץ לערים) ואני בטוח שצה"ל עשה ועושה ויעשה (ולפעמים גם קורה שקורות טעויות) את כל האפשר על מנת לצמצם את הפגיעה באזרחים, ו הלוואי ולא היה נפגע שום אזרח, והלוואי שלעולם לא נצטרך גם להכנס לשם שוב, אבל שלא נתבלבל לרגע, אם מישהו צריך להפגע, אני עדיין מעדיף שזה יהיה עם כל הצער אזרח עזתי מאשר חייל צה"ל (עכשיו חוץ מימני גם אהפוך להיות גזען חחחחחח).

ובזאת סיימתי את הדיון איתך,
שקרן שפל זאת מחמאה עבורך לצערי,
באמת שניסיתי.........

לטעמי המודגש הוא מס שפתיים שחשבת שאתה צריך לשלם כי בכל זאת אתה מדבר בפומבי, בחברת בני אדם.
משאר דבריך עולה שאתה לא ממש מתרגש אפילו אם שמונים אחוז מההרוגים היו אזרחים.
הצהרות כמו מה שהדגשת באות בזול. לפרוט אותן למעשים זה החלק הקשה.
גם ביבי מכריז על ימין ועל שמאל על רצונו בשלום ועל הצורך באחדות ועל חשיבות הדמוקרטיה. מישהו מאמין לו? לא. ולמה? כי כשהוא מדבר על פרטים ועושה מעשים הוא פתאום חושב את ההיפך מההצהרות היפות שלו.
לכן אני מתרגש פחות ממלים יפות על נפשך היפה והרצונות שלך, ומעדיף להתייחס להצעות שלך בפועל ולהתייחסות שלך למה שקרה בפועל בעבר. כל ה"יורים ובוכים" הזה הפסיק לעבוד עליי לפני קצת יותר מעשרים שנה.

עריכה: זה שאתה טורח לשלם מס שפתיים לעמדות שאני "מייצג" כאן בדיון (הצורך למנוע פגיעה באזרחים וכו') למרות שלא עושה רושם שאתה מתייחס לעמדות האלה יותר מדי בפועל, רק מראה שגם אתה יודע איפה האמת נמצאת, מה המוסר מחייב ולמי צריך לשלם מס שפתיים.
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 20:59 
פאביו כתב:
Noam כתב:

2100 איש נהרגו בצוק איתן
מתוכם רק 10% נשים
(למרות שארגוני הטרור מכשירים נשים וילדים לרצוח יהודים בלי בושה - פורסם בכל מדיה אפשרית)

שמע פאביו, אני לא יודע מאיפה הבאת את המספרים האלה, אבל אתה אפילו לא קרוב.
הנתונים על אחוזי הבלתי מעורבים נע בין 75% לפי מקורות פלסטיניים ו50% לפי צה"ל.
צה"ל! צה"ל! צה"ל! צה"ל! צה"ל!
אבל בכל מקרה, אני נגררתי פה לדיון שלא התכוונתי להשתתף בו. אני אמנם מסכים שמתחת לכל המעטפת המוסרית מסתתרים אחוזים לא מחמיאים בעליל, אבל זה הרבה פחות רלוונטי לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2016, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
פאביו כתב:
Noam כתב:

2100 איש נהרגו בצוק איתן
מתוכם רק 10% נשים

שמע פאביו, אני לא יודע מאיפה הבאת את המספרים האלה, אבל אתה אפילו לא קרוב.
הנתונים על אחוזי הבלתי מעורבים נע בין 75% לפי מקורות פלסטיניים ו50% לפי צה"ל.
צה"ל! צה"ל! צה"ל! צה"ל! צה"ל!
אבל בכל מקרה, אני נגררתי פה לדיון שלא התכוונתי להשתתף בו. אני אמנם מסכים שמתחת לכל המעטפת המוסרית מסתתרים אחוזים לא מחמיאים בעליל, אבל זה הרבה פחות רלוונטי לעניין.

חבל שנגררת אבל אתה הצעת שניעזר בך ,אז שמחתי על ההצעה.
חבל שאתה בורח מבלי לענות,דווקא אתה לא מאלו שמסלפים או מקללים (:

הנתונים הללו נתונים רשמיים של צוק איתן.
הנותנים שאתה טוען של צהל מופיע בויקיפדיה אך לא ראיתי שום מסמך של צהל שטוען ככה.
אתה מוזמן לקרוא, אולי סטטיסטית תוכל אף להשכיל .
http://news.walla.co.il/item/2774193
ציטוט:
נתון נוסף העולה מדו"ח האו"ם, מגלה כי לעומת 214 נשים אזרחיות פלסטיניות שנהרגו במבצע "צוק איתן", נהרגו יותר מפי שלושה גברים אזרחים (725). לפי נציבת האו"ם לזכויות האדם, ההפצצות הישראליות – כמו גם של חמאס - היו "חסרות הבחנה". רובן אומר שאם ההפצצות של ישראל אכן בוצעו בצורה חסרת הבחנה, הרי שלא ניתן להסביר את ההפרש בין מספר הגברים שנהרגו למספר הנשים שנהרגו .

שים לב לסטטיסטיקה המתעתעת:
ציטוט:
גם הניו יורק טיימס ניסה לבדוק את הנתונים. ניתוח שעשה העיתון, שהתבסס על 1,431 שמות, העלה כי האוכלוסייה שסביר ביותר שכללה מחבלים (גברים בגיל 20 עד 29) היא גם זו שזכתה לייצוג הרב ביותר במספר ההרוגים הכולל. בני הגילים האלה, המהווים 9% בלבד מ-1.7 מיליון התושבים בעזה, היוו 34% ממספר ההרוגים (שגילם זוהה). מנגד, נשים וילדים מתחת לגיל 15 - שיש את הסבירות הקטנה ביותר שיהוו מטרה - ייצגו רק 33% מההרוגים, בעוד שהן מהוות 71% מכלל האוכלוסייה.

מוזר לא?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: