Officer Barbrady כתב:
Lion Den כתב:
Officer Barbrady כתב:
Lion Den כתב:
אם אתה חושב שהשמרנות מנצחת בעולם, אפילו בשנת הטמטום חוגג שאנחנו מסיימים, אתה אפילו יותר מנותק מהמציאות ממה שהיה אפשר לדמיין.
״לפעמים אדם חולה במחלה. זה רע, אבל מה יותר גרוע? שהחולה עצמו משוכנע שהוא בריא, ולא זאת הוא עוד משכנע עצמו שהבריאים הם החולים, וזה בוודאי מעמיק את המחלה שלו״, כך אמר הרבי מלובביץ׳ ליהודי מומר שניסה לנצר אותו.
אתה מנותק מהמציאות, מסרב להבין את זה ועוד טוען שאני המנותק. אתה יכול לפטור את זה ב״שנת טמטום״, אתה רק מחמיר את המצב ורק מרחיק את האידיאולוגיה שלך מהשלטון.
פחחחח
בארה"ב זוג גייז יכול להתחתן תוך כדי עישון וויד ואז לנסוע להתגרש באירלנד אז בטוח השמרנות מנצחת.
אגב, האידאולוגיה "שלי" לא הפסידה את השלטון בבחירות בארה"ב או בברקסיט, כרגע אני פה בשביל הריאלטי צ'ק שלך.
נו, ברור שארה״ב ליברלית, היא אחרי 8 שנות אובמה. בוא נראה מה קורה תחת הנשיא הנבחר, שהוא שמרן. יחד עם הסנאט, הקונגרס ובית המשפט. ספויילר: קליפורניה, מדינה מאד ליברלית, הצביעה ברוב נגד נישואים חד מיניים. העליון דחה את ההצבעה.
וכמובן שאני לא מתייחס אליך ולאידיאולוגיה שלך אישית, מבחינתי אתה יכול להיות חרדי רפובליקאי אישית.
1. זה ממש, אבל ממש, לא ברור ומובן מאליו שארה״ב הפוריטנית הפכה ליברלית באופן יחסי, אין לזה שום קשר (ישיר) לאובמה והתחיל המון שנים לפניו.
2. קליפורניה תצביע מה שתצביע, תהליך כזה לא יכול להיות וקטור בלי סטיות. לא נכנס איתך בכלל לשיפט שהרפובליקנים כמפלגה עשו לאורך השנים האחרונות, שדיוויד סוטר עושה בעליון, או מה בעצם העמדות של שופט כמו קנדי שבכלל מונה על ידי רייגן. עזוב.
3. טראמפ לא שמרן, הוא פופוליסט ויש הבדל עצום, הפליק פלאקים ביומיים האחרונים מראים את זה יופי.
4. הקו הכללי ברור, אם מסתכלים עשורים אחורה הליברליזם מתקדם בצעדי ענק והשמרנות נסוגה, אתה מתחפר עמוק ולא רואה את זה, אז הנה אני כאן בשביל להסביר לך.