תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 109  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה"ב)
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
מה זה סמי נאצית? לגרש מהרים לא חוקיים? לבנות חומה בגבול של מדינה ריבונית?
לא משנה כמה השמרנים ינצחו ובאיזו עוצמה, אתם תמשיכו להתנשא ולהיות בטוחים שכל מי שלא חושב כמוכם הוא deplorable. בגלל זה קיבלתם ברקזיט ולא סתם חוקים שנותנים לבריטניה יותר ריבונות, בגלל זה קיבלתם טראמפ ולא סתם רפובליקני כמו ג׳ב בוש, בגלל זה יש יותר ישראלים שמגדירים עצמם טבעונים מאשר שמאלנים ובגלל זה (לצערי) תקבלו את מארי לה פן. ככל שתתנשאו יותר, ככה תקבלו תגובת נגד חזקה יותר. עד שתבינו שאתם לא פאר היצירה האנושית, ואולי העולם יהיה פחות משוגע ממה שהוא עכשיו.

האמת שזה נחמד לחשוב על כל דבר שהשמרנים עושים כראקציה לפעולה פרוגרסיבית. מעין גוף ללא מח, קשת ריפלקס ותו לא. "דובי לא לא" למי שמכיר.
אבל, זוהי התנשאות (פויה אופיסר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 19:14 
חומר טוב למחשבה ללמה השמאל צריך לעשות חשבון נפש רציני. רלבנטי מאוד גם לישראל לדעתי.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5800431935

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
אם אין לי משהו מקורי, אפשר פשוט לשים פה לינק? נייס.
https://youtu.be/2dhPyipbnMs

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
Officer Barbrady כתב:
לא משנה כמה השמרנים ינצחו ובאיזו עוצמה, אתם תמשיכו להתנשא ולהיות בטוחים שכל מי שלא חושב כמוכם הוא deplorable. בגלל זה קיבלתם ברקזיט ולא סתם חוקים שנותנים לבריטניה יותר ריבונות, בגלל זה קיבלתם טראמפ ולא סתם רפובליקני כמו ג׳ב בוש, בגלל זה יש יותר ישראלים שמגדירים עצמם טבעונים מאשר שמאלנים ובגלל זה (לצערי) תקבלו את מארי לה פן. ככל שתתנשאו יותר, ככה תקבלו תגובת נגד חזקה יותר. עד שתבינו שאתם לא פאר היצירה האנושית, ואולי העולם יהיה פחות משוגע ממה שהוא עכשיו.

האמת שזה נחמד לחשוב על כל דבר שהשמרנים עושים כראקציה לפעולה פרוגרסיבית. מעין גוף ללא מח, קשת ריפלקס ותו לא. "דובי לא לא" למי שמכיר.
אבל, זוהי התנשאות (פויה אופיסר).

העולם הישן שמרני, זה אך הגיוני שכשליברל מנסה להזיז חלק מהפאזל, השמרן יושיט יד כדי להחזיר את החלק הספציפי הזה.
הרי כל נורות האזהרה נדלקו ב-8 השנים האחרונות:
כל מיני הצעות חוק שנועדו לרסן הפלות, הצעות חוק שנועדו להסדיר את ההפרדה המגדרית בשירותים, ניסיונות הגבלה על אימוץ ונישואי של זוגות חד מיניים. את כולם אובמה ובית המשפט שלו דרסו ברגל גסה. הצעת חוק 8 עברה בקיפורניה ברוב ובית המשפט העליון פסל אותה. אתה תמשיך להתנשא, טראמפ ודומיו ימשיכו לנצח.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 20:09 
אם אתה חושב שהשמרנות מנצחת בעולם, אפילו בשנת הטמטום חוגג שאנחנו מסיימים, אתה אפילו יותר מנותק מהמציאות ממה שהיה אפשר לדמיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

כשאתה אומר 'תקבלו', למי אתה מתכוון? השמאלנים בעולם לרוב מבוססים, ויהיו האחרונים לספוג. זה מה שדיפ רד חופר עליו כבר כמה ימים.
כשאתה שמח לאיד, זה כלפי החלקים הכי אומללים של החברה. כל נזק יפגע דבר ראשון בהם. זה משמח אותך?

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 12 נובמבר 2016, 21:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
אני לא זה שטען שעליית טראמפ היא ריאקציה לחוקים פרוגרסיבים, או להתנשאות או לירח המלא. למעשה, אני נותן לאנשים האלה מעט יותר קרדיט ממך. אני חושב שמצביעי טראמפ תמיד פחדו/שנאו את האחר. לרובם זו אידאולוגיה מהבית,והיא מנומקת. לא חושב שזה backlash, ולכן לא חושב שמישהו פה צריך לעשות חשבון נפש.
והבכי הזה על התנשאות, כאילו זה ג'וקר שאפשר לשלוף כל פעם והשמאל יכנס מיד למוד הלקאה עצמית וחשבון נפש הוא פתטי. אנשים פה מצליפים בלשונם ימין ושמאל ומייד אח"כ מתקרבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
אם אתה חושב שהשמרנות מנצחת בעולם, אפילו בשנת הטמטום חוגג שאנחנו מסיימים, אתה אפילו יותר מנותק מהמציאות ממה שהיה אפשר לדמיין.

״לפעמים אדם חולה במחלה. זה רע, אבל מה יותר גרוע? שהחולה עצמו משוכנע שהוא בריא, ולא זאת הוא עוד משכנע עצמו שהבריאים הם החולים, וזה בוודאי מעמיק את המחלה שלו״, כך אמר הרבי מלובביץ׳ ליהודי מומר שניסה לנצר אותו.

אתה מנותק מהמציאות, מסרב להבין את זה ועוד טוען שאני המנותק. אתה יכול לפטור את זה ב״שנת טמטום״, אתה רק מחמיר את המצב ורק מרחיק את האידיאולוגיה שלך מהשלטון.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 20:46 
deep red כתב:
אני לא זה שטען שעליית טראמפ היא ריאקציה לחוקים פרוגרסיבים, או להתנשאות או לירח המלא. למעשה, אני נותן לאנשים האלה מעט יותר קרדיט ממך. אני חושב שמצביעי טראמפ תמיד פחדו/שנאו את האחר. לרובם זו אידאולוגיה מהבית,והיא מנומקת. לא חושב שזה backlash, ולכן לא חושב שמישהו פה צריך לעשות חשבון נפש.
והבכי הזה על התנשאות, כאילו זה ג'וקר שאפשר לשלוף כל פעם והשמאל יכנס מיד למוד הלקאה עצמית וחשבון נפש הוא פתטי. אנשים פה מצליפים בלשונם ימין ושמאל ומייד אח"כ מתקרבנים.

אבל אתה באמת מתנשא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 20:48 
אגב אין פה שום עניין של הלקאה עצמית. לקרוא למישהו שלא הצביע לקלינטון מטומטם/גזען/שובניסט על אוטומט זה מתנשא, יהיר ובעיקר לא מוביל לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 21:03 
Officer Barbrady כתב:
Lion Den כתב:

״לפעמים אדם חולה במחלה. זה רע, אבל מה יותר גרוע? שהחולה עצמו משוכנע שהוא בריא, ולא זאת הוא עוד משכנע עצמו שהבריאים הם החולים, וזה בוודאי מעמיק את המחלה שלו״, כך אמר הרבי מלובביץ׳ ליהודי מומר שניסה לנצר אותו.

אתה מנותק מהמציאות, מסרב להבין את זה ועוד טוען שאני המנותק. אתה יכול לפטור את זה ב״שנת טמטום״, אתה רק מחמיר את המצב ורק מרחיק את האידיאולוגיה שלך מהשלטון.

פחחחח
בארה"ב זוג גייז יכול להתחתן תוך כדי עישון וויד ואז לנסוע להתגרש באירלנד אז בטוח השמרנות מנצחת.
אגב, האידאולוגיה "שלי" לא הפסידה את השלטון בבחירות בארה"ב או בברקסיט, כרגע אני פה בשביל הריאלטי צ'ק שלך.

נערך לאחרונה על ידי Lion Den בתאריך 12 נובמבר 2016, 21:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
אוגמק כתב:
אגב אין פה שום עניין של הלקאה עצמית. לקרוא למישהו שלא הצביע לקלינטון מטומטם/גזען/שובניסט על אוטומט זה מתנשא, יהיר ובעיקר לא מוביל לשום מקום.

בהנחה שאתה מסכים עם טרמפ, אז אתה מיזוגן וגזען. לא חושב שזה קשור לטמטום, לחכמה גם לא.
וברגשי הנחיתות שלך קטונתי מלטפל.
הנסיון להכניס את השמאל למגננה אפולוגטית לא יעבוד פה. כשיהיה לך טיעון תטען אותו, אם לא אתה מוזמן להמשיך להתמסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
Officer Barbrady כתב:
Lion Den כתב:

פחחחח
בארה"ב זוג גייז יכול להתחתן תוך כדי עישון וויד ואז לנסוע להתגרש באירלנד אז בטוח השמרנות מנצחת.
אגב, האידאולוגיה "שלי" לא הפסידה את השלטון בבחירות בארה"ב או בברקסיט, כרגע אני פה בשביל הריאלטי צ'ק שלך.

נו, ברור שארה״ב ליברלית, היא אחרי 8 שנות אובמה. בוא נראה מה קורה תחת הנשיא הנבחר, שהוא שמרן. יחד עם הסנאט, הקונגרס ובית המשפט. ספויילר: קליפורניה, מדינה מאד ליברלית, הצביעה ברוב נגד נישואים חד מיניים. העליון דחה את ההצבעה.

וכמובן שאני לא מתייחס אליך ולאידיאולוגיה שלך אישית, מבחינתי אתה יכול להיות חרדי רפובליקאי אישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
איני חושב שהשמאלנים כלבים בוודאי שרובם לא.

"הכלבים נובחים והשיירה נוסעת"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חשבתם שבישראל גרוע? אל תשכחו מי המלכה (או; הבחירות בארה
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 21:26 
deep red כתב:
אוגמק כתב:

בהנחה שאתה מסכים עם טרמפ, אז אתה מיזוגן וגזען. לא חושב שזה קשור לטמטום, לחכמה גם לא.
וברגשי הנחיתות שלך קטונתי מלטפל.
הנסיון להכניס את השמאל למגננה אפולוגטית לא יעבוד פה. כשיהיה לך טיעון תטען אותו, אם לא אתה מוזמן להמשיך להתמסכן.

1) יש הבדל בין ל"הסכים עם טראמפ" (שגם אני לא בטוח מה בדיוק זה אומר) לבין להחליט למי להצביע.
2) רגשי נחיתות? אני באמת לא מצליח להבין את ההיקש הזה. רגשי נחיתות באיזה עניין? ממי אני מרגיש נחות?
3) אני חושב שהטיעון דיי ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 21:32 
לירון האדום כתב:
גיא האדום כתב:
זאת הבטחת בחירות מפורשת שלו. היעלה על הדעת שזה לא יקרה?

לא כי כל שאר ההבטחות של הפוליטיקאים טרם בחירתם נעשת מיד לאחר בחירתם
גם עם קלינטון היתה נבחרת תהיה בטוח שחלק מהמצע שלה לא היה מתקיים או לפחות לא ישר בהתחלה.
תמשיכו לזלזל ולצחוק על טראמפ

וואללה? אתה מכיר עוד פוליטיקאי שנסוג מהבטחות שהיו מרכיב מרכזי במצע שלו בשבוע שלאחר הבחירות?
האמת שזה לא נפוץ שפוליטיקאים פשוט מתעלמים מהמצע שלהם (באותן דברים שבהם הם ספציפיים כמובן), וסביר שהילארי לא הייתה עושה את זה. לפעמים הם מגלים שאין להם את הכוח לעשות את מה שרצו, לפעמים היריבים הפוליטיים שלהם או בתי המשפט עוצרים או מאיטים אותם, אבל התחכשות מוחלטת היא דווקא די נדירה, והיא באמת כמעט ולא קיימת מייד לאחר שמישהו נבחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:02 
Officer Barbrady כתב:
Lion Den כתב:
Officer Barbrady כתב:
Lion Den כתב:

פחחחח

נו, ברור שארה״ב ליברלית, היא אחרי 8 שנות אובמה. בוא נראה מה קורה תחת הנשיא הנבחר, שהוא שמרן. יחד עם הסנאט, הקונגרס ובית המשפט. ספויילר: קליפורניה, מדינה מאד ליברלית, הצביעה ברוב נגד נישואים חד מיניים. העליון דחה את ההצבעה.

וכמובן שאני לא מתייחס אליך ולאידיאולוגיה שלך אישית, מבחינתי אתה יכול להיות חרדי רפובליקאי אישית.

1. זה ממש, אבל ממש, לא ברור ומובן מאליו שארה״ב הפוריטנית הפכה ליברלית באופן יחסי, אין לזה שום קשר (ישיר) לאובמה והתחיל המון שנים לפניו.
2. קליפורניה תצביע מה שתצביע, תהליך כזה לא יכול להיות וקטור בלי סטיות. לא נכנס איתך בכלל לשיפט שהרפובליקנים כמפלגה עשו לאורך השנים האחרונות, שדיוויד סוטר עושה בעליון, או מה בעצם העמדות של שופט כמו קנדי שבכלל מונה על ידי רייגן. עזוב.
3. טראמפ לא שמרן, הוא פופוליסט ויש הבדל עצום, הפליק פלאקים ביומיים האחרונים מראים את זה יופי.
4. הקו הכללי ברור, אם מסתכלים עשורים אחורה הליברליזם מתקדם בצעדי ענק והשמרנות נסוגה, אתה מתחפר עמוק ולא רואה את זה, אז הנה אני כאן בשביל להסביר לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
ברור שהיה כאן תהליך ליברליזציה מואץ מאז מלחמת העולם השנייה, אבל עכשיו אנחנו רואים בלימה ורגרסיה. העולם לא יחזור להיות מה שהיה לפני היטלר, אבל בהחלט אפשר לראות שלא כל המערביים שותפים לשאיפות הליברליות שמנסים להנהיג. הם רוצים זהות, הם רוצים לאום, הם רוצים דת. כל ניסיון להתעלם מהעובדה שדת ולאום הם מרכיבים חזקים בזהות של האדם, גם המערבי, יביאו למפח נפש של הליברלים. הצעד הראשון הוא להבין שהפרדת דת ומדינה זה לא ערך קדוש ולא בהכרח נמצא בקונצנזוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
וולטון היה שם את זה כתב:
הפועל כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:
יש כרגע עוד בערך חמישה מיליון קולות שלא נספרו בחוף המערבי. אם הם יתחלקו כפי שהם התחלקו עד עכשיו, קלינטון אמורה לקבל עוד יותר מ3 מיליון קולות וטראמפ עוד קצת פחות מ2 מיליון. מה שאומר שכל הקשקוש על זה שטראמפ קיבל פחות קולות אבל ניצח לא נכון.
קלינטון תנצח במיליון וחצי קולות ועדיין טראמפ יהיה נשיא. כל אלה שמדברים על זה שזה מה שרוב האמריקאים רצו, צריכים למצוא טיעון אחר.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

זה לא טיעון רציני. קצת מזכיר את הטיעון בנושא אליפות הקיזוז. זאת הייתה השיטה, וכולם ידעו אותה כשהלכו להצביע. אם הבחירות היו לפי מי שמקבל יותר קולות, מערכת הבחירות כולה הייתה מתנהלת אחרת, המצביעים היו מתנהגים אחרת. בקליפורניה למשל סביר להניח שהרבה יותר היו הולכים להצביע, כי זה לא היה ברור מאליו שקלינטון מנצחת שם. אותו דבר בטקסס הרפובליקאית לטראמפ.
בקיצור זה משנה את כל חוקי המשחק, ואין שום דרך לדעת מה הייתה התנהגות הבוחרים בפועל במצב כזה.

נכון זה היה משנה את חוקי המשחק. אבל זה לא אומר שאין שום דרך לדעת מה היתה התנהגות הבוחרים במצב כזה.
מצביעים במדינות מתנדנדות מצביעים באחוזים יותר גבוהים ממצביעים במדינות לא מתנדנדות.
קלינטון ניצחה בניו ג'רזי, ניו יורק, וקליפורניה בהפרש גבוה בהרבה ממה שטראמפ ניצח בטקסס.
אם לא היו אלקטורים היא היתה מנצחת בהפרש גדול יותר.

ושוב טראמפ הוא הנשיא הנבחר על פי השיטה, ואין לי שום השגה על כך.
רק קשה לטעון ש רב האמריקאים העדיפו אותו, ולגזור מזה משהו על המהות של הציבור האמריקאי.

אין דרך לדעת. נניח אפילו שמה שאמרת נכון לגבי המדינות הספציפיות שהזכרת. אז מה? מה עם שאר המדינות? ואיך היו מגיבים שם לקמפיין שמתמקד במדינות האלו ספציפית ולא במדינות המתנדנדות? הכל הכל משתנה, אתה משנה פה המון פקטורים בבת אחת. אין דרך באמת לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

מוות לPC.
אם מישהו גזען - צריך לקרוא לו גזען.
אם מישהו פאשיסט - צריך לקרוא לו פשיסט.

ואם מישהו נעלב,
אז שיתאבד. (בבקשה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
האוכלוסיה גדלה אבל לשני המועמדים הצביעו פחות מבעבר. זה בעיקר כשלון דמוקרטי, הרפובליקנים לא גדלו.

תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מעודכן,
שניהם כבר עברו את ה60.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 23:02 
ההערכות שראיתי הם שהילארי תסיים עם קרוב ל64 מליון קולות וטרמפ עם בערך 61.5 מליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
קשה לי להאמין שהפער יהיה כל כך גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 23:12 
הקולות שלא נספרו הם ברובם מאיזור לוס אנג'לס ועוד לא מעט מאיזור סיאטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2016, 23:38 
Officer Barbrady כתב:
ברור שהיה כאן תהליך ליברליזציה מואץ מאז מלחמת העולם השנייה, אבל עכשיו אנחנו רואים בלימה ורגרסיה. העולם לא יחזור להיות מה שהיה לפני היטלר, אבל בהחלט אפשר לראות שלא כל המערביים שותפים לשאיפות הליברליות שמנסים להנהיג. הם רוצים זהות, הם רוצים לאום, הם רוצים דת. כל ניסיון להתעלם מהעובדה שדת ולאום הם מרכיבים חזקים בזהות של האדם, גם המערבי, יביאו למפח נפש של הליברלים. הצעד הראשון הוא להבין שהפרדת דת ומדינה זה לא ערך קדוש ולא בהכרח נמצא בקונצנזוס.

1. טראמפ וברקסיט הם לא תוצאה של שמרנות, במקסימום מחאה על פריבילגיות שלא קיימות יותר כתוצאה מסדר כלכלי חדש, במסווה לאומני.
2. איך לעזאזל הפרדת דת ומדינה קשורה פה רק אתה יודע. הילארי הפסידה את הבחירות בוויסקונסין, מישיגן ופנסליבניה, יכול להיות שאתה טוען שכריית מנהרה מהבית הלבן לותיקן נמצאת גבוה בסדר העדיפויות הפוליטי שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
אוגמק כתב:
חומר טוב למחשבה ללמה השמאל צריך לעשות חשבון נפש רציני. רלבנטי מאוד גם לישראל לדעתי.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5800431935

למה הבריטי הזה הזכיר את הגארדיאן?
ביבי היה גאה בו.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
הוא אפילו לא ביקר את הגארדיאן, רק התייחס לחלק מהקוראים שלו.
בכל מקרה, חוץ מזה שצורת ההגשה של הסרטון הזה היא פשוט מזעזעת ועשתה לי כאב ראש, בהתחשב בכך שהוא מבקר את השמאל - זה די הגיוני להתייחס בהקשר הזה לאחד מעיתוני השמאל המובילים בעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 04:43 
סמל אישי של המשתמש
די עם הפאקינג טוויטר וטראמפ.
זה מגוחך מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2016, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
אלוהים יודע למה להאמין, אבל עכשיו הוא מודיע שהוא משאיר את המרכיב של preexisting conditions מאובמהקר.
זה בעצם אומר שהוא מאמץ את אובמהקר (עם שינויים קלים).
וזה בזמן שהוא הבטיח (ועדיין מבטיח) לבטל את אובמהקר.
אני עדיין דוחק בכל המכרים שלי לקנות עכשיו ביטוח בריאות, אבל מסתמן שמורשת אובמה פה כדי להישאר.
נשאר לחכות ולראות ממה עוד הוא יחזור בו. הימורים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 109  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: