KingAlpaca כתב:
RaPPeR כתב:
אני חילוני לחלוטין . אנטי חרדי ואפילו אנטי דתי (אם כי אין לי בעיה שיהיו דתיים - רק בלי כפייה)
מבחינה כלכלית זה קצת סינית בשבילי. הקטע של יחימוביץ' נשמע דיי טוב ומושקע.
אני בעד קיצוץ מהחרדים - לדעתי הם חונקים את המדינה כל פעם שהם יושבים שם.
השיא הרצינות והכנות,
אל תצביע.
בינתיים זאת לא אופציה מבחינתי.
סתם כי בא לי אדום כתב:
RaPPeR כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
RaPPeR כתב:
בתור אחד שמתעניין קצת בפוליטיקה.
באמת שאין לי במי להצביע.
אני חילוני לחלוטין . אנטי חרדי ואפילו אנטי דתי (אם כי אין לי בעיה שיהיו דתיים - רק בלי כפייה)
העמדות שלי המדיניות שלי הן דיי מרכז ואם יש נטייה זה ימינה. אבל באמת נטייה קטנה - לא קרוב בכלל למפלגות הימניות (שלפי דעתי הן לא ימנית, אלא ימניות קיצניות)
מבחינה כלכלית זה קצת סינית בשבילי. הקטע של יחימוביץ' נשמע דיי טוב ומושקע.
אני בעד קיצוץ מהחרדים - לדעתי הם חונקים את המדינה כל פעם שהם יושבים שם.
הבעיה הכי גדולה שלי - שאני פשוט לא מאמין לשום פוליטיקאי. הם כולם צבועים.
עכשיו לדוגמא היה את העימות בין יאיר לפיד לאריה דרעי. ולמרות שעם רוב מה שהוא אומר אני בעד, אני לא יכול להקשיב ללפיד.
הוא פופוליסט בשקל ואומר גם דברים מעבר לגבול הטעם הטוב.
ובאופן פרדוקסלי היחיד שדווקא אני יכול לשמוע זה אריה דרעי. אם כי שוב, רוב הציבור שהוא מייצג אני לא סובל.
בתכלס אנחנו בוחרים ראש מפלגה שהוא מחליט מה המדיניות. זאת אומרת שאנחנו לאו דווקא צריכים לבחור מצע אלא בן אדם.
אני באמת רוצה ללכת לבחור. אבל אין לי מי.
עד כמה שאני חושב שציפי היא אסון אני מצביע לה רק מפני שיש לה את מצנע, תת אלוף שעשה פלאים בירוחם וחיפה, והכי חשוב הוא בן אדם רציני, לא פופוליסט ולא זיין שכל.
זו היא הסיבה היחידה שאני כנראה יצביע לתנועה.
אם לא הוא, סביר להניח שהייתי מצביע מרץ או כהצבעת מחאה פשוט זורק את הקול שלי לפח אצל המפלגה של יניב אלדד.
ובן אדם שכבר הוכיח שאין לו מושג איך להשפיע במגרש של הגדולים
אין לי פשוט מושג מי זה מצנע. ובאמת מה שאני זוכר ממנו זה שהוא עשה כלום עם העבודה.
והמפלגה הזאת של ליבני זה סוג של קבוצה קטנה שאוספת אליה כלמיני שחקני "חיזוק" לוזרים מכל עברי הקשת הפוליטית.
גם אם אני זורם איתך ומצנע עשה דברים יפים, לא רק שהוא לא מוביל מפלגה, אלא ציפי מובילה. ולא בטוח שהיא פחות פוליטיקאית מביבי.
בביחרות הקודמות היא היית בצמרת ושתקה כל הדרך בלי להגיד כלום עד הסוף, בדיוק כמו שביבי ניסה לעשות עד עכשיו.
ועמיר פרץ שבפוקס חזר לכותרות בזכות כיפת ברזל.
לא נראה לי..
זה נכון חלקית, אבל תחשוב על זה ככה. מחר מצנע יהיה בממשלה של ביבי, ורק אז הוא יוכל לעשות עשייה רצינית(כל זה בהנחה שציפי תיכנס לממשלה, וסביר להניח שכן).
עמיר פרץ וציפי הם סתם(אבל להבדיל מביבי, ועל זה העליתי רק בקדנציה הנוכחית) הם סתם סביר.
הם לא מעניינים. הקטע הוא לא הבחירות האלו, התוצאות כבר ידועות. הקטע הוא להתכונן כבר לבחירות הבאות בעוד 4 שנים(או פחות).
אגב מצנע הוא זה שהעלה את הרעיון של גדר ההפרדה, מה שמונע היום פיגועי התאבדות. לזכותו של שרון אפשר לומר שהוא יישם את זה, אבל מצנע הוא זה שרץ על הרעיון בבחירות שלפני ההתנתקות.
מפה זה נשמע כאילו יש לך קשר כלשהו למצנע.
כמו שאמרת על גדר ההפרדה ומצנע ,אפשר להגיד על עמיר פרץ וכיפת ברזל.
והטענה שלך עוד יותר מגוחכת כשהבן אדם הזה בכלל לא מוביל את המפלגה ולך תדע אם הוא יהיה שר בכלל.
KingAlpaca כתב:
RaPPeR כתב:
יאיר לפיד פופוליסט בשקל. פחדן.
כמה שאני שונא חרדים, אני מחזיק אחושרמוטה מאריה דרעי.
חבל שהוא לא הלך למפלגה עצמאית.
זה קטע שלך להחזיק מעבריינים מורשעים?
ממש לא.
הוא הפוליטיקאי היחיד
שלפעמים אפשר לשמוע אותו ולא להיגעל.