kobster כתב:
skadiv כתב:
kobster
מתוך מצע ש"ס:
ציטוט:
חיזוק הנגישות לחינוך וצמצום הפערים בחינוך: יום לימודים ארוך, יותר משאבי חינוך הממוקדים בקבוצות תלמידים חלשות, תמרוץ כוח הוראה איכותי ביישובי פריפריה ובישובים חלשים.
מצוין. אז גם ש"ס רואה עין בעין עם חד"ש.
מה כתוב במצע הליכוד על נושא החינוך וצמצום הפערים ?
אה, רגע. אין כזה דבר מצע הליכוד.
34 מנדטים למפלגה עם אפס הוכחות בשטח וללא מצע שיסביר איך הם מתכוונים לתקן את מה שהם הרסו.
הכל, רק לא ביבי.
הראתי את זה כדי לחזק את דברי אלפקה - אלו הן מילים ריקות מתוכן.
לכשיהיה לליכוד ביתנו מצע, אני משוכנע שזה יופיע גם שם בנוסח כזה או אחר. אין אחד במדינה שלא יחתום על מילים כאלה.
השאלה מה עושים עם זה.
ש"ס זו אותה ש"ס, ועכשיו הצצתי במה שהיה לישראל ביתנו להגיד על החינוך ב-2009, נחש מה? אותו הדבר.
ככה שלכולם יש אחריות, לא רק לביבי.
אפשר לטעון שזוהי מחלה רק של מפלגות הימין, אבל לא נראה לי.
לכל מי שנכנס לכנסת יש מיליון ואחד אינטרסים לקדם לפני שהוא מתחיל לגעת בדברים החשובים באמת (ועד אז גם ככה נגמר הכסף..)
בכלל זה החלטתי שאת הקול שלי יקבלו "ישראל חדשה", כי אם תצומצם רמת המעורבות של בעלי ההון, הלוביסטים, השחיתות של בעלי התפקידים, ואשכרה מישהו יפקח עין על הדברים הללו - כוווולנו נרויח. וזה לא משנה מי יהיה בממשלה, שמאל, ימין או מרכז...
ההתעלמות של אמצעי התקשורת ולמעשה כל המיינסטרים ממנו, רק גורמת לי להיות שלם יותר עם הבחירה שלי. זה בן אדם ששרף את כל הגשרים מאחוריו. ואני, אולי בתמימותי, באמת מאמין שאין מאחוריו איזה בעל אינטרסים שמקדם אותו כדי בעתיד לקדם את מטרותיו שלו כמו שיש ל-100% מהפוליטיקאים (האמיתיים).