ציטוט:
קודם כל, אני שמח לגלות שכרגיל יצאת אפס שלא מוכן לומר בגלוי ובצורה ישירה מה הוא חושב.
שנית, אם אתה באמת חושב (אין לדעת, אתה לא מוכן להגיד אם אתה חושב כך או לא) שאני שמח על מותם של ישראלים בכלל ושל ילד בן ארבע בפרט, הרי שאתה באמת מטומטם או שאולי באמת השתבשה עליך דעתך.
שלישת, לגבי מידת היציבות הנפשית שלך, דומני שהודעותיך מדברות בעד עצמן. בדיוק כמו שהבקורת שלי על ישראל מתבטאת בהודעות שלי, ככה היציבות שלך מתבטאת בשלך. כל אחד והחבילה שלו.
רביעית, לגבי השימוש במילה "גבר", ניסיתי לדבר איתך בשפה שתבין. הרי מושגים כמו "יושרה" לא רלוונטיים לחיים שלך.
חמישית, והכי חשוב, מי שהרג היום את ארבעת האזרחים הפלסטינאים הם החברים שלך. ואני לא אומר את זה בבחינת "הכול חוזר עליך וקקה בידייך", אלא כיוון שהאינטרסים של מי שהרג אותם זהים לחלוטין לשלך (עד כמה שאפשר להבין מהערפל שאתה מתעקש לפזר סביב עמדותיך).
אתה עד כדי כך סתום ?
1. בוודאי
שאני חושב שאתה שמח שילד בן 4 (ישראלי) נהרג. אתה כמובן תהיה עצוב אם היה מדובר בילד בן 4 שאינו ישראלי.
בוודאי
שאני חושב שאתה שמח שאנשי החמאס מוצאים להורג משתפים של ישראל.
בוודאי
שאני חושב שאתה שמח שמאות פצמרים נוחתים על עוטף עזה.
בוודאי
שאני חושב שאתה מצר על הפצצות צה"ל בעזה ועל כל מעורב או בלתי מעורב שנהרג שם. במיוחד עצוב על כך שראשי החטיבות שלך נהרגו לפני כמה ימים. עצב מובן.
2. כל דבר שהוא קשור בישראל וגורם לה נזק גורם לדעתי לשימחה אצלך. כי אתה שונא ישראל.
3. כל כך חרא כאן ( בעיקר לפי מה שכתבת לא אחת) שהחלטת לרדת מהארץ . תהנה ממנעמי פורטוגל במקום להמשיך ולהתעסק בארץ הכל כך שנואה עליך. תשקיע מאמצים בלהתערות באוכלוסיה הנפלאה ששם.
4. ועד אז תפסיק לאיים או לדרוש התנצלויות.
יש בתי משפט שתה יכול לפנות אליהם אם אתה חושב שעושים לך עוול. בבית המשפט בעיר האג תרגיש אווירה ביתית.
1. תרשה לי לתקן אותך. אני לא שמח מהדברים מהדברים שאתה חושב שאני שמח עליהם.
2. על השדים הפנימיים כבר דיברנו, נכון?
3. תאמין לי שאני נהנה ממנעמי פורטוגל. יש לי חברים ומשפחה בארץ וכואב לי מה שקורה בישראל, אז אני עושה בנידון מה שאני מוצא לנכון.
4.