קומוניסים כתב:
זינק, איפה אתה ממוקם במספר ההודעות הגדול ביותר למשתמשים?
סתם כי באלך אדום, אני מבין מדבריך שההתיישבות היא הזויה? זה מה שאתה אומר?
/quote]
כן, אבל לא לזה התכוונתי
ציטוט:
לא ראית שההצעה שלי מציעה פיתרון רציני למצוקת הדיור בלי שום קשר לאידאולוגיה שלי שישוב הארץ זו מצווה וזכות עצומה?
אבל זה בדיוק האידיאולוגיה שלך, שאתה מנסה להריץ כאן כל הזמן הזה שזה לא קשור בשיט.
לקחת נושא של מצקות דיור וסידרת לך פתרון שמתיישב בול עם ישוב הארץ מולאה.
ציטוט:
על איזה סטטיסטיקות אתה מדבר? אני אשמח לדעת..
זה שטנקבוי כתב, זה שיש לך 140 אלף דירות ריקות ברחבי הארץ +160 אלף שבתהליכים תקועים?
קרי אין קשר בין הדברים, יש לך דירות מוכנות והמחירים עדיין בשמיים. אז מה נבנה עוד? ועוד בהתנחלויות עם מליארד בעיות פוליטיות/מדיניות, כלכליות וביטחוניות?
בו נסתכל על זה מבחינה כלכלית/ריאלית.
מחר אתה מיישב את השומרון בתכניות לעוד מאות אלפי יחידות דיור(ריקות?) משרדים, מקומות תעסוקה חברות הייטק(פחחהה) וכל הבא ליד.
מה לדעתך תהיה ההשפעה הכלכלית, ביטחונית ופוליטית על מדינת ישראל? רק לפני שבוע אבו מאזן האשים את ישראל שהיא לא רוצה שלום. אתה בכוח רוצה
לתת לו גושפנקא? ומה אז? ארצות הברית כבר לא תוכל להציל אותך, אדרבא היא תיצא נגדך. השקעות בישראל ירדו, שערי הריבית יעלו(כי ישראל תהיה יותר מסוכנת)
כמות היצוא תיפגע, כמות המדינות והרעש התקשורתי יפגע, וזה לפני סנקציות. אבל ממתי אכפת לך ממדינת ישראל(שבתוך הקו הירוק)? וזה רק חלק מהשפעות של התרחיש, בלי שכלול של המרכיבים התרבותיים,
פנים פוליטיים והחלשה של המחאה החברתית.
אבל אחלה ראיון.