תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 108  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2018, 16:41 
אדום נחמד כתב:
אלדוד, תהיה בריא בחיי..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
תאמין לי אתה זה שדפוק פה. מה אתה נכנס לדיונים ההזויים האלה?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2018, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
תודה לחיילי צהל שממשיכים לתת לנו אזרחי ישראל ההזויים והלא הזויים את האפשרות לעשות ניתוחים אם צריך לירות במחבל x או לא לירות במחבל y
שתהיה לכל חיילי צהל שבת שלום ותודה מכל פורום שדים על הפעולות המבורכות שלכם :HEART2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2018, 19:01 
כל הכבוד לצה"ל :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2018, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
סיכום מושלם.
תודה :פרח:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2018, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
סיכום מושלם.
תודה :פרח:

:ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2018, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
סיכום מושלם.

נדמה לי שהוא לא התכוון לסכם את הדיון אלא את סטטיסטיקת הצליפה השבועית, ובהתחשב באינפנטיליות שלו הוא כנראה עשה את זה כדי לעצבן אותך (או שאולי הוא עדיין מאוהב דווקא בי, אין לדעת).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2018, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
פאביו לא מתכוון לשום דבר מלבד הטרלות מוזרות, אבל במקרה יצא שזה מסכם מצוין את כל מה שהולך פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2018, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
תודה לחיילי צהל שממשיכים לתת לנו אזרחי ישראל ההזויים והלא הזויים את האפשרות לעשות ניתוחים אם צריך לירות במחבל x או לא לירות במחבל y
שתהיה לכל חיילי צהל שבת שלום ותודה מכל פורום שדים על הפעולות המבורכות שלכם :HEART2:
איך אומרים אצלינו, כשחוטבים עצים ניתזים שבבים. *קריצה*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:
שוב, מה שלא היה ברור זה שכתבת באופן תיאורטי.
לא צריך 'להביא מקרה רלוונטי' כי כאמור - כל יום הצבא פועל נגד פלסטינים שעושים דברים הרבה פחות גרועים מלהרוג נערים מתנחלים.

ואמרתי שאני נגד ירי במתנחל בן 16 שלא עושה כלום. זה לא אומר שאני כבר לא מתנגד להמצאות שלהם שם, או שאני לא חושב שמותר להאבק פיזית בהם. נער בן 16 לא בחר לחיות שם.
ולא, אין זכות כזו 'לגור איפה שבא לך'. ואתה בטח לא יכול לדרוש את הזכות הזו באלימות, בזמן שאתה מונע אותה מאחרים, באלימות

לגבי מה שאתה חושב שניסיתי או לא ניסיתי, זה מעיד בעיקר עליך. אם אתה חושב שלכל שאלה יש משמעות נסתרת ונסיונות מניפולציה, אני יכול רק להצטער בשבילך.
אני הייתי מאוד ברור במה ששאלתי.

אז אני שוב אומר אני נגד. זה לא אומר שאם תמציא לי עכשיו מקרה אני אהיה אוטומטית נגד הכל תלוי בהרבה דברים אבל זה העיקרון, לכן מדובר בתאוריה.

אז בעצם אתה אומר שמותר לירות בנער בן 16 שבחר להיות שם מרצונו? כלומר אתה מצדיק את חטיפת 3 הנערים ואת רציחתם. טוב לדעת.

אם משפחה חסרת בית (או בשביל להתאים יותר למקרה משפחה שרואה בנכס שלך שדרוג ו/או הגשמת חלום) תתנחל בדירה נטושה אך משופצת טיפ טופ בבעלותך אתה רואה בנסיון לפנות אותה משם באמצעות השלכת רימונים לדירה נסיון לגיטימי?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 09:20 
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:
ברשותך, אני רוצה להתעכב עוד קצת -
האם תתנגד לפעילות צבאית שמטרתה לעצור את היורה?

באופן תאורטי כן.

אני עונה באופן תאורטי מאחר ולכל דבר יש השלכות על המציאות שאותה אני מבקש לשנות, והוא נובע מהמציאות הזאת. אני לא רואה איך עצירת היורה לא תשנה משהו מערכתי ולכן אני נגד, כמו אזריה וכמו היורה עכשיו הוא תוצר של מציאות מעוותת.
שוב, מתנצל, אבל אני חייב ללחוץ עוד -
מה הכוונה באופן תיאורטי?
פלסטינים פוגעים במתנחלים כל הזמן, והצבא כל הזמן פועל נגדם, עוצר אותם, הורג אותם, הורס את בתיהם (האמת, הצבא פועל גם על הרבה פחות מפגיעה פיזית במתנחלים).
אני מרגיש שכשאתה אומר 'באופן תיאורטי', אתה משאיר לעצמך את הזכות לקבוע על מקרים ספציפיים שדווקא לא תתנגד, ואז התשובה שלך קצת מעורפלת. תקן אותי אם אני טועה.

השתובה שלי מאוד ברורה.
"אני לא רואה איך עצירת היורה תשנה משהו מערכתי ולכן אני נגד".

אם אתה יודע איך עצירת יורה תשנה את ההסתכלות והגישה של כל הסביבה אשמח אם תעיר את עיני ואז אולי אהיה בעד.

זה פשוט לא נכון שסיפור אזריה לא עשה שינוי מערכתי. מרגע שהצילומים התגלו הייתה ירידה חדה במספר הפלסטינים שבמהלך "נטרולם" הם גם נהרגו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:
שוב, מה שלא היה ברור זה שכתבת באופן תיאורטי.
לא צריך 'להביא מקרה רלוונטי' כי כאמור - כל יום הצבא פועל נגד פלסטינים שעושים דברים הרבה פחות גרועים מלהרוג נערים מתנחלים.

ואמרתי שאני נגד ירי במתנחל בן 16 שלא עושה כלום. זה לא אומר שאני כבר לא מתנגד להמצאות שלהם שם, או שאני לא חושב שמותר להאבק פיזית בהם. נער בן 16 לא בחר לחיות שם.
ולא, אין זכות כזו 'לגור איפה שבא לך'. ואתה בטח לא יכול לדרוש את הזכות הזו באלימות, בזמן שאתה מונע אותה מאחרים, באלימות

לגבי מה שאתה חושב שניסיתי או לא ניסיתי, זה מעיד בעיקר עליך. אם אתה חושב שלכל שאלה יש משמעות נסתרת ונסיונות מניפולציה, אני יכול רק להצטער בשבילך.
אני הייתי מאוד ברור במה ששאלתי.

אז אני שוב אומר אני נגד. זה לא אומר שאם תמציא לי עכשיו מקרה אני אהיה אוטומטית נגד הכל תלוי בהרבה דברים אבל זה העיקרון, לכן מדובר בתאוריה.

אז בעצם אתה אומר שמותר לירות בנער בן 16 שבחר להיות שם מרצונו? כלומר אתה מצדיק את חטיפת 3 הנערים ואת רציחתם. טוב לדעת.

אם משפחה חסרת בית (או בשביל להתאים יותר למקרה משפחה שרואה בנכס שלך שדרוג ו/או הגשמת חלום) תתנחל בדירה נטושה אך משופצת טיפ טופ בבעלותך אתה רואה בנסיון לפנות אותה משם באמצעות השלכת רימונים לדירה נסיון לגיטימי?

לא הבנתי אם אתה מצפה לתשובה ממני כאילו בדיוק השאלות שאני שואל את נחמד בשביל להבין איפה עובר הגבול של מתי מותר להרוג אנשים ולראות באנשים ומתי לא.
עד עכשיו אני לא התייחסתי לנושא. בכל מקרה זה מאוד תלוי בסיטואציה, במידה ויש חוק בנושא כמו בכל מדינה מתוקנת אשר עושה התנהלות זאת לא הייתי נוהג באלימות אלא מצפה שהשלטונות יעשו את עבודתם. אם המצב כמו עכשיו בשטחים; אני לא יודע איך הייתי נוהג אבל בכל מקרה הפיתרון הוא לא זריקת רימונים על המתנחלים אלה שינוי המצב. ולכן מאוד הייתי רוצה שהנשיא שלנו היא הכריזה חד-צדדית על הקמת מדינה פלסטינית בגבולות 48 בהתאם לתוכנית החלוקה ואפילו לקבל אותה במלואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:

באופן תאורטי כן.

אני עונה באופן תאורטי מאחר ולכל דבר יש השלכות על המציאות שאותה אני מבקש לשנות, והוא נובע מהמציאות הזאת. אני לא רואה איך עצירת היורה לא תשנה משהו מערכתי ולכן אני נגד, כמו אזריה וכמו היורה עכשיו הוא תוצר של מציאות מעוותת.
מה הכוונה באופן תיאורטי?
פלסטינים פוגעים במתנחלים כל הזמן, והצבא כל הזמן פועל נגדם, עוצר אותם, הורג אותם, הורס את בתיהם (האמת, הצבא פועל גם על הרבה פחות מפגיעה פיזית במתנחלים).
אני מרגיש שכשאתה אומר 'באופן תיאורטי', אתה משאיר לעצמך את הזכות לקבוע על מקרים ספציפיים שדווקא לא תתנגד, ואז התשובה שלך קצת מעורפלת. תקן אותי אם אני טועה.

השתובה שלי מאוד ברורה.

אם אתה יודע איך עצירת יורה תשנה את ההסתכלות והגישה של כל הסביבה אשמח אם תעיר את עיני ואז אולי אהיה בעד.

זה פשוט לא נכון שסיפור אזריה לא עשה שינוי מערכתי. מרגע שהצילומים התגלו הייתה ירידה חדה במספר הפלסטינים שבמהלך "נטרולם" הם גם נהרגו.

מאוד שמח על זה מקווה שזה באמת נכון. רק זה היה שווה את הצילומים ואת הרעש. אני אני פשוט לא יודע עד כמה חומרת העונש מהווה גורם משמעותי בתהליך מבורך זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 17:18 
האדום הצורר כתב:
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:

באופן תאורטי כן.

מה הכוונה באופן תיאורטי?

השתובה שלי מאוד ברורה.

מאיפה הנתונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2018, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
האדום הצורר כתב:

מאיפה הנתונים?

אין כאלה.
תעמולת 'אפקט אזריה' של הימין.
בלי קשר לתועלת חברתית, רוצחים צריכים להענש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2018, 09:19 
הזוועות בעזה נמשכות.
רצח של נער בן 15, אחמד סמיר אבו-חבל, על ידי רימון גז שנורה על ראשו. (זהירות, קשה לצפיה).

https://www.facebook.com/yoram.kupermintz/videos/984831991687985/?hc_ref=ARR8EkoQQvuqE7sVd1kwDfcgwJDGZ2w3hW12VJXdWjSV0C4XFs8OWB6OMUTKHlrwpcI&fref=nf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2018, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
התרגלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2018, 10:36 
אדום מטלי כתב:
הזוועות בעזה נמשכות.
רצח של נער בן 15, אחמד סמיר אבו-חבל, על ידי רימון גז שנורה על ראשו. (זהירות, קשה לצפיה).

https://www.facebook.com/yoram.kupermintz/videos/984831991687985/?hc_ref=ARR8EkoQQvuqE7sVd1kwDfcgwJDGZ2w3hW12VJXdWjSV0C4XFs8OWB6OMUTKHlrwpcI&fref=nf

אכן קשה לצפייה.
חבל שאותו אחמד סמיר אבו-חבל היה באזור בו סיכויו להיפגע גבוהים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2018, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
חבל על כל מי שנולד ערבי באיזור שיש בו מדינה יהודית עם צבא גדול וחזק.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2018, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
כשהפועל תהיה במרחק נגיעה מהישג, אז תדעו שעומדת לפרוץ מלחמה. זה הסימן. כמו חצב המבשר את בוא הסתיו. עד אז, אצלם לכם בלונים יפים שנוחתים לידי :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2018, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
חבל על כל מי שנולד ערבי באיזור שיש בו מדינה יהודית עם צבא גדול וחזק.

חבל על כל יהודי שנולד באזור בו יש המון מדינות מוסלמיות מסביבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2018, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
הזוועות בעזה נמשכות.

אכן קשה לצפייה.
חבל שאותו אחמד סמיר אבו-חבל היה באזור בו סיכויו להיפגע גבוהים...

צודק.
אם הוא רק היה מתרחק מהגדר ולא מפגין או פועל נגד ישראל, ישראל וצה״ל לא היו פוגעים בחייו לעולם.
אם רק אותו אחמד סמיר אבו-חבל היה זז, לא היה עליו מצור, הוא לא היה בסכנת חיים מהפצצות והוא היה יכול להקים מדינה.

ושיהיה ברור, זה כמובן ברור שזה לא הפגנות תמימות.
אבל זה לא סותר את זה שאי אפשר להתפלא עם איך שישראל פועלת שאנשים יבואו ויעשו הפגנות אלימות מול הגדר,
ולהגיד על זה שאותו נער נהרג מרימון גז ש-״חבל שהוא היה באזור הזה״, זה פשוט קר, אכזרי ומנותק לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2018, 05:01 
סמל אישי של המשתמש
יש פה פערים בהשקפה מכיוון שלדעתנו הפגנות אלימות הן אמצעי לגיטימי להתנגדות למצור הישראלי, בלעדיהן קשה אפילו לדמיין לאיזה תהומות מוסריים היינו מגיעים בטיפול בפלסטיניים.
היוזר לירון האדום לא בלופ הזה בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2018, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
אני רוצה להציע זווית אחרת.
כשמישהו מסתכל על סיטואציה שבה ילד בן 19 יורה למוות בילד בן 14 ובמקום לראות טרגדיה אנושית הוא רואה הצלחה\תקלה מבצעית, הוא איבד (ויתר על?) חלק מיכולתו לראות את זולתו כבני אדם, ולכן גם מיכולתו לראות את עצמו כבן אדם שלם.
אז אם הטרגדיה של הילדים שהורגים ונהרגים לא מספיק טרגית, יש גם אנשים שמוסיפים עוד נדבך טרגי לסיפור, ומתנכרים מהאנושיות של עצמם.
תכלס? עצוב מאוד.

אם הייתי מרקסיסט קצת יותר נוקשה הייתי אומר שזה הפוך, והניכור העצמי שהם פיתחו כתוצאה מיחסי הייצור המעוותים השתלט עליהם עד כדי כך שהם איבדו את המצפן המוסרי ואת צלם האנוש שלהם.
אישית, אני לא בטוח מה קדם למה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2018, 09:41 
מרגע שהן אלימות באופן הזה, הן כבר לא הפגנות
הפגנה זו הבעת מחמאה בקול או עם שלט
אלימות זו נישה אחרת לחלוטין.
ברור שהתעמולנים מטעם החמאס או בשירותו מכנים התפרעויות אלימות מאורגנות כהפגנות אזרחיות, אבל ברור שזה שקר עלוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2018, 10:00 
קומוניסים כתב:
מרגע שהן אלימות באופן הזה, הן כבר לא הפגנות
הפגנה זו הבעת מחמאה בקול או עם שלט
אלימות זו נישה אחרת לחלוטין.
ברור שהתעמולנים מטעם החמאס או בשירותו מכנים התפרעויות אלימות מאורגנות כהפגנות אזרחיות, אבל ברור שזה שקר עלוב

מעניין איך תתפתל כדי להראשות שבהתנתקות/עמונה/נתיב מאיר וכו' אלו היו הפגנות לגיטימיות ולא התפרעויות אלימות מאורגנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2018, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
כשמישהו מסתכל על סיטואציה שבה ילד בן 19 יורה למוות בילד בן 14 ובמקום לראות טרגדיה אנושית הוא רואה הצלחה\תקלה מבצעית, הוא איבד (ויתר על?) חלק מיכולתו לראות את זולתו כבני אדם, ולכן גם מיכולתו לראות את עצמו כבן אדם שלם.
אז אם הטרגדיה של הילדים שהורגים ונהרגים לא מספיק טרגית, יש גם אנשים שמוסיפים עוד נדבך טרגי לסיפור, ומתנכרים מהאנושיות של עצמם.
תכלס? עצוב מאוד.

אם הייתי מרקסיסט קצת יותר נוקשה הייתי אומר שזה הפוך, והניכור העצמי שהם פיתחו כתוצאה מיחסי הייצור המעוותים השתלט עליהם עד כדי כך שהם איבדו את המצפן המוסרי ואת צלם האנוש שלהם.

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2018, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
תכלס? עצוב מאוד.

לטעמי מדובר בקורבנות של שטיפת המח המסיבית מטעם כלי התקשורת, שהם כולם ימניים מאד.
מצד שני, כלי התקשורת בסך הכל מספקים את מה שהקהל רוצה, אז בעצם אתה צודק ולא בטוח מה קדם למה.
כנראה שהדת היהודית המטורפת קדמה להכל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2018, 09:09 
ההפגנות האלימות על הגדר לא יובילו לשבירת המצור, הם גם לא יובילו לסיום הכיבוש.
הם לא יביאו לפריחה כלכלית,הם רק יגרמו לעוד אבדות בנפש, לעוד ליבוי השנאה ולעוד שטיפות מח (משני הצדדים).
אז כן, כל אחד אחד שהולך לאזור הגדר לזרוק אבנים, רימונים, מטענים ולנסות לחבר בגדר ואף לחדור לתוך שטח ישראל בעצם הולך למלחמה.
במלחמה, לצער כולם, יש גם הרוגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2018, 10:00 
לירון האדום כתב:
ההפגנות האלימות על הגדר לא יובילו לשבירת המצור, הם גם לא יובילו לסיום הכיבוש.
הם לא יביאו לפריחה כלכלית,הם רק יגרמו לעוד אבדות בנפש, לעוד ליבוי השנאה ולעוד שטיפות מח (משני הצדדים).
אז כן, כל אחד אחד שהולך לאזור הגדר לזרוק אבנים, רימונים, מטענים ולנסות לחבר בגדר ואף לחדור לתוך שטח ישראל בעצם הולך למלחמה.
במלחמה, לצער כולם, יש גם הרוגים.

נסיונות התיישבות יהודית בפלסטין לא יובילו לשבירת הפלסטינים, ולא לסיום השאיפה שלהם למדינה.
אז כן, כל אחד שהולך לעבוד באזורי תעשייה כמו ברקן בשטחי פלסטין כדי לנסות למסד את ההתיישבות הציונית בפלסטין בעצם הולך למלחמה.
במלחמה, לצער כולם, יש הרוגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2018, 10:04 
(והאמת, השוואה אפילו לא לגמרי נכונה, ולא הוגנת כלפי הפלסטינים.
לעזתים אין ברירה, הם עושים את ההפגנות מתוך ייאוש, מתוך תקווה שמישהו ישמע את זעקתם.
הציונים הכובשים הם חזירי נדל"ן או סתם משיחיים מטורפים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 108  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: