Amit כתב:
מישהו יכול להמליץ על שעון דופק טוב ולא יקר יחסית? (מן הסתם שגם ימדוד מרחק)
viewtopic.php?f=7&t=93335זו הפניה לעמ' הראשון של האשכול, תחפש את ההודעה של שיקאגו, משם דיברנו קצת על שעונים..
EISEN כתב:
אני רץ עם גרמין 110, שזה הדגם הפשוט של גרמין. יש לו רצועת דופק, שבעיקרון זה טוב למי שרוצה להגיע לדופק מסויים באימון. יש ג'י פי אס, מה שמאפשר לך לדעת כמה מרחק עברת ובאיזה קצב אתה רץ, שזה לדעתי הדבר הכי חשוב וגם מה שעוזר לשיפור הכושר. אפשר גם אחרי כל אימון לשמור את התוצאה במחשב ואז לעקוב אחרי האימונים שלך. החיסרון שלו זה שהרבה פעמים לוקח לג׳י פי אס זמן להתאפס על עצמו מרגע שאתה מפעיל אותו - לא יודע איך זה בשעונים אחרים. בקיצור ולסיכום - למי שהוא לא מקצוען זה נראה לי אחלה שעון, וגם המחיר שלו לא בשמיים.
בהמשך להודעות שלי מאותה התקופה, אני מדווח שאני ממשיך לרוץ עם הגארמין 110, ועל אף שלאחרונה אני מוצא שיש לו מגבלות מסויימות (תכנון אימוני טמפו, אינטרוולים או פארטלק), הוא פשוט מצויין. פשטות זה הדגש שלו, אם אתה רץ בלבד (יענו לא טריאטלט) הוא יספיק לך ויהווה קפיצת מדרגה משמעותית ברמת האימונים.
אני מוכרח לציין שלדעתי שעון זה לא בגדר חובה, אבל אם השאלה שלך היא
איזה שעון ולא
האם שעון, אז אני ממליץ לך על השעון הזה. זול יחסית (הבנתי שבחנויות ספורט למשל ברוקס או מתחם ורטהיימר מחלקים הנחות לכל מבקש פחות או יותר) ומעולה לרצים מתחילים ובינוניים.
אתמול במירוץ התעניינתי לגבי ה610, שהוא בעל מסך מגע (ושני כפתורים, אבל התפקוד העיקרי הוא עם המסך) והמוכר אמר שהוא היה רץ איתו תקופה מסויימת אבל לא היה לו נוח עם המגע, זה היה עדין מדי בשבילו. אני גם הייתי מדלג עליו..אני גם רוצה "להזהיר" משעונים גדולים מדי, רצתי אימון אחד עם השעון של המאמן שלי, sunto ענק, הדגם הכי חדש שלהם או משהו, והיה לי מאוד כבד על היד, זה ממש הפריע. מסך קטן שמאורגן טוב לא אמור להוות בעיה באימונים (זה המצב ב110, ובשעונים אחרים אפשר לערוך את המידע שמופיע במסך)