Officer Barbrady כתב:
1. יהודה ושומרון, ככה כמעט כל הישראלים והיהודים קוראים לזה. איך אתה קורא למקום הזה? זה פשוט להוציא מים מהאבן, ואוו הם אמרו "יהודה ושומרון", מתנחל!
2. אני לא מבין. הם אומרים שבית הספר ובית הכנסת ממחישים את הקשר בין הדת לציונות. וואו. באמת? פעם ראיתי אתר אנטישמי שטען שהיהודים קובעים מי יישב קרוב יותר לספר התורה על פי מי שמשלם יותר. בתפילת 18 אומרים "המחזיר שכינתו לציון", אולי לזה הם התכוונו? לקחו תפילה יהודית בת 2000 שנה והפכו את ג'ראד למתנחל קיצוני בגללה. אתה באמת לא רואה את ההקבלה למה שעושים עם אובמה והתרבוש שהוא חבש?
4. הם שוב מניחים שג'ראד מתנחל קיצוני בגלל שהוא היה בחברת יהודים ציוניים דתיים. אני יכול להסיק כך על אובמה, בגלל שהוא למד בבית ספר ציבורי עם רוב מוסלמי אנטי ציוני? (במידה ואני מוכיח שהאינדונזים אנטי ציונים)
5. לא ידעתי לפני זה מה השם העברי שלו. מניח שמליוני הקוראים של NYT לא ידעו גם. עכשיו כולם יודעים את השם המפחיד, המחייב והמתנחלי- יואל חיים. אם אני מוסלמי או ליברל אמריקאי שקורא את זה אני בטוח שעומד מולי ברוך מרזל.
אבל עזוב, הם עושים כאן בדיוק מה שהם יודעים לעשות. כמו הפעם שהם אמרו שביבי חושב שהגויים נבראו כדי לעבוד את היהודים, רק בגלל שהוא נכח או הספיד את הרב עובדיה יוסף. בלי להסביר את הקונטקסט של הדברים (שזה מנהג שכל הפוליטיקאים, מכל הקצוות פרט לשולמית אלוני, עשו. וזה מקובל בישראל), פשוט מסיתים ציבור מוטה בלי ידע על סמך חצאי אמת. בדיוק כמו האתר האנטישמי שטען שיהודים קובעים מי יותר דתי בגלל כסף.
1. אני קורא להם השטחים הכבושים, כמו רוב האמריקאים.
2. לא, חמוד. מדברים שם עם הרבה מאוד אנשים שלמדו שם\מתפללים שם, ומהשיחות האלה עלו איפיונים מסוימים. הם לא מניחים שזה ככה בגלל שזה בית כנסת\בי"ס יהודי, אלא כי זה מה שנאמר להם על אופי המוסדות האלה.
4. לא, הם מספרים על האווירה המקום ההוא. לך, לעומת זאת, אין שמץ של מושג לגבי האווירה באותו בי"ס אינדונזי, אבל זה לא מפריע לך להסיק מסקנות על סמך האווירה שאתה
מדמיין.
5. זה שמבחינתך העובדה לאדם יש שם יהודי שקולה לזה שהוא סוג של מרזל זה כנראה בגלל שהפנמת יותר מדי את הטענות של האנטישמים. אמריקאים נורמלים רגילים לזה שלאנשים יש כל מיני שמות מכל מיני סוגים, בדרך כלל כאלה שמתאימים לרקע שלהם. אני מבטיח לך שלאף אמריקאי זה לא נראה מוזר שליהודי יש שם עברי.
6. תגיד, מאיפה הבאת את הטענה שהנ"י טיימס מאשים את קושנר שהוא "מתנחל קיצוני"? כי בכתבה שאליה קישרת אין ממש דבר כזה.