תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:
לא יודע איך בית ספר יסודי חילוני באינדונזיה של שנות ה70 מתאר את ישראל. האמת שאני מאד אתפלא אם הוא מתאר אותה בצורה כלשהי. איכשהו זה לא נראה לי חומר מתאים לילדים בכיתה ג', ואני בספק אם בשנות ה70 מה שעניין את כותבי ספרי החינוך לבתי ספר יסודיים באינדונזיה הוא הסכסוך הישראלי-פלשתיני. אני עוד יותר בספק שמכל הדברים שעבר ברק אובמה הצעיר בילדותו ומכל האנשים שעיצבו את אישיותו (כולל הוריו וסביו שגידלו אותו כנוצרים או אתאיסטים), מה שעיצב את השקפתו יותר מכל הוא החינוך שקיבל בשיעור אחד בשנה אחת בכיתה ג' בבית הספר החילוני האינדונזי.
אבל תיאורטית קיים סיכוי שהפכו אותו לאיזה מחבל מתאבד סטייל דעאש באותה שנה. לך תדע

איך בדיוק כמה דקות עמידה לזכר קורבנות הטרור הפכו את ג'ראד למתנחל מיצהר? הכל ספקולציות. הוא אפילו הוריד את הכיפה ויצא עם איוונקה בתור גויה (עד שההורים הפרידו בינהם). זה מנע מהניו יורק טיימס לעשות כתבה ארוכה ולהזכיר את אבא שלו והעובדה שהוא "תורם פוטנציאלי" לנתניהו? אם העובדה שג'ראד הלך לבית חב"ד באוניברסיטה מעידה על המתנחליות שלו, מה יעיד הכומר שאליו הלך אובמה? זה פשוט נראה לי לא כל כך ליברלי לעשות את מה שהם עשו, אבל מי אני שאשפוט את העיתון של תומאס פרידמן.

אין לי מושג איזה ספקולציות עשו בניו יורק טיימס, לא קראתי את הכתבה ולא התייחסתי אליה במילה אחת שכתבתי עד עכשיו.

דיברתי אך ורק על ברק אובמה ועל הסבירות הקלושה עד בלתי אפשרית שהוא הפך לאיזה סוכן סמוי מוסלמי רדיקלי עקב הטפות השינאה שהטיפו לו נגד ישראל בשיעורי היסטוריה בכיתה ג' בבית ספר אינדונזי חילוני בתחילת שנות השבעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
1. יהודה ושומרון, ככה כמעט כל הישראלים והיהודים קוראים לזה. איך אתה קורא למקום הזה? זה פשוט להוציא מים מהאבן, ואוו הם אמרו "יהודה ושומרון", מתנחל!
2. אני לא מבין. הם אומרים שבית הספר ובית הכנסת ממחישים את הקשר בין הדת לציונות. וואו. באמת? פעם ראיתי אתר אנטישמי שטען שהיהודים קובעים מי יישב קרוב יותר לספר התורה על פי מי שמשלם יותר. בתפילת 18 אומרים "המחזיר שכינתו לציון", אולי לזה הם התכוונו? לקחו תפילה יהודית בת 2000 שנה והפכו את ג'ראד למתנחל קיצוני בגללה. אתה באמת לא רואה את ההקבלה למה שעושים עם אובמה והתרבוש שהוא חבש?
4. הם שוב מניחים שג'ראד מתנחל קיצוני בגלל שהוא היה בחברת יהודים ציוניים דתיים. אני יכול להסיק כך על אובמה, בגלל שהוא למד בבית ספר ציבורי עם רוב מוסלמי אנטי ציוני? (במידה ואני מוכיח שהאינדונזים אנטי ציונים)
5. לא ידעתי לפני זה מה השם העברי שלו. מניח שמליוני הקוראים של NYT לא ידעו גם. עכשיו כולם יודעים את השם המפחיד, המחייב והמתנחלי- יואל חיים. אם אני מוסלמי או ליברל אמריקאי שקורא את זה אני בטוח שעומד מולי ברוך מרזל.

אבל עזוב, הם עושים כאן בדיוק מה שהם יודעים לעשות. כמו הפעם שהם אמרו שביבי חושב שהגויים נבראו כדי לעבוד את היהודים, רק בגלל שהוא נכח או הספיד את הרב עובדיה יוסף. בלי להסביר את הקונטקסט של הדברים (שזה מנהג שכל הפוליטיקאים, מכל הקצוות פרט לשולמית אלוני, עשו. וזה מקובל בישראל), פשוט מסיתים ציבור מוטה בלי ידע על סמך חצאי אמת. בדיוק כמו האתר האנטישמי שטען שיהודים קובעים מי יותר דתי בגלל כסף.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:
לא יודע איך בית ספר יסודי חילוני באינדונזיה של שנות ה70 מתאר את ישראל. האמת שאני מאד אתפלא אם הוא מתאר אותה בצורה כלשהי. איכשהו זה לא נראה לי חומר מתאים לילדים בכיתה ג', ואני בספק אם בשנות ה70 מה שעניין את כותבי ספרי החינוך לבתי ספר יסודיים באינדונזיה הוא הסכסוך הישראלי-פלשתיני. אני עוד יותר בספק שמכל הדברים שעבר ברק אובמה הצעיר בילדותו ומכל האנשים שעיצבו את אישיותו (כולל הוריו וסביו שגידלו אותו כנוצרים או אתאיסטים), מה שעיצב את השקפתו יותר מכל הוא החינוך שקיבל בשיעור אחד בשנה אחת בכיתה ג' בבית הספר החילוני האינדונזי.
אבל תיאורטית קיים סיכוי שהפכו אותו לאיזה מחבל מתאבד סטייל דעאש באותה שנה. לך תדע

איך בדיוק כמה דקות עמידה לזכר קורבנות הטרור הפכו את ג'ראד למתנחל מיצהר? הכל ספקולציות. הוא אפילו הוריד את הכיפה ויצא עם איוונקה בתור גויה (עד שההורים הפרידו בינהם). זה מנע מהניו יורק טיימס לעשות כתבה ארוכה ולהזכיר את אבא שלו והעובדה שהוא "תורם פוטנציאלי" לנתניהו? אם העובדה שג'ראד הלך לבית חב"ד באוניברסיטה מעידה על המתנחליות שלו, מה יעיד הכומר שאליו הלך אובמה? זה פשוט נראה לי לא כל כך ליברלי לעשות את מה שהם עשו, אבל מי אני שאשפוט את העיתון של תומאס פרידמן.

אין לי מושג איזה ספקולציות עשו בניו יורק טיימס, לא קראתי את הכתבה ולא התייחסתי אליה במילה אחת שכתבתי עד עכשיו.

דיברתי אך ורק על ברק אובמה ועל הסבירות הקלושה עד בלתי אפשרית שהוא הפך לאיזה סוכן סמוי מוסלמי רדיקלי עקב הטפות השינאה שהטיפו לו נגד ישראל בשיעורי היסטוריה בכיתה ג' בבית ספר אינדונזי חילוני בתחילת שנות השבעים.
הוא לא הפך לסוכן סמוי רדיקלי, אף פעם לא טענתי את זה. אבל הוא באמת היה הנשיא הכי לא ידידותי לישראל בהיסטוריה המודרנית. זה רק במקרה שיש לו חוסיין באמצע, שהוא למד במדינה מוסלמית ושאח שלו הוא איסלמיסט קיצוני? אולי. אבל אני מעלה ספוקלציות, כמו שNYT עשו עם ג'ראד. אני לפחות לא מתחזה לליברלי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא צריך להוכיח שהאינדונזים הם אנטי ציונים. אתה צריך להוכיח שצוות ההוראה בבית ספר ציבורי חילוני באינדונזיה בתחילת שנות השבעים היה אנטי ציוני ברמה כזאת שהטפות השנאה שלו בשיעור היסטוריה כנגד ישראל לילדי כיתה ג' היו כה ברות השפעה שהפכו ילד שגודל כל חייו ע"י חילונים ונוצרים למוסלמי קיצוני שונא ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אתה לא צריך להוכיח שהאינדונזים הם אנטי ציונים. אתה צריך להוכיח שצוות ההוראה בבית ספר ציבורי חילוני באינדונזיה בתחילת שנות השבעים היה אנטי ציוני ברמה כזאת שהטפות השנאה שלו בשיעור היסטוריה כנגד ישראל לילדי כיתה ג' היו כה ברות השפעה שהפכו ילד שגודל כל חייו ע"י חילונים ונוצרים למוסלמי קיצוני שונא ישראל.

אני לא בטוח שזה מה שקרה בפועל. האם זה יותר מנותק מלחשוב שבית ספר יהודי שקיים דקות דומיה לנפגעי טרור השפיע על ג'ראד בצורה שהפכה אותו למתנחל, או לאחד שלא יוכל לגבור על הרגשות הציוניים שלו במו"מ בין ישראל לפשלתינאים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 19:57 
הפועל כתב:

ואז להסביר איך נשיא מוסלמי קיצוני שונא ישראל הוא מספרית הנשיא שהכי תמך בנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:

הוא לא הפך לסוכן סמוי רדיקלי, אף פעם לא טענתי את זה. אבל הוא באמת היה הנשיא הכי לא ידידותי לישראל בהיסטוריה המודרנית. זה רק במקרה שיש לו חוסיין באמצע, שהוא למד במדינה מוסלמית ושאח שלו הוא איסלמיסט קיצוני? אולי. אבל אני מעלה ספוקלציות, כמו שNYT עשו עם ג'ראד. אני לפחות לא מתחזה לליברלי.

אתה חושב שהוא היה הנשיא הכי לא ידידותי. חצי עולם חושב אחרת בלשון המעטה.
ואתה הרי יודע למה יש לו חוסיין באמצע, כי הוא נקרא ע"ש אביו שנולד כמוסלמי וקוראים לו ברק חוסיין.
ואתה יודע שהוא לא "גדל במדינה מוסלמית" אלא נדד עם אמו שנישאה בשנית לסטודנט אינדונזי שנגמרה לו הויזה בארה"ב ונאלץ לחזור לארץ מולדתו.
ואתה יודע באותה מדינה מוסלמית הוא חונך דווקא בבתי ספר נוצריים וחילונים וגם זה רק למשך 4 שנים.
ואתה יודע שיש לו משפחה גדולה, שאחיו למחצה לא ראה אותו בכלל מאז שאובמה היה בן 3, ושבקניה הוא גדל בכפר הולדתו של אביו הביולוגי של אובמה שם יש מוסלמים רבים כולל משפחת אביו הביולוגי של אובמה ולכן לא מפתיע שגם הוא מוסלמי.

אתה יודע את כל זה (או יכול לדעת את כל זה אם תרצה) כי זה זמין במקורות רבים בחיפוש קצר בגוגל. ובכל זאת אתה עושה ספקולציות חסרות שחר. לא יודע מה זה אומר לגבי הNYT כי לא קראתי מילה ממה שכתוב שם. אני כן יודע מה זה אומר עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
1. יהודה ושומרון, ככה כמעט כל הישראלים והיהודים קוראים לזה. איך אתה קורא למקום הזה? זה פשוט להוציא מים מהאבן, ואוו הם אמרו "יהודה ושומרון", מתנחל!
2. אני לא מבין. הם אומרים שבית הספר ובית הכנסת ממחישים את הקשר בין הדת לציונות. וואו. באמת? פעם ראיתי אתר אנטישמי שטען שהיהודים קובעים מי יישב קרוב יותר לספר התורה על פי מי שמשלם יותר. בתפילת 18 אומרים "המחזיר שכינתו לציון", אולי לזה הם התכוונו? לקחו תפילה יהודית בת 2000 שנה והפכו את ג'ראד למתנחל קיצוני בגללה. אתה באמת לא רואה את ההקבלה למה שעושים עם אובמה והתרבוש שהוא חבש?
4. הם שוב מניחים שג'ראד מתנחל קיצוני בגלל שהוא היה בחברת יהודים ציוניים דתיים. אני יכול להסיק כך על אובמה, בגלל שהוא למד בבית ספר ציבורי עם רוב מוסלמי אנטי ציוני? (במידה ואני מוכיח שהאינדונזים אנטי ציונים)
5. לא ידעתי לפני זה מה השם העברי שלו. מניח שמליוני הקוראים של NYT לא ידעו גם. עכשיו כולם יודעים את השם המפחיד, המחייב והמתנחלי- יואל חיים. אם אני מוסלמי או ליברל אמריקאי שקורא את זה אני בטוח שעומד מולי ברוך מרזל.

אבל עזוב, הם עושים כאן בדיוק מה שהם יודעים לעשות. כמו הפעם שהם אמרו שביבי חושב שהגויים נבראו כדי לעבוד את היהודים, רק בגלל שהוא נכח או הספיד את הרב עובדיה יוסף. בלי להסביר את הקונטקסט של הדברים (שזה מנהג שכל הפוליטיקאים, מכל הקצוות פרט לשולמית אלוני, עשו. וזה מקובל בישראל), פשוט מסיתים ציבור מוטה בלי ידע על סמך חצאי אמת. בדיוק כמו האתר האנטישמי שטען שיהודים קובעים מי יותר דתי בגלל כסף.

1. אני קורא להם השטחים הכבושים, כמו רוב האמריקאים.
2. לא, חמוד. מדברים שם עם הרבה מאוד אנשים שלמדו שם\מתפללים שם, ומהשיחות האלה עלו איפיונים מסוימים. הם לא מניחים שזה ככה בגלל שזה בית כנסת\בי"ס יהודי, אלא כי זה מה שנאמר להם על אופי המוסדות האלה.
4. לא, הם מספרים על האווירה המקום ההוא. לך, לעומת זאת, אין שמץ של מושג לגבי האווירה באותו בי"ס אינדונזי, אבל זה לא מפריע לך להסיק מסקנות על סמך האווירה שאתה מדמיין.
5. זה שמבחינתך העובדה לאדם יש שם יהודי שקולה לזה שהוא סוג של מרזל זה כנראה בגלל שהפנמת יותר מדי את הטענות של האנטישמים. אמריקאים נורמלים רגילים לזה שלאנשים יש כל מיני שמות מכל מיני סוגים, בדרך כלל כאלה שמתאימים לרקע שלהם. אני מבטיח לך שלאף אמריקאי זה לא נראה מוזר שליהודי יש שם עברי.

6. תגיד, מאיפה הבאת את הטענה שהנ"י טיימס מאשים את קושנר שהוא "מתנחל קיצוני"? כי בכתבה שאליה קישרת אין ממש דבר כזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2017, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
בוא נסכים שלא להסכים, הנושא הזה קצת מיצה את עצמו ואני לא בטוח שאי פעם נגיע להבנה בנושא.

ובנתיים נראה שיש לנו נביא חדש מאומות העולם, דונלד ג. טראמפ: מהומות פרצו בשוודיה אחרי שסוחר סמים נעצר בשני בלילה. היקום קורס לתוך עצמו. Would you look at what will happen in Sweden? I mean Sweden.

https://www.bloomberg.com/news/articles ... ium=social

ציטוט:
Riot in Stockholm Suburb After Drug Suspect Is Arrested

The clashes started late Monday when a police car arrested a suspect and people started throwing stones at them in Rinkeby, north of Stockholm. Unidentified people, including some wearing masks, also set cars on fire and looted shops.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2017, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
אפשר גם לשאול, למה השם האמצעי/החתן של נשיא ארצות הברית צריכים להשפיע על דרך פעולתו?
כאילו, גם אם לאובמה קוראים חוסיין ע"ש סדאם וג'רארד קושניר היה פעיל של כהנא חי, למה אמור להיות אכפת לי מזה?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2017, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
בוא נסכים שלא להסכים, הנושא הזה קצת מיצה את עצמו ואני לא בטוח שאי פעם נגיע להבנה בנושא.

נראה לי שהתכוונת לכתוב משהו כמו "אין לי שום דרך להצדיק את השטויות שכתבתי, אבל אני אמשיך להאמין בהן כי ככה החלטתי!"

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2017, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
כמה שפל , רדוד ובעיקר לא הגון יכול להיות כותב בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2017, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
כמה שפל , רדוד ובעיקר לא הגון יכול להיות כותב בפורום.

חחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 פברואר 2017, 05:48 
סמל אישי של המשתמש
האם מה שקרה בשבדיה ביום שישי שעבר זה התגשמות החלום של "פיגועים רבים ללא נפגעים"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2017, 11:20 
נקווה שזאת רק ההתחלה בע"ה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2017, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
כמדומני שהודעות אלה מקומן באשכול המקביל :DEVIL4:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2017, 11:35 
teknoboy כתב:
כמדומני שהודעות אלה מקומן באשכול המקביל :DEVIL4:

אתה משקר ביודעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2017, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
In other news, חבר הקונגרס המוסלמי אנטישמי מפסיד במירוץ לראשות המפלגה הדמוקרטית. הוא הסגן של המנצח תום פרז. רק לראות לאן השמאל האמריקאי התדרדר. קית' אליסון-מוחמד המתאסלם תמך בלואיס פרחאן. לואיס פרחאן הוא אנטישמי גלוי שתמך באובמה לנשיאות. אובמה התנער ממנו בגלל שהוא אנטישמי, לא קית'. אחרי התקיפה של ארה"ב בלוב, פרחאן כינה את אובמה "הנשיא היהודי הראשון". קית' אליסון תמך בו כשהצטרף לאומת האיסלאם. קית' אליסון היה בין הבודדים בקונגרס שתמך בדו"ח גולדסטון והיה בין המתנגדים למימון כיפת ברזל, הוא גם טען ברוח הפרוטוקולים של זקני ציון שישראל שולטת במדיניות החוץ של ארה"ב. J STREET תמכה בקית' אליסון, ברני סנדרס תמך בקית' אליסון. עם שמאל כזה, אני בוחר אלף פעמים בבנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
גונב אשכולות מתועב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט מעולה. דיוויד דיוק תמך בקית׳ אלייסון לראשות המפלגה הדמוקרטית. דיוויד דיוק תמך בקית׳ אליסון-מוחמד לראשות המפלגה הדמוקרטית. המועמד של דיוויד דיוק הוא עכשיו סגן יו״ר המפלגה הדמוקרטית. במועמד של דיוויד דיוק תמכו גם J street. המועמד של דיוויד דיוק ארגן צעדה ב-95׳ לכבוד חאלד עבדול מוחמד. בצעדה שהמועמד של דיוויד דיוק ארגן, מושא הצעדה אמר:
״כולם מדברים על כך שהיטלר השמיד 6 מיליון יהודים. מישהו פעם שאל מה היהודים עשו להיטלר? מה הם עשו להם (לגרמנים)? הם הלכו לשם, לגרמניה, כמו שהם עושים בכל מקום שהם הולכים, והם עלו מעליהם, הם השתלטו בכוח, הם שינו הכל. וגרמני, בתוך המדינה שלו, היה צריך ללכת ליהודי בשביל כסף. הם חתרו תחת המרקם של החברה״.

במי שארגן את הצעדה הזאת, J street תומכים. מי שארגן את הצעדה הזאת הוא עכשיו סגן יו״ר המפלגה הדמוקרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 22:08 
ג'יי סטריט, V15, BDS, מרצ, שוברים שתיקה, בצלם - שנאת יהודים בשמות שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
איפה J STREET הביעו תמיכה במועמדות שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 23:09 
עד המ!!ת הפועל כתב:
ג'יי סטריט, V15, BDS, מרצ, שוברים שתיקה, בצלם - שנאת יהודים בשמות שונים.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
איפה J STREET הביעו תמיכה במועמדות שלו?

http://jstreet.org/press-releases/conti ... LNJDPkrLIU

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2017, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני חושב שאליסון הזה ציוני דגול, אבל כתוב שם בצורה די מפורשת
ציטוט:
J Street has been clear that...we do not take positions on internal Democratic Party deliberations

כלומר שהם לא מביעים תמיכה באף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 01:22 
סמל אישי של המשתמש
לא נוקטים עמדה, רק מגנים על אנטישמי (והוא רחוק מלהיות רק לא ציוני גדול. יש הרבה לא ציונים גדולים שהם לגמרי לגיטימים). האמת שג'יי סטריט הוא ארגון דמוקרטי להפליא ועד היום היה לגיטימי, המהלך הזה הוא חתיכת כתם שחור בהיסטוריה שלהם. כמו שחמי שלו אמר: היהודים הימנים נותנים פטור לאנטישמים ימנים בגלל שהם גם שונאים מוסלמים. אז מסתבר שהשמאל היהודי נותן פטור לאנטישמים שמאלנים בגלל שהם מוסלמים. אם משווים את בנון לאליסון, אליסון מלא בהיסטוריה אנטישמית טהורה בעוד שסטיב לכאורה זרק משהו על זה שיהודים לומדים בבית הספר של הילדים שלו. לתמוך בקית' אליסון זה הרבה יותר מביש מלתמוך בבנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 04:23 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה אתה מביא את כל הקישקושים האלו? לא כל מי שלא מסכים עם האג'נדה הגיזענית שלך הוא אנטישמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שאתה צודק ואכן ההגנה עליו היא טעות.

אבל אתה אמרת מקודם שהם הביעו תמיכה בו בבחירות ליו"ר הועדה הדמוקרטית. ועובדתית זה פשוט לא נכון. הם אמרו בצורה מפורשת שהם לא מתערבים בהליכים פנימיים של המפלגה הדמוקרטית, ולא הביעו תמיכה בשום מועמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
צודק, עובדתית הם לא תמכו בו ספציפית מול תום פרז, לוקח את הקביעה החד משמעית בחזרה. הם כן הגנו עליו ממש לפני הבחירות (כולל מאמר דעה של ג׳רמי בן עמי בוושינגטון פוסט: https://www.washingtonpost.com/opinions ... e8a00ccc72).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2017, 20:26 
Officer Barbrady כתב:
לתמוך בקית' אליסון זה הרבה יותר מביש מלתמוך בבנון.

קית' אליסון מגנה את האנטישמיות, את לואיס פרחאן ואת ניישן אוף איסלם מאז 2006, יש יאמרו שמתוך אופרטיוניזם פוליטי, אבל לפחות הוא עשה את זה.
מתי סטיב באנון התנצל לאחרונה על זה שהוא היה הבוס הגדול של אתר שמקדם אג'נדה ניאו-נאצית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: