קומוניסים כתב:
deep red כתב:
קומוניסים, נשיקה גדולה!
אתה ואיימן עודה מגדירים את גבולות הגזרה של מורשת פרס.
שנה טובה.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
נשיקה בחזרה,
אבל אל תכניס אותי ושונא ישראל באותה שורה.
ולא הגדרתי כלום. אני מבין שיש רצון להרגיש טוב באמצע עם "קיצוניים משני הצדדים", אבל לא על חשבוני
נכון, אם היתה סימטריה אז במקום סתם לא לבוא להלוייה עודה היה מארגן הפגנה נגד המשפחה שלו.
kobster כתב:
נראה לי שמרוב תגובות אוטומטיות באשכולות השונים כבר איבדת מעקב למי אתה מגיב, לגבי אישית מגוחך להגיד שאני שואף להחליף את ביבי ב"רק-כמעט-ביבי" כמו שמגוחך להשתמש לגבי בכינוי של "הערבים שנוחים לי".
אני עדיין מאמין שמתישהו, איכשהו תקום כאן ממשלת שמאל שתכיל בתוכה מפלגות שייצגו את המגזר הערבי במדינה וידאגו לאינטרסים שלו, לצערי מהלכים כאלו מרחיקים אותנו מהמטרה הזו. תמשיכו להיות צודקים.
אני זוכר טוב מאוד, בגלל זה אני מדבר על רק כמעט ביבי כלשהו, ולאו דווקא הרק כמעט ביבי שמכב"י חמא"ס וחבורתו רוצים, או הרק כמעט ביבי של מפלגת העבודה שלפני כל בחירות אתה מספר לנו איך הם הולכים לנצח. הערבים שנוחים לך הם אלה שהולכים לפי מה שאתה מצפה מהם לעשות, ולא לפי מה שהבוחרים שלהם מצפים.
roygordana כתב:
מישהו יכול לעזור לי למצוא את הנציג הרשמי של ישראל שנכח בהלווייתו של יאסר ערפאת (כזכור, חתן פרס נובל לשלום)?
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/4003463.stm מליון פרחים.
ובנוסף מדובר באדם שחלק את הבמה עם פרס, לרוב בתפקיד מרכזי יותר, ברוב עיסוקי השלום של פרס ובכל אלה שרלוונטיים לערביי ישראל.