תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 406 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שמעון פרס
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
איך בדיוק זה "יקדם את המטרות" שלו לבוא ללווייה?
איזו אינדיקציה ב70 השנים האחרונות יש לעודה ולציבור שלו שאם הם יהיו "ערבים טובים" ויעשו מה שהקונצנזוס היהודי מצפה מהם זה "יקדם את המטרות" שלהם?
ולמה הם, שחיים 70 שנה תחת אפליה והדרה, אלו שצריכים כל הזמן להתנהג יפה ולעשות מה שמצפים מהם בתקווה שיום אחד אולי סופסוף יעש להם טובה ויפסיקו להתייחס אליהם בזלזול אפלייה ופטרונות, במקום שלשם שינוי המיינסטרים הפוליטי ילך לקראתם והוא זה שאשכרה יתייחס אליהם ולתחושות ולאג'נדה הפוליטית שלהם בכבוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 07:05 
אני לא אומר לבוא או לא. כתבתי קודם שעל הספקטרום של התגובות יש אינסוף אופציות והוא בחר בתגובה של ילד קטן. ולא בפעם הראשונה, לצערי.
יש מרווח בין להיות ילד טוב של היהודים לבין להיות טוקסקיסט עם ניסוחים יפים.
אבל סבבה, שיעשה מה שבא לו. לגיטימי כמובן

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
שרה נראת יותר ויותר משוגעת מיום ליום.
מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
מירי רקב מארגנת את הטקס. איך זה שהיא לא הביאה לכל אחד כובע ובלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 09:00 
פתאום התברר לי שהשאלה האם איימן יגיע או לא והשלכותיה היא דיון מהותי גם מחוץ לפורום שדים.
אני מצליח כל פעם להיות מופתע מחדש במדינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
הדרישה שהערבים יהיו עצובים על מותו של הקדוש של השמאל הציוני היא פחות או יותר המקבילה ה"שמאלנית" לדרישה של ביבי להכרה בישראל כמדינה יהודית כתנאי למשא ומתן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 09:21 
זהו, שאף אחד לא מחייב אף אחד אחר להיות עצוב, אלא פשוט להתנהג בנימוס. לא כל דבר בחיים זה מלחמה על עקרונות ולהראות מה עמדתך, ואני חושב ככה וככה. לפעמים אפשר סתם להתנהג בנימוס בסיסי. זה הכול. כמו בלא מעט מצבים אחרים בחיים. לא כל אירוע צריך להיות בסיס להפגנות ולהבעת עקרונות.
זה הכול. מה כל כך מסובך לאדון עודה להגיע להלוויה, לשבת שם שעה וחצי וללכת הביתה? למה כל דבר צריך להיות איזה בסיס להתנגחויות פוליטיות ולאמירות שנויות במחלוקת? מה כל כך מסובך עבורו להיות מנומס?
בנוגע ליחס לציבור הערבי - אין לנו ויכוח. אני מסכים לגמרי. מדינת ישראל מדירה את הציבור הערבי במשך שנים ארוכות. אין בכלל ספק ששינוי מהותי צריך להיות במדינה. אבל שינוי מהותי צריך להיות גם בנציגים הערבים לכנסת. אי אפשר תמיד להסתכל רק על צד אחד. ותמיד למצוא הסברים להתנהגויות והתבטאויות מכעיסות ומגונות של חברי כנסת ערבים. יש פה שני צדדים. וגם אם לצד אחד יש פה אחריות גדולה הרבה יותר, זה לא מסיר אחריות מהצד השני. כי לא יעזור כלום, כמה שהטענות מוצדקות - והן סופר מוצדקות - ברגע שחנין זועבי וזחאלקה מופיעים עם ההתבטאויות הקיצוניות שלהם - לעולם לא תצליח לשכנע את הציבור הישראלי לעשות שינוי. והאחריות פה היא לא רק על הציבור הישראלי. אלא גם על זועבי וזחאלקה. הכי קל לומר שישראל מדינה גזענית. וזה כמובן גם נכון. אבל צריך להיות הוגנים וגם לומר שהתבטאויות ופעילויות כמו של חלק מחברי הכנסת הערבים לא היו מתקבלים בשום מדינה דמוקרטית נורמלית.
באופן עקרוני אני חושב שלשמאל הישראלי לא תהיה תקומה בלי צירוף הרשימה הערבית המשותפת כחברה שווה בין שווים בגוש. לטעמי זו טעות היסטורית של השמאל שלא עשה את זה. וזה אחד הדברים שמכעיסים אותי כמצביע שמאל. אבל במקביל המפלגות הערביות טועות שנים ארוכות בכך שבמקום להתמתן, להתקרב למיינסטרים של הגוש וכך לייצר לעצמן אפשרויות להשפיע באמת על מהלך העניינים, הן מקצינות, ומעדיפות להתעסק ביותר מדיי דברים שלא ממש מעניינים של הפלשתינאים אזרחי ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 09:23 
דבר אחד בטוח: ביבי נתניהו הוא נואם פשוט עצום.
איזה הספד, וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
איזה תגובות הזויות.
שועי עולם מגיעים ללוויה כולל אבו מאזן (!) ונציגים ממדינות ערב (!) ואנשים פה לא מפסיקים לחפור כמה הוא היה פושע מלחמה נקלה ובזוי.

עמוס עוז כתב:
הייתה לו יכולת להשתנות, הוא היה בעיניי נץ בנאלי, תומך מתנחלים, חובב התנחלויות, ביטחוניסט, והוא הפך למאמין נלהב ועקשן בשלום ישראלי ערבי, כפוליטיקאי הוא בעיניי היה פוליטיקאי בינוני למדי ואולי פחות מזה, אבל כמדינאי הוא היה מדינאי גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם הח"כים המגוחכים מהימין שנמצאים (נפתול, חוטובלי, רגב, חזן?) מסתכלים ונופל להם אסימון על איך צריך להתנהג ומהי העוצמה של להיות מכובד?

הפישרים הקטנים והחצופים האלה שעסוקים בלתת ציוני לאומיות לכל אחד, אולי הם מקבלים קצת ענווה ופרופורציה.

והחכים הערבים שלא ניצלו את ההזדמנות להתחכך בכל המי ומי... :LAGUH!: אתם לא חסרים, ולא ממש עוסקים בכם כשמחמוד עבאס נכנס ומקבל חיבוקים. תמשיכו לא לפספס הזדמנות לפספס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
דבר אחד בטוח: ביבי נתניהו הוא נואם פשוט עצום.
איזה הספד, וואו.

למה באנגלית?
ומה עצום ב'אני ואני ואני ואחי ואחי ואחי ואני'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
זהו, שאף אחד לא מחייב אף אחד אחר להיות עצוב, אלא פשוט להתנהג בנימוס. לא כל דבר בחיים זה מלחמה על עקרונות ולהראות מה עמדתך, ואני חושב ככה וככה. לפעמים אפשר סתם להתנהג בנימוס בסיסי. זה הכול. כמו בלא מעט מצבים אחרים בחיים. לא כל אירוע צריך להיות בסיס להפגנות ולהבעת עקרונות.
זה הכול. מה כל כך מסובך לאדון עודה להגיע להלוויה, לשבת שם שעה וחצי וללכת הביתה? למה כל דבר צריך להיות איזה בסיס להתנגחויות פוליטיות ולאמירות שנויות במחלוקת? מה כל כך מסובך עבורו להיות מנומס?
בנוגע ליחס לציבור הערבי - אין לנו ויכוח. אני מסכים לגמרי. מדינת ישראל מדירה את הציבור הערבי במשך שנים ארוכות. אין בכלל ספק ששינוי מהותי צריך להיות במדינה. אבל שינוי מהותי צריך להיות גם בנציגים הערבים לכנסת. אי אפשר תמיד להסתכל רק על צד אחד. ותמיד למצוא הסברים להתנהגויות והתבטאויות מכעיסות ומגונות של חברי כנסת ערבים. יש פה שני צדדים. וגם אם לצד אחד יש פה אחריות גדולה הרבה יותר, זה לא מסיר אחריות מהצד השני. כי לא יעזור כלום, כמה שהטענות מוצדקות - והן סופר מוצדקות - ברגע שחנין זועבי וזחאלקה מופיעים עם ההתבטאויות הקיצוניות שלהם - לעולם לא תצליח לשכנע את הציבור הישראלי לעשות שינוי. והאחריות פה היא לא רק על הציבור הישראלי. אלא גם על זועבי וזחאלקה. הכי קל לומר שישראל מדינה גזענית. וזה כמובן גם נכון. אבל צריך להיות הוגנים וגם לומר שהתבטאויות ופעילויות כמו של חלק מחברי הכנסת הערבים לא היו מתקבלים בשום מדינה דמוקרטית נורמלית.
באופן עקרוני אני חושב שלשמאל הישראלי לא תהיה תקומה בלי צירוף הרשימה הערבית המשותפת כחברה שווה בין שווים בגוש. לטעמי זו טעות היסטורית של השמאל שלא עשה את זה. וזה אחד הדברים שמכעיסים אותי כמצביע שמאל. אבל במקביל המפלגות הערביות טועות שנים ארוכות בכך שבמקום להתמתן, להתקרב למיינסטרים של הגוש וכך לייצר לעצמן אפשרויות להשפיע באמת על מהלך העניינים, הן מקצינות, ומעדיפות להתעסק ביותר מדיי דברים שלא ממש מעניינים של הפלשתינאים אזרחי ישראל.

קשקוש.
הציבור היהודי בישראל לא מחכה שיהיה לערבים נציג נחמד כדי לתת להם זכויות.
כל הסקרים (כולל תוצאות הבחירות) מראים שיותר סביר שהציבור מחכה להזדמנות לעשות נכבה שנייה.

ואם אתה מדבר באופן עקרוני\תיאורטי\ממבט על כלשהו, אז הדרישה מהערבים להביע את צערם על מותו של אדם שהוא מסמלי הציונות, שהיה שותף פעיל מאוד בדיכוי שלהם (הם זוכרים אותו עוד מימי בן גוריון והממשל הצבאי) ושל אחיהם שבשטחים (מדובר באמת בקרובי משפחה, זה לא מטאפורה) בשם הציונות, היא בעצם דרישה שהם יכירו בצדקת הציונות או אולי שימחלו לה בתפקידם כנציגי "הערבים". לדרוש מהם לקבל את צדקת הציונות ולסלוח לה על מה שהיא עשתה להם כתנאי לשיוויון ולהיעדר גזענות זה גם מגוחך, גם לא יקרה וגם מקביל הקבלה מושלמת לדרישה של ביבי שיכירו בישראל כמדינה יהודית כדי שבכלל נסכים לשבת ליד שולחן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול לעזור לי למצוא את הנציג הרשמי של ישראל שנכח בהלווייתו של יאסר ערפאת (כזכור, חתן פרס נובל לשלום)?
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/4003463.stm

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 10:24 
למה חוסיין אובמה שם כיפה?
זה אקט מקובל?
@אופיסר ברבריידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 10:25 
roygordana כתב:
מישהו יכול לעזור לי למצוא את הנציג הרשמי של ישראל שנכח בהלווייתו של יאסר ערפאת ( כזכור, חתן פרס נובל לשלום )?

כזכור, האיש שרצח הכי הרבה יהודים מאז היטלר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
roygordana כתב:
מישהו יכול לעזור לי למצוא את הנציג הרשמי של ישראל שנכח בהלווייתו של יאסר ערפאת ( כזכור, חתן פרס נובל לשלום )?

חשבתי שאין חשיבות לפעולות הרעות שעשה אדם, וצריך לכבד אותו על הדברים החיוביים שעשה...

אה, זה תופס רק לצד אחד :/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 10:38 
אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:
roygordana כתב:

חשבתי ש אין חשיבות לפעולות הרעות שעשה אדם, וצריך לכבד אותו על הדברים החיוביים שעשה...

אה, זה תופס רק לצד אחד :/

כתבתי פה משהו רע על פרס?
תיקנתי לגבי אדולף עראפת
וזה לא שאין חשיבות, אלא שמקובל להזכיר את זכויותיו, מעלותיו ומעשיו הטובים בשעת פטירתו
אז גם לגבי פרס, ניסיתי ללמד זכות, למרות הקושי העצום שבדבר, וכתבתי כך:

פטירת שמעון פרס הזכירה לי את עמרי, שהיה מלך בישראל ולא היה נקי כפיים, בלשון המעטה. נאמר עליו "ויעש עמרי את הרע מכל אשר לפניו". "אמר ר' יוחנן: "מפני מה זכה עמרי למלכות, מפני שהוסיף כרך אחד בארץ ישראל". מכאן ניתן ללמוד על חשיבות ישוב הארץ שלמרות כל חטאיו של עמרי מכיוון שהוא בנה עיר חדשה בישראל הוא זכה למלוך. ואיזו עיר בנה עמרי? את השומרון. אלפי שנים לאחר מכן היה זה שמעון פרס שתרם את חלקו בבניין הארץ והשומרון לאחר מלחמת ששת הימים ואולי, אולי בגלל זה זכה למלכות, למרות הכל.

יהי רצון שיעמדו לו זכויותיו במרומים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 10:46 
הוא התכוון לעראפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
הוא התכוון לעראפת.

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים, נשיקה גדולה!
אתה ואיימן עודה מגדירים את גבולות הגזרה של מורשת פרס.
שנה טובה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
אגב -
קומוניסים כתב:
פטירת שמעון פרס הזכירה לי את עמרי, שהיה מלך בישראל ולא היה נקי כפיים, בלשון המעטה. נאמר עליו "ויעש עמרי את הרע מכל אשר לפניו". "אמר ר' יוחנן: "מפני מה זכה עמרי למלכות, מפני שהוסיף כרך אחד בארץ ישראל". מכאן ניתן ללמוד על חשיבות ישוב הארץ שלמרות כל חטאיו של עמרי מכיוון שהוא בנה עיר חדשה בישראל הוא זכה למלוך. ואיזו עיר בנה עמרי? את השומרון. אלפי שנים לאחר מכן היה זה שמעון פרס שתרם את חלקו בבניין הארץ והשומרון לאחר מלחמת ששת הימים ואולי, אולי בגלל זה זכה למלכות, למרות הכל.

באמת מעניין למה פלסטינים לא זוכרים אותו כסבא חביב רודף שלום..
מוזרים אלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 11:05 
deep red כתב:
קומוניסים, נשיקה גדולה!
שנה טובה.

נשיקה בחזרה,
אבל אל תכניס אותי ושונא ישראל באותה שורה.
ולא הגדרתי כלום. אני מבין שיש רצון להרגיש טוב באמצע עם "קיצוניים משני הצדדים", אבל לא על חשבוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 11:05 
אדום נחמד כתב:
אגב -
קומוניסים כתב:

באמת מעניין למה פלסטינים לא זוכרים אותו כסבא חביב רודף שלום..
מוזרים אלה..

הם לא מוזרים ובטח שלא פלסטינים.
אגב, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4861558,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
אין דבר כזה פלסטינים!!
ובואו לכבד את זכרו של פרס!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 11:23 
אדום נחמד כתב:
אין דבר כזה פלסטינים!!
ובואו לכבד את זכרו של פרס!!!!!

לא כתבתי שאין דבר כזה, אלא שהם לא.
אבל כרגיל, הכל אצלך שטחי ורדוד, חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 12:06 
למרות כמה בפורום השדים, ועוד כמה חברי כנסת דבילים, שאפילו מבחינתם לדעתי הם עשו טעות, אבל שטויות לא נורא וגם לא חשוב, מה שהכי חשוב ששמעון פרס זכה לכבוד הראוי לו. חבל שלא זכה להערכה מספקת בחייו, למען ההשוואה הייתי שם ורוצה אותו לראש ממשלתי בעיניים עצומות בכל נקודת זמן מאז קום המדינה ועד בכלל

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
deep red כתב:
קומוניסים, נשיקה גדולה!
שנה טובה.

נשיקה בחזרה,
אבל אל תכניס אותי ושונא ישראל באותה שורה.
ולא הגדרתי כלום. אני מבין שיש רצון להרגיש טוב באמצע עם "קיצוניים משני הצדדים", אבל לא על חשבוני

נכון, אם היתה סימטריה אז במקום סתם לא לבוא להלוייה עודה היה מארגן הפגנה נגד המשפחה שלו.

kobster כתב:
נראה לי שמרוב תגובות אוטומטיות באשכולות השונים כבר איבדת מעקב למי אתה מגיב, לגבי אישית מגוחך להגיד שאני שואף להחליף את ביבי ב"רק-כמעט-ביבי" כמו שמגוחך להשתמש לגבי בכינוי של "הערבים שנוחים לי".
אני עדיין מאמין שמתישהו, איכשהו תקום כאן ממשלת שמאל שתכיל בתוכה מפלגות שייצגו את המגזר הערבי במדינה וידאגו לאינטרסים שלו, לצערי מהלכים כאלו מרחיקים אותנו מהמטרה הזו. תמשיכו להיות צודקים.

אני זוכר טוב מאוד, בגלל זה אני מדבר על רק כמעט ביבי כלשהו, ולאו דווקא הרק כמעט ביבי שמכב"י חמא"ס וחבורתו רוצים, או הרק כמעט ביבי של מפלגת העבודה שלפני כל בחירות אתה מספר לנו איך הם הולכים לנצח. הערבים שנוחים לך הם אלה שהולכים לפי מה שאתה מצפה מהם לעשות, ולא לפי מה שהבוחרים שלהם מצפים.
roygordana כתב:
מישהו יכול לעזור לי למצוא את הנציג הרשמי של ישראל שנכח בהלווייתו של יאסר ערפאת (כזכור, חתן פרס נובל לשלום)?

מליון פרחים.
ובנוסף מדובר באדם שחלק את הבמה עם פרס, לרוב בתפקיד מרכזי יותר, ברוב עיסוקי השלום של פרס ובכל אלה שרלוונטיים לערביי ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:

נו...אז....מה?
איך זה טיעון בנושא?

והראיון של עודה בנושא עם הפומביות שהוא נתן לעמדה שלו לא רחוקים מלארגן הפגנה מול המשפחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 13:03 
וואו, אם זה האשכול בפורום על מותו של פרס, אני לא רוצה לחשוב איך ייראה כאן אשכול המוות של ביבי.
איזו חבורה של דפקטים שונאי ישראל. אבו מאזן רק מחכה שתחיו תחתיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2016, 13:52 
עד המ!!ת הפועל כתב:
וואו, אם זה האשכול בפורום על מותו של פרס, אני לא רוצה לחשוב איך ייראה כאן אשכול המוות של ביבי.
איזו חבורה של דפקטים שונאי ישראל. אבו מאזן רק מחכה שתחיו תחתיו.

המזל הגדול שהם השוליים של השוליים ומהווים מיעוט במדינה.
בפורום זה נראה כאילו הם רבים אבל הם מיעוט.
שהימין הקיצוני קורא לפרס שמאלני אוהב ערבים והשמאל הקיצוני
קורא לו רוצח זה רק מראה על גדולתו של האדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 406 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: