תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 804 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דיון - מדוע השמאל נהיה קטן וחסר סיכוי לנצח בחירות בישראל?
הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום אופטימי כתב:

שנית, אתה כמו כל או רוב חברי הכנסת של המפלגות הערביות הם שמאלנים ראדיקלים. הם להגדרתך באותו מחנה שלך.

מי במפלגות הערביות הם שמאל ראדיקלי או שמאל בכלל למעט חד"ש ?
חד"ש הם שליש, איך זה רוב ?

לא שמעת? מי שמתחיל הודעה בהכרזה על כמה שהוא משתדל להימנע מהכללות רשאי לכתוב בה כמה הכללות שבא לו והוא לא צריך להסביר את עצמו. זה כמו ג'וקר כזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום אופטימי כתב:

שנית, אתה כמו כל או רוב חברי הכנסת של המפלגות הערביות הם שמאלנים ראדיקלים. הם להגדרתך באותו מחנה שלך.

מבחינת מדינית או פוליטית מדינית - כולם.

חד"ש בשמאל הרדיקלי גם מהבטים חברתיים כלכליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2016, 20:27 
אדום אופטימי כתב:
בני12 כתב:
אדום אופטימי כתב:

עם כל הכבוד, אתה פשוט כותב שטויות מתוך חוסר ידע.
נראה שהגיע הזמן שתבדוק את עצמך, את מקורות המידע שלך, ואולי גם את הסיבה שבגללה אתה כל כך בטוח בעצמך בלי שום כיסוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
מה זאת אומרת אין אף גורם אנושי?
יש 2 נערים שברשלנות גרמו להצתה, ויש ראש ממשלה שקיצץ וקיצץ עד שלא היה אפשר לכבות את זה בזמן.

אז בעינך הוא האחראי הבלעדי לרצח.
בעיני גדעון לוי - לא.
מובן כאן החילוקי דעות. מה שלא מובן, זה איפה היה כאן הצדקה לרצח?
איפה הקפיצה הלוגית בין להגיד שיש יותר מאדם אחד שאחראי לזה, ויותר מבן אדם אחד שהיה לו אחריות למנוע את זה ונכשל לעשות כן (במכוון או לא), לבין להגיד שרצח היה מוצדק?

בוא אני אתן לך דוגמא אחרת - נער שהתעללו בו התאבד. אני אאשים את מי שהתעלל בו, ואת מי שאחראי היה למנוע את זה. האם זה אומר שאני מצדיק את ההתאבדות?
אני אקביל את זה עוד קצת, שיהיה יותר קרוב למקרה המדובר - נער א׳ התעלל לאורך זמן בנער ב׳, לעיני המורה בלי שזה יתערב, ולפעמים אף יעודד את זה. גם נער ב׳ לא תמים, והחזיר לנער א׳, אבל הוא בכל רגע נתון היה המוחלש, ויכל רק להגיב ולא ליזום.
בסוף נער ב׳ נשבר, והוא הרג את נער א׳.
ברור שאני לא מצדיק את זה. ברור שאני לא אומר שהוא פעל בסדר, וחובה להתייחס לזה. ועדיין, האשם העיקרי כאן לא יהיה נער ב׳, על אף שהוא זה שביצע את המעשה במודע ופגע באחר, אלא המורה, שהיה לו את הסמכות, היכולת והחובה למנוע את זה. אין כאן הצדקה של המעשה, אלא היכולת להגיד שהמציאות היא מורכבת, וראוי להסתכל על המצב במבט ביקורתי.
עכשיו, ברור לי שאתה לא מסכים שזה מצב מקביל אחד לאחד, וברור לי שתדגיש את ההבדלים. ועדיין, אפילו אתה מסוגל להבין מהדוגמא איך אפשר להאשים מישהו בזה, ועדיין לא להצדיק את המעשה.

תדבר נגד גדעון לוי. אין בעיה. תגיד שדעותיו מסוכנות, אבל אל תעשה דה לגיטימציה על הנחות שלך. הוא לא שונא ישראל, הוא לא גייס חמישי, הוא לא מצדיק טרור.
א. המקרה של הנערים לא דומה כל כך למקרה של ישראל והפלשתינאים (אלא אם כן אתה מאמץ את הנרטיב הפלשתינאי באופן בלעדי).
ב. גם במקרה של הנערים, הורדת האחריות מנער ב' (כאמור, ההורג) וקבלתו המוסרית תגרום לעוד נערים לנהוג כמוהו. ההבנה והורדת האחריות מרוצחי התינוקות המוסלמים גורמת להם להמשיך את הרציחות, מה שנקרא "חקיינים". החברה המוסלמית שלהם לא מגנה ומוקיעה אותם (להפך), והנה גם עיתונאי יהודי בכיר בעיתון מיינסטרים לא מגנה ומוקיע אלא מגלה הבנה ומהווה גושפנקא לחוסר המוסריות בחברה המוסלמית (שלא רואה ברצח תינוקת משהו לא מוסרי).

ואני כן אגיד שהוא מצדיק טרור כי זה מה שהוא עושה. אמרתי כבר שהוא לא שונא ישראל ולא גייס חמישי, מצדיק טרור הוא כן.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 09:38 
אדום אופטימי כתב:
בני12 כתב:
אדום אופטימי כתב:

זה כמו לאמר שליברמן, דרעי וגלאון באותו צד מדיני פוליטי כי שלושתם בעד מדינה ליהודים.
כמו אצל היהודים (או בכל מקום בעולם) גם הערבים מחולקים לימין, שמאל, מרכז וחרדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום אופטימי כתב:
בני12 כתב:
אדום אופטימי כתב:

זה כמו לאמר שליברמן, דרעי וגלאון באותו צד מדיני פוליטי כי שלושתם בעד מדינה ליהודים.
כמו אצל היהודים (או בכל מקום בעולם) גם הערבים מחולקים לימין, שמאל, מרכז וחרדים.

ידידי.
הרבה פעמים אתה מאיר עיני. הפעם לא.
כל מה שכתבת ידוע.
מאחר ואנו דנים על כך שהשמאל קטו וקטנים סיכוייו לזכות בבחירות לדעתי נכון לשייך את את כל המפלגות הערביות לשמאל הרדיקלי.
ד"א לא ראיתי אף פעם סקר של איזשהו סוקר מוכר בו כשהוא מרכיב גושים הוא מכניס איזשהיא מפלגה ערבית לגוש הימין או לגוש הדתיים.

ד"א 2. ככל שידוע לי עדיין ליברמן וש"ס לא רצו ברשימה משותפת וככל שידוע לי זה לא עומד על הפרק.
גם דרעי וגלאון עדיין לא ידנו אפילו ככל שאני יודע לרוץ ברשימה משותפת.
המפלגות הערביות עשו זאת, לא ניפרדו כפי שלא מעטים בפורום חשבו שיקרה אחרי הבחירות.
אז , למרות השוני ביניהם כניראה שהמכנה המשותף גדול יותר ומשפיע יותר.
כן, אני מכיר את התירוץ של אחוז החסימה.
הוא היה אולי אולי רלוונטי לפני הבחירות .לא אחריהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
אגב, יש בכנסת ניסיון להוריד מחדש את אחוז החסימה.
מוביל המהלך הוא ח"כ דוד ביטן מהליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 23:00 
ובינתיים במחנה השמאל..

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 23:52 
סה"כ חוזר למקורות. בן גוריון וגולדה לא היו מתביישים בציטוט הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 06:03 
סמל אישי של המשתמש
גם כשהכוונה נכונה המסר לקוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
למי שבאמת מתעניין למה השמאל נהיה קטן וחסר סיכוי לזכות בבחירות.
אני ממליץ בחום לעקוב אחרי הפוסטים של Maya Mark
לא חייבים כמובן להסכים איתה, אבל הניתוחים שלה תמיד מעניינים
הנה אחד ממש טרי -
Maya Mark כתב:
לפני כשנתיים התקיימה בכיכר הבימה הפגנת שמאל. השתמשתי אומנם במילים "הפגנה" ו"שמאל" אבל למען האמת לא כל כך נח לי איתן כי זו לא היתה באמת "הפגנה" וודאי שלא "שמאל". בכיכר התכנסו אז כ- 150 פעילים - קומץ גם על פי הדיווחים העויינים ביותר. מולם התייצב קומץ פעילי ימין בראשות הצל ויחדיו הדגימו כולם מופע מרשים של איזוטריה ורדיפת מצלמות. אגלה לכם סוד: שום בשורה לאומה לא יצאה באותו ערב מאף אחת מהקבוצות.
אבל דבר אחד קרה באותו ערב שבכל זאת הפך אותו למשמעותי ואפילו גרם לו להיחרט ברמה כזו או אחרת בזכרון הקולקטיבי. איש אחד טיפש, מנוול, חסר אחריות או משוגע - לא חשובה בכלל הגדרתו הקלינית וגם לא הפוליטית - הניף שלט מרושל שהכין בבית: "הרוצחים לטיס". ולמשך כמה יממות (ועל פי גוגל - לנצח) איש-הקצה הזה, עם השלט והטוש שאינו מייצג איש, אפילו לא ממש את עצמו, הפך לכוכב.
הימין כולו - מיאיר לפיד ועד בנט הפך את טמבל הקצה הזה לאיש החשוב ביותר במדינה. הוא לא היה חשוב, כשלעצמו, כמובן, אלא שבאמצעותו אפשר היה לבסס עוד קצת את הפרוייקט הפוליטי החשוב והמשמעותי ביותר שמתנהל כאן בשני עשורים האחרונים: דה-לגיטימציה של השמאל. הפיכת המותג שמאל לשם נרדף לבגידה, שנאת המדינה והעם, לעמדה פוליטית בלתי לגיטימית ומסוכנת. עד כדי כך שדי באיזכור שם הקוד: שמאלני, כדי לעורר תגובה שלילית. פרויקט שבתום שני עשורים הצליח במידה כזו שרק 13% מבני הנוער, דור המצביעים הבא, יזהה עצמו כשמאל ושגם מנהיגי המחנה שאמור לייצג את עמדותיו וערכיו יברחו ממנו כמו מאש.
מי שרוצה שיעור בבניית נרטיב פוליטי ובעיצוב שיח ודעת קהל, מי שרוצה להבין איך הגענו עד הלום, מי שלא מצליח להבין מדוע השמאל מפסיד למרות כשלונותיו המפוארים, המדממים, המובהקים כל כך של הימין בכל תחומי החיים צריך רק לחזור אל אותם ימים בקיץ 2014 ואז להתבונן באירועי ליל אמש בכיכר רבין. פניו המכוערות, הגזעניות, המסוכנות, האלימות, המפחידות של הימין ניבטו אתמול מכל שלט ופינה - לכל מי שרק היה מעוניין להביט. כמה שנאה, רעל ואלימות נמרחו בטושים על השלטים של המפגינים, כמה קל היה לחבר אותם לראש ממשלה שרק לפני שבועיים נהג כאחרון הטוקבקיסטים, לחברים במפלגת שלטון שיוצאים נגד צה"ל ומפקדיו, לחברי כנסת של הליכוד שהשתתפו אתמול במופע האימה. כמה נזק פוליטי ותודעתי יכול היה להסב ערב כמו אתמול, שבו עומד הימין חשוף בכיכר העיר למחנה הזה לו רק היה מחנה פוליטי נגדי שהיה משתמש בזה כדי לנהל מאבק על דעת הקהל.
אל תאחזו את הראש בין הידיים ותתפלאו כל פעם מחדש איך למרות הדם, הטרור, החינוך, הגז, העוני - העם עם הימין. ואל תביטו בבוז ובגועל על מי שהגיע אתמול לכיכר. אלו הם באמת שולי השוליים וכך גם מרבית הטוקבקיסטים שאנחנו כל כך אוהבים להבהל ולהזדעזע מהם כל פעם מחדש. התשובות והפתרונות אינם שם, והם גם אינם טמונים במסקנה שצריך להחליף את העם. לא את העם צריך להחליף אלא את הנהגת השמאל ובאופן ספציפי את הנהגת מפלגת העבודה כולה ולדורותיה על בגידתה החוזרת ונשנית במצביעיה, עוורון מנהיגיה, פחדנותם וחוסר יכולתם וכשרונם לנהל קרב פוליטי גם כשמישהו כבר מוסר בידיהם את האקדח, מכוון ואומר: רק תלחצו.

https://www.facebook.com/mayamark1/posts/10153685832001848

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 20:40 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 23:15 
אז יש במפלגת העבודה אנשים מביכים יותר מהרצוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 23:57 
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:
red in blood כתב:
(ואני יודע, אתה תתפלפל ותגיד שלא קראת לי ישירות כזה, אבל אם אתה קורא לו שונא ישראל אתה גם קורא לי כזה).

אין כאן הכנסת מילים לפיך. אמרתי, כל עוד אתה קורא לדגעון לוי שונא ישראל, אתה קורא גם לי.
ולא כי אני מסכים איתו על הכל, על הרבה לא, ואני בכלליות לא מת על סגנון הכתיבה שלו, אבל הוא בפירוש במחנה שלי, בטח שיותר מהרבה אחרים, וכל כינוי גנאי שאומרים לו בשל שמאלנותו (להבדיל, למשל, מלקרוא לו אדם בוטה, שזה אליו אישית ולא בגלל דעותיו) תקף גם עלי.

שוב, אל תסכים איתו, אבל אל תעשה דה לגיטימציה.
הוא לא שונא ישראל, הוא לא אנטי-ישראלי, הוא לא תומך בטרור.

אני מניח שהגבת לי, אם לא תתעלם.
ראשית , אתה מנסה לעשות הכללות. אני משתדל לא לעשות כאלה . מודה שלפעמים אני נכשל בכך.
יש כאלה שהם בשמאל הרדיקאלי שהם שונאי ישראל (יותר מאחד גם כותב בפורום), יש כאלה ששיכים לשמאל הרדיקאלי ואינם בעיני שונאי ישראל.
כמו שיש כאלה בלהבה שהם אוהבי ישראל ויש כאלה שהם בעיני שונאי ישראל.
זה שאדון לוי נמצא לטענתך במחנה שלך לא אומר שלי אסור לעשות הבחנה בינך לדוגמא לבינו. אני מבין שזה מפריע לך שמגדירים מישהו מהמחנה שלך כשונא ישראל. צר לי שכך, אבל כמו שכתבתי זו בעייה שלך. וזו איננה התפלפלות.

מנקודת מבט שלי החכים הנ"ל או לפחות רובם הם גייס חמישי. אינני רואה באף אחד מהשמאל הרדיקלי גיס חמישי. איני רואה אף אחד בשמאל הרדיקלי שהוא שונא ישראל כגיס חמישי. אולי גם כאן תתקבע לי שאם לדעתי חברי הכנסת של בל"ד ולא רק הם, הם גייס חמישי אזי אני צריך לראות גם בך (אם הייתה מצביע לרשימתם) כגייס חמישי ?

לא רק אפס מאופס. גם טיפש. תפור עליך יאיר לפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
טוב די אני לא יכול לשאת את זה יותר, רק מרצ מעכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום אופטימי כתב:
red in blood כתב:
red in blood כתב:
(ואני יודע, אתה תתפלפל ותגיד שלא קראת לי ישירות כזה, אבל אם אתה קורא לו שונא ישראל אתה גם קורא לי כזה).

אין כאן הכנסת מילים לפיך. אמרתי, כל עוד אתה קורא לדגעון לוי שונא ישראל, אתה קורא גם לי.
ולא כי אני מסכים איתו על הכל, על הרבה לא, ואני בכלליות לא מת על סגנון הכתיבה שלו, אבל הוא בפירוש במחנה שלי, בטח שיותר מהרבה אחרים, וכל כינוי גנאי שאומרים לו בשל שמאלנותו (להבדיל, למשל, מלקרוא לו אדם בוטה, שזה אליו אישית ולא בגלל דעותיו) תקף גם עלי.

שוב, אל תסכים איתו, אבל אל תעשה דה לגיטימציה.
הוא לא שונא ישראל, הוא לא אנטי-ישראלי, הוא לא תומך בטרור.

אני מניח שהגבת לי, אם לא תתעלם.
ראשית , אתה מנסה לעשות הכללות. אני משתדל לא לעשות כאלה . מודה שלפעמים אני נכשל בכך.
יש כאלה שהם בשמאל הרדיקאלי שהם שונאי ישראל (יותר מאחד גם כותב בפורום), יש כאלה ששיכים לשמאל הרדיקאלי ואינם בעיני שונאי ישראל.
כמו שיש כאלה בלהבה שהם אוהבי ישראל ויש כאלה שהם בעיני שונאי ישראל.
זה שאדון לוי נמצא לטענתך במחנה שלך לא אומר שלי אסור לעשות הבחנה בינך לדוגמא לבינו. אני מבין שזה מפריע לך שמגדירים מישהו מהמחנה שלך כשונא ישראל. צר לי שכך, אבל כמו שכתבתי זו בעייה שלך. וזו איננה התפלפלות.

מנקודת מבט שלי החכים הנ"ל או לפחות רובם הם גייס חמישי. אינני רואה באף אחד מהשמאל הרדיקלי גיס חמישי. איני רואה אף אחד בשמאל הרדיקלי שהוא שונא ישראל כגיס חמישי. אולי גם כאן תתקבע לי שאם לדעתי חברי הכנסת של בל"ד ולא רק הם, הם גייס חמישי אזי אני צריך לראות גם בך (אם הייתה מצביע לרשימתם) כגייס חמישי ?

לא רק אפס מאופס. גם טיפש. תפור עליך יאיר לפיד.

תודה על המחמאה.
חג שמח .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 15:32 
zink כתב:

סליחה על הבורות, אבל מי זה הברנש המוזר הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
zink כתב:

סליחה על הבורות, אבל מי זה הברנש המוזר הזה?

נראה כמו הפיילוט לדגם המשונמך של ניר ברקת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 15:34 
:ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 15:58 
נתקלתי בלינק לסרטון הזה בכמה מקומות, זה משהו ששווה לבזבז עליו זמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
נתקלתי בלינק לסרטון הזה בכמה מקומות, זה משהו ששווה לבזבז עליו זמן?

ניסיתי לצפות. זה בערך הדבר הכי משעמם (ודבילי) שאפשר לראות.
אלא אם כן יש לך עניין בנושא של כריזמה שלילית, ואז יש לך פה דוגמה מצוינת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2016, 21:07 
הנה
https://www.facebook.com/LailaTovWithAs ... 787095260/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
רק חצי קשור לכותרת האשכול, אבל מעניין.
http://mekomit.co.il/%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%97%D7%99/

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר כריזמה שלילית, מי מעלה את הסרטון האגדי של איציק קוסמן מסביר למה השחקן ה12 נסגר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דיון - מדוע השמאל נהיה קטן וחסר סיכוי לנצח בחירות בישראל?
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 07:47 
תמונה

בהמשך לדיונים על מה השמאל בישראל צריך לעשות, זה מה שהשמאל בישראל צריך לעשות.
כבר לפני זמן די ארוך הבנתי (וגם כתבתי פה) שהדרך היחידה היא להשתחרר מהטהרנות ולהתחיל לשתף פעולה. לא להתאחד, אבל גם לא להתבדל בכוונה ולהרוס עוד יותר מחנה שגם ככה קטן ומותקף מכל הכיוונים.
אז נכון, מרצ אינם תמיד כוס התה שלי, ושלום עכשיו בכלל 100 קילומטר ממני מבחינה פוליטית, אבל זאת הדרך לעשות את זה. מי שרוצה יבוא עם דגל ישראל, מי שרוצה יבוא עם דגל פלסטין, מי שרוצה יבוא עם הדגל האדום. העיקר שנעמוד חזקים.
מי שרוצה ידבר עם נתניהו, שידבר. מי שרוצה להחליף את השלטון אבל מתעסק בעיקר בלהחליף מסכות, שיחליף. אבל מי שרוצה מחנה שמאל חזק ולוחם, ומסתבר שיש אלפים כאלה, יבוא איתנו. כמו שכתבתי כבר בסבב הקודם של הדיונים, אלפים זה מספיק.
בשורה התחתונה, יצא לי לעקוב בשבועות האחרונים אחרי ההתארגנות החדשה, ולמרות שאתמול בערב נבצר ממני להגיע, אי אפשר שלא להתרגש מהתמונות ולקוות לצעדי המשך בקרוב.
כי אם נשארה במדינה הזאת עוד תקווה, זאת התקווה.

קרדיט לאלון-לי גרין על התמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 09:07 
באמת שאני לא מתפלא שלא היה שם דגל אחד מסכן של ישראל.
מאותם אנשים שהביאו לכם את ״המחבל שנרצח(!) על ידי אלאור עזריה...״
אחר כך אתם לא מבינים למה לא אוהבים אתכם כאן (בלשון המעטה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 09:37 
בעקרון אתה מוזמן בשמחה לא לאהוב אותי, זה אפילו ירגש אותי מאוד, אבל היו דגלי ישראל. אותי אישית לא תמצא מניף דגל של תנועה לאומית כלשהי, לא בהפגנה ולא מחוץ להפגנה, אבל אני מוכן "לבלוע את הצפרדע" לצורך האחדות.
מצד שני, אתה כבר הוכחת עצמך פה כאחד שההיצמדות לעובדות היא לא ממש נר לרגליו, אז נסכם שלא היו דגלים, לא ישראל ולא פלסטין. כך לא יוכלו לבוא בטענות לאף אחד.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
אז ביבי מחרב את המדינה בשביל פוליטיקה קטנה. הרווחה, הבריאות, החינוך ועכשיו גם הביטחון עובדים על קרעי תרנגולת. נשים נרצחות, טרור ברחובות, בעולם אנחנו די מנודים. פוליטיקאים מתלהמים והחברה שסועה ומפולגת.
אבל מישהו הניף דגל מרגיז בהפגנה ולכן אין אלטרנטיבה.
הבנתי נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 10:07 
נועם, בעיקרון אתה לא ממש מעניין אותי. אתה דמות אינטרנטית בשבילי ותו לא.
אין לי כוונה לפתח אליך רגש כלשהו.
אני ראיתי תמונות מכמה זויות שונות ולא מצאתי דגל ישראל אחד, לעומת עשרות של פלסטין ואדומים.
אז בינתיים מי שנצמד לעובדות פה זה אני, לעומת ״נסכם שלא היו דגלים״ שמוציא אותך די בדיחה.

סומך, אני האחרון שאגיד ״לא״ לבעיטה בתחת של ביבי לקיבינימט, אבל אם זה הוא או חבורת ההזויים האלה מלמעלה שלא מתביישים להניף דגלי פלסטין באמצע ת״א, בזמן שהדם של אותם נרצחים לא הספיק להתייבש על המדרכות, אז הבנת במי אני בוחר (שוב, בלית ברירה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מאי 2016, 10:15 
בעקרון יכולתי להביא פה תמונה של הדגלים שהביאו שלום עכשיו ולהוציא אותך מטומטם, אבל בגלל שקשה לי להבין את האובססיה הזאת, אני מעדיף שפשוט נעשה רשימה של מה מותר ומה אסור לנו לעשות.
הבנתי שדגלי פלסטין אסור, ושצריך שיהיו הרבה דגלי ישראל, בצורה שתבלוט לכל עין.
חוץ מזה שמעתי טענות שללכת עם ערבים (או לפחות בעלי דעות עצמאיות/שאיפות להגדרה עצמית) זה גם דבר די בעייתי מבחינתכם, ושלאף משתתף בהפגנה אסור להתנגד לרצח של אנשים מנוטרלים, או אפילו לקרוא לרצח בשם.
תן לי עוד, נתחיל לעשות בריינסטורמינג.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 804 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: