תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 אוגוסט 2025, 16:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 101  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 27 מאי 2017, 07:58 
וואי זה פשוט מטורף, איזה עם דוחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 27 מאי 2017, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
הטורטית כבר לא משביאה.
הראמדן בפתח ואיתו סיום השביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2017, 10:07 
NARKOTIKA כתב:
כל פעם תרשום את זה וכל פעם אני אדביק.

תמונה

וכל פעם אני נדפק עם זה להיות התגובה האחרונה בעמוד.
אז הנה שלא תתחמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

לא, זאת לא ירושלים. זה גשר לונדון. איזה עצוב.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
עצוב, אבל לונדון חוותה כבר כמה דברים קצת יותר נוראים ומראות יותר טרגיים ממחסומי בטון זמניים על גשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 12:59 
אז הדבקת תמונה אחרת וככה התחמקת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
התחמקתי ממה? מכמה תגובות בפייסבוק? אם היה לי זמן ואנרגיה הייתי מוצא לך כמות כפולה של מגיבים סקנדינבים שכתבו דברים גרועים יותר. האינטרנט כשלעצמו לא מהווה שום אינדיקציה, המעשים חשובים. אם בעקבות הפייסבוק היו יוצאים צעירים ישראלים לרצוח ערבים (כמו שקורה בחברה הפלשתינאית), הייתי מסכים איתך. כשזה מגיע לאלימות אינטרנטית, ההבדלים בין עמים מוסריים ללא מוסריים מטשטשים. גם המוסריים בתוך תוכם מכילים דעות לא מוסריות, מה שקובע זה המעשים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
לפני הפייסבוק היו אלימות וטרור (פלסטינית, יהודית ומכל סוג), וגם אחריו יהיו. וכשלא היו ליהודים צבא ומדינה, גם הם ידעו לא רע לעשות מעשי טרור ואלימות דרך קבע כנגד פלסטינים חפים מפשע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: די נחמד מה שקורה לאירופאים
הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 13:29 
Officer Barbrady כתב:
גם המוסריים בתוך תוכם מכילים דעות לא מוסריות, מה שקובע זה המעשים.

כן אה...תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
לפני הפייסבוק היו אלימות וטרור (פלסטינית, יהודית ומכל סוג), וגם אחריו יהיו. וכשלא היו ליהודים צבא ומדינה, גם הם ידעו לא רע לעשות מעשי טרור ואלימות דרך קבע כנגד פלסטינים חפים מפשע

נכון, לפני 70 שנה היינו פחות מוסריים ממה שאנחנו היום (אגב, מעניין איפה היו היהודים של האצ"ל באירופה, כשהאירופאים טבחו בנו כל שני וחמישי). הקמנו צבא מערבי שפועל (לפחות ברובם המכריע של המקרים) ע"פ החוק הבינלאומי. אם יש חייל שחרג מהנורמות המוסריות, הוא מועמד לדין ונכנס לכלא. כמה מקרים של רצח או ניסיון לרצח ערבים בכוונת תחילה בידי יהודים היו בעשור האחרון? אפשר לספור את המקרים על יד אחת. הטבח של ברוך גולדשטיין מובא כדוגמא לאכזריות יהודית נגד חפים מפשע. מה עם אכזריות מוסלמית כלפי חפים מפשע? אנחנו עדיין מתעסקים בעשרות הנערים שנרצחו לפני שבועיים כשהלכו לשמוע את השירים של הזמרת האהובה שלהם? לא, כי עברנו להתעסק בהולכי רגל חפים מפשע שנרצחו בדם קר לפני כמה ימים. כבר שכחנו את הקופטים שנרצחו במצריים לפני שבוע ואת 150 החפים מפשע שנרצחו בבאטקלן. ואנחנו בטח לא מדברים על העיתונאים והיהודים שנרצחו קצת לפני. ולא על נמל התעופה בבריסל ועל הרצח במועדון הגייז בארה"ב. אתה מבין? את ברוך גולדשטיין, נתן זאדה, אבו חדיר ומשפחת דוואבשה אנחנו זוכרים גם שנים אחרי כי אנחנו לא מייצרים אירועי טרור בקצב מסחרר. זה מעיד על המוסריות שלנו (שנפגעה במקרים המזעזעים של הטרור היהודי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הקמנו צבא מערבי שפועל (לפחות ברובם המכריע של המקרים) ע"פ החוק הבינלאומי.

אההההה.... לא.
רוב רובה של הפעילות המבצעית של צה"ל חורגת לגמרי מהגבולות שקובע החוק הבינלאומי (בין השאר, אם כי לא רק, מאמנת ז'נבה שנוגעת לשלטון צבאי בשטח שנכבש במלחמה).
(שים לב שאני לא מדבר על מקרים פרטניים, חריגים או לא, אלא על הרמה המערכתית)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
אם הכיבוש הוא לא חוקי ברמה המשפטית (למרות שלא הייתה ריבונות על השטחים האלה עד 48' וב-48' ירדן סיפחה את השטח בצורה לא חוקית וזה לא הוכר ע"י העולם, בערך כמו שישראל עשתה), למה לא מתנהלים הליכים משפטיים נגד ישראל? למה גנרלים ישראלים לא נעצרים בהגיעם לאירופה כמו גנרלים סורים? אני יודע שיש וועדה בהאג שעדיין בוחנת. כיביכול, אם הכיבוש לא חוקי בצורה כל כך ברורה, למה רק בוחנים הליכים משפטיים ולמה 50 שנה אחרי? והאם המדיניות של צה"ל מנוגדת לחוק הבינלאומי? קרי הוראות פתיחה באש וכל מוסר הלחימה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
כיבוש זה סטטוס משפטי שלא מזיז יותר מדי. זה שולי
אני חושב שלדיכוי שמגיע תחת הכיבוש יש תפקיד יותר משמעותי
אבל זה רק אני, אולי יש אנשים שאוהבים להיות תחת דיכוי.
אופיסר, אתה היית רוצה לחיות תחת דיכוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
לא, ואני חושב שכיבוש הוא לא מוסרי. לגבי דיכוי אני פחות בטוח שזה המצב. שטחי A ו-B נמצאים בשליטה אזרחית פלשתינאית, כחלון נפגש כל הזמן עם בכירים ברשות ומקדם תוכניות לשיפור המצב הכלכלי של תושבי הגדה ורק לאחרונה אושרו בקבינט הבטחוני צעדים שיובילו לשיפור איכות החיים של הפלשתינאים בגדה. זה מה שעושה מדינה מדכאת כלפי האוכלוסייה המדוכאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:

נכון, לפני 70 שנה היינו פחות מוסריים ממה שאנחנו היום (אגב, מעניין איפה היו היהודים של האצ"ל באירופה, כשהאירופאים טבחו בנו כל שני וחמישי). הקמנו צבא מערבי שפועל (לפחות ברובם המכריע של המקרים) ע"פ החוק הבינלאומי. אם יש חייל שחרג מהנורמות המוסריות, הוא מועמד לדין ונכנס לכלא. כמה מקרים של רצח או ניסיון לרצח ערבים בכוונת תחילה בידי יהודים היו בעשור האחרון? אפשר לספור את המקרים על יד אחת. הטבח של ברוך גולדשטיין מובא כדוגמא לאכזריות יהודית נגד חפים מפשע. מה עם אכזריות מוסלמית כלפי חפים מפשע? אנחנו עדיין מתעסקים בעשרות הנערים שנרצחו לפני שבועיים כשהלכו לשמוע את השירים של הזמרת האהובה שלהם? לא, כי עברנו להתעסק בהולכי רגל חפים מפשע שנרצחו בדם קר לפני כמה ימים. כבר שכחנו את הקופטים שנרצחו במצריים לפני שבוע ואת 150 החפים מפשע שנרצחו בבאטקלן. ואנחנו בטח לא מדברים על העיתונאים והיהודים שנרצחו קצת לפני. ולא על נמל התעופה בבריסל ועל הרצח במועדון הגייז בארה"ב. אתה מבין? את ברוך גולדשטיין, נתן זאדה, אבו חדיר ומשפחת דוואבשה אנחנו זוכרים גם שנים אחרי כי אנחנו לא מייצרים אירועי טרור בקצב מסחרר. זה מעיד על המוסריות שלנו (שנפגעה במקרים המזעזעים של הטרור היהודי).

מעולה. המסקנה ברורה - בואו ניתן לפלשתינים מדינה, שיוכלו להקים צבא מערבי כדי שיוכלו להיות יותר מוסריים סופסוף. ועד אז נפסיק להרצות להם איך הם לא מוסריים כמו שאנחנו (והרבה אחרים במצבנו) היינו כשלא היתה לנו מדינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 14:18 
Officer Barbrady כתב:
התחמקתי ממה? מכמה תגובות בפייסבוק? אם היה לי זמן ואנרגיה הייתי מוצא לך כמות כפולה של מגיבים סקנדינבים שכתבו דברים גרועים יותר. האינטרנט כשלעצמו לא מהווה שום אינדיקציה, המעשים חשובים. אם בעקבות הפייסבוק היו יוצאים צעירים ישראלים לרצוח ערבים (כמו שקורה בחברה הפלשתינאית), הייתי מסכים איתך. כשזה מגיע לאלימות אינטרנטית, ההבדלים בין עמים מוסריים ללא מוסריים מטשטשים. גם המוסריים בתוך תוכם מכילים דעות לא מוסריות, מה שקובע זה המעשים.

אתה בורח. אמרת שאין תמיכה ציבורית למעשים האלה. יש. זאת עובדה.
וזה פייסבוק, לא טוקבקים. אנשים עם השם והתמונה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 14:24 
NARKOTIKA כתב:
Officer Barbrady כתב:

אתה בורח. אמרת שאין תמיכה ציבורית למעשים האלה. יש. זאת עובדה.
וזה פייסבוק, לא טוקבקים. אנשים עם השם והתמונה שלהם.

http://www.peaceindex.org/indexMonth.aspx?num=308

קח, זה יותר טוב מתגובות בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 14:35 
נכון, אבל הטיעון שלו לא על אזריה אלא על פיגוע כמו נגד מוחמד דאוובשה, והתגובות בפייסבוק הם למקרה הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 14:38 
הטיעון שלו הוא טיעון כללי של "יהודים יותר מוסריים ממוסלמים", והוא מביא לך את ההופעה של אריאנה גראנדה בתגובה לרצח דוואבשה.
למרבה הצער אני לא יודע להכליל מוסר לגבי דתות, אבל כשזה מגיע לתנועות לאומיות אפשר לומר די בוודאות שמצבה של הציונות די גרוע.
ואדם שיטען שמדובר בדיבורים בלבד יוכל לעיין בשני בלינקים הבאים ולראות שפע של מעשים:
https://mekomit.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A ... %99%D7%A8/

http://www.shovrimshtika.org/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
עזוב נו, בוא נהיה יותר רציניים. ממתי עשרות או מאות תגובות בפייסבטוק מעידות על תמיכה ציבורית? אני יכול להביא לך אלף תגובות שתומכות בהטיית מילים לצורה א-בינארית, זה אומר שיש לזה תמיכה ציבורית?

דווקא יכלת לטעון באמת שהציבור תומך באלאור אזריה. זה באמת מערער את תפיסת המוסריות שלי על החברה הישראלית, וכאן אני נותן לעובדות לבלבל אותי. התמיכה באזריה הוכיחה לי שאנחנו הרבה פחות מוסריים ממה שחשבתי, שיש הרבה יותר דמויי לה פמיליה במדינה ממה שחשבתי. נכון שזה לא מתקרב לריקבון המוסרי של החברה הפשלתינאית, אבל זה בהחלט שם אותנו במקום נמוך יותר מחברות מערביות אחרות (ובטח נמוך יותר מאמות המוסר היהודיות, שזה מה שחשוב באמת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 16:47 
וואי וואי, מה שכמה טרוריסטים יכולים לגרום לאנשים להגיד (אפילו פינקתי בלינק מהעיתון שלכם, שלא תגידו שאני לא אוהב אתכם):
https://www.haaretz.co.il/news/world/eu ... -1.4146966

בוא נראה אתכם קוראים לה פאשיסטית, חבורה של צבועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
מה?
כולם (לפחות האנגלים שסביבי, לא יודע מה עם אלה שסביבך) קוראים לתרזה מיי פאשיסטית בדיוק בגלל שהיא מציעה לצמצם את זכויות הפרט (אתמול כולם כעסו כי היא רמזה שהיא מתכוונת לצנזר ו\או לנטר את האינטרט), אתה בסך הכול הבאת דוגמה קיצונית מאוד (קראתי רק את הכותרת, אבל ירי על מנת להרוג לעבר חשודים הוא לא רק ויתור על חזקה החפות אלא גם על הזכות לחיים, בעצם) וכנראה שטרייה חם חם מהתנור.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
וואו, זה עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 17:25 
עד המ!!ת הפועל כתב:
וואי וואי, מה שכמה טרוריסטים יכולים לגרום לאנשים להגיד (אפילו פינקתי בלינק מהעיתון שלכם, שלא תגידו שאני לא אוהב אתכם):

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 17:30 
צבועים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
ממ של אופרה ווינפרי צועקת "אתה צבוע" "אתה צבוע" "כולכם צבועים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
כרגיל, שאפו לטכנו, היחיד שהגיב עניינית ולא הצטרף ללינץ׳ האהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
"שאפו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2017, 21:04 
הכי כיף זה לעשות לינץ' אבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3009 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 101  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: