תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 אוגוסט 2025, 16:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
הפועל כתב:
לא הבנתי כלום. מה הקשר של חוק ההסדרה לדחית פינוי שדה התעופה האזרחי ל2019 יחד עם שדה התעופה הצבאי?

אחת מהצעקות העיקריות כשעלה חוק ההסדרה (לפני שהחריגו ממנו את פינוי עמונה) היה כי הוא פוגע בפסק דין חלוט של בג"ץ ורומס אותו וגם יהווה פגיעה חמורה בדמוקרטיה בישראל. (לבסוף עמונה הוצאה ממנו ולכן לא היתה פגיעה בהחלטת בג"ץ).

עכשיו, ישנו פסק דין חלוט של אותו בג"ץ המורה לפנות את השדה באפריל (החלק האזרחי והצבאי בעוד שנתיים), ואותה כנסת מתכננת להעביר חוק (ביום רביעי) שיבטל את פסק הדין וידחה את הפינוי.

אני רק תמהה האם חוק כזה אם יעבור לא פוגע קשות בדמוקרטיה ורומס את בית המשפט (כפי שידעו לצעוק בשמאל לפני חוק ההסדרה)?
או שכשזה נוגע לישראלים יהודים אז רמיסת בית המשפט ופגיעה בדמוקרטיה לא כל כך מפריעות לשמאל.....

יפה שעלית סוף סוף על זה שיש הבדל בין מי שהם אזרחי המדינה (ומצביעים לכנסת וכו') לבין מי שנמצאים תחת משטר צבאי מזה דורות.
כמו כן נדמה לי שעיקר הפגיעה הדמוקרטיה בהקשר של חוק הסדרת הגזל אינו הפיחות במעמד בית המשפט אלא ביטול זכות הקניין של הפלסטינאים וצעד נוסף לעבר אפרטהייד רשמי ומוצהר.

למען הסר ספק: אני לא מבין כלום בנושא שדה דב, ולכן לא מתייחס אליו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 13:52 
כמדומני שהטענה לגבי בית המשפט הייתה נפוצה יותר בקרב הימין הציוני ("אנחנו תומכים בהתיישבות יהודית, אבל בית המשפט קבע לפנות") ונציגיו המעטים בפורום מאשר בקרב הסמול ("חוק ההסדרה הוא חוק האפרטהייד")
אולי צריך לשאול את לפיד מה הוא אומר.
סתלקתי.

נערך לאחרונה על ידי Noam בתאריך 06 מרץ 2017, 13:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי האישית צריך לפנות בכל מקרה, כי זה די מביך שמגיעים להסדר ופעם אחר פעם לא נעשה כלום. מתישהו צריך לשבור את הכלים ולהבהיר שאי אפשר כל פעם ללכת ולבקש דחייה, מתישהו ריך גם להזיז את התחת ולעשות משהו.

אבל בלי קשר אני לא חושב שיש המון דמיון בין שני המקרים. לא מדובר פה על פינוי של בניה שהוקמה ממניעים פוליטיים ובניגוד לחוק על קרקע שנויה במחלוקת בינלאומית. זה (בלשון המעטה) קצת יותר זועק לשמיים וצורם מאשר מה שהוא בסופו של דבר סתם גרירת רגליים של המדינה בטיפול טכני בפינוי מבנה (שבמקור נבנה ונוהל על פי חוק) בהתאם ללו"ז שנקבע מראש בהסדר תכנוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 14:23 
NARKOTIKA כתב:
הימין בשלטון, קובע ואוכף חוקים, אבל כל השמאל הזה יהפוך לבדיחה.

#כן אבל השמאל

ראשית, הוא לא יהפוך לבדיחה (כי הוא כבר כזה), אלא יהפוך לבדיחה עוד יותר גדולה כמו שכתבתי.

שנית, העובדה שהימין בשלטון לא משנה כאן, אחד מיוזמי החוק הזה הוא מר שמולי שאם אני לא טועה נמצא במפלגת ה"שמאל" הגדולה ביותר, אז כן, בעייני מעבר להיותם שותפים מלאים לפגיעה בבית המשפט, הם גם מתגלים (שוב) כצבועים גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
כבר אמרנו, צבועים בהתקפה ומתנשאים בהגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
פוקרה, אהבתי את איך שהתעלמת מכל מה שענו לך מלבד דבר אחד שאיכשהו הצלחת לכופף לתוך האג'נדה שלך (וגם הוא בדיחה. שמולי הוא נתיג הסמול בכנסת? באמת? באמת באמת??).
מצד אחד זה מרשים, מצד שני חבל שאתה לומד מאלה שמחלקים לך פרחים ומתדרדר לרמתם במקום שהם ילמדו ממך ויוכלו להשתתף איתנו בדיון של המבוגרים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 16:26 
teknoboy כתב:
פוקרה, אהבתי את איך שהתעלמת מכל מה שענו לך מלבד דבר אחד שאיכשהו הצלחת לכופף לתוך האג'נדה שלך (וגם הוא בדיחה. שמולי הוא נתיג הסמול בכנסת? באמת? באמת באמת??).
מצד אחד זה מרשים, מצד שני חבל שאתה לומד מאלה שמחלקים לך פרחים ומתדרדר לרמתם במקום שהם ילמדו ממך ויוכלו להשתתף איתנו בדיון של המבוגרים.

מנתחיל מזה שכשחבר כנסת מהמחנה הציוני מעלה הצעת חוק, בעייני הוא נתפס כחלק מהשמאל (שגם לא התנער מהצעתו), ומה לעשות, הוא חלק מנציגי השמאל בכנסת (בדיחה או לא, שאת פשוט עובדה).
שים לב גם כי בשום מקום לא כתבתי כי הוא נציג השמאל...... אלא חלק ממנו (לנוחיותך ציטטתי בהמשך את כל מה שכתבתי על שמולי)

"הכי עצוב שחבר הכנסת שמולי חבר לסמוטריץ הנאלח בקידום הנושא החוקתי ולטעתם יש כבר 70 ח"כ שיתמכו בחוק הזה."
"אחד מיוזמי החוק הזה הוא מר שמולי שאם אני לא טועה נמצא במפלגת ה"שמאל" הגדולה ביותר, אז כן, בעייני מעבר להיותם שותפים מלאים לפגיעה בבית המשפט, הם גם מתגלים (שוב) כצבועים גדולים."

שנית, אם אתה רוצה להכנס לעומק הנושא, אז שדה דב הוקם בשנות ה30 על פי בקשת ראש עיריית תל אביב מהמנדט הבריטי ששלט כאן, והשטח נלקח ללא שום פיצוי לבעלים שקנו את המקום בכסף.
בשנות השישים המדינה פלשה לחלקות צמודות על מנת להרחיב את השדה (למרות שכאן בשנות ה90 בעקבות תביעה, המדינה הסכימה לשלם שכירות על המקום אבל רק 7 שנים אחורה).

אז אם תרצה להשוות לעמונה (ואני ממש לא משווה)
עמונה - קרקע פרטית (פלשתינאית) שנתפסה על ידי גורמים זרים (המתישבים) באישור השלטון (הישראלי)
שדה דב - קרקע פרטית (בעלי הקניין) שנתפסה על ידי גורמים זרים (עיריית תל אביב) באישור השלטון (המנדט הבריטי)

אבל כמו שאמרתי אני ממש לא משווה בין המקרים וזאת גם לא הייתה המטרה למעט להראות את אותה צביעות שעלתה, ובה חוק עוקף בגץ (ההסדרה המקורי) זכה לטענות על הרס הדמוקרטיה ורמיסת בית המשפט ומקרה דומה עובר בשתיקה ואף גרוע מזה, מקבל עידוד של נציגים ממפלגת השמאל (כמה מהם נדע כנראה בעוד יומיים)

ואתה יודע, השיר של נימלר יכול לתפוס כאן גם ........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:

מנתחיל מזה שכשחבר כנסת מהמחנה הציוני מעלה הצעת חוק, בעייני הוא נתפס כחלק מהשמאל (שגם לא התנער מהצעתו), ומה לעשות, הוא חלק מנציגי השמאל בכנסת (בדיחה או לא, שאת פשוט עובדה).
שים לב גם כי בשום מקום לא כתבתי כי הוא נציג השמאל...... אלא חלק ממנו (לנוחיותך ציטטתי בהמשך את כל מה שכתבתי על שמולי)

"הכי עצוב שחבר הכנסת שמולי חבר לסמוטריץ הנאלח בקידום הנושא החוקתי ולטעתם יש כבר 70 ח"כ שיתמכו בחוק הזה."
"אחד מיוזמי החוק הזה הוא מר שמולי שאם אני לא טועה נמצא במפלגת ה"שמאל" הגדולה ביותר, אז כן, בעייני מעבר להיותם שותפים מלאים לפגיעה בבית המשפט, הם גם מתגלים (שוב) כצבועים גדולים."

שנית, אם אתה רוצה להכנס לעומק הנושא, אז שדה דב הוקם בשנות ה30 על פי בקשת ראש עיריית תל אביב מהמנדט הבריטי ששלט כאן, והשטח נלקח ללא שום פיצוי לבעלים שקנו את המקום בכסף.
בשנות השישים המדינה פלשה לחלקות צמודות על מנת להרחיב את השדה (למרות שכאן בשנות ה90 בעקבות תביעה, המדינה הסכימה לשלם שכירות על המקום אבל רק 7 שנים אחורה).

אז אם תרצה להשוות לעמונה (ואני ממש לא משווה)
עמונה - קרקע פרטית (פלשתינאית) שנתפסה על ידי גורמים זרים (המתישבים) באישור השלטון (הישראלי)
שדה דב - קרקע פרטית (בעלי הקניין) שנתפסה על ידי גורמים זרים (עיריית תל אביב) באישור השלטון (המנדט הבריטי)

אבל כמו שאמרתי אני ממש לא משווה בין המקרים וזאת גם לא הייתה המטרה למעט להראות את אותה צביעות שעלתה, ובה חוק עוקף בגץ (ההסדרה המקורי) זכה לטענות על הרס הדמוקרטיה ורמיסת בית המשפט ומקרה דומה עובר בשתיקה ואף גרוע מזה, מקבל עידוד של נציגים ממפלגת השמאל (כמה מהם נדע כנראה בעוד יומיים)

ואתה יודע, השיר של נימלר יכול לתפוס כאן גם ........

קודם כל, תחליט אם אתה משווה בין המקרים או לא (חוץ מהמשפט "אני לא משווה בין המקרים", כל ההודעה שלך היא בדיוק השוואה בין שני המקרים).
אם אין מה להשוות בין שני המקרים, אז כל הטיעון שלך מתפרק. העובדה שאותם אנשים מגיבים אחרת לשני מקרים שאין טעם להשוות ביניהם ממש לא מעידה על צביעות (בשביל צריך ששני המקרים דווקא יהיו שקולים אחד לשני פחות או יותר).
כמו כן ראוי שתחליט אם שמולי הוא חלק מהשמאל או מ"השמאל", ורק אחר כך תוכל להתייחס להצעת החוק שלו כדוגמה לצביעות השמאל (או "השמאל", תלוי לאן תחליט לשייך אותו).
בנוסף, כבר הסברתי שהטענות נגד חוק הסדרת הגזל קשורות פחות למעמד בית המשפט והרבה יותר לקידום האפרטהייד הרשמי והחוקי, אבל משום מה אתה מתעלם מזה וממשיך להתייחס למה שנוח לך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
כמנהגם של הצבועים כאשר לא נוחה להם חשיפת צביעותם הם מנסים להסיט את הדיון לנושא שולי שכבר הודגש שאינו רלונטי לדיון ושלא לגביו מתנהל הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
כמנהגם של הצבועים כאשר לא נוחה להם חשיפת צביעותם הם מנסים להסיט את הדיון לנושא שולי שכבר הודגש שאינו רלונטי לדיון ושלא לגביו מתנהל הדיון.

במקומך לא הייתי ממהר להאשים את פוקרה בצביעות. ראוי שתיתן לו, לכל הפחות, ליהנות מהספק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
את מה שפוקרה שכח אתה לעולם לא תלמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מצליח להבין את הדיון שמתפתח כאן.
פוקרה העיד על "צביעות" בנושא אחד. הדרישה לאי קיום פסק דין חלוט, וביזוי בית המשפט.
אם אתם מקבלים את זה, שצריך לקיים פסק דין חלוט אזי אתם נגד המהלך שאיציק מולי מוביל ואינכם צבועים.
אם אתה נגד והייתם נגד זה גם בענין עמונה גם כאן אינכם צבועים.
אם דרשתם לקיים פסק דין חלוט במקרה א משום היותו כזה ומבקשים לא לקיים אותו במקרה ב אזי יש כאן צביעות זה הכל.

אין לזה שום קשר לחוק ההסדרה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 22:50 
אבל אף אחד לא מבקש לקיים פסק דין חלוט
בסך הכל מבקשים לא לחוקק חוקי אפרטהייד.
תפנה למי שמבחינתו עמונה לא בסדר אבל מבוא שילה, קריית רחבעם או מעלה גורילה הן כן בסדר. יש אפילו כמה כאלה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
הזוי מה שקורה כאן

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 22:58 
אני בכלל לא מבין מה קורה פה, אבל אם הייתי מתנגד לחוק ההסדרה יכול להיות שהייתי מנסה לעשות קצת סדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
ובכל זאת אציין -
כן, יש רבים בשמאל *הציוני* שהבעיה מבחינתם היתה רק שאלת בגץ ומעמדו. לכן, ההצבעה עליהם כצבועים מדוייקת.
עם זאת, עדיף להפנות את האצבע לנציגי השמאל הציוני בכנסת (לירון?) ולשאול לדעתו.
לתקוף את השמאל הרדיקלי על בסיס טענות לשמאל הציוני ולשמולי (השם ישמור) זה אחד הפליקפלאקים היותר מגוחכים שנראו בפורום עד כה.
פוקרה, אכזבת.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 23:00 
אבל זה לא השמאל! זאת טענה של הימין!!!!!!!!!!
ה-י-מ-י-ן!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה יהיה הסוף אתכם?????
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אני בכלל לא מבין מה קורה פה

למיטב הבנתי היה פה דיון עם פוקרה, אחר כך אופטימי תיאר את המהלך שפוקרה עשה וקרה לו צביעות, ואז אל דוד הסביר את המובן מאליו והיטיב לאבחן (הפעם בלי טיפת סרקזם) שאין שום קשר בין המהלך של פוקרה (קרי, להעמיד את הפיחות במעמד בית המשפט במוקד הדיון) לבין הטענות של המתנגדים לחוק ההסדרה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 23:06 
בואו נעשה את זה יותר ממוקד, עם קצת ניימינג.
המשתמש היחיד שעולה לי בראש כרגע שטען טענה בסגנון במהלך הדיון הוא "עד המ!!ת הפועל". אני לא זוכר במדויק, אבל הוא דיבר על זה שהוא נגד לפנות אנשים מהבית שלהם ועל זה ש"יש את העניין הזה עם הדת", אבל מצד שני אמר שצריך לקיים את החלטת בית המשפט.
לכן, אני ארשה לעצמי כרגע להתבסס על התצפית האחת הזאת, אולי קצת בפזיזות, ולומר שאם הוא אכן ישתוק ביומיים הקרובים אז מחנה הסוציאליזם הלאומי בפורום הוא מחנה צבוע.
מכיוון שיש לי עוד 14 שעות מבחן אין לי שום פניות נפשית להתחיל לנבור עכשיו באשכול כדי לחפש עוד דיונים בנושא, אבל מחר בלילה יהיה לי המון זמן ואני אעשה את זה. מבטיח.
עכשיו מישהו מוכן להסביר לי, מה הקשר לשמאל? הרי אפילו בשמאל הציוני טוענים שחוק ההסדרה הוא פסול כי הוא חוק לא מוסרי (רבאק, בני פאקינג בגין קורא לו "חוק הגזל"). מאיפה הבאתם את בית המשפט עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
נועם אני לא יודע מה ומי כתב בפורום ואני לא מתכוון לחפש.
לפני חקיקה החוק השמאל בארץ (לא הפורום) נתן תקוותו בכחלון שיצביע נגד מאחר והחוק פוגע בבית המשפט מאחר ויש פסק דין חלוט. חוק ההסדרה במתקונתו הנוכחית גם מתייחס לסוגיה ולכן אם כחלון או מי מאלו שתמכו בטענה זאת בזמנו יתמכו בהשארת שדה דב חרף הפסק דין החלוט בנושא יש כאן מן הצביעות.

אם איש מהפורום לא כתב / טען זאת הרי הודעתו של פוקרה אינה רלוונטית, אבל כל גם נסיונות הניגוח בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
אבל כחלון הוא לא מהשמאל.
התקוות של השמאל היו אולי שכחלון יתנגד כי הוא לא ירצה לעקוף פסיקת בג"צ, לא כי הם לא רוצים שתעקף פסיקת בג"צ.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 23:20 
אתה משקר ביודעין.
אני כתבתי בהודעתי האחרונה שחור על גבי אדום בהיר שם של משתמש בפורום שטען את הטענה, ואתה מתעלם מזה ומשקר.
באשר לחיפוש בפורום, אני אדאג לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
נועם אני לא יודע מה ומי כתב בפורום ואני לא מתכוון לחפש.
לפני חקיקה החוק השמאל בארץ (לא הפורום) נתן תקוותו בכחלון שיצביע נגד מאחר והחוק פוגע בבית המשפט מאחר ויש פסק דין חלוט. חוק ההסדרה במתקונתו הנוכחית גם מתייחס לסוגיה ולכן אם כחלון או מי מאלו שתמכו בטענה זאת בזמנו יתמכו בהשארת שדה דב חרף הפסק דין החלוט בנושא יש כאן מן הצביעות.

אם איש מהפורום לא כתב / טען זאת הרי הודעתו של פוקרה אינה רלוונטית, אבל כל גם נסיונות הניגוח בו.

לגבי המודגש - אתה מבלבל בין אנשים שכתבו פחות או יותר את מה שכתבת בתחילת המשפט לבין אנשים שמנסים להתנגח (כמו שכתבת בסוף).
הייתכן שמי שמנסה להתנגח הוא דווקא מי שמנסה לטפול על סמולני הפורום דברים שהם לא אמרו? (דומני שזה אחד הסוגים החמורים של סלפנות, אגב)
יש עוד אפשרות רדיקלית, אבל אולי כדאי להביא אותה בחשבון: הייתכן שמי שמנסה להתנגח הוא דווקא מי שהתערב בדיון רק כדי לעלוב במשתמשים אחרים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2017, 23:23 
בכל מקרה, כשתעלה הטענה לגבי הצביעות של מחנה הסוציאליזם הלאומי בפורום, אני כמובן אסכים איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
טכנו.
בהחלט. עם פוקרה ציין את הנושא בידיעה עי לא הייתה טענה כזאת בפורום על מנת להעיר באור הצביעות משתמשים אחרים אין זה ראוי.
לגבי הסיפה לי אישית יש הרושם שהדיונים בפורום נסובים סביב האנשים ולא סביב הדעות / טענות. אני משתדל להמנע מזה אם גם לא תמיד בהצלחה רבה. הביקורת שלי לכן היא על זה. איני מסכים עם טענה של צביעות מצידך אולם מאחר ואינך חש צבוע לטעמי ניתן להבליג או לציין את טעותו של הכותב מבלי להעיר לו על דברים שאינו כתב בהודעה אליה מתייחסים. בסופו של יום כולנו טועים לא פעם בהנת המציאות ובניתוחה לכן אין שום הצדקה לעקוץ חברים לפורום על טעויות וטענות העבר ללא הפסקה.

זאת לפחות הגישה שלי בפורום לא רק בוולטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
טכנו.
בהחלט. עם פוקרה ציין את הנושא בידיעה עי לא הייתה טענה כזאת בפורום על מנת להעיר באור הצביעות משתמשים אחרים אין זה ראוי.
לגבי הסיפה לי אישית יש הרושם שהדיונים בפורום נסובים סביב האנשים ולא סביב הדעות / טענות. אני משתדל להמנע מזה אם גם לא תמיד בהצלחה רבה. הביקורת שלי לכן היא על זה. איני מסכים עם טענה של צביעות מצידך אולם מאחר ואינך חש צבוע לטעמי ניתן להבליג או לציין את טעותו של הכותב מבלי להעיר לו על דברים שאינו כתב בהודעה אליה מתייחסים.

אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני רק הערתי על כך שהנימוק שהוא ציין כנימוק העיקרי להתנגדות לחוק ההסדרה הוא משני, שולי או אפילו לא רלוונטי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אני משתדל להמנע מזה אם גם לא תמיד בהצלחה רבה.

אני סוגד לדמות החדשה שלך.
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 08:49 
el dudernio כתב:
טכנו.
לגבי הסיפה לי אישית יש הרושם שהדיונים בפורום נסובים סביב האנשים ולא סביב הדעות / טענות. אני משתדל להמנע מזה אם גם לא תמיד בהצלחה רבה. הביקורת שלי לכן היא על זה. איני מסכים עם טענה של צביעות מצידך אולם מאחר ואינך חש צבוע לטעמי ניתן להבליג או לציין את טעותו של הכותב מבלי להעיר לו על דברים שאינו כתב בהודעה אליה מתייחסים. בסופו של יום כולנו טועים לא פעם בהנת המציאות ובניתוחה לכן אין שום הצדקה לעקוץ חברים לפורום על טעויות וטענות העבר ללא הפסקה.

זאת לפחות הגישה שלי בפורום לא רק בוולטון.

ידידי,
ישנה תכונה חזקה כאן בפורום להסיט את הנושא ולגלגל אותו לכיוון שנוח להגיב עליו
כמו כן, ישנה תכונה אנושית לנכס דברים שלא לצורך .
הטענה שלי וכתובה כאן לעייני כל היא כנגד איציק שמולי ומחנה השמאל בכנסת, לא נכתבה כאן ביקורת כלפי איש מהכותבים בפורום ואם מישהו לקח את כתיבתי באופן באופן אישי ונעלב מכך שאמרתי שזה צביעות, כנראה שכדאי שהוא יפשפש במעשיו............

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
פוקרה, אתה מתמם וזה לא מתאים לך. לטעון שההודעה הזו לא נכתבה בשביל לנגח את נציגי השמאל בפורום זה פתטי-
pokara כתב:
כל השמאל יהפוך לבדיחה עוד יותר עצובה אם בעוד יומיים כשככל הנראה לא יגיעו להסכמות עם בעלי הקרקע שעליו יושב שדה דב (וכבר 70 שנה לא מקבלים אפילו שכירות על השימוש בקרקע), ויועבר חוק שידחה את הפינוי ובכך יבטל פסק דין חלוט של בג"ץ משנת 2007 בנושא.

הכי עצוב שחבר הכנסת שמולי חבר לסמוטריץ הנאלח בקידום הנושא החוקתי ולטעתם יש כבר 70 ח"כ שיתמכו בחוק הזה.

מעניין כי לפני ריכוך חוק ההסדרה, אותם אפסים מהשמאל היו עסוקים בלצעוק כמה החוק הזה יפגע בדמוקרטיה וירמוס את בית המשפט (שלא לדבר על הגזל והפגיעה באותם בעלי קרקע), ועכשיו כשהולכים לדפוק את בעלי הקרקע שוב, קולם נדם, ואף חמור מזה, הם הולכים להיות חלק מאותם אלו שמכופפים את החלטות בית המשפט.

גילוי נאות : בעל עניין

תהיה בריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2017, 09:27 
חמוד, אם הייתי רוצה להתנגח במישהו מכאן הייתי רושם את כינויו ולא הולך סחור סחור או מפזר רמזים,
אבל היות ומה שכתבתי נכתב על גוש השמאל בכנסת שחובר לימין (ולכן ציינתי גם את ההצבעה בעוד יומיים), אני מניח שההודעה שלך קצת מיותרת.

בכל מקרה, אין ספק שמה שסומך רשם בהחלט ממצה את הנושא

"כבר אמרנו, צבועים בהתקפה ומתנשאים בהגנה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: