תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 21:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 12:35 
מה אומר המצע של מפלגות השמאל ברשות העבודה על תל סודן?
(באמת מעניין אותי אם יש התיחסות לעניין)

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
יחימוביץ': עד הסדר, להמשיך לתקצב התנחלויות. הסיכוי שאשב עם ליברמן בממשלה הוא כמעט אפסי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4320936,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 14:31 
שלי,לבני ולפיד הם קוריוז. הכוון ברור, הדמוגרפיה מדברת.

http://www.haaretz.co.il/opinions/1.1886833

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 14:35 
IdanTheLittle כתב:
יחימוביץ': עד הסדר, להמשיך לתקצב התנחלויות. הסיכוי שאשב עם ליברמן בממשלה הוא כמעט אפסי.

גם הסיכוי שאצביע למפלגה הרקןבה שלה. מסתדר יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 14:40 
קיבלתי הארה כרגע
כל המפלגות ובעצם כל האנשים בארץ שואפים לטוב,כל אחד בדרכו הוא.
השמאל חושב שדרכו היא הנכונה להביא את הטוב והימין חושב שדרכו היא הנכונה להביא את הטוב.
אבל משותף לכולם שכולם רוצים לעשות טוב.
איזה עם נפלא יש לנו.

אז בסך הכל,הכל טוב והחיים יפים והשמש זורחת.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 14:49 
romario כתב:
קיבלתי הארה כרגע
השמאל חושב שדרכו היא הנכונה להביא את הטוב והימין חושב שדרכו היא הנכונה להביא את הטוב.
איזה עם נפלא יש לנו.

חייב להביא לי מה שאתה :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 14:51 
ברגר כתב:
romario כתב:
קיבלתי הארה כרגע
איזה עם נפלא יש לנו.

חייב להביא לי מה שאתה :SMOKE:

ליקוטי מוהר"ן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 15:39 
IdanTheLittle כתב:

כלבת צמרת.
לכי תשבי בממשלה עם בן ארי וברוך מרזל

הרבה יותר קל לי לבחור עכשיו ציפי או מרצ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
IdanTheLittle כתב:

כלבת צמרת.

לא יודע כמה היא כלבה אבל בן ארי ומרזל לא יכנסו לממשלה של ביבי
לא מצידם ולא מצידו של ביבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
IdanTheLittle כתב:

כלבת צמרת.

ציפי קיבלה את הצ'אנס שלה מהעם.
NEXT.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 16:09 
נורא חשוב מה פוליטקאים אומרים לפני הבחירות ואחרי, כי זה באמת תמיד מתורגם למעשים.
לא ייאמן אבל אני הולך להצביע בפעם הראשונה בחיים שלי למפלגה שאני לא ידוע אם תביא מנדטים, אבל גם ככה שום דבר לא ממש ישתנה אז שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
IdanTheLittle כתב:

כלבת צמרת.

מה לא בסדר במה שהיא אמרה ?
מה הצפיה ? שיום אחרי הבחירות יסגרו התנחלויות ? ששבוע אחרי הקמת הממשלה יבואו עם מנעולים לקרני שומרון, קדומים, אלון מורה ושבי שומרון ויגידו להם לכו מפה ?
תהיו רציניים. המטרה היא להגיע להסדר מדיני. עד אז יש אחריות להתנחלויות החוקיות שמדינת ישראל מכירה בהן. אף אחד לא אומר לתקצב מאחזים ולהמשיך את הבניה אבל כל עוד יש ישובים מעבר לקווי 67 שמדינת ישראל מכירה בהן אז עד להודעה חדשה יש למדינת ישראל אחריות עליהן.
אפשר ורצוי להקפיא את הבניה בכלל אבל כל עוד אין הסדר מול הפלסטינים יש אחריות מיניסטריאלית לאנשים שבסופו של דבר המדינה שלחה אותם לשם, וזה אומר תשתיות, חינוך, בריאות וכיוצ"ב.
צריך לעשות את ההפרדה בין המאחזים הבלתי חוקיים ולבין ישובים שהמדינה מכירה בהן כישובים מעבר לגבולות 67. עד להגדרת גבולות חדשים, הם עדיין תושבי מדינת ישראל.
אני בטוח שתהיה הקפאה בבניה ובהרחבת ההתנחלויות ובמקביל יהיה מהלך שיוביל להסכם מול הפלסטינים. בניגוד לביבי, שהקפיא גם את הבניה וגם את התהליך המדיני ובכך משך זמן עד שתיגמר הקפאת הבניה, שלי כבר הצהירה שהדבר החשוב מעבר להקפאת הבניה הוא חזרה לשולחן המו"מ ללא תנאים מקדימים.

בלי קשר, אם אתה רוצה לבחור ציפי או מרצ אתה יותר ממוזמן. רק שמבחינת גישה מדינית, לדעתי לציפי יש יותר סיכוי לשבת עם החבר'ה של קומוניסים בממשלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
"ללא תנאים מקדימים" זה האמ-אמא של אימוץ רטוריקת ואג'נדת נתניהו, שמטרתה לבטל כל אפשרות למשא ומתן.

חוצמזה שמקננת בי ההרגשה שגם אם היא היתה מתראיינת ומודיעה במפורש שאין שלום, לא יהיה שלום, אין פלסטינים ולא יהיו פלסטינים, היית מוצא דרך להסביר איך היא צודקת ואיך היא מתנהגת בחוכמה מבחינה פוליטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:24 
אם היתה אומרת אחרת זה גם טמטום פוליטי וגם גניבת דעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:27 
לא מסוגלת.להתחייב שלא תשב בממשלה של הליכוד ביתינו. מדהים. זו מתיימרת להיות האלטרנטיבה היחידה, ואת הא"ב לא מסוגלת לעשות.
הלוואי שתשב שם, ובבחירות הבאות המפלגה הזו תלך למקום הראוי לה. לפח.

כלבה חברה של חולדאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:34 
למשוגע עם היוטיוב יש סיכוי להיכנס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:36 
המשוגע עם היוטיוב הוא חלק מהריסת אוסישקין, וככזה אני מקווה מאד שהוא לא ייכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:36 
איך הוא קשור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:37 
משהו עם העתירה בבג"צ. הוא בחש שם. יש אנשים יותר מעורים ממני שיוכלו לפרט יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:40 
הסתכלתי קצת באינטרנט, הוא ייצג אותנו בעתירה, ואני מבין מלא מעט אנשים שיש עליו כעס גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
"ללא תנאים מקדימים" זה האמ-אמא של אימוץ רטוריקת ואג'נדת נתניהו, שמטרתה לבטל כל אפשרות למשא ומתן.

חוצמזה שמקננת בי ההרגשה שגם אם היא היתה מתראיינת ומודיעה במפורש שאין שלום, לא יהיה שלום, אין פלסטינים ולא יהיו פלסטינים, היית מוצא דרך להסביר איך היא צודקת ואיך היא מתנהגת בחוכמה מבחינה פוליטית.

ללא תנאים מקדימים זה בעיקר מכוון לדרישה הטפשית והילדותית להתחיל מו"מ רק כשהפלסטינים יכירו במדינת ישראל כמדינת העם היהודי.
זה יקרה מעצם התהליך עצמו וגיבוש הסכם בין מדינת פלסטין למדינת ישראל.

שלי עשתה כמה טעויות בדרך, אתה יכול ללכת אחורה ולראות כמה פעמים טענתי שהיא חייבת להצהיר חדש משמעית שהיא לא תשב בממשלה עם ביברמן.
לדעתי אי ההצהרה הזו יוצרת דימוי של זגזוג וכאחת שרק מחכה להיכנס לממשלה כמו שעשו ראשי העבודה הקודמים. ציבור מצביעי השמאל נכווה לא פעם ולא פעמיים ממפלגת העבודה ואני חושב שהיא לא עושה מספיק בשביל לשכנע אותם שהפעם זה יהיה אחרת.
אני מאוד מקווה שהיא תשכיל במהלך הקמפיין להעביר מסר לפיו אחרי הבחירות היא תהיה אך ורק אחת מהשתיים - ראש הממשלה או ראש האופוזיציה.

גם לגבי הסיפור עם לבני אני חושב שנעשו טעויות. לבני כמס' 2, גם במחיר של רוטציה בראשות הממשלה, היתה יכולה להסב נזק גדול מאוד לביברמן במניין המנדטים ובעיקר לשדר אחדות גם בשמאל מול הימין. לא יודע כמה החלק של שלי גדול במקרה הזה אבל היה פה פספוס שפגע, בעיקר תדמיתית, בכל גוש השמאל-מרכז ומציג את שלושת המפלגות הגדולות בגוש זה (עבודה,לבני ולפיד) ככאלה שמנהלים מירוץ על מי יכנס ראשון לממשלה תחת ביבי.
בבחירות כאלה, שהליכוד לא באמת אומר משהו וכולם מתבססים על תדמית, יש לזה חשיבות מכרעת.

אתה יכול להסיר את ההרגשה שלך, אני חושב שאם ביבי יהיה שוב ראש ממשלה לשתי הטעויות שציינתי תהיה השפעה מכרעת, שתיהן נכון לעכשיו על הראש של שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, גם אתה בדעות יותר מרצ מהעבודה ואתה ממשיך לעצום עניים ולהגיד שהמלך לא ערום
שלי מנסה לשנות את השיח לשיח כלכלי והיא קיבלה נוק אאוט מביבי במבצע בעזה שהוא יזם ובזה שהוא שותק והיא מכרכרת סביב עצמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 18:00 
https://twitter.com/yehudanuriel/status ... 9224775680

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
קובסטר, גם אתה בדעות יותר מרצ מהעבודה ואתה ממשיך לעצום עניים ולהגיד שהמלך לא ערום
שלי מנסה לשנות את השיח לשיח כלכלי והיא קיבלה נוק אאוט מביבי במבצע בעזה שהוא יזם ובזה שהוא שותק והיא מכרכרת סביב עצמה

מגניב שאתה קובע שאני בדעות יותר מרצ מעבודה.
אני בעד הסכם עם הפלסטינים אבל ממש לא חזרה לגבולות 67
אני נגד ויתור טריטוריאלי בגולן
אני בעד מבצע כמו עמוד ענן אבל לא בתזמון ובצורה בה הוא התבצע. תן לי שבוע עם הגדוד שלי שם ותראה איך על כל טיל שיוצא משם נופל עליהם פגז משלנו (עם רדיוס השמדה של 50 מטר), כולל לתוך אוכלוסיה אזרחית.
אני בעד ועדי עובדים מאורגנים, רק חשוב שיהיה עליהם פיקוח וימונו כראשי הועדים אנשים מתאימים לכך.
אני חושב שצריך פה חופש דת וחופש מדת. הפעלת תחבורה ומקומות בילוי בשבת צריכות לקרות רק באזורים עם רוב חילוני.
מנסיון אישי כואב, אני חושב שארגוני השמאל למינהם (שלום עכשיו, מחסום watch וכדומה) קצת התאהבו יותר מדי בזכויות של הפלסטינים ופחות בשיקולים ביטחוניים. הצבא לא מכתיב מדיניות אלא ממשלה.

אני ממש לא מסכים לגבי הקביעה שלך על השיח הציבורי.
אותי מטריד הרבה יותר איך אני מחזיק משפחה ואיזה חינוך אני נותן לילדים שלי מאשר איפה יעבור הגבול בינינו לפלסטינים.
אותי הרבה יותר מטריד ערעור שלטון החוק והדמוקרטיה שנעלמת לנו מדי יום מאשר מצב הצנטריפוגות באיראן.
אותי הרבה יותר מטריד פערי הרמות בין העשירים לעניים והכמות ההולכת וגדלה של אנשים עובדים מתחת לקו העוני מאשר עוד 10 בתים ב E1.
אם אנשים ישכילו להבין שאלו הם באמת החיים שלנו ולא כל סיסמאות השקר, אולי יהיה כאן סיכוי לשינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 18:55 
לא חבל על כל הויכוחים האלה הרי הסיכוי להזיז מישהו מדעתו הוא אפסי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
יאללה כבר שיגיעו הבחירות, אני זקוק ליום חופש.

גם ככה ביבי ישאר רה"מ, לא חשוב במי אבחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אחד אדום כתב:

אני נגד ויתור טריטוריאלי בגולן.

מה דעתך על הסכמתם של ראשי מפלגתך לשעבר, רבין, פרס וברק לוויתורים כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מה הצפיה ?

במינימום של המינימום - מה שממשלת רבין השנייה עשתה.

kobster כתב:
ללא תנאים מקדימים זה בעיקר מכוון לדרישה הטפשית והילדותית להתחיל מו"מ רק כשהפלסטינים יכירו במדינת ישראל כמדינת העם היהודי.
הפלשתינאים כבר הכירו במדינת ישראל.
ללא תנאים מוקדמים זה שם קוד לזה שישראל הולכת להמשיך לבנות התנחלויות בזמן המו"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
kobster כתב:
מה הצפיה ?

במינימום של המינימום - מה שממשלת רבין השנייה עשתה.

kobster כתב:
הפלשתינאים כבר הכירו במדינת ישראל.
ללא תנאים מוקדמים זה שם קוד לזה שישראל הולכת להמשיך לבנות התנחלויות בזמן המו"מ.

מצוין שהעלת את ממשלת רבין השניה. עזה ויריחו היו בשליטתנו, כולל כל הישובים הישראלים שמסביב להם (גוש קטיף וישובי הבקעה). מישהו בא יום אחרי הבחירות והעיף אותם מהבתים שלהם ?
לא, הלכו למו"מ עם הפלסטינים ובמסגרת הסכמי אוסלו בוצעה פעימת "עזה ויריחו תחילה". זה בדיוק הכיוון- לא לנטוש את התושבים שמדינת ישראל שמה שם (כולל ממשלות השמאל) אלא לדאוג לביטחונם ולכלכלתם תוך שאיפה להסדר מדיני מוקדם ככל האפשר. זה בדיוק מה ששלי מתכוונת לעשות והצהירה על כך בכל מקום אפשרי. יש כבר מתווה מוכן (מתוןה קלינטון), צריך פשוט לשבת עם אבו מאזן ,מה שנתניהו נמנע מלעשות במשך ארבע שנים, ולהגיע להסכם על בסיס המתווה הזה.
ללא תנאים מוקדמים זה בדיוק כמו שזה נשמע. יש תוכנית, בואו נחתום עליה ונתקדם. ברור שעד אז כל צד מחויב לאזרחים שלו. אם במסגרת ההסכם יגיעו למסקנה שצריך לפנות את קלקליה וטול כרם כדי ליצור עומק בטחוני בלב המדינה, מישהו מצפה שהצד הפלסטיני לא ידאג לתושבים שם עד יישום ההסכם ?

בלי קשר, ההתעקשות הזו להסתכל רק על ההסדר המדיני מול הפלסטנים וככה לקבוע מה נצביע זה בדיוק הדבר שמנסים להימנע ממנו. לכל בר דעת ברור שתקום פה מדינה פלסטינית במוקדם או במאוחר, יש על הדרך מספיק מה לתקן פה במדינה שלנו כדי שתהיה לנו אחת נורמאלית כזאת אחרי שניפרד מהפלסטינים.

הסלע האדום,
אני חלקתי ועדיין חולק על הרצון או על ההסכמה לויתור טריטוריאלי בגולן. אסור לנו לסגת מטר מעבר לקו התלים. במקרה הכי גרוע - משאל עם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

מצוין שהעלת את ממשלת רבין השניה. עזה ויריחו היו בשליטתנו, כולל כל הישובים הישראלים שמסביב להם (גוש קטיף וישובי הבקעה). מישהו בא יום אחרי הבחירות והעיף אותם מהבתים שלהם ?
לא, הלכו למו"מ עם הפלסטינים ובמסגרת הסכמי אוסלו בוצעה פעימת "עזה ויריחו תחילה". זה בדיוק הכיוון- לא לנטוש את התושבים שמדינת ישראל שמה שם (כולל ממשלות השמאל) אלא לדאוג לביטחונם ולכלכלתם תוך שאיפה להסדר מדיני מוקדם ככל האפשר. זה בדיוק מה ששלי מתכוונת לעשות והצהירה על כך בכל מקום אפשרי. יש כבר מתווה מוכן (מתוןה קלינטון), צריך פשוט לשבת עם אבו מאזן ,מה שנתניהו נמנע מלעשות במשך ארבע שנים, ולהגיע להסכם על בסיס המתווה הזה.
ממשלת רבין השניה הקפיאה תקציבים להתנחלויות, לא אישרה כמעט שום אישורי בניה חדשים ואף עצרה פרוייקטים שבדרך, והיא עשתה את זה בערך שנה לפני הסכמי אוסלו.
שלי מתחייבת לא לעשות אף אחד מהדברים האלו.
אני מבין שלך זה לא מפריע, ושאתה אולי אפילו חושב שזה רעיון טוב, זו זכותך, אבל שאלת למה אני מצפה, עניתי לך.

kobster כתב:
ללא תנאים מוקדמים זה בדיוק כמו שזה נשמע. יש תוכנית, בואו נחתום עליה ונתקדם. ברור שעד אז כל צד מחויב לאזרחים שלו. אם במסגרת ההסכם יגיעו למסקנה שצריך לפנות את קלקליה וטול כרם כדי ליצור עומק בטחוני בלב המדינה, מישהו מצפה שהצד הפלסטיני לא ידאג לתושבים שם עד יישום ההסכם ?
הפלשתינאים מצפים שלא תבנה התנחלויות חדשות בזמן המו"מ, אני באופן אישי מבין אותם, ובהתחשב שאלו הם האנשים שצריך לעשות שלום, נראה לי שווה גם לך לנסות להבין אותם.
אם אפילו הקפאה של ההתנחלויות היא פרה קדושה שאסור לגעת בה, בוא באמת נפסיק אם המשחקים האלו ונספח את הגדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: