פאביו כתב:
teknoboy כתב:
והשבוע בפינתנו אופטימי מגלה את המציאות: יש גזענים בהולנד!!
מי היה מאמין שבמדינה שהכריזה על נייטרליות במלחה"ע ה-2, ש"קיבלה בהבנה" את הכיבוש הנאצי ושהמנגנונים שלה סייעו לנאצים בהשמדת היהודים יש גם גזענות???
אגב, למודאגים - יש בפורטוגל מפלגה שרוצב לצמצם את ההגירה וכו'. קיבלו 27 אלף קולות מתוך 5.4 מיליון בבחירות לפני שנתיים.
1. לא אתה זה שמחפש את ישראל בכל פינה וכינית אותה: מזכירה משטרים אפלים מאירופה?
2. לא אתה זה ששנאת ישראל טמטמה את המוח שלך ואתה מתעסק בלחפש את החייל התורן שיורה במחבל הבא להורגו ?
3. אל תטריח את מוחך הגדול להביא לנו נתונים על אירופה הנאורה.השאר זאת לאחרים.
4. למודאגים:
פורטוגל מדינה נאורה מידיי ולא הוזכרה באשכול הזה.
ישראל מדינה גזענית שצריכה ללמוד מאירופה הנאורה.
אמנם התגובה שלך, כרגיל, כולה לגופו של אדם, אבל אני אכבד אותך בתגובה עניינית למרות זאת.
1. אני יודע שדקויות זה קשה לחלקנו, אבל אני אנסה בכל זאת. כבר כתבתי כמה פעמים בתגובה לשאלות מצד קשי הבנה שישראל אינה שקולה למשטרים האפלים ביותר בהיסטוריה האנושית ושיש לישראל עוד כברת דרך ארוכה לעבור עד שהיא תגיע לשפל של האנושות, כמו זה שאירופה הגיעה אליו לפני שבעים-שמונים שנה. מצד שני, יש בישראל תהליכים מדאיגים מאוד, ויש דברים שמתקדמים בכיוונים מאוד מדאיגים, וכן - גם אותם משטרים אפלים התחילו כתהליכים מדאיגים שהתקדמו לכיוונים מדאיגים.
בנוסף אני מסכים איתך ועם האיש שלהגנתו אתה נזעק כמו כלבלב כשאתם אומרים שיש באירופה דברים נוראים שנראים כמתקדמים, שוב, לכיוונים נוראים ואיומים. אמנם אתה חוגגים בכל פעם שזה קורה, אבל בעיניי זה נורא ואיום.
2. לא זכור לי שחיפשתי מתחת לאדמה ושהבאתי לפה מקרים שאף אחד לא שמע עליהם.
3. אני אכן לא טורח לעשות זאת, אבל כשבורים ועמי ארצות שופכים פה שטויות אני נאלץ לפעמים להשכיל אותם ולשים דברים בהקשרם.
4. אתה כנראה מכבד את הדברים שהאדמו"ר שלך כותב בערך כמו שאתה מכבד את הדברים של עצמך, כלומר אתה אפילו לא מטריח את עצמך לקרוא אותם.
אבל אני כן.
פורטוגל הוזכרה באשכול הזה כמה וכמה פעמים, כמעט תמיד על ידי האדמו"ר שלך, כולל
בפוסט שעליו הגבתי.
תוספת - כנראה שאתה ממש לא טורח לקרוא אפילו מילה, כי אותו דבר בדיוק קרה
כמה דקות אחר כך.