תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 01:36 
teknoboy כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

זה בסדר, כבר הסבירו לנו פה (נדמה לי שזה היה המשתמש עד המוות הפועל) שהיהודים שם אפילו יותר גרועים מהסמולנים ימ"ש.

זה מזכיר לי את אחת הפרקים בדיילי שואו שלסטיוראט יש טבלה של כמה יהודי אתה מרבי לג'יי סטריט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
מסתבר שה-Failing @nytimes עושה לג'ראד קושניר מה שאנחנו עשינו לברק חוסיין אובמה. הוא מסיק על סמך העבר והמוצא היהודי שלו שהוא רע לפלשתינאים. איזה כיף להיות ליברלי. #I_am_a_muslim_too

https://www.nytimes.com/2017/02/11/us/p ... pe=article

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 02:29 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
מסתבר שה-Failing @nytimes עושה לג'ראד קושניר מה שאנחנו עשינו לברק חוסיין אובמה. הוא מסיק על סמך העבר והמוצא היהודי שלו שהוא רע לפלשתינאים. איזה כיף להיות ליברלי. #I_am_a_muslim_too

קראת את הכתבה או שהסתפקת ברפרוף על הכותרת?
כי הם לא מסיקים שם כלום על סמך המוצא שלו, אלא מתבססים של שיחות וראיונות עם חברים, מורים, מכרים ורבנים ועל דברים שקושנר אמר בעבר, והם בטח לא מסיקים מסקנות פסקניות לגביו.
די שונה מ"קוראים לו חוסיין אז ברור שהוא אנטישמי".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 05:31 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אם אני מבין נכון.
טראמפ לקח רשימה קיימת מתקופת אובמה ועשה לה "שדרוג". אז בעצם כולם צודקים. כל אחד ונקודת מבטו

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

אתה מחמיץ את הנקודה החשובה פה.
אובמה לא רצה למנוע כניסה של מוסלמים לארה"ב, טראמפ כן, הוא הבטיח את זה מאות פעמים בקמפיין שלו. אובמה לא רצה לעצור את קליטת הפליטים, טראמפ כן, הוא הבטיח את זה מאות פעמים בקמפיין שלו.
ההתמקדות ברשימת המדינות זה ספין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 06:38 
עזבו שטויות, בחודש אחד ממשל טראמפ המציא "פיגועים" שלא פאקינג קרו. זה כאילו נתנו לסאות'פארק לכתוב פארודיה על רפובליקנים ואז הכפילו את זה פי מאה.
והחלק העצוב הוא שעדיין יש אנשים שמאמינים למטורף הזה, וחושבים שכל התקשורת משקרת חוץ מהנשיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
el dudernio כתב:
אם אני מבין נכון.
טראמפ לקח רשימה קיימת מתקופת אובמה ועשה לה "שדרוג". אז בעצם כולם צודקים. כל אחד ונקודת מבטו

אובמה לא רצה למנוע כניסה של מוסלמים לארה"ב, טראמפ כן, הוא הבטיח את זה מאות פעמים בקמפיין שלו. אובמה לא רצה לעצור את קליטת הפליטים, טראמפ כן, הוא הבטיח את זה מאות פעמים בקמפיין שלו.

יש למישהו ספק שטראמפ הרבה יותר לאומן מאובמה?

אני לא חושב שיש מה לפספס פה, ולא נראה לי שמישהו טוען אחרת.

כמו שאני לא חושב שיש מישהו שטוען שה"סימון" של המדינות הספציפיות בוצע על ידי טראמפ.

לכן אני לא מבין את הדיון.
מצד אחד יתמקדו בעובדה שאובמה סימן את המדינות ולא טראמפ ושהוא לא הכליל את כל האיסלאם ולכן לא מדובר ב"גזענות".

מצד שני יתמקדו במהות ההנחיות עצמן גם אם לא מדובר בהנחיה גורפת עבור כל האיסלאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

כי הם לא מסיקים שם כלום על סמך המוצא שלו, אלא מתבססים של שיחות וראיונות עם חברים, מורים, מכרים ורבנים ועל דברים שקושנר אמר בעבר, והם בטח לא מסיקים מסקנות פסקניות לגביו.

אני לא מתבסס רק על השם שלו, אלא גם על תקופת הלימודים שלו באינדונזיה, העבר של אבא שלו וכו׳. בדיוק כמו שעשו פה לקושניר.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
el dudernio כתב:
אם אני מבין נכון.

זה לגמרי נכון וזה בדיוק מה שחשוב פה. הוא אמר את זה מאות פעמים בקמפיין שלו והוא נבחר בגלל זה, זה כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

אני לא מתבסס רק על השם שלו, אלא גם על תקופת הלימודים שלו באינדונזיה, העבר של אבא שלו וכו׳. בדיוק כמו שעשו פה לקושניר.

תביא לינק למקור מידע מקביל על אובמה, שנוכל ללמוד משהו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

איזה עבר יש לאבא האתאיסט של אובמה? "תקופת הלימודים שלו באינדונזיה" כללה אגב בעיקר לימודים בבית ספר נוצרי כשהיה בן 6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שכתב של הניו יורק טיימס היה עושה כתבה על מה המורים של אובמה חשבו על ישראל (מתערב שהם היו אנטי ציונים, גם אם הם לימדו בבתי ספר נוצריים). לדעתי הוא למד שנה גם בבית ספר ציבורי, מעניין מה היו אומרים שם על ישראל בשיעורי ההיסטוריה. אולי זה מה שגרם לו לבחור ללכת לכנסייה של כומר אנטישמי במשך 20 שנה. ואני לא יודע לגבי האתאיסטיות של אבא שלו, אבל אם יצא לו בן כמו מאליק (ראה תמונה), אני רק משער איזה עקרונות איסלאמיים ספג אובמה במסע שלו לקנייה. הכל השערות שמתבססות על העבר הדתי, החינוכי והמשפחתי של אובמה, כמו שעשו לג׳ראד בשם הליברליות.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הלוואי שכתב של הניו יורק טיימס היה עושה כתבה על מה המורים של אובמה חשבו על ישראל (מתערב שהם היו אנטי ציונים, גם אם הם לימדו בבתי ספר נוצריים). לדעתי הוא למד שנה גם בבית ספר ציבורי, מעניין מה היו אומרים שם על ישראל בשיעורי ההיסטוריה. אולי זה מה שגרם לו לבחור ללכת לכנסייה של כומר אנטישמי במשך 20 שנה. ואני לא יודע לגבי האתאיסטיות של אבא שלו, אבל אם יצא לו בן כמו מאליק (ראה תמונה), אני רק משער איזה עקרונות איסלאמיים ספג אובמה במסע שלו לקנייה. הכל השערות שמתבססות על העבר הדתי, החינוכי והמשפחתי של אובמה, כמו שעשו לג׳ראד בשם הליברליות.

תמונה

אצלך באמת הכול השערות, אבל אם היית קורא את הלינק שהבאת היית רואה שבמקום השערות וניחושים הם אשכרה הלכו ובדקו מה הוא למד, מה חבריו ומוריו זוכרים ממנו, מה הוא עצמו אמר ועשה, ולמרות כל זאת - הם לא קפצו למסקנות חותכות כמו שאתה קפצת עליהן על סמך ההשערות והניחושים שלך.

בקיצור, בהצלחה בפעם הבאה.

עריכה: לא ביקשתי כתבה מנ"י טיימס, אלא כתבה מהימנה ואמינה ממקור כלשהו. אני מבין שאין דבר כזה, מה שדי מוכיח את הנקודה שניסית להפריך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
אביו של אובמה היה נוצרי ולאחר מכן אתאיסט, כך שזה באמת יהיה די מדהים אם הוא הצליח להשפיע על אחד מבניו עם חינוך מוסלמי רדיקלי.

אבל עכשיו בכלל גיליתי שמאליק אובמה הוא תומך דונלד טראמפ מוצהר
https://www.washingtonpost.com/news/wor ... 1340eeb8f3
תמונה

תכלס זה באמת גורם לי לתהות לגבי המסוכנות שבחינוך שברק אובמה ספג בבית אביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
אני לא עיתונאי, מותר לי להיות יותר בוטה. הם הלכו ובדקו את ההיסטוריה של בית הספר שלו, מי עשה את זה לבית הספר של אובמה באינדונזיה בהקשר של ישראל? ואני אף פעם לא קבעתי חלילה שאובמה היה אנטישמי, אני כן חושב שיש לו אלמנטים של אנטי ציונות, חלקם לדעתי נובעים מהעבר הדתי והמשפחתי שלו. אבל שיהיה ברור- בניגוד ל-י.ל שהוא יריב פוליטי אבל גם פוליטיקאי אפס, אני חושב שאובמה היה אחד הנשיאים הטובים שהיו. אם הייתי אמריקאי נוצרי הייתי בוחר בו גם עוד 7 פעמים. אבל אני יהודי מישראל, אני מסתכל מנקודת המבט שלי ובגלל זה אני מנסה למצוא בו פגמים שיסבירו למה הוא זרק אותי לכלבים.

עריכה: מייקל אורן זה מקור מהימן בשבילך?

עריכה 2: הפועל, ידוע שהוא תומך של טראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
1. אני לא עיתונאי, מותר לי להיות יותר בוטה.
2. הם הלכו ובדקו את ההיסטוריה של בית הספר שלו, מי עשה את זה לבית הספר של אובמה באינדונזיה בהקשר של ישראל?
3. ואני אף פעם לא קבעתי חלילה שאובמה היה אנטישמי, אני כן חושב שיש לו אלמנטים של אנטי ציונות, חלקם לדעתי נובעים מהעבר הדתי והמשפחתי שלו. אבל שיהיה ברור- בניגוד ל-י.ל שהוא יריב פוליטי אבל גם פוליטיקאי אפס, אני חושב שאובמה היה אחד הנשיאים הטובים שהיו. אם הייתי אמריקאי נוצרי הייתי בוחר בו גם עוד 7 פעמים. אבל אני יהודי מישראל, אני מסתכל מנקודת המבט שלי ובגלל זה אני מנסה למצוא בו פגמים שיסבירו למה הוא זרק אותי לכלבים.

4. עריכה: מייקל אורן זה מקור מהימן בשבילך?

1. אתה יכול להיות בוטה כמה שבא לך, אבל ראוי לך שתסתמך על משהו מלבד תחושת בטן.
2. אתה באמת חושב שאף אחד לא הלך ובדק? חסרים לו מתנגדים? את התעודת לידה שלו בדקו בשבע עיניים, אתה באמת באמת חושב שאם הוא היה מקבל חינוך מוסלמי רדיקלי אף אחד לא היה מגלה את זה?
3. אתה חושב המון דברים, אבל למרבה הצער אין להם בסיס (אפילו לטענתך מדובר בתחושות ובדעות, שלא טענת שיש לך על מה לבסס אותן).
4. לאו דווקא. על מה הוא מתבסס כשהוא אומר את מה שהוא אומר? (אגב, אין לי מושג מה הוא אומר)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שחיפוש של 10 שנית בגוגל מעלה שזה בית ספר חילוני
http://www.nbcnews.com/id/16813267#.WKrf20f3PuU
Interviews by The Associated Press at the elementary school in Jakarta found that it's a public and secular institution that has been open to students of all faiths since before the White House hopeful attended in the late 1960s.

"The allegations are completely baseless," said Akmad Solichin, the vice principal at SDN Menteng 1, who added, "Yes, most of our students are Muslim, but there are Christians as well. Everyone's welcome here ... it's a public school."

A spokesman for Indonesia's Ministry of Religious Affairs said claims that Obama studied at an Islamic school are groundless.

"SDN Menteng 1 is a public primary school that is open to people of all faiths," said the spokesman, Sutopo, who goes by only one name.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
אופיסר תראה מה זה:
מדהים! אכן חיפשו (ואפילו לא מסיבות פוליטיות, אלא סתם כי זאת העבודה שלהם בתור עיתונאים), אבל התברר שלא היו דברים מעולם.
האם זה יעצור אותך מלחזור על אותה טענה שוב ושוב? הרי בכל מקרה הסתמכת רק על "תחושות הבטן" (קרי הדעות הקדומות) שלך, למה שהמציאות תשנה לך משהו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
http://foreignpolicy.com/2015/06/19/bar ... hael-oren/

ציטוט:
In addition to its academic and international affairs origins, Obama’s attitudes toward Islam clearly stem from his personal interactions with Muslims. These were described in depth in his candid memoir, Dreams from My Father, published 13 years before his election as president. Obama wrote passionately of the Kenyan villages where, after many years of dislocation, he felt most at home and of his childhood experiences in Indonesia. I could imagine how a child raised by a Christian mother might see himself as a natural bridge between her two Muslim husbands. I could also speculate how that child’s abandonment by those men could lead him, many years later, to seek acceptance by their co-religionists.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Interviews by The Associated Press at the elementary school in Jakarta found that it's a public and secular institution that has been open to students of all faiths since before the White House hopeful attended in the late 1960s.

"The allegations are completely baseless," said Akmad Solichin, the vice principal at SDN Menteng 1, who added, "Yes, most of our students are Muslim, but there are Christians as well. Everyone's welcome here ... it's a public school."

A spokesman for Indonesia's Ministry of Religious Affairs said claims that Obama studied at an Islamic school are groundless.

"SDN Menteng 1 is a public primary school that is open to people of all faiths," said the spokesman, Sutopo, who goes by only one name.

אין בעיה, לא טוען שהוא למד את הקוראן כשהיה ילד. הכתבה על ג'ראד לא ממש התעסקה בדתיות של בית הספר אלא בהשקפה שלו על הסכסוך הישראלי פלתשינאי. אתה יכול לדמיין איך בית ספר באינדונזיה מתאר את ישראל בשיעורים? אתה יכול לדמיין מה קורה שם בזמן ואחרי מלחמת ששת הימים? אל תשכח שהוא היה שנה וחצי בבית ספר ציבורי במדינה מוסלמית, מה אתה חושב שהיה שם על ישראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
הפועל כתב:

אין בעיה, לא טוען שהוא למד את הקוראן כשהיה ילד. הכתבה על ג'ראד לא ממש התעסקה בדתיות של בית הספר אלא בהשקפה שלו על הסכסוך הישראלי פלתשינאי. אתה יכול לדמיין איך בית ספר באינדונזיה מתאר את ישראל בשיעורים? אתה יכול לדמיין מה קורה שם בזמן ואחרי מלחמת ששת הימים? אל תשכח שהוא היה שנה וחצי בבית ספר ציבורי במדינה מוסלמית, מה אתה חושב שהיה שם על ישראל?

כל הקטע עם דמיונות זה שכל אחד יכול לדמיין מה שבא לו.
לכן כשטוענים טענות מגבים אותן במשהו מלבד הדמיונות המקריים שצצו אצלך (אגב, תתפלא אולי לגלות, אבל מחקרים מצאו שאנשים מדמיינים דברים שתואמים לדעות הקדומות שלהם, ולאו דווקא למציאות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
http://foreignpolicy.com/2015/06/19/bar ... hael-oren/

ציטוט:
In addition to its academic and international affairs origins, Obama’s attitudes toward Islam clearly stem from his personal interactions with Muslims. These were described in depth in his candid memoir, Dreams from My Father, published 13 years before his election as president. Obama wrote passionately of the Kenyan villages where, after many years of dislocation, he felt most at home and of his childhood experiences in Indonesia. I could imagine how a child raised by a Christian mother might see himself as a natural bridge between her two Muslim husbands. I could also speculate how that child’s abandonment by those men could lead him, many years later, to seek acceptance by their co-religionists.

איך זה מוכיח את הנטיות האנטי ציוניות שלו ואת המקור האיסלאמי שלהן?
בנוסף, אולי פספסת אבל הכותב מתאר את כל העסק כספקולציה שלו עצמו (הדגשתי, לנוחותך), ולמען האמת היא לא מוצלחת במיוחד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע איך בית ספר יסודי חילוני באינדונזיה של שנות ה70 מתאר את ישראל. האמת שאני מאד אתפלא אם הוא מתאר אותה בצורה כלשהי. איכשהו זה לא נראה לי חומר מתאים לילדים בכיתה ג', ואני בספק אם בשנות ה70 מה שעניין את כותבי ספרי החינוך לבתי ספר יסודיים באינדונזיה הוא הסכסוך הישראלי-פלשתיני. אני עוד יותר בספק שמכל הדברים שעבר ברק אובמה הצעיר בילדותו ומכל האנשים שעיצבו את אישיותו (כולל הוריו וסביו שגידלו אותו כנוצרים או אתאיסטים), מה שעיצב את השקפתו יותר מכל הוא החינוך שקיבל בשיעור אחד בשנה אחת בכיתה ג' בבית הספר החילוני האינדונזי.
אבל תיאורטית קיים סיכוי שהפכו אותו לאיזה מחבל מתאבד סטייל דעאש באותה שנה. לך תדע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 14:51 
Officer Barbrady כתב:

תמונה

מכיר חילונים שחזרו בתשובה ? מה זה אומר על החינוך של ההורים שלהם ?
מכיר חרדים שחזרו בשאלה? מה זה אומר על החינוך של ההורים שלהם ?
מכיר נוצרים שהתגיירו (גיור אורתודוכסי, לא רפורמי) ? מה זה אומר על החינוך של ההורים שלהם ? מה זה אומר על רמת הנצרות של האחים שלהם ?

אתה יכול לספר לנו כמה אתה למדת על ההיסטוריה של אינדונזיה בבית הספר היסודי ?
למה אתה חושב שבבית הספר היסודי באינדונזיה מישהו מלמד את ההיסטוריה של מדינת ישראל או הציונות ? שזה בכלל מעניין שם מישהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 16:13 
האירוע בשבדיה שטראמפ המציא שייך לאשכול הזה או לאשכול השכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 16:43 
סמל אישי של המשתמש

וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
לא יודע איך בית ספר יסודי חילוני באינדונזיה של שנות ה70 מתאר את ישראל. האמת שאני מאד אתפלא אם הוא מתאר אותה בצורה כלשהי. איכשהו זה לא נראה לי חומר מתאים לילדים בכיתה ג', ואני בספק אם בשנות ה70 מה שעניין את כותבי ספרי החינוך לבתי ספר יסודיים באינדונזיה הוא הסכסוך הישראלי-פלשתיני. אני עוד יותר בספק שמכל הדברים שעבר ברק אובמה הצעיר בילדותו ומכל האנשים שעיצבו את אישיותו (כולל הוריו וסביו שגידלו אותו כנוצרים או אתאיסטים), מה שעיצב את השקפתו יותר מכל הוא החינוך שקיבל בשיעור אחד בשנה אחת בכיתה ג' בבית הספר החילוני האינדונזי.
אבל תיאורטית קיים סיכוי שהפכו אותו לאיזה מחבל מתאבד סטייל דעאש באותה שנה. לך תדע

איך בדיוק כמה דקות עמידה לזכר קורבנות הטרור הפכו את ג'ראד למתנחל מיצהר? הכל ספקולציות. הוא אפילו הוריד את הכיפה ויצא עם איוונקה בתור גויה (עד שההורים הפרידו בינהם). זה מנע מהניו יורק טיימס לעשות כתבה ארוכה ולהזכיר את אבא שלו והעובדה שהוא "תורם פוטנציאלי" לנתניהו? אם העובדה שג'ראד הלך לבית חב"ד באוניברסיטה מעידה על המתנחליות שלו, מה יעיד הכומר שאליו הלך אובמה? זה פשוט נראה לי לא כל כך ליברלי לעשות את מה שהם עשו, אבל מי אני שאשפוט את העיתון של תומאס פרידמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
Officer Barbrady כתב:

תמונה

מכיר חילונים שחזרו בתשובה ? מה זה אומר על החינוך של ההורים שלהם ?
מכיר חרדים שחזרו בשאלה? מה זה אומר על החינוך של ההורים שלהם ?
מכיר נוצרים שהתגיירו (גיור אורתודוכסי, לא רפורמי) ? מה זה אומר על החינוך של ההורים שלהם ? מה זה אומר על רמת הנצרות של האחים שלהם ?

אתה יכול לספר לנו כמה אתה למדת על ההיסטוריה של אינדונזיה בבית הספר היסודי ?
למה אתה חושב שבבית הספר היסודי באינדונזיה מישהו מלמד את ההיסטוריה של מדינת ישראל או הציונות ? שזה בכלל מעניין שם מישהו ?

נו נו, אז איך הישיבה שאליה הלך ג'ראד, ושאחריה הוריד את הכיפה, אומרת לנו משהו עליו?
ואתה טוען שאין התעסקות בישראל הציונית במדינות המוסלמיות? במיוחד בשנים הראשונות שאחרי מלחמת ששת הימים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
תשמע, אופיסר, אולי כדאי שתלך ותקרא את הכתבה שקישרת אליה, כי מה שאתה טוען שכתוב בה זה לא ממש מה שכתוב בה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
תשמע, אופיסר, אולי כדאי שתלך ותקרא את הכתבה שקישרת אליה, כי מה שאתה טוען שכתוב בה זה לא ממש מה שכתוב בה.

ציטוט:
He was educated at Jewish schools where second graders were expected to draw maps of Israel from memory and the West Bank was often referred to by its biblical names, Judea and Samaria, a practice that emphasizes Jewish claims to the land.

ציטוט:
The major Jewish institutions of Mr. Kushner’s life — school and synagogue — emphasized the connection between religion and Zionism.

ציטוט:
At his elementary school, the Hebrew Youth Academy in Livingston, N.J., it was impossible to walk the halls “without seeing the flags of Israel and Israeli historical figures and how the kids celebrate Israeli holidays,”

ציטוט:
But classmates say the environment Mr. Kushner lived in could feel apolitical, because most everyone shared similar views, and Palestinian perspectives were barely considered. Some teachers told students that “Palestinian” was a made-up identity, a label adopted for political reasons. There was little discussion of what it was like to live under occupation, several classmates of Mr. Kushner’s recalled. Many rabbis and teachers seemed comfortable with settlements, and some students said they never learned that Israel’s borders were a highly contested topic.

ולקינוח, המקבילה של חוסיין אובמה:

ציטוט:
There was little mention of Jewish identity beyond his Hebrew name, Yoel Chaim.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2017, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:

1.
ציטוט:
He was educated at Jewish schools where second graders were expected to draw maps of Israel from memory and the West Bank was often referred to by its biblical names, Judea and Samaria, a practice that emphasizes Jewish claims to the land.

2.
ציטוט:
The major Jewish institutions of Mr. Kushner’s life — school and synagogue — emphasized the connection between religion and Zionism.

3.
ציטוט:
At his elementary school, the Hebrew Youth Academy in Livingston, N.J., it was impossible to walk the halls “without seeing the flags of Israel and Israeli historical figures and how the kids celebrate Israeli holidays,”

4.
ציטוט:
But classmates say the environment Mr. Kushner lived in could feel apolitical, because most everyone shared similar views, and Palestinian perspectives were barely considered. Some teachers told students that “Palestinian” was a made-up identity, a label adopted for political reasons. There was little discussion of what it was like to live under occupation, several classmates of Mr. Kushner’s recalled. Many rabbis and teachers seemed comfortable with settlements, and some students said they never learned that Israel’s borders were a highly contested topic.

5.
ולקינוח, המקבילה של חוסיין אובמה:

ציטוט:
There was little mention of Jewish identity beyond his Hebrew name, Yoel Chaim.

1. לשיטתך השם "יהודה ושומרון" לא נועד להדגיש את הקשר היהודי למקומות האלה?
2+3. טענה אמפירית לגבי מקומות קונקרטיים (בית ספר מסוים ובית כנסת מסוים). אתה מכיר עובדות אחרות לגבי שני המקומות האלה? שתף אותנו.
4. עוד טענות קונקרטיות לגבי מקום מסוים, מגובות בעדויות. איפה הטענות הקונקרטיות שלך (שמגובות כמובן בעדויות) לגבי בית הספר האינדונזי ההוא?
5. דווקא כתוב שם שמלבד שמו היהודי לא היה עניין עם זהות יהודית, בדיוק ההיפך מהטענה שלך לגבי אובמה.

אתה מתחיל להבין את ההבדל?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: