red in blood כתב:
red in blood כתב:
(ואני יודע, אתה תתפלפל ותגיד שלא קראת לי ישירות כזה, אבל אם אתה קורא לו שונא ישראל אתה גם קורא לי כזה).
אין כאן הכנסת מילים לפיך. אמרתי, כל עוד אתה קורא לדגעון לוי שונא ישראל, אתה קורא גם לי.
ולא כי אני מסכים איתו על הכל, על הרבה לא, ואני בכלליות לא מת על סגנון הכתיבה שלו, אבל הוא בפירוש במחנה שלי, בטח שיותר מהרבה אחרים, וכל כינוי גנאי שאומרים לו בשל שמאלנותו (להבדיל, למשל, מלקרוא לו אדם בוטה, שזה אליו אישית ולא בגלל דעותיו) תקף גם עלי.
שוב, אל תסכים איתו, אבל אל תעשה דה לגיטימציה.
הוא לא שונא ישראל, הוא לא אנטי-ישראלי, הוא לא תומך בטרור.
אני מניח שהגבת לי, אם לא תתעלם.
ראשית , אתה מנסה לעשות הכללות. אני משתדל לא לעשות כאלה . מודה שלפעמים אני נכשל בכך.
יש כאלה שהם בשמאל הרדיקאלי שהם שונאי ישראל (יותר מאחד גם כותב בפורום), יש כאלה ששיכים לשמאל הרדיקאלי ואינם בעיני שונאי ישראל.
כמו שיש כאלה בלהבה שהם אוהבי ישראל ויש כאלה שהם בעיני שונאי ישראל.
זה שאדון לוי נמצא לטענתך במחנה שלך לא אומר שלי אסור לעשות הבחנה בינך לדוגמא לבינו. אני מבין שזה מפריע לך שמגדירים מישהו מהמחנה שלך כשונא ישראל. צר לי שכך, אבל כמו שכתבתי זו בעייה שלך. וזו איננה התפלפלות.
שנית, אתה כמו כל או רוב חברי הכנסת של המפלגות הערביות הם שמאלנים ראדיקלים. הם להגדרתך באותו מחנה שלך.
מנקודת מבט שלי החכים הנ"ל או לפחות רובם הם גייס חמישי. אינני רואה באף אחד מהשמאל הרדיקלי גיס חמישי. איני רואה אף אחד בשמאל הרדיקלי שהוא שונא ישראל כגיס חמישי. אולי גם כאן תתקבע לי שאם לדעתי חברי הכנסת של בל"ד ולא רק הם, הם גייס חמישי אזי אני צריך לראות גם בך (אם הייתה מצביע לרשימתם) כגייס חמישי ?