crazyeli כתב:
אחד אדום כתב:
קליק קליק קליק, בנתיים דנה בחוץ ואתמול מירב בחוץ. בנתיים פרידה משלמת לעובדים שלה וגם נותנת אוכל להומלסים בלי שום קשר לאח הגדול ולפירסום. תעשו לה דמוניזיה, תשוו אותה לקדאפי אבל זה לא משנה את העובדה שאם כל החסרונות שלה היא בן אדם הרבה יותר טוב, אמיתי ואיכפתי מהרבה מאד אנשים פה. יש לה בעיה של דרך לא של מהות
אבל אולי להכיר אותה מחוץ לבית של האח גורם לך להיות מושפע מה"כריזמה המטורפת שממנה עשויים דיקטטורים"
המלצה לחיים, תיזהר מאנשים אמיתיים כמוה.
אלה האנשים שתמיד יפגעו בך הכי הרבה.
מניסיון, אתה יכול להעריץ אדם שכזה, עד שהוא נופל עליך.
החל מאותו הרג לא תעריך ולא תעריץ, אלא תאחל לו את כל הרע שבעולם.
אני יותר נזהר מאנשים כמוך, אנשים שאני לא מכיר...
אני לא צריך לחיות עם פרידה 24 שעות, אני לא צריך להיזהר ממנה יותר מדי. מדובר בסה"כ באישה מאוד חזקה, אישה שהייתה בתחתית של התחתית והצליחה לשקם את עצמה ועוד לעזור להרבה מאד אנשים אחרים בדרך. בן אדם שתורם לחברה יותר מהממוצע בעזרה להומלסים ובעזרה לנגמלים. אז כן היא קשה ושתלטנית לחלק מהאנשים והיא רכה ואמאית לחלק אחר מהאנשים בבית. ולמרות זאת, אני מסתכל על נופר שבריב כביכול עם פרידה. יושבת עם פרידה ומדברת איתה על ג'קי. ופרידה מדברת איתה בגובה העניים ושמה את כל הריב איתם מאחורה. ואולי היא מגזימה בתחושת השליחות שלה לעזור לחלשים בבית אבל רואים שזה מה שמניע אותה
ובכלל, אתה חושב שאתה מכיר מישהו מלהסתכל עליו באח הגדול ומתקצירים בקשת. לא הכל עובר מסך, ואולי היא לא כזאת נוראית כמו שהיא מצטיירת על ידך...