פאביו כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
אני משוכנע שהוא כבר התנדב להיות בקו הראשון.
אין מצב שהוא חתיכת חרא ששולח אנשים למותם כשהוא יושב בסלון הממוזג שלו במרכז הארץ וכותב טוקבקים בפורום.
אני מתנדב בתחום המאבק האזרחי בטרור.
אני משקיע זמן בנושא, כספים ואנרגיות ועושה את זה ברצון.
לצערך אני גם מגיע להצלחות לא מבוטלות
הייתי בטוח שאתה חתיכת חרא שיושב בפורטוגל או אוסטרליה.
בטח התבלבלתי.
אתה באמת מניח שהעובדה שאתה "יושב" בארץ נותנת לך יתרון מחשבתי או מוסרי על מישהו שיושב בפורטוגל או אוסטרליה, אפילו נולדו שם?
אין לך שום יתרון על אנשים כאלה, אולי אפילו חסרון, כי אתה שטוף מוח.
אבל נניח שכן, ויש יתרון לישראלי:
אני חי בישראל, לידיעתך. ואני לא יודע מה הספקת בחיים חוץ מלדבר, אבל כדי שתנוח דעתך: כל המקומות שאתה מדבר עליהם וכביכול יודע יותר טוב מכולם מה קורה בהם, ויותר מזה - מה התושבים שם חושבים ורוצים - הסתובבתי בהם כנראה הרבה יותר ממך, כנראה עוד בזמן ששיחקת ג'ולים. בשכם, רמאללה, חברון, קלקיליה, ג'נין, טול כרם, עזה, רפיח, חאן יונס, ועוד הרבה כפרים נוספים. בכולם אני או חלקים מהפלוגה שלי שרתו. שרתתי בכל הארץ, משיזפון ועובדה בדרום ועד מצפ"ש בחרמון (אם זה נותן לי נקודות...).
הייתי לא מעט זמן בלבנון, פיקדתי על הבופור, היו לי טנקים בכאוכבה, בסוג'וד, בדלעת.
ברמת הגולן השארתי עין אחת, את עור התוף משתי האוזניים, וחזרתי עם רגליים מרוסקות, בעזרת מוקש נ"ט. אני יכול עכשיו להיות בפפואה או בטג'יקיסטן, ולא לאבד שום דבר מכל ה"נסיון" שצברתי, שאולי הוא כל כך נחשב בעיניך, אבל אין לו משמעות.
גם אם תגיד את המילה "חרא" עוד 20 פעם, היא מעידה עליך יותר מאשר על מי שאתה מנסה להקטין.