תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2019, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
לטראמפ יש קרן צדקה ומסתבר שהוא משך שני מליון דולר לטובת הקמפיין שלו לנשיאות ב2016.
בנוסף לקנס, שלושת ילדיו הבוגרים (אבחנה חשובה, כי יש לו ילד נוסף בן 10 שלאחרונה "עלה לכותרות" אחרי מעידה של אחת הנשים שהעידו נגדו בתהליך ההדחה. תכלס לא אמרה כלום חמור אבל הרפובליקנים סחטו את הלימון) יצטרכו להשתתף בקורס שבו יוסבר להם איך לא להשתמש בכספי צדקה למטרות אישיות.

הסיפור הזה לבדו היה מספיק לקעקע כל נשיא אחר, טכנראה כל מנהיג בכל מדינה,
אבל טראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2019, 10:14 
Officer Barbrady כתב:
הניצחון הכי גדול מאז 2001 (אם המדגמים נכונים).

זה לא יפריע לתקשורת והשמאל להמשיך לצייר את הברקזיט כטעות חד פעמית ולדרוש משאל עם חוזר.

נראה לי שזה סותם את הגולל גם מעשית וגם עקרונית על דיבורי משיכה לברקיסט, זאת הצבעת אמון רצינית בלסיים את
הברקסיט מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2019, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

זה לא יפריע לתקשורת והשמאל להמשיך לצייר את הברקזיט כטעות חד פעמית ולדרוש משאל עם חוזר.

זה לא איזו גחמה מקרית של התקשורת, כל סקר אפשרי מראה שעדיין יש מחצית בערך של בריטניה שאידיאלית רוצה לבטל את העסק.
להאשים את השמאל זה פשוט מצחיק בהתחשב בכך שקורבין בכלל תומך בברקזיט, ולמעשה זאת אחת הסיבות שהם חטפו כ"כ בראש כי הם לא הצליחו להציב אג'נדה ברורה כנגד זו של השמרנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2019, 19:17 
Officer Barbrady כתב:

אי אפשר לבכות בימים שלפני הבחירות שאסור להצביע לקורבין כי הוא אנטישמי ואחרי זה לטעון שתוצאות הבחירות מעידות שהבריטים רוצים ברקסיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2019, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
ובחרו ראש ממשלה אנטישמי שטען בספר שכתב שהיהודים שולטים בתקשורת ובפוליטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2019, 22:23 
skadiv כתב:
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
שמאלנים:

טראמפ גינה את שני הצדדים בשארלוטסוויל!!!! יותר גרוע מהיטלר!!

קורביין לא מגנה אנטישמיות - איש של ברכה, "לא מת עליו".

כיף כיופאף.

טרמפ לא בדיוק גינה את שני הצדדים. הוא אמר שיש אנשים טובים בשני הצדדים. כלומר, טרמפ אמר שיש נאו-נאצים טובים .
אני לא מכיר לעומק את ההיסטוריה של קורבין (הוא לא בדיוק ראש המדינה החזקה בעולם, והוא הפסיד בעבר וכנראה יפסיד בעתיד כל מערכת בחירות, אז הוא קצת פחות מעניין), אבל ממה שהובא כאן לא ראיתי ראיה שהוא אנטישמי בעצמו או שהוא תומך באנטישמיות.

אתה מתכוון לזה?

גיא,

מה אפשר להבין מה'אין תגובה' שלך?
שאתה לוקח את מילים שלך בחזרה,
או שאתה לא נותן לעובדות לבלבל את דעתך המגובשת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2019, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
הוא דיבר על זה
מה שאתה הבאת זה הנסיון השלישי של טראמפ לתרץ את דבריו אחרי הרבה ישיבות והדרכות מאנשיו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2019, 22:30 
1) איפה הוא דיבר על זה? שלח בבקשה קישור להודעה.

2) אפילו קליפ של ארבע דקות אתה לא טרחת לראות עד הסוף? מה שאני הבאתי זה בדיוק את מה שאתה הבאת, רק הגרסה המלאה. בלי ההוצא מהקשרו שאתה מנסה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2019, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
אתה ציטטת את גיא ושאלת.
גיא התייחס למשפט "very fine people on both sides" בציטוט שלו "הוא אמר שיש אנשים טובים בשני הצדדים. כלומר, טרמפ אמר שיש נאו-נאצים טובים."
אני לא מבין על מה הויכוח. טראמפ אמר את המשפט שהיו אנשים טובים משני הצדדים, כשאחד הצדדים היה מורכב כולו מנאו נאצים (את זה הם אמרו על עצמם: הם לבשו מדים נאצים והצדיעו במועל יד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2019, 01:11 
ציטוט:
כשאחד הצדדים היה מורכב כולו מנאו נאצים

גבר, זה פשוט לא נכון מה שאתה אומר.
רוב המפגינים ממש לא היו נאצים, למרות שהם בהחלט היו. אף אחד מהכתבים עצמם אפילו לא טען את זה.

אבל לא צריך לנחש, טראמפ מבהיר לך מה הוא התכוון במילים שלו שניה אחרי הציטוט המדובר שאתה וגיא (וכל שאר התקשורת האמת) מוציאים מהקשרו.
ציטוט:
I’m not talking about the neo-Nazis and the white nationalists because they should be condemned totally . But you had many people in that group other than neo-Nazis and white nationalists.

לא שאני מצפה שאתה תשתכנע,
או גיא יחזור בו מדבריו. דברים כאלה כבר לא קורים בימינו.
סתם מסקרן לאיזה פעלולי אקרובטיקה מנטאלית אתם מסוגלים.

ואחרי זה עוד מתפלאים למה המושג פייק ניוז תופס כ"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2019, 02:00 
סמל אישי של המשתמש
בחייאת׳, העצרת אורגנה על ידי שניים: ג׳ייסון קסלר וריצ׳רד ספנסר. האחד נאו-נאצי מוצהר, והשני לא קורא לעצמו נאו-נאצי, אלא פשוט תומך בעליונות הלבנה (ובמקביל הוא נוהג לצטט את היטלר ולהצביע במועל יד).
ההזמנות לעצרת דיברו על עצרת עליונות לבנה, וכללו סמלים נאו-נאצים.
הטענה שרוב המפגינים לא היו נאו-נאצים היא פשוט מגוחכת. אולי הם לא שייכים לארגון נאו-נאצי כזה או אחר, אבל מי שהולך להפגנה שמארגנים נאו-נאצי ובפרסומים שלה יש סמלים נאו-נאצים, הוא נאו-נאצי. פשוט כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2019, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
הטענה של השמאל באמריקה כאילו טראמפ תמך בניו נאצים היא שקרית ומגוכחת בערך כמו הטענה של הימין שקורבין אנטישמי.

קודם כל, לטעון שכולם בהפגנה היו נאו נאצים פשוט מעיד על חוסר היכרות מעמיקה עם תופעת העליונות הלבנה. לא רוצה לסנגר על השטן, אבל זה טיפה רחב יותר מ"כולם נאו נאצים".

ונניח וכן היו שם מלא נאו נאצים שרק מחפשים להרביץ ליהודים ברחוב (זה לא כל כך קורה בארהב. הם עסוקים בלכתוב קונספירציות ב8chan ובלאגור נשקים לקראת יום הדין),
טראמפ אכן הסתייג מה או נאצים שם, וזה מרתיח כל פעם מחדש לראות את הסמול יורה לעצמו ברגל עם הפצת השקרים הזו.

טוב עשו תוכניות האירוח (סטיבן קולבר, סת מאיירס, טרבר נוח..) שהפסיקו להשתמש בקטע הזה.

טראמפ אמר ואומר מספיק דברים חמורים, לא צריך לשקר ולהנפיץ. הוא בפירוש לא משתמש נבונה במילים, אבל רבעק, הבן אדם באמת שניה אחרי האמירה העלובה שלו הדגיש שהוא לא תומך בנאו נאצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2019, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
מה ההגדרה שלך לנאו-נאצי? צריך להיות חבר בארגון כזה?
זה לא היה סתם הפגנה של עליונות לבנה בארה״ב (שהיא בעייתית כמו נאציזם בעיני, אבל זה אכן לא אותה קבוצה בהכרח), אלא הפגנה שבפירוש בפרסומים אליה היו סמלים נאו-נאצים. מי שהלך לזה, לטעמי הוא נאו-נאצי.
זה כמו שתהיה בארץ הפגנה תחת הכותרת ״מוות לערבים״ ועם סמלים של כ״ך, ואז תטען שלא כל מי שבהפגנה הוא כהניסט. אולי הם לא חברים בארגון כהניסטי כזה או אחר, אבל מי שהולך להפגנה כזו הוא כהניסט.

ואף אחד לא חשב שטראמפ מסכים עם דעותיהם (טוב, סבא שלי כן, הוא עדיין חושב ככה, אבל אף אחד רציני בתקשורת שם), אבל העניין זה שהוא סירב להתנער מהם ולפסול אותם כל עוד הם תמכו בו. להגיד שהוא לא תומך בנאו-נאצים זה לא להתנער, בטח לא כשבמקביל הם צועקים ״הייל טראמפ״. כל עוד הם תמכו בו, הוא קיבל את זה והשתמש בזה, ופעל לנרמל אותם, וזה מסוכן בטירוף.
אז כן, תוכניות סאטירה קראו לו נאצי בעקבות כך. וואו, תוכניות סאטירה מקצינות משהו כדי להעביר מסר, איזה תקדים, מי היה מאמין.
והם הפסיקו אחרי שהארגונים הנאו-נאצים בארה״ב החלו להתנער מטראמפ בטענה שהוא רך מדי כלפי המהגרים והיהודים, ואז הוא בתגובה הפסיק לנרמל אותם ולגבות אותם. כשהוא הוריד את זה מהשיח, זה ירד.
אז כן, בלב שלם אני אגיד שטראמפ לא נאו-נאצי, אלו לא דעותיו, אבל כל עוד זה השתלם לו, הוא גיבה אותם ונתן להם לגיטימציה. שבמובן מסויים זה לתמוך בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2019, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
טראמפ לא נאו נאצי פשוט כי אין לו תפיסת עולם מגובשת משום סוג.
מצד שני, על פניו אין לו רתיעה מיוחדת מנאו נאצים, אבל למי שמתנגד להם הוא קורא "ארגון טרור מסוכן".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2019, 21:38 
teknoboy כתב:
טראמפ לא נאו נאצי פשוט כי אין לו תפיסת עולם מגובשת משום סוג.
מצד שני, על פניו אין לו רתיעה מיוחדת מנאו נאצים, אבל למי שמתנגד להם הוא קורא "ארגון טרור מסוכן".

אכן. הוא לא נאו נאצי כי אין לו תפיסת עולם. אבל הוא קורא את דבריהם, מצטט אותם באופן תדיר, ואומר שחלקם אנשים טובים.
מי שצועד בהפגנה שארגנו ניאו נאצים, שיש בה בעיקר סמלים ניאו נאצים, שרובם ככולם של המפגינים שם צועקים ססמאות ניאו נאציות, הוא לא איש טוב לפי שום הגדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2019, 23:59 
תתאבד כבר,
מעריך את הדיעה, מסכים עם הרוב אך עם הסתייגות קלה -
קידום הטענה השיקרית שטראמפ אמר שהנאצים אנשים טובים שמבוססת על הציטוט המוצא מההקשר הזה שירתה ועדיין משרתת טוב מאוד את הדמוקרטים. השקר הזה עשה המון בשביל לגבש את הבייס ולמשוך את המתלבטים. הרי איזה בן אדם שפוי יתמוך באנשים שאומר שהנאו נאצים הם אנשים טובים? הטענה חזרה על עצמה (ועדיין חוזרת) בכל החדשות, בכל תוכניות הדיעה, בעיתונים, בטורים כ"כ הרבה פעמים, כל כך הרבה זמן עד שהיא הפכה כבר לחלק מהמציאות. כל תוכנית אקטואליה כשמדברים עם בפאנל על כמה טראמפ רע וגזען, זה הדבר הראשון שעולה בתור דוגמה, כמעט תמיד. אני בטוח שאם ישאלו אנשים ברחוב לתת דוגמה לגזענות של טראמפ, רובם יגידו את זה - הוא טען שנאו נאצים אנשים טובים. (הבעיה היחידה היא כמובן שזה מעולם לא קרה). זו הצלחה אדירה לשטוף לאנשים ככה את המוח שהם לא מסוגלים לראות משהו אחר גם אם תדחוף להם את העובדות בפנים. לראיה, אתה יכול לראות את זה קורה ממש עכשיו לנגד עינך באשכול הזה.
ככה שלא, לדעתי השמאל ממש לא ירה לעצמו ברגל עם הדבר הזה.

גיא,
עלוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2019, 01:51 
סקאדיב, אני מודה שאני לא בקיא במה שקורה באמריקה. אבל אם אני צריך להתרשם ממה שאני קורא בעמוד האחרון של האשכול, אתה בבעיה. לפחות 3 אנשים כתבו לך כאן דברים קונקרטיים שמציגים את הגישה (או אין-גישה) של טראמפ, ואתה לא מתייחס עניינית למה שהם כותבים. במקום זה אתה עונה "עלוב" על ההסבר שלהם, או מדבר בסיסמאות על השמאל והדמוקרטים.
תן אפשרות להתדיין איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2019, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
skadiv, מי היו אותם "אנשים טובים" שהשתתפו בכינוס של גזענים, שניצלו את ההזדמנות של מחאה על הסרת פסל של אחד מגיבורי הגזענות האמריקאית לדורותיה כדי להשמיע ססמאות גזעניות ואנטישמיות?
לטעמי, מי שממשתתף באירוע כזה לא כל כך נכנס לקטגוריה של "אנשים טובים" (כי אני חושב שגזענות זה קקי, אולי אתה חולק על דעתי).
בשביל ההקשר, נביא מפה את תיאור האירוע מוויקיפדיה (התיאור היבש מאוד מדבר בעד עצמו):
ציטוט:
The Unite the Right rally[4] was a white supremacist and neo-Nazi[5] [6] [7] [8] rally that was conducted in Charlottesville, Virginia, from August 11 to 12, 2017.[9] [10] Protesters were members of the far-right and included self-identified members of the alt-right,[11] neo-Confederates,[12] neo-fascists,[13] white nationalists,[14] neo-Nazis,[15] Klansmen,[16] Blue Lives Matter,[17] and various right-wing militias.[18] The marchers chanted racist and antisemitic slogans, carried weapons, Nazi and neo-Nazi symbols, the Valknut, Confederate battle flags, Deus Vult crosses, flags and other symbols of various past and present anti-Muslim and antisemitic groups.[8] [9] [19] [20] [21] [22] [23] The organizers' stated goals included unifying the American white nationalist movement[11] and opposing proposed removal of the statue of General Robert E. Lee from Charlottesville's former Lee Park.[22] [24]
https://en.wikipedia.org/wiki/Unite_the_Right_rally

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2019, 06:08 
סמל אישי של המשתמש
טראמפ הוא שלוך רציני. נראה לי פשוט בזבוז תחמושת לנסות להדביק לו תווית של נאו נאצי. הוא יותר קרוב לג'ו לאבר לטעמי (וגזעני מאוד, אבל לא נאו נאצי). אבל די נגמר. הלאה!!

טוב אז שלא במפתיע בית הנבחרים הצביע להדיח את טראמפ (כל הדמוקרטים מלבד שניים שעוברים צד בקרוב להבנתי) וגם לא במפתיע הסנאט לא ימצא אותו אשם (משמש כחבר מושבעים).
בינתיים טראמפ הולך לסחוט את הלימון כמו שרק הוא ידע וכבר במישיגן נאם כמה שמחפשים אותו ובגדול "לא יהיה כלום כי אין כלום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2019, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
זה בגלל לא משנה אם הוא ספציפית גזען או לא.
הרוח נגבית שהוא נתן לפשעי שנאה נגד מיעוטים מכל סוג זה משהו בלתי נסלח בפני עצמו.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2019, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
זה בגלל לא משנה אם הוא ספציפית גזען או לא.
הרוח נגבית שהוא נתן לפשעי שנאה נגד מיעוטים מכל סוג זה משהו בלתי נסלח בפני עצמו.

אנסה לשאול ולקבל ממך תשובה עניינית:

האם התגובה של אובמה לפיגוע בהיפר הכשר בצרפת גם בלתי נסלחת?

(תזכורת: אובמה ודוברו התעקשו שהפיגוע לא היה ממניעים אנטישמים ושהמחבל נכנס באופן רנדומלי לסופר, מבלי לקשר להיותו כשר ומלא ביהודים)

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2019, 19:03 
ראשית, נחמד שקראת לו בשמו. שנית, זה לא היה "אובאמה ודוברו". זה היה דוברו. והוא הוציא תיקון זמן קצר אח"כ.
עכשיו תמשיכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2019, 20:04 
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:

אי אפשר לבכות בימים שלפני הבחירות שאסור להצביע לקורבין כי הוא אנטישמי ואחרי זה לטעון שתוצאות הבחירות מעידות שהבריטים רוצים ברקסיט.

הבריטים חצויים, אבל אנשי הלייבור נטשו אותה בגלל הדיבורים על משאל עם שני וההתנגדות לעצמאות סקודלנד, את הקישקושים על אנטישמיות קנו אולי כמה דוסים בהאקני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2019, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
צריך גם לאמר, שמבחינת מספר קולות, בדיוק כמו בבחירות שעברו המפלגות משמאל לשמרנים קיבלו יתר קולות. הם פשוט לא מאוחדות בשיט מכל מיני סיבות (סקוטלנד, קורבין בעיקר). מצד שני ג'ונסון מיצב את המפלגה סביב ברקזיט ותו לא. וזה הספיק בשביל לנצח במושבים בפרלמנט למול הפיצול שמנגד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2019, 21:21 
אדום מטלי כתב:
סקאדיב, אני מודה שאני לא בקיא במה שקורה באמריקה. אבל אם אני צריך להתרשם ממה שאני קורא בעמוד האחרון של האשכול, אתה בבעיה. לפחות 3 אנשים כתבו לך כאן דברים קונקרטיים שמציגים את הגישה (או אין-גישה) של טראמפ, ואתה לא מתייחס עניינית למה שהם כותבים. במקום זה אתה עונה "עלוב" על ההסבר שלהם, או מדבר בסיסמאות על השמאל והדמוקרטים.
תן אפשרות להתדיין איתך.

אני הוא זה שלא נותן את האפשרות להתדיין איתו? אני דווקא חושב שניסיתי מעל ומעבר, ועדיין מנסה. אבל עם אנשים מסויימים יש גבול.
תענה לי ברצינות, איך אפשר להתדיין עם מישהו שבכלל עונה לפני שהוא ראה את הוידאו אליו הוא מגיב דוגמאת איציק, או עם האדון "עכשיו תמשיכו" שבכלל לא מועיל בטובו לענות לאחר שהוא נתפס בשקר? אני לא מבקש הרבה, כשאמרת משהו לא נכון, קח את המילים שלך בחזרה ובוא נמשיך לדבר. זה הכל. (אולי אני בכלל בצד שלך ומסכים שגישתו של טראמפ נותנת רוח גבית לנאצים למינהם לדוגמה) אבל אם אפילו את הדבר הבסיסי הזה של 'להודות בטעות כשטעית' לא נותנים, אז על מה אפשר לדבר? באמת, על מה?

אנשים חושבים שהם איזה פוליטיקאים בדיבייט פומבי שאסור לסגת מאף מילה. ראבק, כולה פורום אנונימי. לא יהרוג לכם את יוזר להגיד "אוקיי, את זה לא ידעתי" או חלילס וחס "ואללה צודק, פה טעיתי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2019, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
איזה קטע מוזר זה לבוא לפה, לכתוב פה שקר מופרך, להאשים את כולם בשקרנות, באי יכולת לקיים דיון, בהתעלמות ממה שאחרים כותבים וכו' וכו', וכל זאת תוך כדי שהכותב מפריח שקרים לאוויר, מונע כל ניסיון לדיון, מתעלם מכל מילה שנכתבת לו, ובמקום להגיב לעניין- שופך עוד ועוד מונולוגים של התבכיינות על כמה שכל האחרים לא מסוגלים להתמודד עם הטיעונים ההו-כה-עוצמתיים שלו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2019, 00:59 
לפחות הוא לא קרא לך "שקרן שקרניקי משוקרן" כמו הקודם שהתבכיין ככה (אלא אם היו עוד כמה בתווך, אני לא כל כך עוקב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2019, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
די, זה לא הגיוני.
זה כאילו הוא מרכיב משפטים על ידי לחיצה על האופציה האמצעית של המקלדת בטלפון.
https://www.theguardian.com/us-news/201 ... -windmills

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2020, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
שומר ביטחון ישראל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2020, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
אין שום קשר לישראל (חוץ מהיותה בטווח לצורךך נקמה).
יועציו אמרו לו שמלחמה טובה לנשיא בשנת בחירות, ואין לו תמיכה בבית הנבחרים לאישור מלחמה.
הדרך היחידה שלו לנסות להשיג מלחמה היא פרובוקציה מעין זו. מקווה שייכשל, כי ישראל מטרה ברורה מדי לאיראנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: