תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2019, 04:41 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
שמאלנים:

טראמפ גינה את שני הצדדים בשארלוטסוויל!!!! יותר גרוע מהיטלר!!

קורביין לא מגנה אנטישמיות - איש של ברכה, "לא מת עליו".

כיף כיופאף.

על מה אתה מדבר? הוא מגנה אנטישמיות על ימין ועל שמאל.
אפשר להתווכח על זה שהוא בעיקר מגנה ולא עושה מספיק כדי לחסל את זה, אבל לגנות הוא מגנה.
טראמפ לעומת זאת לא רק שלא גינה, אלא אמר שיש שם אנשים טובים. אצל נאו-נאצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2019, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
גם טראמפ מגנה מדי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2019, 08:41 
מי שמאמין לא מגנה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2019, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
טראמפ בהחלט מגנה אנטישמיות, כל פעם שחבר "דמוקרטי" ממציא שקר כלשהוא על יהודי ארה"ב, הוא הראשון שקופץ להכנס בו, בניגוד ל"פלורליסטים הדמוקרטים".
אגב, הם דיי מזכירים לי את ה"שמאל הפרלורליסטי" שלנו.
אפרופו טראמפ ה"גזען", בממשלו דווקא לתושבי מיעוטים ומהגרים בארה"ב יש את אחוז האבטלה הנמוך ביותר שהיה אי פעם. אבל לכם מה זה משנה? העיקר האג'נדה החשוכה שלכם, רק אתם צודקים מי שלא כמוכם הוא פאשיסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2019, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
מצב הכלכלה ויחס למהגרים הוא הרבה מעבר לנתוני אבטלה נקודתיים (שגם הם בכלל ממשיכים מגמה ברורה של שיפור שהתחיל בשנותיו הראשונות של אובמה).
אבל מה זה משנה לכם? העיקר האג'נדה החשוכה שלכם שכל מי שמתפלץ מטראמפ הוא אנטישמי שמאלני מניאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2019, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא, האיש דוש רציני אין לי ספק בכך, אך מכאן ועד לעשות אותו לבנאדם חשוך ונוראי הדרך עוד ארוכה.
אפרופו ממשל אובמה, כלכלנים ניבאו שהנשיא הבא שהולך להחליף אותו עומד ליפול לתוך משבר כלכלי רציני והוא עם הידע העסקי הרב שלו הצליח לבלום אותו ואף מעבר לכך לצמיחה.
אני חייב להודות שזה לא ענייני הפוליטיקה בארה"ב, כמו שאני לא רוצה שאנשים ממדינות אחרות התערבו בפוליטיקה שלנו, אך עם עובדות אי אפשר להווכח.
כל מה שמעניין אותי שם זה מי יהיה הכי לטובת ישראל, ולא היה וסביר להניח שגם לא יהיה מישהו פרו ישראלי כמותו.
שאני מסתכל על האנשים שנמצאים היום אצל הדמוקרטים, סטייל הסומאלית המוסלמית בעלת דעות מאוד מרתיעות ורדיקליות לכיונים מאוד מסוכנים לא רק לישראל ועוד כאלה שתומכים בה, אני מאוד נחרד וחרד לגורלנו אם הם יעלו, אומר את האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2019, 12:21 
נו טוב, הכל מחדש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2019, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
ממש לא, האיש דוש רציני אין לי ספק בכך, אך מכאן ועד לעשות אותו לבנאדם חשוך ונוראי הדרך עוד ארוכה.
אפרופו ממשל אובמה, כלכלנים ניבאו שהנשיא הבא שהולך להחליף אותו עומד ליפול לתוך משבר כלכלי רציני והוא עם הידע העסקי הרב שלו הצליח לבלום אותו ואף מעבר לכך לצמיחה.
אני חייב להודות שזה לא ענייני הפוליטיקה בארה"ב, כמו שאני לא רוצה שאנשים ממדינות אחרות התערבו בפוליטיקה שלנו, אך עם עובדות אי אפשר להווכח.
כל מה שמעניין אותי שם זה מי יהיה הכי לטובת ישראל, ולא היה וסביר להניח שגם לא יהיה מישהו פרו ישראלי כמותו.
שאני מסתכל על האנשים שנמצאים היום אצל הדמוקרטים, סטייל הסומאלית המוסלמית בעלת דעות מאוד מרתיעות ורדיקליות לכיונים מאוד מסוכנים לא רק לישראל ועוד כאלה שתומכים בה, אני מאוד נחרד וחרד לגורלנו אם הם יעלו, אומר את האמת.
הסומלית המוסלמית... יש לך את זה ביותר רדוד?
אגב, טראמפ הוא אפס מוחלט בהכל, חוץ מיח"ץ והונאת המונים, בזה הוא מעולה. עובדה שהוא הצליח לגרום ל'סומלית מוסלמית' שולית וכמעט ולא רלוונטית, להפוך בעיני ההמונים לפנים של המפלגה הדמוקרטית...
זה כמו להגיד שנאווה בוקר היא הפנים של ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2019, 15:21 
הסבתא של הפועל כתב:
טראמפ בהחלט מגנה אנטישמיות, כל פעם שחבר "דמוקרטי" ממציא שקר כלשהוא על יהודי ארה"ב, הוא הראשון שקופץ להכנס בו, בניגוד ל"פלורליסטים הדמוקרטים".
...

באמת שאין לך מושג.
מנהיגי המפלגה הדמוקרטים לא תוקפים את יהודי ארה"ב. כמעט כל יהודי ארה"ב מצביעים לדמוקרטים. וכל היהודים הבכירים בפוליטיקה האמריקאית הם אנשי המפלגה הדמוקרטית, כולל כמה מועמדים לנשיאות והמנהיג שלהם בסנאט. אתה זוכר מה קרה למועמדים היהודים בפרימריס הרפובליקנים? אתה יודע איזה אחוז מחברי הקונגרס הרפוליקנים הם יהודים? ומי הבכיר שבהם? ואיזה אחוז מחברי הקבינט?
ואין לך מושג גם באשר לגינויים ו"להכנס בו". יהודי ארה"ב יודעים יפה מאוד להפריד בין אמירות אנטישמיות לאמירות אנטי-ישראלית. והרוב המכריע של האנטישמיות כלפי יהודי ארה"ב מגיעה מאנשיו של טרמפ. הוא לא מגנה ולא נכנס בהם. זה התחיל מהילארי שמונעת מכסף יהודי, וכיום זה אדם שיפט שמנסה להפיל את הנשיא כחלק ממזימה של היהודים להשתלט על הנשיאות. זה הכל מאנשים שטרמפ מחבק ומצטט.
באמצע בין הילארי לשיפט יש גם את זה:
https://www.youtube.com/watch?v=9Urp4Kn0XMQ

Very Fine People, On Both Sides

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2019, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
המגמה העולמית (כולל במדינות מערב אירופה) היא לאמץ את ההגדרה לפיה אמירות ששוללות את זכותה של ישראל להתקיים הן אמירות אנטישמיות ולא רק אנטי-ישראליות. בקרב הזה מנצח בגדול השמאל האמריקאי, ובעיקר האגף המוסלמי שבו (שהוא, על פי כל קנה מידה, פאשיסט לאומן פונדמליסטי- פרט לראשידה טאליב, שבאופן מפתיע מתגלה כליברלית). ואם מדברים על "בכירים", מספיק לראות את קית' אליסון, שנבחר לסגן יו"ר המפלגה הדמוקרטית ואחד האנשים הקרובים לגזען האנטישמי המתועב לואיס פרחאן. אותו אליסון שאך לפני שנתיים קיבל תמיכה חמה מאנטישמי אחר, דיויד דיוק (שמבקר את טראמפ על כך שהוא ממנה רק יועצים יהודיים סביבו). ועוד לא דיברנו על אילאהן עומאר (בנג'מין) וכמובן לינדה סרסור שתומכת בשריעה ואחיה האנטישמי.

red in blood, כשפוליטיקאי בכיר מסרב לגנות אנטישמיות ואומר שהוא "נגד פגיעה בכל קהילה שהיא" זה אומר הכל. אני לא יודע אם הוא בעצמו אנטישמי, אבל הסירוב שלו לגנות נובע מכך שהוא יודע שיש הרבה אנטישמים שהשתלטו על המפלגה שלו והוא לא יכול לצאת נגדם בזמן בחירות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 02 דצמבר 2019, 12:57 
באמת שאלתי את עצמי לאחרונה מה שלום לינדה סרסור. טוב שעדכנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2019, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
https://vimeo.com/375426140

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2019, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

red in blood, כשפוליטיקאי בכיר מסרב לגנות אנטישמיות ואומר שהוא "נגד פגיעה בכל קהילה שהיא" זה אומר הכל. אני לא יודע אם הוא בעצמו אנטישמי, אבל הסירוב שלו לגנות נובע מכך שהוא יודע שיש הרבה אנטישמים שהשתלטו על המפלגה שלו והוא לא יכול לצאת נגדם בזמן בחירות.

אבל למה לשקר?
הוא מגנה כל הזמן את זה. רק לפני שבוע הוא נאם ואמר שאנטישמיות זה רשע בתוך החברה, אין לזה מקום בבריטניה המודרנית, ומפלגת הלייבור לא תסבול אנטישמיות:
https://news.sky.com/video/jeremy-corby ... y-11870756
וזה רק מעכשיו. תעשה חיפוש קצר, יש לא מעט קטעי וידאו מזמנים שונים שהוא מגנה אנטימיות, הודעות שונות לתקשורת, שוב ושוב.

הבעיה היא זה שהוא רק מגנה כל הזמן, ו..זהו.
מדבר, אבל לא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 דצמבר 2019, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

ואו..
השמאלנים האלה זוועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2019, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
חוששני שכמה מהמשתמשים בפורום יכולים לחשוש לסוע לרפובליקה של הגבינות והיין.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 37,00.html
ציטוט:
צרפת אישרה: אנטי-ציונות היא אנטישמיות מודרנית
הבית התחתון של הפרלמנט אישר את הצעת החוק ברוב של 154 מול 72. מדובר בהחלטה הצהרתית בלבד ולא חלק מחוק העונשין. חבר הפרלמנט מאיר חביב: "ישראל היא תעודת ביטוח החיים היחידה של העם היהודי"

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2019, 14:53 
פאביו כתב:

ציטוט:
הבית התחתון של הפרלמנט אישר את הצעת החוק ברוב של 154 מול 72. מדובר בהחלטה הצהרתית בלבד ולא חלק מחוק העונשין. חבר הפרלמנט מאיר חביב: "ישראל היא תעודת ביטוח החיים היחידה של העם היהודי"

אולי כדאי לקרוא את מה שאתה מצטט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2019, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
פאביו כתב:

ציטוט:

איזה יופי
אז האנטישמיים יכולים לסוע חופשי לטעום גבינה עשוייה מדם של ציוניים שנקטלו על ידי לוחמי חופש

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2019, 15:06 
בני12 כתב:
פאביו כתב:

ציטוט:

גדול...
הוא אמנם חסום אצלי, אבל אם מישהו מצטט אותו זה מזכיר לפעמים כמה העפרון לא מחודד ואפילו משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2019, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
הסבתא של הפועל כתב:
הסומלית המוסלמית... יש לך את זה ביותר רדוד?
אגב, טראמפ הוא אפס מוחלט בהכל, חוץ מיח"ץ והונאת המונים, בזה הוא מעולה. עובדה שהוא הצליח לגרום ל'סומלית מוסלמית' שולית וכמעט ולא רלוונטית, להפוך בעיני ההמונים לפנים של המפלגה הדמוקרטית...
זה כמו להגיד שנאווה בוקר היא הפנים של ישראל

זה שאני שכחתי את שמה, לא אומר שאני לא חושש מכך שאנשים כמותה ושמקשיבים לה יעלו שם לשלטון.
ונאווה בוקר זה הפנים של ישראל, חצי עם רוצה לשרוף את המדינה רק בשביל ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2019, 00:52 
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
שמאלנים:

טראמפ גינה את שני הצדדים בשארלוטסוויל!!!! יותר גרוע מהיטלר!!

קורביין לא מגנה אנטישמיות - איש של ברכה, "לא מת עליו".

כיף כיופאף.

טרמפ לא בדיוק גינה את שני הצדדים. הוא אמר שיש אנשים טובים בשני הצדדים. כלומר, טרמפ אמר שיש נאו-נאצים טובים .
אני לא מכיר לעומק את ההיסטוריה של קורבין (הוא לא בדיוק ראש המדינה החזקה בעולם, והוא הפסיד בעבר וכנראה יפסיד בעתיד כל מערכת בחירות, אז הוא קצת פחות מעניין), אבל ממה שהובא כאן לא ראיתי ראיה שהוא אנטישמי בעצמו או שהוא תומך באנטישמיות.

אתה מתכוון לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2019, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
סקר בקרב היהודים האורתודוקסים בארה"ב מציג תמיכה מפחידה בטראמפ אפילו יותר מהרפובליקנים עצמם. מי שחווה באופן יומי אנטישמיות (בגלל הנראות וקיבוצי הדיור שלהם, בניגוד ליהודים האחרים שנראים ומתנהגים כמו גויים ואולי פעם בשנתיים פוקדים "בית כנסת"), מעידים במספרים מדהימים שהם סומכים על טראמפ והרפובליקנים שיעצרו אנטישמיות.

תמונה

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2019, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
וזה פורסם אחרי ששני עבריינים חיסלו שלושה חרדים באמצעות נשקים שבשום מדינה נורמלית לא היו חוקיים (חוץ משוויץ בעצם) ?

חוץ מזה שתנגב קצת, נוזלת לך שנאה מהצד של הפה. חתיכת אנטישמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2019, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

הסיבה שיש הרבה פשעי אנטישמיות בשלוש השנים האחרונות היא כי 100% מגזעני העליונות הלבנה רואים את טראמפ כנציגם והם חשים לגיטימציה מצידו. איכשהו בזמן אובמה לא שאלו על הצורך במלחמה של הנשיא באנטישמיות...
https://www.adl.org/news/press-releases ... ed-to-2016
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... -2018.html

רק המפלגה הדמוקרטית היא בית ליהודים באמריקה. 8 מ 47 הנציגים הדמוקרטים בסנאט יהודים (17% זה המון), 0 מ 50 הרפובליקנים. גם בבית הנבחרים די ברור מי המפלגה שאוהבת יהודים ומי שלא.
https://www.jewishvirtuallibrary.org/je ... h-congress

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2019, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
דווקא הפיגוע האחרון הוא כנראה של גזען שחור מקבוצה אחרת של אותה כת של הכושים העבריים בדימונה :)

אבל בגדול אתה צודק כמובן. אם כל העלייה הזאת באנטישמיות ופיגועים היתה מתרחשת בתקופת אובמה כמות הביוב שהייתה נשפכת מישראל עליו היתה בלתי נתפסת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2019, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
אם המדגמים נכונים, קורבין קיבל זבביר.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2019, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
הניצחון הכי גדול מאז 2001 (אם המדגמים נכונים).

זה לא יפריע לתקשורת והשמאל להמשיך לצייר את הברקזיט כטעות חד פעמית ולדרוש משאל עם חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2019, 05:15 
סמל אישי של המשתמש
כמה שנים של צנע והבריטים יתחננו לחזור לאירופה. לנו יש כמה שנים של הזדמנות לטייל בבריטניה מאד בזול. אני בינתיים קונה בזול באמזון ואיביי הבריטים, אפילו שהמשלוח לא זול זה מאד משתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2019, 05:45 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2019, 06:23 
סמל אישי של המשתמש
אם זה נכון,
אז וואו, לגמרי. הכי.

אפילו אני לא שמעתי על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2019, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד לממלכה הבריטית שהקיאה הלילה את איש חיזבאללה ותומך הטרור מהחיים הפוליטיים. :HEART2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: