Officer Barbrady כתב:
מה למדנו מהמקרה של עמונה בהקשר של חלק מסמולני הפורום? ראשית, אלימות משטרתית היא מבורכת כשאר היא מופנית לאוכלוסייה הנכונה. שנית, מותר לשנוא בני אדם. מותר לשנוא בני אדם אם הם גרים בשטח שלא שלהם, מותר לשנוא אותם. מותר לחשוב שהם דמונים רק בגלל שהם גרים באדמה שלא שלהם על פי המסמכים הרשמיים. מותר להפקיר אותם בשטח עויין למוות בגלל שהם מנסים להישאר בבתים הלא חוקיים שלהם. לא חוקי? מגיע לך מוות. למדנו מהסמול בפורום שמותר לשנוא אוכלוסייה, מותר לאחל למותה, ושיש לגיטימציה לאלימות משטרתית אפילו כאשר לא מפעילים אלימות נגדם.
אחרי זה הם בשיא חוצפתם יתיימרו להטיף לכל העולם על מוסר ושנאה, על הכללות ועל דמוניזציה. אותי זה מעציב כי זה עוד שלב באיבוד האמונה בבני אדם, זה עוד שלב בהתבהמות של החברה האנושית בכלל והישראלית בפרט. אני עדיין נאחז באנשים כמו red in blood או דב חנין או אילן גילאון, כי אנשים כמו גורי ונרקוטיקה מסמנים את סוף האנושות.
(פחות נרקוטיקה, יותר גורי ואדום "נחמד")
שער 5 הוא קרנבל כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
רוב הערבים זורקים אבנים על כוחות הביטחון סתם בשביל הכיף שלהם, לא בגלל שמפנים אותם מהבית. "יום זעם" או כל שטות אחרת שעולה להם לראש (ממש הם צריכים ימי זעם בשביל לזרוק, זה בטבעי אצלם).
וואו.
בשביל הכיף? באמת? הייתה פעם בשטחים שאתה יודע למה ערבים זורקים אבנים? אתה יודע שזה ממש לא רוב האוכלוסייה שם? אתה יודע שהם חיים תחת משטר צבאי?
אני באמת בפורום הזה בצד הפחות שמאלני. אבל זה באמת הזוי
וזה ב"טבעי" אצלם? יש לך את זה ביותר גזעני?
אה, אז אני צריך להיות בשטחים כדי להבין למה הם זורקים? סבבה, אני אלך לבקר שם. זה בטח ישנה את השורה התחתונה.
מקבל את ההערה שזה לא הרוב שם, אבל עדיין יש הרבה מתפרעים, ולא חסרות להם סיבות למה לזרוק.
זה שהם תחת משטר צבאי לא מקנה להם זכות לעשות טרור. עצם זה שאתה מקבל את זה בהבנה, הופך אותך לתומך בטרור.
מה גזעני בלהגיד שזה טבעי אצלם? זה לא נכון? אין להם ימי זעם מיוחדים? הם לא רוגמים באבנים רכבים של צה"ל ואזרחים סתם בשביל הכיף? אותו רכב של צה"ל או אזרח שעובר במקרה באזור באים לפנות אותם מהבית כדי לזכות ליחס הזה?
אדום נחמד כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אדום נחמד כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אתה מצייר כאן תמונה של זריקת אבנים המונית בעמונה, וזה רחוק מהמציאות.
כשמגרשים אנשים מהבית שלהם אפשר לצפות לתגובות אלימות, אז כן - אני אבין גם אותם, אבל בטח לא אצדיק את זה.
בהתחשב בכך שרק לפני כמה שעות גילית שהם מפונים כי הם יושבים על אדמות פרטיות, היית נזהר במקומך לא להגיד מה קרוב או רחוב מהמציאות. 20 שוטרים פונו לאחר שנפצעו. זה לא מספיק המוני בשבילך?
אבל סבבה, תבין אותם (למרות שאת תושבי אום אל חיראן לא הבנת כי הם זורקים אבנים בשביל הכיף).
וואו, איזה גבר. נורא קשור מחט לתחת.
20 שוטרים מתוך 3000 זה לא המוני, ולא כולם נפצעו מאבנים, אבל תחיה בסרט שלך.
אין לי מושג מה זה אום אל חיראן, אבל אתה כבר הגעת למסקנה שלא הבנתי אותם. נו, טוב.
רוב הערבים זורקים אבנים על כוחות הביטחון סתם בשביל הכיף שלהם, לא בגלל שמפנים אותם מהבית. "יום זעם" או כל שטות אחרת שעולה להם לראש (ממש הם צריכים ימי זעם בשביל לזרוק, זה בטבעי אצלם).
מאוד קשרו מחט לתחת אם אתה מתיימר לקבוע דברים למרות שכבר ברור לכולנו שלהיות בקיא בפרטים זה ממש לא הכרחי עבורך כשאתה מביע דעות.
ואם 20 שוטרים היו מפונים אחרי התפרעות של פלסטינים היית מתחרפן. וכן, זה די המוני. אבל מעניין, לא כולם נפגעו מאבנים... סבבה. ממה הם כן נפגעו?
וברור שאין לך מושג מה זה אום אל חיראן, אתה חתיכת בור שאפילו לצרוך מידע מישראל היום לא מסוגל (לפחות אז היית יודע מה זה אום אל חיראן, גם אם היית חושב שהיה שם פיגוע המוני כפי שהיטיבו לתאר באתרי הימין).
וכן, אני יודע לאיזה מסקנה להגיע, כי משפט אחרי שאתה מתמם, אתה כותב שערבים זורקים בשביל הכיף. כאילו אין כיבוש, אין דיכוי. זה תחביב שלהם כזה. משחק.
מביך אותי שאתה ואני חלק מאותו קולקטיב...
הפרטים שלא ידעתי אותם לא היו רלוונטים בכלל לדיון. אתה יכול להמשיך להגיד את זה עוד מאתיים פעם, זה לא יהפוך אותך לצודק.
מן הסתם הייתי מקבל בפחות הבנה אם 20 שוטרים היו נפגעים בגלל ערבים. הם האויב וצריך לנהוג איתם ביד יותר חזקה.
אתה מוזמן לבדוק באינטרנט ממה שוטרים נפגעו, מר "צרכן מידע". אבנים היו רק חלק קטן מזה.
אוקיי, אום אל חיראן. הבנתי שאתה בקטע של חידות והקטנת אנשים בשביל הכיף שלך. יכולת להגיד בכמה מילים "הכפר הבדואי שבו נרצח שוטר ונהרג בדואי", אבל אז לא תהיה לך סיבה לקרוא לאנשים בורים ולטנף עליהם. אתה ממש דוגמה ומופת.
על תגובות לכיבוש ודיכוי תראה את התגובה שלי ל"שער 5 הוא קרנבל". אני לא מתפלא בכלל שגם אתה תומך בטרור.
אותי מביך שאתה נחשב לשמאלני "יפה נפש" ו"מתורבת" בזמן שאתה מתבטא כמו אחרון הבהמות.