אדום עד לגרדום כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אתה ממשיך לדבר שטויות. סייג לחוכמה שתיקה.
הדגל הנ"ל מייצג את העם הפלסטיני שהוא ברוב רובו רוצה ותומך בשלום ונשלט כרגע ע"י ארגון טרור שעל זה אין וויכוח בכלל שמדובר באירגון טרור, אך גם איתו צריך להתדיין כיוון שכרגע הוא העומד בראש.
ובנוגע למה ששאלתי אותך.
רוב רובם של הטייסים ושל שופטי ביהמ"ש העליון הם שמאלנים.(ואשכנזים)
סתם ציינתי עובדה.
ועוד אחת שכבר כתבתי קודם באשכול אחר:
דנמרק, שבדיה ונורבגיה-המקומות עם רמת החיים הגבוהה ביותר - הם המקומות עם אחוזי האמונה באלוהים הקטנים ביותר...
זה דגל אש"ף.
אה וואלה כרגע מי שעומד כאן הם אנשים שרוצים לרצוח את כל יהודי הארץ מה אתה אומר גילית את אמריקה..
ומה יהיה אחרי "כרגע הזה"? הם יעלמו פתאום אתה חושב? דחילאק..אתה אומר שאתה רוצה להביא לה מדינה ליד המדינה של שטחי 48 אבל באותה הזמן אתה מודה שכל מי שעומד בראשם הוא מחבל שונא יהודים באשר הוא..(ועוד אני הטמבל..)
די אחי אתה מביך את עצמך..
מביך את עצמי ואני מוכן להתערב על כל דבר בעולם הזה שאני אצליח הרבה יותר ממך בחיים האלה מכל הבחינות. והאמת שזה סתם לא קשור,
אבל אני אמרתי ארגון טרור ואתה לקחת את זה ל"מחבל שונא יהודים באשר הוא ". גם האצ"ל והלח"י הם ארגוני טרור לידיעתך.
אבל תכלס אני אומר לך, אין לי מה לנהל איתך וויכוח כי יום יבוא והאנשים ה"נורמליים" והמשכילים שנמצאים בצד הימני של המפה הפוליטית יבינו את המציאות ויחברו לשמאל, בעוד אתה וחבריך הטיפשים תמיד תישארו מאחור. אתם בדיוק כמו אוהדי בית"ר(או בעצם אוהדי בית"ר הרי אתם מחזיקים באותם דעות כמוהם).
נכון מאוד, כי החמס והפת"ח ושאר אירגוני הטרור שלהם(ואפילו חל מהערבים שלא קשורים לאתם אירגונים..)
הם שונאים יהודים בגלל שהם יהודים בלי קשר למתנחל ימני שמאלני אשכנזי או ספרדי..
הם רוצים להרוג אותנו וכרגע עומד בראשם אנשים שרוצים להרוג אותנו , ואתה רוצה לתת להם מדינה.