תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 אוגוסט 2025, 01:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 976 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2019 האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 26 יולי 2019, 13:29 
KID A כתב:
100%anti beitar כתב:
אי
NARKOTIKA כתב:
100%anti beitar כתב:
איזה משחרר שאפשר להפסיק להעמיד פנים שמרצ זה שמאל

מרגש שהבאתם את ה"אתה לא אוהד אמיתי" גם לפוליטיקה.

לא מגניב להתעלם ממה שכתבתי אחרי, אני בעד פרגמטיות ושיתופי פעולה. חוץ מזה זה משעשע שאתה וkid a נזעקים להגן על מפלגה שמסרבת בעצמה פעם אחרי פעם להתקרב לשאר המחנה שהיא אמורה להיות חלק ממנו, אם בסירוב הנצחי להסכם עודפים עם המפלגות הערביות או בהתייצבות אוטומטית בעד כל טבח שישראל מתחילה. אז שחררו ממני

אם בעצמך לא היית מסתכל על פוליטיקה כמו על אהדה לקבוצת כדורגל, היית מבין שאת רוב האנשים המפלגות האלה לא מעניינות,
ואנחנו בסך הכל בוחרים כל פעם מחדש את האופציה הכי פחות גרועה, ואז היית מבין שאנחנו לא מגנים על אף מפלגה,
ובתור אחד שהצביע יותר פעמים לחד"ש מאשר למרצ, מבחינתי ששתיהן יתפרקו ובמקומן יקום גוף אחר.
אף אחד לא הזמין את ברק לבחירות האלה כדי שיגאל את השמאל, הוא בא לבד, וכדי לא להגיע למצב שגם הוא וגם מרצ לא עוברים את אחוז החסימה האיחוד הזה היה הכרחי, גם אם זה יגרום לכמה טהרנים לזעוק.
וכשתבין שאחרי כל כך הרבה זמן באופוזיציה המטרה היא קודם כל להחליף את השלטון ולא לריב על מי יותר שמאל, תבין שלצורך המטרה הזו גם בוגי יעלון הוא שמאל.

תודה גם לך על ההתעלמות מההודעות האחרות שלי, וגם על ההבהרות מה אני צריך להבין, אני אעבוד על זה. עם המשפט האחרון שלך אני כל כך לא מסכים שכנראה שלא נגיע לעמק השווה בנושא. בהצלחה שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2019, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
teknoboy כתב:
אם אני זוכר נכון, אז במערכת הבחירות שלפני הסירוב שנרקוטיקה מציין, מרצ אמנם לא "סירבה" להסכם עם המשותפת, אבל כשהיו לה שתי אופציות, משותפת או לפיד, היא בחרה בלפיד.
ואם מישהו זוכר מבצע צבאי שמרצ התנגדה לו בזמן אמת כבר כשהוא נפתח, אני אשמח אם ירענן את זכרוני.

*לא שיש לי נגדם משהו יותר ממה שיש לי נגד העבודה, למשל. אם כבר, הם עדיפים על כל אופציה אחרת שעומדת בפני מי שתופס מעצמו "שמאל ציוני".

קצת קשה, בהתחשב בזה שלפיד מעולם לא היה בהסכם עודפים עם מרצ, ושבמערכת שאתה מדבר עליה - 2013, בכלל לא הייתה רשימה משותפת.

אם לא נהיה קטנוניים ונניח שהתבלבלת, אז מרצ חתמו ב2013 עם התנועה ולא, נניח, עם חד"ש. מה פסול בזה?
עדיין מחכה לתימוכין באינטרנט של סירוב עקרוני של מרצ למהלך כזה. כי לדוגמא ההפוכה יש בקלות.
אין הרבה דברים שמרגיזים אותי כמו הקשקשת סביב סירוב בלד להסכם העודפים.
להלן העובדות -
מרצ והעבודה היו בהסכם עודפים ביניהן.
לפיד מצא עצמו פתאום בלי שותפה, והשמאלצ היה בלחץ.
מצאו פתרון - לפיד ילך עם העבודה, מרץ עם המשותפת, ובא לציון גואל רצון.
ברור למה במהלך הזה מועיל לשמאלצ, אבל איך זה עוזר לרשימה? זה אותו לפיד שבעולם ימים דיבר על הזועביז, להזכירכם.
השמאלצ פונה לערבים רק כשהוא צריך מהם משהו, ולא בוחל בנסיונות לגרום להם תחושת אשמה. בשאר הזמן הוא מתעלם מקיומם.
פאק דם.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2019, 15:06 
אדום נחמד כתב:
NARKOTIKA כתב:
teknoboy כתב:
אם אני זוכר נכון, אז במערכת הבחירות שלפני הסירוב שנרקוטיקה מציין, מרצ אמנם לא "סירבה" להסכם עם המשותפת, אבל כשהיו לה שתי אופציות, משותפת או לפיד, היא בחרה בלפיד.
ואם מישהו זוכר מבצע צבאי שמרצ התנגדה לו בזמן אמת כבר כשהוא נפתח, אני אשמח אם ירענן את זכרוני.

*לא שיש לי נגדם משהו יותר ממה שיש לי נגד העבודה, למשל. אם כבר, הם עדיפים על כל אופציה אחרת שעומדת בפני מי שתופס מעצמו "שמאל ציוני".

קצת קשה, בהתחשב בזה שלפיד מעולם לא היה בהסכם עודפים עם מרצ, ושבמערכת שאתה מדבר עליה - 2013, בכלל לא הייתה רשימה משותפת.

אם לא נהיה קטנוניים ונניח שהתבלבלת, אז מרצ חתמו ב2013 עם התנועה ולא, נניח, עם חד"ש. מה פסול בזה?
עדיין מחכה לתימוכין באינטרנט של סירוב עקרוני של מרצ למהלך כזה. כי לדוגמא ההפוכה יש בקלות.
אין הרבה דברים שמרגיזים אותי כמו הקשקשת סביב סירוב בלד להסכם העודפים.
להלן העובדות -
מרצ והעבודה היו בהסכם עודפים ביניהן.
לפיד מצא עצמו פתאום בלי שותפה, והשמאלצ היה בלחץ.
מצאו פתרון - לפיד ילך עם העבודה, מרץ עם המשותפת, ובא לציון גואל רצון.
ברור למה במהלך הזה מועיל לשמאלצ, אבל איך זה עוזר לרשימה? זה אותו לפיד שבעולם ימים דיבר על הזועביז, להזכירכם.
השמאלצ פונה לערבים רק כשהוא צריך מהם משהו, ולא בוחל בנסיונות לגרום להם תחושת אשמה. בשאר הזמן הוא מתעלם מקיומם.
פאק דם.

מה זה איך זה עוזר לרשימה, זה יכול להביא להם מנדט (למעשה, יש להם יותר סיכוי לקבל מנדט ממרצ אם נופל להם מנדט להתחלק בו מהעודפים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2019, 16:34 
לא הבנתי מה אתה רוצה בחיי.
הם לא פסלו את זה בגלל המהלך הטקטי עם לפיד.
הם פסלו את מרצ מבחינה עקרונית.

הערבוב שאתה עושה פה זה סתם היתממות מביכה.
אתה בעצמך "כועס" על השמאל הציוני, אז מה הבעיה להודות שמבל"ד פסלו אותו נקודה? מה זה החרטבונה הזאת על לפיד? את מי אתה מנסה לשכנע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2019, 18:01 
סמל אישי של המשתמש
100%anti beitar כתב:
KID A כתב:
100%anti beitar כתב:
אי
NARKOTIKA כתב:
100%anti beitar כתב:

לא מגניב להתעלם ממה שכתבתי אחרי, אני בעד פרגמטיות ושיתופי פעולה. חוץ מזה זה משעשע שאתה וkid a נזעקים להגן על מפלגה שמסרבת בעצמה פעם אחרי פעם להתקרב לשאר המחנה שהיא אמורה להיות חלק ממנו, אם בסירוב הנצחי להסכם עודפים עם המפלגות הערביות או בהתייצבות אוטומטית בעד כל טבח שישראל מתחילה. אז שחררו ממני

אם בעצמך לא היית מסתכל על פוליטיקה כמו על אהדה לקבוצת כדורגל, היית מבין שאת רוב האנשים המפלגות האלה לא מעניינות,
ואנחנו בסך הכל בוחרים כל פעם מחדש את האופציה הכי פחות גרועה, ואז היית מבין שאנחנו לא מגנים על אף מפלגה,
ובתור אחד שהצביע יותר פעמים לחד"ש מאשר למרצ, מבחינתי ששתיהן יתפרקו ובמקומן יקום גוף אחר.
אף אחד לא הזמין את ברק לבחירות האלה כדי שיגאל את השמאל, הוא בא לבד, וכדי לא להגיע למצב שגם הוא וגם מרצ לא עוברים את אחוז החסימה האיחוד הזה היה הכרחי, גם אם זה יגרום לכמה טהרנים לזעוק.
וכשתבין שאחרי כל כך הרבה זמן באופוזיציה המטרה היא קודם כל להחליף את השלטון ולא לריב על מי יותר שמאל, תבין שלצורך המטרה הזו גם בוגי יעלון הוא שמאל.

תודה גם לך על ההתעלמות מההודעות האחרות שלי, וגם על ההבהרות מה אני צריך להבין, אני אעבוד על זה. עם המשפט האחרון שלך אני כל כך לא מסכים שכנראה שלא נגיע לעמק השווה בנושא. בהצלחה שיהיה.

אם הייתי מגיב גם על ההודעות האחרות שלך הייתי כותב שזה יפה שאתה בעד שיתוף פעולה,
אבל הדעה שאתה מבטא פה מייצגת את האנשים שהם בדיוק הסיבה לכך שאי אפשר לעשות שיתופי פעולה רחבים,
כי אחד לא יצביע בגלל שברק ימני מדי, השני לא יצביע כי עודה ערבי מדי, והשלישי לא יצביע כי סתיו ג'ינג'ית מדי.
מצטער אם זה נשמע כאילו אני מבהיר לך מה אתה צריך להבין, אבל אם מה שהבנת מההודעה שלי זה שאני מגן על מרצ כנראה שההבהרה הזו נדרשה.
וברור שלא נגיע לעמק השווה אם אתה באמת לא מסכים שהמטרה היא להחליף את השלטון וחושב שקודם כל צריך לריב מי יותר שמאל. בהצלחה שיהיה : )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2019, 18:13 
להחליף את השלטון זה לא ערך בפני עצמו, אפילו כשזה ביבי. שיתופי פעולה רחבים זה אחלה אבל וואלק יש גבול מבחינתי ואנשים כמו ברק ויאיר גולן זה כבר הרבה מעבר לו. כאילו אפשר גם להתאחד עם ליברמן סבבה?
ומעבר לזה ברור שאני אישית לא אצביע לאיחוד שלא כולל את בל"ד או חד"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2019, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:

מה זה איך זה עוזר לרשימה, זה יכול להביא להם מנדט (למעשה, יש להם יותר סיכוי לקבל מנדט ממרצ אם נופל להם מנדט להתחלק בו מהעודפים).

כן, בקונסטלציה מסויימת זה היה יכול לתת מנדט לרשימה (ואיך בדיוק זה היה מועיל לשמאלצ?),
אבל הפנייה לרשימה היתה בדיוק מהסיבות שתארתי.
אם ללפיד היה פרטנר אחר, אף אחד לא היה מעלה על דעתו לחתום על הסכם עם הרשימה.

ונכון שאני לא מת על השמאל הציוני. עדיין, אני הייתי מוכן לשתף איתם פעולה.
במקביל, הביקורת על הערבים כשהם מסרבים לשתפ כלשהו צריכה להיות פרופורציונלית לכמות הפעמים ששמו עליהן אלף זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2019, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
לפחות לפי פריג' הניסיון להתאחד שמאלה ממרצ היה נון-סטארטר
https://www.al-monitor.com/pulse/iw/ori ... -camp.html
ציטוט:
לדברי פריג', הוא בכלל יזם בניית גוש משותף יהודי-ערבי גדול עם המפלגות הערביות, אבל נחל כישלון. "פניתי לח"כ אחמד טיבי ואמרתי לו שיש פה הזדמנות היסטורית", הוא מספר, "הצעתי לו שיהיה יו"ר משותף עם תמר זנדברג ונקים מפלגה יהודית-ערבית שתיתן את השוס. טיבי השיב שזה צו השעה אך הוא אינו יכול להצטרף לבד. הוא הציע לגייס תחילה את איימן עודה. הלכתי לאיימן וגם לו הצעתי שיהיה יו"ר משותף. הוא אמר לי שהוא איתי באותה דעה, אבל שהוא לא יכול להעביר את ההחלטה במוסדות חד"ש. אמרתי לו ולטיבי ששניהם פחדנים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2019, 20:51 
הם לא פחדנים. הם לא יכולים להתאחד עם מפלגה ציונית, הגם שזה על הנייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2019, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
100%anti beitar כתב:
אי
NARKOTIKA כתב:
100%anti beitar כתב:

פה הטעות של השמאל.
המטרה היא תא להחליף שלטון. אלא לעשות טוב למדינה.

בשביל השמאל צריך להגדיר לעצמו מה טוב למדינה.
אם להפגיז את עזה זה טוב למדינה אז לא משנה עם יעשו את זה בימיןמאו בשמאל זה טוב.
אם הפרדת דת ומדינה זה טוב? אז טוב.
אחרי שכל אחד יקבע לעצמו מה טוב ומה לא הוא יצטאך להצביע למי שלתפיסתו ההצבעה אליו תגרום למדינה לזוז טיפונת לכיוון האוטופי שהוא רואה בדמיונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2019, 23:40 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2019, 07:21 
או במילה אחת: פאשיזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2019, 07:29 
el dudernio כתב:
KID A כתב:
100%anti beitar כתב:
אי
NARKOTIKA כתב:
100%anti beitar כתב:

פה הטעות של השמאל.
המטרה היא תא להחליף שלטון. אלא לעשות טוב למדינה.

בשביל השמאל צריך להגדיר לעצמו מה טוב למדינה.
אם להפגיז את עזה זה טוב למדינה אז לא משנה עם יעשו את זה בימיןמאו בשמאל זה טוב.
אם הפרדת דת ומדינה זה טוב? אז טוב.
אחרי שכל אחד יקבע לעצמו מה טוב ומה לא הוא יצטאך להצביע למי שלתפיסתו ההצבעה אליו תגרום למדינה לזוז טיפונת לכיוון האוטופי שהוא רואה בדמיונו.

נראה לי שהשמאל זה מכלול האנשים שמפחדים מסיפוח ומעדיפים היפרדות. אז מחליפים שלטון בשביל להסיר את איום הסיפוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2019, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
נמאס להם לחכות (בצדק רב),
המשותפת חוזרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בחירות 2019 האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 27 יולי 2019, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
כאחד שבחר במרצ פעמיים רצוף, אני מתקשה להבין כיצד מקבלים אדם כמו ברק, במפלגה ששתתה את דמו של פעיל מפלגה שהיה פעיל מעל 20 שנה, ולא הוגש נגדו כתב אישום והמתלוננת חזרה בעצמה ויצאה נגד פעילות המפלגה. מצד שני, אני לא מתקשה להבין.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2019, 16:04 
טוב, אין לי למי להצביע. סעמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2019, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:

אלוהים ישמור, אני שונא שמאלנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 03:43 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:

הטהרנות הזו בשמאל כל כך מעצבנת.
יש הבדל בין לא להסכים עם מישהו על הדרך, לבין להכיר שמדובר עדיין באותו צד ולכן זה אופציה.
יש לי עכשיו הרי ביקורות על הרשימה המשותפת, המחנה הדמוקרטי ועל העבודה, והם שלושתם מעצבנים אותי בדברים מסויימים.
אבל זה אומר שאף אחד לא משכנע אותי יותר מהאחר, וזה לא שאין לי למי להצביע, אלא שכרגע יש לי 3 אופציות הצבעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 09:02 
NARKOTIKA כתב:
או במילה אחת: פאשיזם.

איזה קשוח אתה נרקוטיקה.למה אתה תמיד כזה אסרטיבי וחותך בבשר החי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

אלוהים ישמור, אני שונא שמאלנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 14:33 
עכשיו כשבל"ד במשותפת, מה ההתלבטות? :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 14:46 
100%anti beitar כתב:
עכשיו כשבל"ד במשותפת, מה ההתלבטות? :ROSE:

אני מתלבט בין המשותפת למחנה הדמוקרטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 15:01 
לגיטימי. מבחינתי כאמור ברק ושות' זה מעבר לגבול היכולת, הייתי מעדיף להצביע לעבודה-גשר אבל כמובן שהמשותפת הרבה יותא טובה מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 15:33 
מה דעתך על יוסף ג'בארין ושות'? בגבול היכולת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 18:09 
יש הבדל מבחינתי בין מיעוט, גם אם הוא רחוק (מאוד) מדעתי, לרוב דורסני. ג'בארין לא פושע מלחמה כמו ברק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 18:40 
אני לא חושב שירדת לסוף דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2019, 19:02 
בהחלט יכול להיות, אפילו סביר, אני גוסס מעייפות במשמרת :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2019, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5561244,00.html
שם טוב, מצע ראוי, אופציה שפויה בגדול.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2019, 17:33 
100%anti beitar כתב:
יש הבדל מבחינתי בין מיעוט, גם אם הוא רחוק (מאוד) מדעתי, לרוב דורסני. ג'בארין לא פושע מלחמה כמו ברק.

אמירה קצת קשה, אבל מאוד החלטית.
מעניין אותי מה מביא אותך, להיות כל כך בטוח שברק הוא פושע מלחמה ?
אני לא יודע אם שירתת בצה"ל או לא, אבל אם כן, יש סיכוי של יותר מסביר, שאתה גם נכנס באיזושהיא קטגוריה של פושע מלחמה, לפי אחד מבתי המשפט הפזורים בתבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2019, 18:30 
בלומי האדום כתב:
100%anti beitar כתב:

אמירה קצת קשה, אבל מאוד החלטית.
מעניין אותי מה מביא אותך, להיות כל כך בטוח שברק הוא פושע מלחמה ?
אני לא יודע אם שירתת בצה"ל או לא, אבל אם כן, יש סיכוי של יותר מסביר, שאתה גם נכנס באיזושהיא קטגוריה של פושע מלחמה, לפי אחד מבתי המשפט הפזורים בתבל.

נו ומה הוכחת בזה?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 976 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: