תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 08:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
זה לא גזענות
זה יידישקייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
גזע? טוהר דם? לא חביבי, היהדות לא מתייחס לדימויים מהגוף. לעולם לא תמצא טענה שקשורה למאפיינים פיזיים, רק רוחניים. אף אחד לא טוען שהדם שונה, שמבנה הגוף שונה, צבע העור או כל דבר אחר שמתקשר לטוהר הגזע. השוני הוא רוחני, ולכן אריתראי שיוולד לאם יהודיה יהיה "שווה יותר" מרוסי או אמריקאי עם שם משפחה רבינוביץ' וחזות יהודית, שנולד לאם לא יהודיה. ולכן אני מסכים שעל פי ההגדרה המחמירה אנחנו "גזענים", אבל לפחות אל תנסו לדמות אותנו לגזענים אחרים (בעיקר כאלה שהיו קיימים בשנות ה-30) כי באמת שאין כאן שום דמיון.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 23:00 
גם על פי הגדרות קצת פחות מחמירות אתם גזענים (חוץ מקומוניסים השקרן, כמובן. הוא אחד מהאנשים הפחות גזענים שאני מכיר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
גזע? טוהר דם? לא חביבי, היהדות לא מתייחס לדימויים מהגוף. לעולם לא תמצא טענה שקשורה למאפיינים פיזיים, רק רוחניים. אף אחד לא טוען שהדם שונה, שמבנה הגוף שונה, צבע העור או כל דבר אחר שמתקשר לטוהר הגזע. השוני הוא רוחני, ולכן אריתראי שיוולד לאם יהודיה יהיה "שווה יותר" מרוסי או אמריקאי עם שם משפחה רבינוביץ' וחזות יהודית, שנולד לאם לא יהודיה. ולכן אני מסכים שעל פי ההגדרה המחמירה אנחנו "גזענים", אבל לפחות אל תנסו לדמות אותנו לגזענים אחרים (בעיקר כאלה שהיו קיימים בשנות ה-30) כי באמת שאין כאן שום דמיון.

כל האנשים הנאורים דומים זה לזה, וכל גזען מטונף גזען בדרכו שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ניצולי שואה נגד הגירוש: "נסתיר פליטים בבית שלנו, כמו שהסתירו אותנו"
"האם לא למדנו שום דבר מהשואה? אני יצאתי בחיים בזכות אנשים שהיו מוכנים לתת לי מקלט, ופה אנחנו לא מוכנים?" ניצולי שואה נפגשו עם מבקשי מקלט אפריקאים, והם יוצאים נגד החלטת הגירוש: "אני מרגישה שלהסתיר בביתי פליטים, זו החובה האנושית שלי"
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5075102,00.html

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: התגובות :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 02:39 
סמל אישי של המשתמש
שיפתחו חשבון בקאוצ סרפינג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 11:42 
סומך כתב:
זה לא גזענות
זה יידישקייט

"יצא המרצע מן השק", זה במקור גם מיידיש, וכנראה נכון גם במקרה של כבודו.
לגזענות יש הרבה מאוד צדדים

שיהיה לכולם המשך דיון נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
סומך כתב:
זה לא גזענות
זה יידישקייט

"יצא המרצע מן השק", זה במקור גם מיידיש, וכנראה נכון גם במקרה של כבודו.
לגזענות יש הרבה מאוד צדדים

שיהיה לכולם המשך דיון נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :WHOME:

לא בטוח שהבנתי את ההודעה שלך, אבל אם הבנתי נכון, אז נראה לי שאתה לא הבנת את שלי.
אני לא טוען שיהדות היא גזענות בהגדרה. (למרות שנראה לי שאולי טקנובוי או נחמד לא יסכימו איתי)
אני טוען שההודעה של אופיסר היא ניסיון להלבין גזענות בשם איזו מסורת יהודית של קהילתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 11:59 
תסביר את יחסך ליידישקייט, ומה היא קשורה לדיון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
הלו, אל תכניס לי מילים לפה. :SMOKE:
אני בכלל לא מאמין בטענות מסוג "היהדות* היא XXX מטבעה". (* או איסלם\נצרות\בודהיזם\שקרכלשהו שמשמש כאיזה סיפור שאנשים מספרים לעצמם כדי לנסות לייצר לעצמם זהות)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:

אין לי איזה יחס מיוחד ליידישקייט. אם כבר אז זה בעיקר המורשת והסיפורים שאבא שלי מעביר לנו בבית.
דג'יגאן ושומאכר, הרב קרליבך, היידישע מאמא, מאכלים של יהדות אשכנז (שאני אישית מאוד אוהב, כן אפילו רגל קרושה רחמנה לצלן)
ובעיקר הרבה ביטויים שנונים ביידיש.
שוב, התגובה שלי היתה סרקסטית לאופיסר שניסה להסביר שהוא לא גזען הוא בסה"כ בעד שימור הקהילה היהודית, שלא ילכלכו לו את המסורת כל מיני עמים זרים (שבמקרה הם כושים) כי אנחנו קהילה ייחודית ויש פערי תרבות שאף זר לא יבין... בתור אחד שנשוי לגויה, אני מתפלא מעט על העמדה שמסתמן שאתה נוקט פה. אבל למרות היותי אחד שסומך, אני כבר לא מופתע מכלום...

וטקנו, סליחה ומחילה שהכנסתי לך מילים לפה. אתה רשאי לזלזל בכל הדתות באופן שווה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 12:30 
Noam כתב:
גם על פי הגדרות קצת פחות מחמירות אתם גזענים (חוץ מקומוניסים השקרן, כמובן. הוא אחד מהאנשים הפחות גזענים שאני מכיר)

אני לא גזען בשום צורה ובשום דרך, לא כמעט ולא בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
Noam כתב:

בתור הנחתום, דעתך על העיסה שלך לא ממש נחשבת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 12:55 
סומך כתב:
בלומי האדום כתב:

אין לי איזה יחס מיוחד ליידישקייט. אם כבר אז זה בעיקר המורשת והסיפורים שאבא שלי מעביר לנו בבית.
דג'יגאן ושומאכר, הרב קרליבך, היידישע מאמא, מאכלים של יהדות אשכנז (שאני אישית מאוד אוהב, כן אפילו רגל קרושה רחמנה לצלן)
שוב, התגובה שלי היתה סרקסטית לאופיסר שניסה להסביר שהוא לא גזען הוא בסה"כ בעד שימור הקהילה היהודית, שלא ילכלכו לו את המסורת כל מיני עמים זרים (שבמקרה הם כושים) כי אנחנו קהילה ייחודית ויש פערי תרבות שאף זר לא יבין... בתור אחד שנשוי לגויה, אני מתפלא מעט על העמדה שמסתמן שאתה נוקט פה. אבל למרות היותי אחד שסומך, אני כבר לא מופתע מכלום...

וטקנו, סליחה ומחילה שהכנסתי לך מילים לפה. אתה רשאי לזלזל בכל הדתות באופן שווה :)

אני לא נוקט בשום עמדה. אני מנסה להבין את הסרקסטיות, והכנסת היידישקייט, כדוגמא שלא במקומה.
מבחינתי אפשר היה למצוא דוגמאות יותר טובות, מתרבות של אשכנזים לבנים יוצאי אירופה, שפוחדים מהתבוללות.
אופיסר בטוח לא עונה על ההגדרות.

אם כבר הכנסת את זוגתי לחיים, אז אנחנו לא נשואים. היא התגיירה לפני מספר שנים לבקשת אביה. טיב הגיור, המגייר והנייר פתוחים לדיון, אבל הכי חשוב שהיא לא השתנתה.

דרך אגב, אני מגדיר את עצמי כישראלי, יהודי, והעמדות שלי כלפי מהגרים או דת הן ברורות ביותר, ולא השתנו ב- 25 שנים האחרונות +

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
סומך כתב:
בלומי האדום כתב:

אני לא נוקט בשום עמדה. אני מנסה להבין את הסרקסטיות, והכנסת היידישקייט, כדוגמא שלא במקומה.
מבחינתי אפשר היה למצוא דוגמאות יותר טובות, מתרבות של אשכנזים לבנים יוצאי אירופה, שפוחדים מהתבוללות.

אם כבר הכנסת את זוגתי לחיים, אז אנחנו לא נשואים. היא התגיירה לפני מספר שנים לבקשת אביה. טיב הגיור, המגייר והנייר פתוחים לדיון, אבל הכי חשוב שהיא לא השתנתה.

דרך אגב, אני מגדיר את עצמי כישראלי, יהודי, והעמדות שלי כלפי מהגרים או דת הן ברורות ביותר, ולא השתנו ב- 25 שנים האחרונות +

שוב, היידישקייט נכתב בתדובה לאופסיר שניסה לכבס את הגזענות שלו בכסות של שמירה על הקהילתיות והמסורת היהודית.
לגבי זוגתך, האמת שכבר כשכתבתי את התגובה, חשבתי שייתכן ואתם לא נשואים. מתנצל על חוסר הדיוק ותודה על ההבהרה.
כנראה ששימוש לא נכון במושגים הוא בעייה כרונית בתגובות שלי איתך...
אני עדיין לא הצלחתי להבין לאן אתה חותר. זה מרגיש לי קצת ניטפיקינג.
יידישקייט זה מושג מעט אמורפי אז לא מבין למה חורה לך שהשתמשתי במושג הזה באופן שלדידך הוא לא מדויק.
בכל מקרה, לדעתי, שימוש לא נכון במושגים הוא עניין פעוט ביחס לגזענות, גירוש פליטים והתבהמות חברתית. אבל אולי זה רק אני וסדרי העדיפויות האישיים שלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 13:07 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
Noam כתב:

זה שאני מסתייג ממשהו שלילי כל כך אמור לומר דרשני. הסברתי לא פעם שבעיניי גזענות מעבר להיותה מטונפת - היא פשוט מטומטמת. רק אדיוט יחשוב שיש הבדל מהותי בין אנשים בגלל מוצאם או צבעם. הרשע כבר יפגע או יתעמר בזולת בגלל ההבדלים החיצוניים הללו. ואני, לא אדיוט ולא רשע. להשקפתי, כפי שהבהרתי מספר רב (מידי) של פעמים, יש לנהוג בכבוד כלפי כל בריאה וכל נברא, גם כלפי בעלי החיים ובוודאי כלפי כל אדם. ואוסיף: מלבד הפורום, מעוחם לא הטיח בי אדם שאני גזען. מעולם! וגם עובדה זו מדברת בעד עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
Noam כתב:

1. זה שאני מסתייג ממשהו שלילי כל כך אמור לומר דרשני. הסברתי לא פעם שבעיניי גזענות מעבר להיותה מטונפת - היא פשוט מטומטמת. רק אדיוט יחשוב שיש הבדל מהותי בין אנשים בגלל מוצאם או צבעם. הרשע כבר יפגע או יתעמר בזולת בגלל ההבדלים החיצוניים הללו. ואני, לא אדיוט ולא רשע. להשקפתי, כפי שהבהרתי מספר רב (מידי) של פעמים, יש לנהוג בכבוד כלפי כל בריאה וכל נברא, גם כלפי בעלי החיים ובוודאי כלפי כל אדם.
2. ואוסיף: מלבד הפורום, מעוחם לא הטיח בי אדם שאני גזען. מעולם! וגם עובדה זו מדברת בעד עצמה.

1. אתה יכול להמשיך לשקר (לעצמך ולעולם), אבל דבריך מעידים בעד עצמם.
2. היא מעידה על אחת מהשתיים: או שאתה מסתובב בחברה של חלאות מטונפות בדיוק כמוך, או שהאנשים סביבך לא מרגישים שהם מספיק קרובים אליך כדי לומר לך את האמת.

מצטער לומר לך את זה, אבל אתה קצת בתפקיד המלך מהסיפור על המלך הערום. טול קורה וכל זה.
בהצלחה עם זה.
(אני יודע שזה קשה, אבל משום מה אני עדיין מאמין בך)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 13:43 
אחת מהשתיים?
אתה באמת באמת לא לוקח בחשבון אפשרות אחרת, שלישית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין מה הטעם להטיח בו שהוא גזען
זה בכלל לא מעניין
הוא פשוט רשע. לא צריך יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אחת מהשתיים?
אתה באמת באמת לא לוקח בחשבון אפשרות אחרת, שלישית?

ראה סעיף 1.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
בלומי האדום כתב:
סומך כתב:
בלומי האדום כתב:

שוב, היידישקייט נכתב בתדובה לאופסיר שניסה לכבס את הגזענות שלו בכסות של שמירה על הקהילתיות והמסורת היהודית.
לגבי זוגתך, האמת שכבר כשכתבתי את התגובה, חשבתי שייתכן ואתם לא נשואים. מתנצל על חוסר הדיוק ותודה על ההבהרה.
כנראה ששימוש לא נכון במושגים הוא בעייה כרונית בתגובות שלי איתך...
אני עדיין לא הצלחתי להבין לאן אתה חותר. זה מרגיש לי קצת ניטפיקינג.
יידישקייט זה מושג מעט אמורפי אז לא מבין למה חורה לך שהשתמשתי במושג הזה באופן שלדידך הוא לא מדויק.
בכל מקרה, לדעתי, שימוש לא נכון במושגים הוא עניין פעוט ביחס לגזענות, גירוש פליטים והתבהמות חברתית. אבל אולי זה רק אני וסדרי העדיפויות האישיים שלי...
אתה מדבר כל כך הרבה שטויות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
לא נורא, לפחות אני לא גזען מטונף ששולח אנשים לתופת ומצדיק את זה בתירוצים מהתחת.
שטותניק זה תואר עדיף בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 15:07 
אני חושב שאתה תמכת במאט הווארד באחד האשכולות במועצה, אז אתה גם שטותניק, גם גזען וגם לא מבין כלום בכדורסל.
כמו דני פרנקו, רק בתוספת הקטע של השטותניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אני חושב שאתה תמכת במאט הווארד באחד האשכולות במועצה, אז אתה גם שטותניק, גם גזען וגם לא מבין כלום בכדורסל.
כמו דני פרנקו, רק בתוספת הקטע של השטותניק.

לא תאמין, אבל אני גם קירח :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 15:21 
באמת????????????????????????????????????????
:SHOCK3: :SHOCK3: :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2018, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
בלומי האדום כתב:

שוב, התגובה שלי היתה סרקסטית לאופיסר שניסה להסביר שהוא לא גזען הוא בסה"כ בעד שימור הקהילה היהודית, שלא ילכלכו לו את המסורת כל מיני עמים זרים (שבמקרה הם כושים) כי אנחנו קהילה ייחודית ויש פערי תרבות שאף זר לא יבין... בתור אחד שנשוי לגויה, אני מתפלא מעט על העמדה שמסתמן שאתה נוקט פה. אבל למרות היותי אחד שסומך , אני כבר לא מופתע מכלום...

......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2018, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
אני סומך במלעיל לא במלרע :smile:

אגב, הפרסום הערב של ברק רביד נשמע לי משמעותי.
זה לא איזה סמולני רך לב שחושש מה יגידו הגויים. זה פאקינג רון דרמר. הוא לא חושש מכלום, הוא אוכל אנשי ממשל לארוחת בוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2018, 11:30 
גיא מרוז:

אדוני ראש הממשלה, המכתב הגלוי הזה נכתב אליך כי רק אתה יכול. אתה שהצלחת להתל בכל יריביך הפוליטיים, אתה שהבאת עולם שלם להתאגד נגד איראן, אתה שלמרות המחאה נותרת האיש הכי פופולרי בארץ, אתה היחיד שיכול להחזיר לעם שלך את האמון בעצמו.

בידיך, קינג ביבי, המפתח להשבת המדינה הזאת לעם. אנחנו בקו פרשת המים, ואני לא מתכוון לאולפנה.

אדוני, אתה מכיר את המספרים. בעוד שורות אלה נכתבות חצו את הגבול עוד כמה מאות מסתננים טריים. בשעות הקרובות הם יעשו צ' ק-אין במתקן סהרונים, יקבלו בגדים ונעליים ויעלו אחר כבוד להסעה למרכז.

עניין של שעות ספורות, והם חלק מהנוף של שכונות דרום תל אביב. בערב יעמדו בתור בהמתנה למרק, בבוקר ימתינו בתור דומה לארוחת הבוקר, בין לבין יחפשו את עצמם ואת פרנסתם בעוד התושבים מסביבם מוצאים רק פחד ושנאה.

אדוני, עד שתהיה גדר הגיע הזמן לחומת מדיניות בצורה. נכון, התבשרנו השבוע שנתת הוראה לגרש עשרות אלפים, זאת יופי של כותרת, אבל איך? מתי? את מי?
"מדינת כל פראייריה"
אדוני ראש הממשלה, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו את המציאות הזו, אנחנו לא מצליחים להכיל אותה ואותם, ואתה יודע מה, אנחנו גם לא צריכים.

כותב שורות אלה ורעייתו היו מהפעילים הצעקניים ביותר נגד גירוש ילדי העובדים הזרים. דווקא משום כך אני מרשה לעצמי לצעוק היום בקול גדול: "לא עוד".

לא עוד שטיפת רחובותיהם וחייהם של אזרחיך החלשים ביותר במי שבשורה התחתונה, ובלי שזו תהיה אשמתם, מביאים להזניית שוק התעסוקה; לא עוד פחד שמוציא את המפלצת החשוכה ביותר גם ממיטב בנינו.

כדי להבין מה קורה כאן חייבים פשוט לראות, מקרוב, את המעיים המדממים של החברה הזאת. לא, זה לא סרטן, זה פצע פתוח שמאיים לקבור את כולם משני הצדדים, ורק בידיך לעצור את הדימום. אנא ממך, לבש ג'ינס, חולצת טריקו, כובע קסקט ומשקפיים וצא לרחובות תל אביב.

פשוט תעבור שם, אתה לא תאמין למראה עיניך. זה עולם אחר, זאת מדינה אחרת, מציאות שמנצחת כל חלום בלהות. תעבור שם, ודמעות יציפו את עיניך כפי שקורה לכל מי שאוהב את המדינה שבה הוא
חי. ואגב, הם מגיעים לכאן כי הם יכולים. נקודה. הם כאן כי סיפרו להם שזאת מדינת כל פראייריה, ועכשיו גם הם קורבן.

כן, יש ביניהם גם פליטים, אבל הם המיעוט הלא קובע. כנראה, כי אי אפשר לדעת - אתם, אדוני, החלטתם להפסיק לבדוק מיהו פליט ולשחרר את הברז, לתת למים לזרום. וכשזה קורה - ישראל מתביישת.

להיות תושב בשכונות דרום תל אביב היום פירושו לא לחיות באמת. חיי הקהילה, שהיו הגאווה הגדולה של השכונות, איננו. פשוט לא יוצאים מהבית. וכשכן יוצאים, פוגשים את הקיצוניים מלבי השנאה שאת רובם גם אתה ודאי היית בוחר להוציא מחוץ לחוק.

השבוע סיפרה לי חברה ש"הם הגיעו גם אלינו, להוד השרון". בחשש לא מבוטל היא אמרה את המשפט הזה כי מדובר באחת הנשים הנאורות שהכרתי. אבל הם הגיעו גם אליה, ופתאום, כשלאיום יש צבע שונה וכל כך קל לסמן אותו, אתה הופך ברגע לכל מה שחינכת את ילדיך לא להיות.

אדוני, אנחנו לא יכולים יותר. המשימה הזאת כבדה על העם שלך שמתחנן למזור. פעל עכשיו, זאת יכולה להיות שעתך הגדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2018, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
נו, כבר ידענו שיש מלא חארות כמוך בישראל.. מה חידשת פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: