תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 אוגוסט 2025, 00:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2016, 19:58 
אדום כתב:
איך הדבר הזה ד"ר????????

לא רק שהיא ד"ר, נדמה לי ש"הסכסוך" (כפי שנוהגים לכנות כאן את ניסיון ההשמדה שמבצע האיסלם הערבי הרדיקלי ביהודי א"י) הוא תחום המחקר שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2016, 20:20 
פשוט מוזר איך הרשתות החברתיות האלה גורמות לכל המשתמשים בהם לרדת אל המכנה המשותף הנמוך ביותר.
איזו תת-רמה, אדוניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2016, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
ברקו עשתה את זה גם מעל במת הכנסת ובראיונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2016, 20:25 
KingAlpaca כתב:
ברקו עשתה את זה גם מעל במת הכנסת ובראיונות.

וואלה, היא חברת כנסת? (איזה בור אני..)
סליחה, אני הולך לראות מה קינטנה עשה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2016, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
נאום הפ' המפורסם.

שווה לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 16:54 
Officer Barbrady כתב:
הוא רץ לעבר העמדה ולא נענה לנוהל מעצר חשוד שבוצע מולו. לפי מה שהבנתי, נפתחת חקירת מצ"ח על כל פלשתינאי שנהרג בשטחים. השאלה אם זה המצב כאן. אם הוא חשוד בגרימת מוות על זה, אני לא מתגייס לצבא אם אני חילוני בן 18. לא בקטע ימני או שמאלני, בקטע בטיחותי. השאלה אם יש פה משהו מעבר, אולי יש תיעוד או עדות שלא עשו לו נוהל מעצר חשוד, אולי הוא לא באמת רץ כמו שנטען. אם הכל נכון (בוצע נוהל מעצר חשוד, הפלשתינאי המשיך לרוץ לעברם), אני באמת באמת אהיה מופתע אם נפתחה חקירה בחשד לגרימת מוות (זה שונה מהריגה, לא?).

זאת הגרסה השנייה. הגרסה הראשונה היא שהוא ירה על העמדה. מה הסיכוי שהגרסה השנייה שקרית כמו הגרסה הראשונה? ומתי נגיע לגרסה השלישית שתכלול מעיל וחשש למטען?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 21:08 
https://youtu.be/FH90YRVU82Y
18:10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוגוסט 2016, 21:19 
100%anti beitar כתב:

:ROSE:
רק אסייג ואומר שכל הראיון הזה הוא זהב טהור.
להגביל אותו לקטע אחד זה להוריד מכבודו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
הכיבוש שלא נגמר והולך וגדל.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4848349,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 10:09 
אדום אופטימי כתב:

וגם הבידוד הבינלאומי בהתאם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 10:16 
אני מבקש שתחליטו אם תנועת הBDS היא איום משמעותי או בדיחה שאין לה השפעה אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אני מבקש שתחליטו אם תנועת הBDS היא איום משמעותי או בדיחה שאין לה השפעה אמיתית.

אל תקשיבו לו.
כולם יודעים שיותר כיף לרקוד על שתי חתונות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום אופטימי כתב:

וגם הבידוד הבינלאומי בהתאם..

קומו יקר,

ההיסטוריה שלנו רבת שנים היא ושניינו מיחלים שהעתיד יהיה ורוד יותר.
ידענו עליות ומורדות.

לאחרונה יש שקט יחסי ממדינות הניכר. מחר זה יכול להתהפך.

על יתהלל חוגר כמפתח....

נמשיך , לפחות שינינו , להחזיק אצבעות שהאירופאים ימשיכו להתעסק באתגרים שמציבים להם המהגרים וכי תנועת המהגרים לשם לא תיפסק ואף תתעצם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
'נקווה שהאירופאים יסבלו מספיק (בלי פגיעות בנפש כמובן) בשביל שלא יתעסקו עם ישראל'

הגועל הזה מסרב להפסק.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 14:06 
אדום נחמד כתב:
'נקווה שהאירופאים יסבלו מספיק (בלי פגיעות בנפש כמובן) בשביל שלא יתעסקו עם ישראל'

הגועל הזה מסרב להפסק.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לא יודע אם זה 'גועל', זה לא רלוונטי.

אני מנסה להבין, 1. איך בדיוק ישראל סובלת מזה ש"האירופאים מתעסקים עם ישראל"?
2. ונניח שהאירופאים יתעסקו בצרות של עצמם, האם אז הצרות של ישראל, שבהם אנו שקועים ושוקעים עמוק יותר משנה לשנה, יפתרו בקלות רבה יותר?

תמהני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
ונניח שהאירופאים יתעסקו בצרות של עצמם, האם אז הצרות של ישראל, שבהם אנו שקועים ושוקעים עמוק יותר משנה לשנה, יפתרו בקלות רבה יותר?

תמהני.

כמובן שלא, אבל אם "אומות העולם" יפסיקו לזיין ת'מוח על המזרח התיכון אנשים לא יצטרכו להשקיע כל כך הרבה אנרגיה בהתמודדות עם הדיסוננס הקוגניטיבי וכו' וכו', מה שאומר שחייהם של רבים יהיו קלים בהרבה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
באיזה בעיות ישראל שוקעת יותר משנה לשנה?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
באיזה בעיות ישראל שוקעת יותר משנה לשנה?

מספר מיטות האשפוז לנפש?
השקעה ציבורית בחינוך פר תלמיד? הישגים לימודיים?
המצב הבטחוני והבטחון האישי?
השחיקה בשכר ובכושר הקנייה?
פערים חברתיים, כלכליים ותרבותיים שהולכים ומתרחבים?
אלימות (פיזית, מינית ואחרת) במרחב הציבורי?
שמעתי שאפילו הדואר לא מתפקד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 14:40 
אופטימי ידידי, אני לא רואה אותנו כחוגר ואינני מתפאר כמפתח- אנחנו בעיצומה של מלחמה. מי שמדבר על ריקוד על שתי חתונות יודע על מה הוא מדבר, זאת בדיוק המומחיות של השמאל הרדיקלי. תבין, זכותי להתרעם על גילויי שנאת ישראל מצד ארגונים, יחידים או מדינות מבלי שאחשב כמקטר לחינם מצד אחד ומבלי להפריז בחשיבות העניין מאידך (כאילו החברים של עומר ברגותי מסוגלים באמת להביאנו למצב כלכלי/מדיני קטסטרופלי באמצעות חרם כזה או אחר ולדחוף אותנו באמצעות איום כזה לפגוע בעצמנו. היו מתים) . זה שהם זבלים לא אומר שהם מפחידים אותי אבל גם לא אומר שצריך או כדאי רק להתעלם מהם. אני משיב להם מלחמה ואני בע"ה אנצח. במקום לבלבל את המוח הגיע הזמן שנתעשת כולנו ונשמור על המדינה היהודית היחידה בעולם מפני הקמים עליה. אנחנו חזקים. אנחנו מאמינים ואנחנו בע"ה ננצח.

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 31 אוגוסט 2016, 15:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 15:11 
מעניין לבדוק אם גם בדרום אפריקה של האפרטהייד היו הדברים כך. האם גם שם השלטון היה כל כך נחוש להשיב מלחמה ולנצח בעזרת העז, את כל הזבלים מהעולם, שונאי הדרום-אפריקאים. האם גם הם קראו לעמם להתעשת ולשמור על הארץ היחידה בעולם שיש לדרום-אפריקאי-הלבן.
מעניין איזה סיפורים הם סיפרו לעצמם על החרם שלא יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 15:33 
קומוניסים כתב:
אופטימי ידידי, אני לא רואה אותנו כחוגר ואינני מתפאר כמפתח- אנחנו בעיצומה של מלחמה. מי שמדבר על ריקוד על שתי חתונות יודע על מה הוא מדבר, זאת בדיוק המומחיות של השמאל הרדיקלי. תבין, זכותי להתרעם על גילויי שנאת ישראל מצד ארגונים, יחידים או מדינות מבלי שאחשב כמקטר לחינם מצד אחד ומבלי להפריז בחשיבות העניין מאידך (כאילו החברים של עומר ברגותי מסוגלים באמת להביאנו למצב כלכלי/מדיני קטסטרופלי באמצעות חרם כזה או אחר ולדחוף אותנו באמצעות איום כזה לפגוע בעצמנו. היו מתים) . זה שהם זבלים לא אומר שהם מפחידים אותי אבל גם לא אומר שצריך או כדאי רק להתעלם מהם. אני משיב להם מלחמה ואני בע"ה אנצח. במקום לבלבל את המוח הגיע הזמן שנתעשת כולנו ונשמור על המדינה היהודית היחידה בעולם מפני הקמים עליה. אנחנו חזקים. אנחנו מאמינים ואנחנו בע"ה ננצח.

הכי חשוב, אנחנו גם חרטטנים שלא פוסחים על אף קלישאה. כוחנו בקשקושינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

ידידי,
אני לא מסכים אם חלק נכבד מדעותך אבל מסכים עם מה שכתבת בהודעה.
רק שאין לזה קשר למה שכתבתי ;)

יתכן גם שלא הבנתי את ההודעה הקודמת שלך עליה הגבתי.
במקום לשאול אותך שאלות כמו שנוהגים חברינו לפורום מהצד השמאלי הרדיקלי אענה לך ישר מה הבנתי.

אני הבנתי את תגובתך הקודמת ככזו שלאחרונה הבידוד העולמי במגמת שיפור. הכוונה במגמת שיפור פחות בידוד. פחות התקפות על ישראל. כמובן הכל יחסי.

עכשיו תקרא פעם נוספת את תגובתי הקודמת ואולי התשובה שהיית עונה לה שונה במקצת. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

כל הכבוד לך לוחם אור וחופש.
אתה האחד. אתה הגיבור. אתה ניאו.
אלוהים עומד ביציע, מעודד אותך ומוחא לך כפיים.
אולי אחרי הניצחון המזהיר שלך על בני החושך, הוא גם יבוא לבקש ממך חתימה.

אלוהים ישמור (לא שהוא עשה את זה עד עכשיו),
אנשים זה הדבר הכי טרגי שקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 17:22 
KingAlpaca כתב:
קומוניסים כתב:

כל הכבוד לך לוחם אור וחופש.
אתה האחד. אתה הגיבור. אתה ניאו.
אלוהים עומד ביציע, מעודד אותך ומוחא לך כפיים.
אולי אחרי הניצחון המזהיר שלך על בני החושך, הוא גם יבוא לבקש ממך חתימה.

אלוהים ישמור (לא שהוא עשה את זה עד עכשיו),
אנשים זה הדבר הכי טרגי שקיים.

תודה אלפקה :ROSE: ניסית קרוב לוודאי בציניות האופיינית לך לעקוץ אבל אתה לא רחוק..
אני כמובן לא מתייחס לעצמי אישית כגיבור יוצא דופן או כמיוחד במיוחד (טוב נו, אולי קצת)
אבל עם ישראל הוא בהחלט יחיד ומיוחד. וכן, יש פה מלחמה של הרעים בטובים. אני-אנחנו מהטובים. לא מתבייש בזה. זאת האמת.
ואני גם מאמין שאלוהים אכן איתנו והוא פעל ויפעל לטובתנו (לא כדבריך "עומד ביציע ומוחא כפיים" שזה סמן לפאסיביות, אלא פועל לטובתנו באופן פעיל וממשי)
וכן אני לוחם חופש, משתדל להפיץ סביבי אור ולהלחם על חירות עם ישראל בארצו, עוד לא אבדה תקוותנו להיום עם חופשי בארצנו.
הטרגדיה היא שיש כאלה שתקוותם כן אבדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 17:27 
אדום אופטימי כתב:
קומוניסים כתב:

ידידי,
אני לא מסכים אם חלק נכבד מדעותך אבל מסכים עם מה שכתבת בהודעה.
רק שאין לזה קשר למה שכתבתי ;)

יתכן גם שלא הבנתי את ההודעה הקודמת שלך עליה הגבתי.
במקום לשאול אותך שאלות כמו שנוהגים חברינו לפורום מהצד השמאלי הרדיקלי אענה לך ישר מה הבנתי.

אני הבנתי את תגובתך הקודמת ככזו שלאחרונה הבידוד העולמי במגמת שיפור. הכוונה במגמת שיפור פחות בידוד. פחות התקפות על ישראל. כמובן הכל יחסי.

עכשיו תקרא פעם נוספת את תגובתי הקודמת ואולי התשובה שהיית עונה לה שונה במקצת. ;)

עכשיו הבנתי טוב יותר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
1. אם כבר סרקזם. (וזאת דווקא יותר פארודיה)
2. מה שכתבת עונה אחד לאחד לקריטריונים של כמה מחלות נפש.

חבל שמקום לאשפז אותך ובעיקר לטפל בך (הסיבות שאנשים בד"כ נוטים לברוח למקומות כאלה במוח שלהם, היא מאוד עצובה),
אנשים כמוך קיבלו יותר מידי כוח והשפעה בחברה האנושית לאורך ההיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 17:47 
KingAlpaca כתב:
1. אם כבר סרקזם. (וזאת דווקא יותר פארודיה)
2. מה שכתבת עונה אחד לאחד לקריטריונים של כמה מחלות נפש.

חבל שמקום לאשפז אותך ובעיקר לטפל בך (הסיבות שאנשים בד"כ נוטים לברוח למקומות כאלה במוח שלהם, היא מאוד עצובה),
אנשים כמוך קיבלו יותר מידי כוח והשפעה בחברה האנושית לאורך ההיסטוריה.

הופה, תראו מי התקדם פה להיות פסיכיאטר.

אז ככה,

1. ניתן לומר את הדברים עליך לפחות באותה מידה ואני ברשותך ומפני כבודך לא אפרט.
2. אתה צודק עקרונית, כי ככלל אמונה היא דבר לא טבעי ולא רציונלי ובמבחן השפיות הקר, כל אדם שיאמר איזו שיש ישות רוחנית שמלווה אותו בכל מקום, מורה לו לבצע דברים מסוימים ומסייעת לו במימושם, עשוי להיתפס כלא שפוי.
3. לא יודע מה זה "אנשים כמוך" אבל יש תחושה שכאן אין בעיה זה שאלוהים אומר לך בספרים שהארץ רק שלך ובלבד שלאלוהים הזה קוראים לו אללה והספרים הם ספרי קוראן. אם אתה יהודי וזו תורת ישראל אתה וודאי צריך אשפוז בכפייה.

אגב, יכול להיות שסעיף 3 פחות נכון לגביך אישית, אני מתייחס לרוח הנושבת כאן לפיה זכויות אדם צריכים להינתן לכל אדם ובלבד שאינו יהודי. לפיה גירוש אנשים מביתם- טרנספר- זה פשע נגד האנושות ובלבד שהמגורש איננו יהודי. (אז זה במקרה הטוב רילוקיישן, או כמו שהסתלבטו עליי פה בפורום לפני 11 שנים בהתנתקות: "יהודי לא מגרש יהודי, הוא רק מזיז אותו קצת")

אז מקווה שאין בכוונתך לומר שהמאמינים המוסלמים חולי נפש, אתה עוד עלול להבעיר את הפורום יחד עם המזרח התיכון כולו.
ולגבי ההשפעה שלי, לשמחתי ולמגינת לבך כנראה, היא אכן הפכה משמעותית באופן שמפתיע גם אותי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
ולגבי ההשפעה שלי , לשמחתי ולמגינת לבך כנראה, היא אכן הפכה משמעותית באופן שמפתיע גם אותי :)

ספר ספר ידידי.
סקרנותי אינה יודעת גבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
בתחילת השבוע מתח שליח האו"ם למזרח התיכון, ניקולאי מלאדנוב, ביקורת על מדיניות ההתנחלויות של ישראל במהלך דיון במועצת הביטחון של האו"ם. במסגרת הדיון החודשי של מועצת הביטחון במצב הישראלי-פלסטיני, גינה מלאדנוב את ריבוי ההודעות של ישראל על בנייה בהתנחלויות בחודשיים האחרונים. מלאדנוב הביע גם תסכול מכך שדוח הקוורטט זוכה להתעלמות מתמשכת.

בנוסף לכך, מלאדנוב התייחס לתוכנית המקלות והגזרים שהציג שר הביטחון אביגדור ליברמן מוקדם יותר החודש, ואמר כי "שום לוליינות משפטית לא יכולה לשנות את העובדות - שכל המאחזים, בין אם הם קבילים בחוק הישראלי ובין אם לאו, בין אם הם ממוקמים על אדמת מדינה, על אדמה שבעליה נפקדים או על אדמה פלסטינית פרטית, ממש כמו כל ההתנחלויות בשטח C ובירושלים המזרחית - כל המאחזים הללו הם בלתי חוקיים בהתאם לחוק הבינלאומי".

בתגובה תקפה לשכת ראש הממשלה בחריפות את שליח האו"ם למזרח התיכון. "הדברים שאמר מעוותים את ההיסטוריה ואת החוק הבינלאומי ומרחיקים את השלום", נמסר בהודעה מלשכת נתניהו. "הדרישה הפלסטינית לטיהור אתני של יהודים במדינה הפלסטינית העתידית מעוררת חלחלה, ועל האו"ם לגנות אותה במקום לאמצה".

(מתוך וואלה!, היום)

נערך לאחרונה על ידי Red Pride בתאריך 31 אוגוסט 2016, 18:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2016, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך להיות פסיכיאטר בשביל זה.

1. תפרט או לא תפרט לא ממש משנה לי.
בדקו אותי מאבחנים, פסיכיאטרים, פסיכולוגים, CBT וכו'...
לא נראה לי שתשפוך לי עוד אור על על מי שאני.
2. לא "עשוי להיתפס", זה לא שפוי.
וזה לא החלק הכי בעייתי בהודעה שלך.
3. לא הבנתי מה רשמת.

קודם כל, זכויות אדם לא ניתנות, אלא נלקחות.
ואני לא אגרר לעולם הדימיוני והחולני שלך של טובים מול רעים ושכולם נגד הטובים ובעד הרעים.

יש מוסלמים חולי נפש, יש יהודים חולי נפש ויש אתאיסטים חולי נפש.
דת היא לא הבעיה, אנשים הם הבעיה.
תאמין באלוהים, אללה, או פאקינג גבי עמרני (אני לדוגמא מאמין בראשון ובשלישי),
אבל ברגע שאתה בטוח שזה עושה אותך טוב מאחרים, בטוח שהאל הזה בחר בך להיות שליח, ובטוח שאתה צריך לפעול נגד הנחותים,
אתה חולה נפש מסוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: