KingAlpaca כתב:
1. אם כבר סרקזם. (וזאת דווקא יותר פארודיה)
2. מה שכתבת עונה אחד לאחד לקריטריונים של כמה מחלות נפש.
חבל שמקום לאשפז אותך ובעיקר לטפל בך (הסיבות שאנשים בד"כ נוטים לברוח למקומות כאלה במוח שלהם, היא מאוד עצובה),
אנשים כמוך קיבלו יותר מידי כוח והשפעה בחברה האנושית לאורך ההיסטוריה.
הופה, תראו מי התקדם פה להיות פסיכיאטר.
אז ככה,
1. ניתן לומר את הדברים עליך לפחות באותה מידה ואני ברשותך ומפני כבודך לא אפרט.
2. אתה צודק עקרונית, כי ככלל אמונה היא דבר לא טבעי ולא רציונלי ובמבחן השפיות הקר, כל אדם שיאמר איזו שיש ישות רוחנית שמלווה אותו בכל מקום, מורה לו לבצע דברים מסוימים ומסייעת לו במימושם, עשוי להיתפס כלא שפוי.
3. לא יודע מה זה "אנשים כמוך" אבל יש תחושה שכאן אין בעיה זה שאלוהים אומר לך בספרים שהארץ רק שלך ובלבד שלאלוהים הזה קוראים לו אללה והספרים הם ספרי קוראן. אם אתה יהודי וזו תורת ישראל אתה וודאי צריך אשפוז בכפייה.
אגב, יכול להיות שסעיף 3 פחות נכון לגביך אישית, אני מתייחס לרוח הנושבת כאן לפיה זכויות אדם צריכים להינתן לכל אדם ובלבד שאינו יהודי. לפיה גירוש אנשים מביתם- טרנספר- זה פשע נגד האנושות ובלבד שהמגורש איננו יהודי. (אז זה במקרה הטוב רילוקיישן, או כמו שהסתלבטו עליי פה בפורום לפני 11 שנים בהתנתקות: "יהודי לא מגרש יהודי, הוא רק מזיז אותו קצת")
אז מקווה שאין בכוונתך לומר שהמאמינים המוסלמים חולי נפש, אתה עוד עלול להבעיר את הפורום יחד עם המזרח התיכון כולו.
ולגבי ההשפעה שלי, לשמחתי ולמגינת לבך כנראה, היא אכן הפכה משמעותית באופן שמפתיע גם אותי