סו אלן כתב:
ערב ט' באב במאהל, שיעורים בהגות יהודית חילונית, שנאת חינם וכו
ונחשו מי הראשון להרים שלט תעמולה?
אבל...אבל מדובר על שנאת חינם וזה...איי איי איי..מנצלים יום קדוש לתעמולה פוליטית.
אם כבר מישהו חרדי הייתי תומך ואולי אפילו מצביע לרב חיים אמסלם.
כאמור אין אופציה, אין.
אחזור על רשימת אם ואולי שלי:
אם בני בגין יעמוד בראש הליכוד - אולי אצביע לו, אני מאמין שהוא יביא שלום, וכמי שעוקב אחריו בערוץ הכנסת יש לו הרבה דברים חיוביים, כמו לתת קונטרות לקיצוניים מסוכנים כמו ח"כ בן ארי, יצא נגד חקרית מימון ארגוני השמאל וקרה לזה "משטר אפל ושחור", ובכלל כמה שאני לא מתחבר לאג'נדה המדינית שלו יש לי הרגשה טובה לגביו. מעולם לא הצבעתי לליכוד.
אם יוסי שריד היה עומד בראש מרצ אני מצביע לו במליון אחוז, כמי שעבד בלשכת רווחה ששריד היה חבר כנסת, ראיתי איך הבן אדם עושה ועושה ועושה בין אם חקיקה חברתית ובין אם ברחובות ובשכונות מצוקה, מה שהנוער שלו עשה אף מפלגה לא עשתה חברתית. כמובן שש"ס היו מגיעים ומסיתים את הציבור כנגד מרצ למרות שהיא הקימה שם משפחות מהקרשים. מעולם לא בחרתי מרצ. הם לא שמו את שאול אייזנברג כחלק מהרשימה שלהם?
אם בוז'י הרצוג יעמוד בראש העבודה אולי אצבבי לו, אהבתי אותו מאד כשר רווחה, ועם כמה שהוא חנון אני אוהב תבן אדם.
אם יהיה חשש גדול שביבי יבחר שוב לשלטון אני אצביע כנראה קדימה במידה והם יהיו שוב בתחרות אחד נגד השני, למרות שאני סולד כמעט מכל חבר כנסת שם, אבל אני פשוט מתעב את ביבי המסית, הכלומניק, והאימפוטנט.
ואם תהיה מערכת בחירות פרווה שאין שום מתמודד ראוי אני כנראה שוב אצביע למפלגה חברתית כמו הגמלאים, או הנכים, או מישהו שבאמת צריך ייצוג בכנסת.
אתם מבינים באיזה ברוך אנחנו נמצאים? אין פאקינג אלטרנטיבה, פשוט אין. ושימו לב שגם מי שתומך בביבי וגם מי שרוצה לעוף אומר את זה.