תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
עוד אחד בלי נקודות ועם רווח לפני סימני פיסוק בא להציל את המצב...
כיף פה.
תשובה עניינית אני כנראה לא אקבל.

מיקרוקוסמוס של ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 09:13 
KingAlpaca כתב:
עוד אחד בלי נקודות ועם רווח לפני סימני פיסוק בא להציל את המצב...
כיף פה.
תשובה עניינית אני כנראה לא אקבל.

מיקרוקוסמוס של ישראל.

לא תקבל תשובה
אין מקום לדיון , אתה רק רוצה להתווכח בלי תכלית.
לא אבזבז את זמני עליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
תודה לך אבשלום קור

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
אין כמו גזענות סמויה משולבת עם עילגות וקצת טהרנות (או מה שזה לא היה),
כהכנה להתקרבנות וזעם קדוש.

כאמור, מיקרוקוסמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 09:41 
אתה יודע, הכי עצוב זה שמחלקים את התפיסה הזאת לימין ושמאל.
אשכרה מבאס אותי בשביל אנשי ימין רציניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
תספר לי על זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

תשמע אני חייב לנסות ולהסביר לך משהו
אני מחשיב את עצמי כמרכז שמאל , ודעותיי מתיישבים הרבה יותר טוב עם השמאל מאשר עם הימין , אבל אם אתה לא מבין שהמצב עכשיו הוא שונה ואינו קשור אך ורק בכיבוש אז אתה צריך לפקוח את העיניים
אני לרגע לא שוכח מה הביא אותנו למצב הזה (תודה לביבי והקיפאון המדיני שלו בעשור האחרון וגם לחברה מעבר לגדר) אבל העולם השתנה הדור הצעיר של הפלסטינים השתנה והאלמנט הדתי מתחיל לתפוס מקום נכבד שלא קטן מההיבט הפוליטי
לצערי גם אם יהיה פה הסכם שיסדיר את הגבולות ויפסיק את הכיבוש עדיין יהיה טרור פלשתיני ולכן לא צריך לחיות באשליה שהעניין פתיר אך יחד עם זאת הסדר לטווח ארוך יעשה טוב מאוד בעיקר לישראל

אף אחד לא חושב שזה הולך להיות פשוט או שיהיה לך גן עדן של שקט חמש דקות אחרי הסכם, אתה מתווכח עם איש קש.
ואפילו אם אתה תומך בהמשך השליטה במיליוני בני אדם בלי זכויות אדם בסיסיות, זה עדיין חשוב לנסות להבין אותם. ושמע, אתה לא צריך אפילו להסכים אם ההסבר של אף אחד פה, אבל בוא תגיד למה אתה חושב שהם שונאים אותך, כי מה שאתה עושה רק מקדם את הנארטיב של מלחמת הנצח של ביבי, וזה עוזר רק לאנשים שלא רוצים הסכם כמו בנט, או לאנשים שרק רוצים להיות ראש ממשלה ועל הזין שלהם העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 11:18 
אמיר, זו נקודה חשובה מאוד.
האם השמאל-מרכז צריך לאמץ את נראטיב מלחמת הנצח (ודווקא בגללו לקדם הצבת גבול ומניעת מדינה דו-לאומית וקץ הציונות),
או שהוא צריך להמשיך ולדבוק בנראטיב התקווה - שאחרי הסכם יהיה פה שקט שלווה זאב וכבש חרבות ואתים גפנו ותאנתו ושאף פלסטיני לא ישנא אותנו אף פעם.

אני לא יודע מה האמת. לא דיברתי עם מספיק פלסטינים, לא דיברתי בכלל עם אנשי חמאס. אין לי מושג. לא יודע אם הם שונאים אותנו, ואם הם שונאים אז האם זה בגלל הכיבוש, בגלל האיסלם, בגלל הנכבה, בגלל האפליה. יש המון המון סיבות.
אבל ברור שהנראטיב השני לא מעורר אמון באנשים כשהם מסתכלים החוצה לעולם. ברור שעם הנראטיב השני אין סיכוי לנצח בבחירות. ברור שעם הנראטיב השני אין סיכוי לשים קץ לכיבוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 12:55 
אמיר כתב:
סימרוטיץ כתב:

אני מחשיב את עצמי כמרכז שמאל , ודעותיי מתיישבים הרבה יותר טוב עם השמאל מאשר עם הימין , אבל אם אתה לא מבין שהמצב עכשיו הוא שונה ואינו קשור אך ורק בכיבוש אז אתה צריך לפקוח את העיניים
אני לרגע לא שוכח מה הביא אותנו למצב הזה (תודה לביבי והקיפאון המדיני שלו בעשור האחרון וגם לחברה מעבר לגדר) אבל העולם השתנה הדור הצעיר של הפלסטינים השתנה והאלמנט הדתי מתחיל לתפוס מקום נכבד שלא קטן מההיבט הפוליטי
לצערי גם אם יהיה פה הסכם שיסדיר את הגבולות ויפסיק את הכיבוש עדיין יהיה טרור פלשתיני ולכן לא צריך לחיות באשליה שהעניין פתיר אך יחד עם זאת הסדר לטווח ארוך יעשה טוב מאוד בעיקר לישראל

אף אחד לא חושב שזה הולך להיות פשוט או שיהיה לך גן עדן של שקט חמש דקות אחרי הסכם, אתה מתווכח עם איש קש.
ואפילו אם אתה תומך בהמשך השליטה במיליוני בני אדם בלי זכויות אדם בסיסיות, זה עדיין חשוב לנסות להבין אותם. ושמע, אתה לא צריך אפילו להסכים אם ההסבר של אף אחד פה, אבל בוא תגיד למה אתה חושב שהם שונאים אותך, כי מה שאתה עושה רק מקדם את הנארטיב של מלחמת הנצח של ביבי, וזה עוזר רק לאנשים שלא רוצים הסכם כמו בנט, או לאנשים שרק רוצים להיות ראש ממשלה ועל הזין שלהם העולם.

קודם כל אני בטח לא תומך בהמשך השליטה במיליוני בני אדם ,כיבוש זה דבר שרע לכולם .
אני לא בטוח שאני מבין למה הכוונה ב "הם", כי לעניות דעתי אין "הם" אחד אלא ערב רב של "הם", יש כאלו שלא שונאים אותי בכלל ויש כאלו ששונאים אותי בגלל הנרטיב הפלסטיני המוכר. שלא משנה מה שאני חושב עליו לדעתם זו האמת ויש כאלו ששונאים אותי בגלל שאני יהודי וכופר.
הטענה שלי היא שכיום יש מצב חדש שהצד הדתי/גזעי/תרבותי (ששטוף מוח בתעמולה ניאונאצית) תופס חלק יותר גדול בסיבות לצאת ולבצע פיגועים.
לי זה מזכיר מאוד את הסיבות לרצח העם ברואנדה להבדיל אלפי הבדלות.
נקודת ראותי את העתיד שלנו בכלל לא תלוי בנו או בפלסטינים , כל מה שיקרה או לא יקרה איתם לא ישפיע באופן ישיר או עקיף על האזור
הסיבה המרכזית שלנו להגיע להסדר איתם זה כדי לשפר את העמדות לקראת מה שיהיה בעתיד ממזרח, וכמובן להיפטר מכל ההשפעות השליליות שיש לכיבוש על שתי האוכלוסיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
סימרוטיץ כתב:

שאלה לי
יכול להיות מצב בו רוב הפלשתינים לא רוצים הסכם שלום עם ישראל (כפי שאני וכנראה גם אתה רואים אותו) ?
יכול להיות מצב שיש פה מלחמת דת ולא מלחמה על שטחים ?
יכול להיות מצב שמינימום הדרישות שלהם הם יותר ממקסימום האפשרויות שלך להציע לפלשתינים?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
יכול אולי להיות שיש הרבה אנשים שונים וכל אחד רוצה משהו אחר?
יכול להיות שמה שישראל קוראת לו שלום הוא לא שלום?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
יכול אולי להיות שיש הרבה אנשים שונים וכל אחד רוצה משהו אחר?
יכול להיות שמה שישראל קוראת לו שלום הוא לא שלום?

חד משמעית כן
בהחלט יכול להיות
אבל חשבתי שאתה בניגוד ליהודונים לא תענה על שאלה ב-שאלה.
אבל תודה על "התשובה"

*לפחות לא ספגתי הערות על פסיקים

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
שלום עושים עם אויבים, שלום עושים עם אויבים חילוניים. עם מצריים, עם ירדן, אפילו עם סוריה של אסד. שלום לא עושים עם שטחים שדאע"ש או חמאס יכבשו ברגע שנצא משם.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
אין כוח לחזור לויכוחי הניטרול(6 כדורים מטווח 0 כדי לנטרל מחבלת אנמית "חשש ממטען!!")
אבל מרגיש לי לא נעים כאחד מעם שמתיימר להיות בעל נורמות כשל המדינות הערביות והמתקדמות, כל סיפור הניטרול של המחבלת בת ה16 מאזורי ההתנחלות היום שנוטרלה על ידי דריסה של כבוד מתנחל בכיר שכבר דרס בעבר קשיש בן 90 למוות ולאחר מכן, כשלא ברור כמה חתיכות נשארו ממנה, אזרח וחייל ירו בה כל אחד למוות. ניטרול ודאי זה היה אני מניח.
אוסיף כמובן שאני מגנה מאוד את פעולת המחבלים.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 22 נובמבר 2015, 13:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 13:09 
דינו לא נמאס לך להתרכז בתפל ולא בעיקר?
מעניין לדעת כמה כדורים ירו במחבלים בפיגוע בפריז ומה הם עשו לבית בו הסתתרו מחבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 13:18 
לירון האדום כתב:

מעניין לדעת כמה כדורים ירו במחבלים

הם פוצצו את עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 13:19 
Officer Barbrady כתב:
שלום עושים עם אויבים חילוניים.

זה נכון. היום בכנען 2 העמים כבר לא חילוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
האם השמאל-מרכז צריך לאמץ את נראטיב מלחמת הנצח (ודווקא בגללו לקדם הצבת גבול ומניעת מדינה דו-לאומית וקץ הציונות),
או שהוא צריך להמשיך ולדבוק בנראטיב התקווה - שאחרי הסכם יהיה פה שקט שלווה זאב וכבש חרבות ואתים גפנו ותאנתו ושאף פלסטיני לא ישנא אותנו אף פעם.

אני לא יודע מה האמת. לא דיברתי עם מספיק פלסטינים, לא דיברתי בכלל עם אנשי חמאס. אין לי מושג. לא יודע אם הם שונאים אותנו, ואם הם שונאים אז האם זה בגלל הכיבוש, בגלל האיסלם, בגלל הנכבה, בגלל האפליה. יש המון המון סיבות.
אבל ברור שהנראטיב השני לא מעורר אמון באנשים כשהם מסתכלים החוצה לעולם. ברור שעם הנראטיב השני אין סיכוי לנצח בבחירות. ברור שעם הנראטיב השני אין סיכוי לשים קץ לכיבוש.

אתה באמת חושב שזו תעלומה למה ילד שגדל בחברון שונא את ישראל?
עזוב מי התחיל, עזוב מי אשם, נראה לך שאם הם היו בודהיסטים הם לא היו שונאים אותך?
פאביו כתב:

שאלה לי
יכול להיות מצב בו רוב הפלשתינים לא רוצים הסכם שלום עם ישראל (כפי שאני וכנראה גם אתה רואים אותו) ?
יכול להיות מצב שיש פה מלחמת דת ולא מלחמה על שטחים ?
יכול להיות מצב שמינימום הדרישות שלהם הם יותר ממקסימום האפשרויות שלך להציע לפלשתינים?

יש לך תיאוריה שמדובר במלחמת דת, אדרבה, תנסה להסביר למה.
הסברתי לך למה אני חושב שזה לא המקרה - אם אתה מסתכל היסטורית אתה רואה שהיו לך די הרבה מקרים שיהודים ומוסלמים חיו בשלום אחד עם השני, רבאק, יש מקומות בעולם שזה קורה גם עכשיו. ומעבר לזה, הציונות היתה ברובה תנועה חילונית, על גבול האנטי דתית, כמו גם חלקים גדולים מהתנועה הלאומית הפלשתינאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
שלום עושים עם אויבים, שלום עושים עם אויבים חילוניים. עם מצריים, עם ירדן, אפילו עם סוריה של אסד. שלום לא עושים עם שטחים שדאע"ש או חמאס יכבשו ברגע שנצא משם.

מתי שמעת על הסכם שנחתם מול פיסת אדמה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 16:04 
אמיר כתב:
20 כתב:

אתה באמת חושב שזו תעלומה למה ילד שגדל בחברון שונא את ישראל?
עזוב מי התחיל, עזוב מי אשם, נראה לך שאם הם היו בודהיסטים הם לא היו שונאים אותך?

ברכות. הצלחת לחלוטין להתעלם מהטיעון העיקרי שלי (באיזה נראטיב צריך השמאל-מרכז להשתמש).
בנוסף, הטיעון שלך נכון אבל קצת משונה לשמוע אותו מאדם שחושב שמלחמת העצמאות היתה פשע ושיהודי העולם היו צריכים להגר במאסות אל ארצות הברית

נ.ב. לבודהיסטים סתם יצא שם של פיסניקים. תקרא על Ashin Wirathu, בין לאדן הבורמזי, ומלחמתו במיעוט הרוהינגי, שלידו דב ליאור הוא מהטמה גהנדי
ועל הבריגדות הבודהיסטיות בסרי לנקה

נערך לאחרונה על ידי 20 בתאריך 22 נובמבר 2015, 16:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 16:14 
איזו מין שאלה זו באיזה נרטיב *צריך* להשתמש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 16:21 
כמו מה צריך לעשות, מה צריך להגיד, איך צריך להתנהג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:

ברכות. הצלחת לחלוטין להתעלם מהטיעון העיקרי שלי (באיזה נראטיב צריך השמאל-מרכז להשתמש).
בנוסף, הטיעון שלך נכון אבל קצת משונה לשמוע אותו מאדם שחושב שמלחמת העצמאות היתה פשע ושיהודי העולם היו צריכים להגר במאסות אל ארצות הברית

נ.ב. לבודהיסטים סתם יצא שם של פיסניקים. תקרא על Ashin Wirathu, בין לאדן הבורמזי, ומלחמתו במיעוט הרוהינגי, שלידו דב ליאור הוא מהטמה גהנדי
ועל הבריגדות הבודהיסטיות בסרי לנקה

אתה מציג פה ברירה כוזבת, זה לא כאילו ששתי האפשרויות היחידות שלך הן מלחמת נצח או גר זאב עם כבש.
לגבי נראטיב, אני חושב ששתי האופציות שלך (והאמת כל מה שנמצא באמצע בינהן) הן לא הדרך הנכונה להסתכל על הסיכסוך כיוון שהם מקבלות שהבעיה הכי רצינית פה היא אם יהיו פיגועים וכמה, ולדעתי הבעיה הכי רצינית היא שיש לך מיליוני אנשים בלי זכויות אדם בסיסיות.
אני גם לא מבין לגמרי מה הקשר בין מזה לבין הדעות שלי לגבי הציונות והנכבה (שאני לא מציג בצורה הכי מדוייקת בעולם, אבל בקטנה, זה נושא נפרד.

נ.ב.
אני לא חושב שבודיהסטים הם פיסנקים בהגדרה בדיוק כמו שאני לא חושב שמוסלמים הם אלימים בהגדרה, זו בדיוק הנקודה שאני מנסה להעביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 17:01 
20 כתב:
כמו מה צריך לעשות, מה צריך להגיד, איך צריך להתנהג

וואלה.
נרטיב זה מהות שמייצגת תפיסה. לא עטיפה.
נרטיב לא *צריך* לאמץ.
כמו שלא תשאל מה צריך לחשוב או להאמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 17:54 
וואללה.
אני לא בטוח שהגישה הזו מקובלת בעולמות הפוסט מודרניזם או הפסיכולוגיה הנרטיבית. אבל יכול להיות שהאקדמיה התהפכה ולא שמתי לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

מתי שמעת על הסכם שנחתם מול פיסת אדמה?

אתה עושה הסכם שלום עם עם, במקרה הזה העם הפלשתינאי, אבל אין ספק שהגבולות חשובים. אתה לא עושה שלום עם הפלשתינאים בירדן או בלבנון. אתה עושה שלום עם הפלשתינאים בשטחי יהודה ושומרון ועזה, בעזה כבר שולט לך חמאס וביו"ש שולטת לך הרש"פ החלשה שאין עוררין על כך שהיא תיפול לידי חמאס או דאע"ש ביום אחד. אי אפשר לעשות שלום במצב הזה, כמו שארה"ב לא יכולה לעשות שלום עם אפגניסטן או עיראק. לא עושים שלום עם טאליבן.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

נערך לאחרונה על ידי Officer Barbrady בתאריך 22 נובמבר 2015, 18:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 17:57 
תאמץ לך נרטיב קצת פחות מתאמץ להיות חכם ואולי נמשיך משם. אם היית עסוק בלהבין היית מבין תוך שנייה

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 22 נובמבר 2015, 18:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
וואללה.
אני לא בטוח שהגישה הזו מקובלת בעולמות הפוסט מודרניזם או הפסיכולוגיה הנרטיבית. אבל יכול להיות שהאקדמיה התהפכה ולא שמתי לב

פסיכולגיה נרטיבית ופוסטמודרניזם.
The dream of the 90s is alive in 20.
;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
בת 21 נרצחה בפיגוע דקירה בצומת גוש עציון.
הצעירה, הדר בוכריס, נדקרה למוות כשעמדה בטרמפיאדה לכיוון קריית ארבע ופונתה במצב קשה מאוד לבית החולים שערי צדק, שם היא מתה מפצעיה. "אזרחים שהיו סביבה ניסו לעצור את הדימום". מדובר בהרוגה ה-20 בגל הטרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2015, 19:16 
dr.avi כתב:
בת 21 נרצחה בפיגוע דקירה בצומת גוש עציון.
הצעירה, הדר בוכריס, נדקרה למוות כשעמדה בטרמפיאדה לכיוון קריית ארבע ופונתה במצב קשה מאוד לבית החולים שערי צדק, שם היא מתה מפצעיה. "אזרחים שהיו סביבה ניסו לעצור את הדימום". מדובר בהרוגה ה-20 בגל הטרור.

והכל בגלל הכיבוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: