אחד אדום כתב:
הפועל זה השיגעון! כתב:
חימם לי את הלב שנתנו את החסינות לליעוז, סוף סוף מישהו שם מעריך אותו ומגלה איזה בן אדם אדיר הוא.
אולי בעקבות החסינות ההפקה המזדיינת תיתן לו יותר זמן מסך.
נופר שהייתה אהבת חיי התגלתה כערסית מגעילה ולא כמו עד עכשיו אחת שמדברת דוגרי. את פרידה אני לא מאשים, הבחורה מכורה קשות.
מרב בטיטו אישה מרגשת

.
הדיירים בחרו את המועמדים להדחה לפי מי שהכי פחות יסכן אותם בהמשך. למה יש שני אנשים שהצביעו ליואב?
ולגבי פרידה, בן אדם שניגמן מסמים קשים הסיגריות זה מצב של ההתמכרות העדיפה. אין מה לעשות היא החליפה התמכרות הרבה יותר מסוכנת בהתמכרות אחרת ופרידה ישבה והסבירה את זה לסיוון. פרידה אשכרה מנקה, מסדרת, מכינה אוכל, עושה להם את כל העבודות בבית (היא ודנה) אז על לקום פעם אחת ב6 בבוקר זה מה שהיה משנה להם? הבעיה שפרידה לא יודעת לשווק את עצמה.
מילא שכל הריבים הם שילוב של לחץ וכח, אבל ליעד, ליעוז, ג'קי ויואב הם כאלה שבסדר עם כולם שזה מה זה משעמם בתוכניות כאלה. ועמיר וליהי שרק מחממים את כל האנשים סביבם שזה הכי נחות, אנשים שלא מסוגלים לנהל את המלחמות שלהם בעצמם (ליהי התחילה קצת, עמיר ממש אפס). נופר צועקת אבל ממש לא ברור מה היא רוצה מה שנשאר זה דנה ופרידה, דנה תגיע לגמר בזכות הריב שלה עם פרידה, כלומר בזכות פרידה שיזמה את הריב

, נקווה שפרידה תיקח
אתה אומר את זה בתור מכור לסמים לשעבר? בתור מכור לסגריות כרגע? בתור סתם אחד שמאמין לכל מה שפרידה אומרת?
פרידה היא בן אדם כוחני, שחולה על עצמו וחושב שהוא הכי טוב, הכי יודע מכולם.
יש לה בעיה מאוד חמורה, קשה לה לקבל שעושים לה טובה וגם כשמוכנים לעשות לה כזו היא רוצה שאנשים יגידו לה תודה על זה.
יאללה הסכימו לקום סתמי ותגידי תודה.
נ.ב
זה היה גאוני שעתי הסתכל מהצד על הריב בין נופר לליהיא וחייך עד שנופר קראה לליהיא שרמוטה.אגב, גם אז מה שהפריע לו זה שהיא קוראת לה שרמוטה לידו... אוי אוי אוי מי היה מאמין שבסוף עמיר יהפוך לפרבוריט בקרב הסומו?
בתור אחד שמכיר את עולם ההתמכרויות, בתור אחד שיודע מה קורה בבתי חולים לחולי נפש. בן אדם שחושב על עצמו לא עושה את כל עבודות הבית כדי שששאר האנשים בבית ישבו בסבבה שלהם כל היום. הבעיה שלה שהיא לא מוכרת את עצמה טוב, אבל כמו שהיא אמרה לסיוון על זה שהיא עושה את המטלות בבית אבל היה לה בקשה אחת והם מתעצבנות על לקום בבוקר.
נ.ב.
אני לא אוביקטיבי בנוגע לפרידה, אני מכיר אותה כבר שנים מהמסעדה שלה ואין הרבה אנשים עם לב כמו שלה. הרבה דברים שמשקפים אותה לא עוברים בטלביזיה, אבל מספיק לראות את היחס של דיירים כלפיה (למרות ההתנהגות שלה) בבית כדי להבין את הכח שלה