תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 119  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 12:17 
דיון מעניין, אבל אני שוב שואל האם ההרוגים ברפיח ובשג'עיה (לאחר הכביכול חטיפות) היו תוצאה של השתוללות של צה"ל והאם ת"א עברנו שם את הגבול. זה נראה רע מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב ״הסלמה בדרום״/מבצע שקרכלשהו שיביא שקט לחודשיים
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
teknoboy כתב:
קובסטר, אני מבין שקשה לעכל את זה, אבל "פגיעה בתשתיות אזרחיות" כמו תחנות כוח, לא רק שהיא לא מקדמת את האינטרסים שלך בשיט ("אוי, איזה מקסימים היהודים, הם הפציצו את התחנת כוח, אני הולך לקנות אורז כדי לזרוק עליהם כשהם ייכנסו"), היא גם מנוגדת לחוק הבינלאומי.
כנ"ל לגבי השמדת ארבע מרגמות במחיר של מאה ומשהו הרוגים חפים מפשע (מילת המפתח שצריך לחפש בשביל זה בגוגל היא "מידתיות").

(אני לא אביא לינק כדי שלא תחטוף איזה משהו מרוב עצבים :SMOKE: )

1. לגבי הראשון, אני אשמח ללינק. המתקפה של נאטו ביוגוסלביה היתה רצופה בפגיעה בתשתיות אזרחיות בבלגרד.
2. לגבי השני, ארבע מרגמות על עשר אזרחים הולך? על עשרים? על חמישים? על אחד? אני אשמח ללינק שמגדיר את תג המחיר וגם לכזנ שאומר מה עושים כשיורים רקטות מבתי ספר

1. לא בטוח שמותר לשים לינקים בפורום :SMOKE: אבל אם תבדוק בגוגל תמצא שאני צודק (חפש בגוגל principle of distinction בהקשר של דיני מלחמה).
2. אני לא יודע כמה אזרחים מותר להרוג בשביל להשמיד מטרה צבאית לגיטימית, אבל אני יודע בוודאות שכתוב בדינים הרלוונטיים שמותר לפגוע פגיעה מידתית באזרחים, ואסור לפגוע פגיעה בלתי מידתית בהם (חפש בגוגל principle of proportionality בהקשר של דיני מלחמה). אני לא שופט בבית משפט פלילי בינלאומי ולא מומחה לדיני מלחמה, אז אני לא יודע איפה עובר הקו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 12:48 
אוגוסטוס היל כתב:
דיון מעניין, אבל אני שוב שואל האם ההרוגים ברפיח ובשג'עיה (לאחר הכביכול חטיפות) היו תוצאה של השתוללות של צה"ל והאם ת"א עברנו שם את הגבול. זה נראה רע מאוד

אני לושב שבדיוק ההפך!
לא רק שלא השתוללנו או עברנו גבול, היינו דיי רגועים וזה משהו שדי יפגע בנו כשהכל יגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
or_5 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני לושב שבדיוק ההפך!
לא רק שלא השתוללנו או עברנו גבול, היינו דיי רגועים וזה משהו שדי יפגע בנו כשהכל יגמר

ולמה ביבי, בוגי ובנט היו רגועים ולא הלכו עד הסוף? מה מנע מהם לעשות "מה שצריך"?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
עד עכשיו חשבתי שאנחנו לא מנצחים בגלל הסמולנים (בעיקר זהבה גלאון, היא ממש מגהטרון),
עכשיו מסתבר שזה בגלל הלינקים.
כוסאמא שלך, אל גור!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
or_5 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני לושב שבדיוק ההפך!

נפגעים וביקורת ציבורית
ומדיניות ביבי תמיד תהיה הססנות
איך שרון אמר עליו : לחוץ,לחיץ ונלחץ
אתמול הייתה פעם ראשונה שביבי לא נגרר אלא יצא מדיניות,לא לדבר איתם אלא להחליט מה טוב לישראל.
תוהה אם זו מדיניות נכונה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
kobster כתב:
ערן כתב:
אחרי שמכבסת המילים "בלתי מעורבים" החליפה אזרחים חפים מפשע, עכשיו יש המצאה חדשה: "לינקים" כתחליף ל"עובדות שלא נעימות לקריאה".
לא חמוד, לינקים כתחליף ל"אני יושב במזגן ומעביר ביקורת על מה שקורה בשטח למרות שבד"כ אין לי שום מושג מה זה להיות שם".
אני אמשיך לשבת במזגן ואעביר ביקורת גם בלי שיהיה לי ניסיון. תודה לאל, היה לי שכל ונמנעתי מלאכול חרא בצבא בשביל תענוג מפוקפק לפתח הומור מילואמניקים ופוזה של "נתן ת'נשמה למדינה" שלא עושה רושם על אף אחד כבר מהניינטיז.

אפשר בהחלט לאכול חרא בצבא מבלי לפתח הומור מילואימניקים ופוזה של "נתן ת'נשמה למדינה".
חבל שלא ניסית.
חוץ מזה, אתה באמת חושב שהפוזה של "נתן ת'נשמה למדינה" לא עושה רושם על אף אחד?

נערך לאחרונה על ידי הסלע האדום בתאריך 03 אוגוסט 2014, 13:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 13:40 
העניין הזה עם הדר גולדין נראה מאוד לא טוב, מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
העניין הזה עם הדר גולדין נראה מאוד לא טוב, מאוד.

דווקא בגלל שהוא משפחה של שר הביטחון, אני מאמין שאין פה מקרה של טיוח.
כנראה שאין סיכוי שהוא שרד את הפיצוץ, וכנראה שיש מה לקבור, אז קוברים את מה שיש וזהו.

יש שמועות שהפציצו את החוטפים עם הגופה (או מה שנותר ממנה), אבל אלה שמועות בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
or_5 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני לושב שבדיוק ההפך!

נפגעים וביקורת ציבורית

נפגעים? באמת חשבת שתצא למלחמה לכיבוש עזה ומיגור אלפי אנשי חמאס ותחזור בלי נפגעים?
ביקורת? איזו ביקורת, של מי, ואיך בדיוק היא מונעת מהממשלה הנבחרת לממש את מדיניותה? האם אתה רומז שממשלת ישראל קובעת את מדיניותה על פי מה שהיא חוששת שיכתבו עליה בבלוגים של זמולנים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 14:02 
teknoboy כתב:
20 כתב:
teknoboy כתב:
קובסטר, אני מבין שקשה לעכל את זה, אבל "פגיעה בתשתיות אזרחיות" כמו תחנות כוח, לא רק שהיא לא מקדמת את האינטרסים שלך בשיט ("אוי, איזה מקסימים היהודים, הם הפציצו את התחנת כוח, אני הולך לקנות אורז כדי לזרוק עליהם כשהם ייכנסו"), היא גם מנוגדת לחוק הבינלאומי.
כנ"ל לגבי השמדת ארבע מרגמות במחיר של מאה ומשהו הרוגים חפים מפשע (מילת המפתח שצריך לחפש בשביל זה בגוגל היא "מידתיות").

1. לגבי הראשון, אני אשמח ללינק. המתקפה של נאטו ביוגוסלביה היתה רצופה בפגיעה בתשתיות אזרחיות בבלגרד.
2. לגבי השני, ארבע מרגמות על עשר אזרחים הולך? על עשרים? על חמישים? על אחד? אני אשמח ללינק שמגדיר את תג המחיר וגם לכזנ שאומר מה עושים כשיורים רקטות מבתי ספר

1. לא בטוח שמותר לשים לינקים בפורום :SMOKE: אבל אם תבדוק בגוגל תמצא שאני צודק (חפש בגוגל principle of distinction בהקשר של דיני מלחמה).
2. אני לא יודע כמה אזרחים מותר להרוג בשביל להשמיד מטרה צבאית לגיטימית, אבל אני יודע בוודאות שכתוב בדינים הרלוונטיים שמותר לפגוע פגיעה מידתית באזרחים, ואסור לפגוע פגיעה בלתי מידתית בהם (חפש בגוגל principle of proportionality בהקשר של דיני מלחמה). אני לא שופט בבית משפט פלילי בינלאומי ולא מומחה לדיני מלחמה, אז אני לא יודע איפה עובר הקו.

1. אתה מבין שאם יש חוק אבל כולם (ונאטו לצורך העניין זה כולם) מצפצפים עליו, הוא לא שווה את הלינק שעליו הוא כתוב?
2. הבעיה היא שגם המח"ט בשטח הוא לא שופט בבית המשפט פלילי בינלאומי (וגם האלוף לא). אז איך הוא יידע? וגם בלי להיות מומחה, מעניין לשמוע את דעתך.

ושלא תבין לא נכון - אני חושב שצה"ל היה צריך לתקוף פחות מטרות, לנסות להימנע מירי פחות מדויק, ולהימנע לחלוטין ממתקפות ליד מתקני האו"ם (בזה צריך לטפל אחרת בגלל הרגישות העצומה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
teknoboy כתב:
20 כתב:
teknoboy כתב:

1. אתה מבין שאם יש חוק אבל כולם (ונאטו לצורך העניין זה כולם) מצפצפים עליו, הוא לא שווה את הלינק שעליו הוא כתוב?
2. הבעיה היא שגם המח"ט בשטח הוא לא שופט בבית המשפט פלילי בינלאומי (וגם האלוף לא). אז איך הוא יידע? וגם בלי להיות מומחה, מעניין לשמוע את דעתך.

3. ושלא תבין לא נכון - אני חושב שצה"ל היה צריך לתקוף פחות מטרות, לנסות להימנע מירי פחות מדויק, ולהימנע לחלוטין ממתקפות ליד מתקני האו"ם (בזה צריך לטפל אחרת בגלל הרגישות העצומה)

1. בתי המשפט האלה כבר שפטו לא מעט אנשים, רבים הורשעו והם יושבים היום בכלא.
האמריקאים שופטים את פושעי המלחמה שלהם אצלם, לכן אין צורך בהתערבות של בתי משפט בינ"ל.
2. אני מבין היטב, והאחריות אכן צריכה להיות מוטלת על מפקדים בכירים ולא על לוחמים בשטח (למשל, לא לעניין ליפול על איזה מפקד סוללת תותחנים או על איזה בחור שהתפקיד שלו מסתכם בללחוץ על כפתור, נניח - אם כי יש שיטענו שזו פקודה שדגל שחור אמור להתנוסס מעליה וגו').

3. אני חושב שאם להנהגת המדינה היה שכל ישר זה בדיוק מה שהיא היתה עושה, וכל הדיון הזה היה נחסך מכולנו. למרבה הצער אין לה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 14:15 
אגב, מתברר שבית משפט סרבי הרשיע את מנהיגי נאטו בפשעים נגד האנושות ואפילו שפט את קלינטון ל-20 שנה בכלא.
http://www.fantompowa.net/Flame/lawyers_indict_nato.htm

http://scholarship.law.berkeley.edu/cgi ... ntext=bjil

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
or_5 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני לושב שבדיוק ההפך!

נפגעים וביקורת ציבורית

נפגעים? באמת חשבת שתצא למלחמה לכיבוש עזה ומיגור אלפי אנשי חמאס ותחזור בלי נפגעים?
ביקורת? איזו ביקורת, של מי, ואיך בדיוק היא מונעת מהממשלה הנבחרת לממש את מדיניותה? האם אתה רומז שממשלת ישראל קובעת את מדיניותה על פי מה שהיא חוששת שיכתבו עליה בבלוגים של זמולנים?

ביבי,דיברתי על ביבי,לא עליי.
ביבי חושש מאוד מהציבור,מהחברים שלו מירי רגב דני שטראוס יריב לוין וכולי
ביבי , ההססן, אוהב לעשות כלום.
שיעבור בשקט
לא יפעל למען X או Y
המשפט שמוליך אותו זה"מה שהיה אתמול יהיה גם מחר"
שום פתרונות אין לו לכלום.
לא לשטחים
לא לדירות
לא לעזה
המלחמה הזו באה לא לביבי לא טוב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי. ביבי לא הלך עד הסוף כי יש מישהו שעצר אותו או כי הוא לא כוחני מספיק?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 14:51 
teknoboy כתב:
20 כתב:
teknoboy כתב:
20 כתב:
teknoboy כתב:

3. ושלא תבין לא נכון - אני חושב שצה"ל היה צריך לתקוף פחות מטרות, לנסות להימנע מירי פחות מדויק, ולהימנע לחלוטין ממתקפות ליד מתקני האו"ם (בזה צריך לטפל אחרת בגלל הרגישות העצומה)

1. בתי המשפט האלה כבר שפטו לא מעט אנשים, רבים הורשעו והם יושבים היום בכלא.
האמריקאים שופטים את פושעי המלחמה שלהם אצלם, לכן אין צורך בהתערבות של בתי משפט בינ"ל.
2. אני מבין היטב, והאחריות אכן צריכה להיות מוטלת על מפקדים בכירים ולא על לוחמים בשטח (למשל, לא לעניין ליפול על איזה מפקד סוללת תותחנים או על איזה בחור שהתפקיד שלו מסתכם בללחוץ על כפתור, נניח - אם כי יש שיטענו שזו פקודה שדגל שחור אמור להתנוסס מעליה וגו').

3. אני חושב שאם להנהגת המדינה היה שכל ישר זה בדיוק מה שהיא היתה עושה, וכל הדיון הזה היה נחסך מכולנו. למרבה הצער אין לה.

1. בתי המשפט האלה שופטים כמעט אך ורק מנהיגים שקשורים לטיהור אתני ולא למלחמות. יש עליהם ביקורת מפה עד מחרתיים.
ארצות הברית לא שופטת פושעי מלחמה. בטח לא על פי הדין הבינלאומי. זה בערך כמו שישראל טוענת שהיא חוקרת ומעמידה לדין חיילים.
2. לא הבנת. גם האלוף הוא לא שופט בבית הדין הבינלאומי. הקווים לא מוגדרים. ברגע האמת אי אפשר לדעת אם 4 המרגמות יהרגו 30 או 50 או 100, ומה המחיר "המוצדק"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
1. בתי המשפט האלה שופטים כמעט אך ורק מנהיגים שקשורים לטיהור אתני ולא למלחמות. יש עליהם ביקורת מפה עד מחרתיים.
ארצות הברית לא שופטת פושעי מלחמה. בטח לא על פי הדין הבינלאומי. זה בערך כמו שישראל טוענת שהיא חוקרת ומעמידה לדין חיילים.
2. לא הבנת. גם האלוף הוא לא שופט בבית הדין הבינלאומי. הקווים לא מוגדרים. ברגע האמת אי אפשר לדעת אם 4 המרגמות יהרגו 30 או 50 או 100, ומה המחיר "המוצדק"

1. ישראל אפילו לא מעמידה פנים שהיא חוקרת דברים כאלה. כשיישפטו פה אנשים וייכנסו לכלא אף אחדלא ידבר יותר על החוק הבינ"ל ובתי המשפט שלו.
2. בגלל זה מנסחים פקודות מראש ולא באמצע הקרב, ובגלל זה אני חושב שיש להטיל את האחריות על הדרגים הבכירים ולא על אנשים שנמצאים בשטח, תחת אש וכו' וכו'.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
לא הבנתי. ביבי לא הלך עד הסוף כי יש מישהו שעצר אותו או כי הוא לא כוחני מספיק?

ביבי קשה לו להחליט,כן.
בגלל האופי שלו.
להחליט לכאן או לכאן
אתמול זו פעם ראשונה שביבי קיבל החלטה,כלשהיא.
מזל טוב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
עדיף כבר שישראל תפציץ את עצמה עם מיימן
ככה לא נפגע באזרחים לא ישראלים
וגם ככה כל אזרח ותינוק בארץ יהיה חייל
בנוסף, נחסוך את זיוני המוח שמאכילים אותנו שישראל נמצאת באור הכי פסיכי בעולם וצבא זה הכרח כמו אויר
רק אל תגידו לחיילים המאושפזים שהכל בשביל הומור של מילואימניקים, זה די ישבור אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 15:14 
צריך לשפוט כל מקרה לגופו. הפצצת משגרים בבית ספר או בית חולים זה עניין מורכב.
להפציץ שכונה ולהרוג עשרות אזרחים כי חייל נעדר זה פשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
להפר הפסקת אש זה פשע.
לשגר טילים אל מרכזי אוכלוסין זה פשע.
לירות מבית חולים מסגד ומתקני אונרא זה פשע.
לבנות פיר מנהרה במתקן אונרא זה פשע.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 15:30 
חוץ מהראשון, אתה צודק. זה לא מפחית. להרוג עשרות אזרחים ללא הבחנה (אם מה שפורסם ונרמז נכון), זה פשע נורא ואיום. מי שמתעלם מזה הוא עוכר ישראל ולא מי שמעלה את זה לשיח.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 03 אוגוסט 2014, 15:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
אני רק שאלה-
מאין לנו שהחמאס הוא זה שתמיד הפר את הפסקות האש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 15:49 
אדום נחמד כתב:
אני רק שאלה-
מאין לנו שהחמאס הוא זה שתמיד הפר את הפסקות האש?

אז מה,הם הגיבו לאירוע של צה"ל ב8 וחצי בבוקר והוציאו בשליפה את אחת הפעולות המורכבות שלהם במלחמה?
החטיפה היתה משהו שהתאמנו עליו שנים,זה לא משהו מעכשיו לעכשיו.אין יותר שקוף מניצול הרגיעה כשעת זהב כדי להוציא לפועל את החטיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
לא דיבקתי ספציפית על הארוע הזה. אבל גם לא ענית לשאלה.

אתה יכול לפסול לחלוטין מצב שבו הצבא המשיך לחפש מנהרות בשטח שטרם היה בו ולכן אנשי חמאס שהיו שם תקפו את הכח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 16:01 
זה שבמלחמה מתים אזרחים זה נכון, אבל יש הבדל מהותי בין אזרחים שנהרגים כאשר מפציצים מטרות צבאיות, שאז השאלה היא שאלה של פרופורציה, לבין הפצצת מכוונת של מטרות אזרחיות, מה שלא חוקי. וצודק מי שאומר שעשו את זה במבצע דין וחשבון. אני לא בטוח שעשו את זה מאז באותו אופן. אני יכול לספר שישבתי אז בחדר מלחמה עם כמה קצינים בכירים והמילים "פשע מלחמה" "דגל שחור" ו"האג" נזרקו לחלל האוויר כשהגיעו התמונות מרמת נבטיה. צה"ל היה אז צעיר ותמים. ואגב, זה גם לא ממש עבד.
ועוד אגב, המטרה הרשמית (והאמת, אני חושב שגם הלא רשמית) של הסגר היא מטרה צבאית פרופר (מניעת אמל"ח לחמא"ס) ולא לחץ על האוכלוסיה. אלוהים ישמור אם זה היה אחרת.
ובכלל, זה מאוד נאיבי לחשוב שלחץ על האוכלוסיה הפלסטינאית יפיל את חמא"ס. זה מהשטויות האחרונות של רון בן ישי אגב:
ציטוט:
אנחנו צריכים ליצור מצב שבו האנרגיה הרגשית השלילית של הפלסטינים בעזה לא תופנה נגדנו אלא נגד חמאס. לכן, מה שנחוץ כעת זו הפסקת אש יציבה שתאפשר לעזתים לצאת ממתחמי המקלט שמעניק להם אונר"א, להסתובב בשכונות מגוריהם ההרוסות, ולעכל את מה שרואות עיניהם. שהיתי לא מכבר באזור חאן יונס וראיתי את מה שהעזתים עוד לא ראו ויראו אחרי הפסקת אש. ההרס, לא רק בעיר עזה ובשכונות הסמוכות לה, אלה בכל רחבי הרצועה, הוא עצום. ראיתי את הדאחייה בלבנון ב-2006, אחרי שחיל האוויר טיפל בה, ואני יכול לומר שזהו פסיק לעומת מה שקורה כעת בעזה. אנשים יצטרכו לעבוד שנה לפחות כדי שיהיה להם גג מעל הראש ומים זורמים וביוב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4553582,00.html
אין ספק שההרס הזה הוא הוא שיפיל את שלטון החמא"ס. או שנאמר, פחחחח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

ברור שאלה פשעים, ואף אחד בעולם לא יחלוק על זה.
השאלה היא למה אתה חושב שאפשר להפעיל את הסטנדרטים האלה על ארגון כמו חמאס אבל לא על מדינת ישראל וצה"ל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 16:20 
teknoboy כתב:
פאביו כתב:

השאלה היא למה אתה חושב שאפשר להפעיל את הסטנדרטים האלה על ארגון כמו חמאס אבל לא על מדינת ישראל וצה"ל.

סתם שאלונת,
ונניח וישראל היתה טלית שכולה תכלת ונמנעת מכל דבר שיסכן אפילו לפצע קטן לאזרחים חפים מפשע (בהנחה שמשפחה שמאפשרת לפיר מנהרה לצאת לה בבית היא חפה מפשע).

מה העולם בכלל מסוגל (שלא לדבר על רוצה) לעשות לאותו ארגון על מעשים אלו?

ומעבר לזה, ארגון החמאס נבחר להיות השליט של עזה (בבחירות דמוקרטיות), האם אין איזהשהיא אחריות (שילוחית ועקיפה) לאותם אזרחים שבחרו בארגון הטרור הזה למנהיגם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:

סתם שאלונת,
ונניח וישראל היתה טלית שכולה תכלת ונמנעת מכל דבר שיסכן אפילו לפצע קטן לאזרחים חפים מפשע (בהנחה שמשפחה שמאפשרת לפיר מנהרה לצאת לה בבית היא חפה מפשע).

מה העולם בכלל מסוגל (שלא לדבר על רוצה) לעשות לאותו ארגון על מעשים אלו?

ומעבר לזה, ארגון החמאס נבחר להיות השליט של עזה (בבחירות דמוקרטיות), האם אין איזהשהיא אחריות (שילוחית ועקיפה) לאותם אזרחים שבחרו בארגון הטרור הזה למנהיגם?

חמאס אמנם קיבל אחוזים לא נמוכים, אבל הוא השתלט על הרצועה בהפיכה צבאית. מאז עברו 8 שנים וחלק גדול מתושבי הרצועה היום (לדעתי אפילו רוב) לא היו בעלי זכות בחירה אז ב 2006. אז גם אם היית מחליט שיש להם אחריות כלשהי, זה לא רלוונטי לפה.

ולשאלתך, לא (תנסה לדמיין מצב הפוך, זה נותן לגיטימציה לחמאס לפגוע בכל אזרח כי אזרחי ישראל בחרו את השלטון?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2014, 16:30 
אגב, אני רואה כל מיני השוואות לסוריה ברשת. אז ביחס לזמן הלחימה, כמות ההרוגים בעזה עומדת יפה בסטנדרטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3551 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 119  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: