תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:47 
אומר "בעל הסולם"(הרב אשלג)

כל העניין שהנשמות ירדו לתוך גוף גשמי ולא מזוכך זה בשביל לתקן את העניין של הרצון לקבל לעצמי(אגו) ולהפוך אותו לרצון להשפיע.

כאשר מנהיגי האומה לא עובדים על עצמם מבחינה רוחנית,אז מצב האגו שלהם לא יכול להיות מתוקן.

דרושה הקמת מפלגה רוחנית כדי לתת לעם את התקווה והיושר למציאות חדשה נטולת אגו
"תנועת הערבות" כל אחד ערב לשני.
אומר "בעל התניא" שהדרך הכי טובה להיפטר מאותו אגו זה למאוס בתאוות עולם הזה
רק ככה באמת אפשר להגיע לאהבת ישראל אמיתית.

היום בדור האחרון,דור הגאולה כבר כולם מבינים שהם רודפים אחרי הזנב שלהם בניסיון למציאת פיתרון טוב יותר לנוחות שלהם... אבל לא משנה מי יבחר המצב שלך יהודי פשוט ואישיות פרטית
לא ישתנה מאומה(הכל עוד אשלייה כדי למלא עניין בחיים עד הבחירות אחר כך ממילא יהיה האח הגדול)
רק רעיון כללי של האומה פלוס עבודה פנימית יכול באמת לשנות חיים של אדם פרטי.
כולם צריכים להתבודד חצי שעה ביום לפחות ולחשוב איפה אני יכול לבטל את האגו של עצמי
הכי קל לבוא בטענות לפרץ,ללבני ולשאר ירקות ומה איתך?אתה כבר ביטלת את האגו שלך?

רק שמחה.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:49 
קודם קדימה פלוס יש עתיד פלוס עבודה פלוס מרץ פלוס לבני הגיעו ל 42 מנדטים. עכשיו עם הצטרפותו של פרץ ללבני, מגיעים ל 42 מדנטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:58 
שער 7 הוא אדום כתב:
ד"א,ביבי כרגע בכלל עם חיוך מרוח על הפרצוף,אחרי שגוש השמאל-מרכז ממשיך לכרסם ולאכול אחד את השני.

ביברמן ובנט משפריצים מאושר, ביי דמוקרטיה (עלק) שלום פשיזם דורסני, אולי בכל זאת האזרחות האמריקאית שווה משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
ד"א,ביבי כרגע בכלל עם חיוך מרוח על הפרצוף,אחרי שגוש השמאל-מרכז ממשיך לכרסם ולאכול אחד את השני.

ביברמן ובנט משפריצים מאושר, ביי דמוקרטיה (עלק) שלום פשיזם דורסני, אולי בכל זאת האזרחות האמריקאית שווה משהו...

דמוקרטיה ?
ביבי וליברמן הקפיצו קדימה את כל המועמדים של ישראל ביתנו ברשימה המאוחדת.
יאיר שמיר מקום רביעי במקום גלעד ארדן, עוזי לנדאו מקום שביעי במקום כץ וסופה לנדבר מקום עשירי במקום ריבלין.

בשורה התחתונה, יש רק ארבע מפלגות שבחרו בצורה דמוקרטית את הרשימה שלהן לכנסת - העבודה,מרצ,חדש והבית היהודי

את השימוש באזרחות האמריקאית אתה צריך לעשות בעיקר בשביל הילדים המקסימים שלך. חבל שיגדלו במדינה בלי עתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 11:11 
צחוק צחוק אבל עד כה מי שמפגין זלזול מוחלט בכללים של התנהגות פוליטית רואיה זה המרכז. קופצים מעגלה לעגלה בלו למצמץ. סרחון נודף מאוסף הרשימות עבודה יש עתיד התנועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
צחוק צחוק אבל עד כה מי שמפגין זלזול מוחלט בכללים של התנהגות פוליטית רואיה זה המרכז. קופצים מעגלה לעגלה בלו למצמץ. סרחון נודף מאוסף הרשימות עבודה יש עתיד התנועה.

מה בדיוק קשורה העבודה בהכללה הזו ?
לא רק שהיא עשתה הכל בצורה דמוקרטית, היא גם צמצמה את השריונים שהיו בעבר למינימום (מקום אחד לקיבוצים ומושבים, מקום אחד למיעוטים). לגבי שאר המפלגות, גם אותי זה מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 11:31 
kobster כתב:
chimpfive כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

דמוקרטיה ?
יאיר שמיר מקום רביעי במקום גלעד ארדן, עוזי לנדאו מקום שביעי במקום כץ וסופה לנדבר מקום עשירי במקום ריבלין.

בשורה התחתונה, יש רק ארבע מפלגות שבחרו בצורה דמוקרטית את הרשימה שלהן לכנסת - העבודה,מרצ,חדש והבית היהודי

את השימוש באזרחות האמריקאית אתה צריך לעשות בעיקר בשביל הילדים המקסימים שלך. חבל שיגדלו במדינה בלי עתיד.

קובסטק יקר, אני מסכים איתך ולכן הוספתי לדמוקרטיה בסוגריים עלק ;) לא שאמריקה מציאה גדולה ובטח שהיא רחוקה מלהיות דמוקרטית.
לצערי זה לא פשוט עם ילדים קטנים (משפחה + חברים וגנים מקסימים... וזהו בערך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 11:35 
מן הסתם ביבי עשה מה שעשה בשביל לדחוק את הפייגלינים.
לגבי פרץ, לא יאומן שפעם הצבעתי לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

דמוקרטיה ?

קובסטק יקר, אני מסכים איתך ולכן הוספתי לדמוקרטיה בסוגריים עלק ;) לא שאמריקה מציאה גדולה ובטח שהיא רחוקה מלהיות דמוקרטית.

ספר לי על זה. הילדים זו הסיבה היחידה בערך שנשאר בשביל מה להילחם.
בתקופת המאבק מול טביב, זה גם מה שאמרתי לאישתי בכל פעם שמצאתי את עצמי עומד מול הבית של החלאה הזה.
המאבק הוא בשביל העתיד, בשביל שלילדים גם תהיה קבוצה כמו שלי היתה כשגדלתי.
גם בבחירות הקרובות, זה מאבק על העתיד של המדינה. אנחנו ננצח. אין אופציה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 11:38 
kobster כתב:
chimpfive כתב:
kobster כתב:
chimpfive כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

דמוקרטיה ?

ספר לי על זה. הילדים זו הסיבה היחידה בערך שנשאר בשביל מה להילחם.
בתקופת המאבק מול טביב, זה גם מה שאמרתי לאישתי בכל פעם שמצאתי את עצמי עומד מול הבית של החלאה הזה.
המאבק הוא בשביל העתיד, בשביל שלילדים גם תהיה קבוצה כמו שלי היתה כשגדלתי.
גם בבחירות הקרובות, זה מאבק על העתיד של המדינה. אנחנו ננצח. אין אופציה אחרת.

כל בחירות אומרים את זה...
הפעם זה המאבק על העתיד של המדינה וכ'ו.
זה לא נכון,זה פשוט אשלייה אופטית.
השינוי חייב להיות פנימי וצריך לקרות משהו גדול כדי שזה יקרה.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 11:46 
עמיר פרץ :HEART2:
מפלגת העבודה ושלי יחימו-ביץ' :LAGUH!:
פושעי אוסישקין :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
רומאריו יקר,
הבחירות הקרובות הולכות לשים את הפלומבה הסופית על ההפיכה שלנו לארץ גזענית, אנטי-דמוקרטית, קפיטליסטית ומנותקת מהעולם המערבי.
הסולידריות, האחווה והרעות בינינו הן נגזרות של המצב במדינה. ברגע שיהיו פחות משאבים ליותר אנשים, אדם לאדם זאב.
כשתהיה תקווה לעתיד כלכלי יותר טוב, כשיהיו עוד מקומות עבודה, פחות עניים, פחות מובטלים, חלוקת נטל שווה ופרופורציונאלית, רק אז נוכל לחזור ולחייך אחד אל השני.
כשאתה מריר ומתוסכל, אתה הופך להיות ציני והלב שלך נאטם. כשאתה נמצא במקום שמיטיב איתך וטוב לך בו, הלב שלך נפתח.
4 שנים נוספות של דרדור כלכלי,חברתי ומדיני יחסלו את מעט התקווה שנשארה לנו. אפשר לשנות את המצב, רק צריך להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 11:56 
kobster כתב:
רומאריו יקר,
הבחירות הקרובות הולכות לשים את הפלומבה הסופית על ההפיכה שלנו לארץ גזענית, אנטי-דמוקרטית, קפיטליסטית ומנותקת מהעולם המערבי.
הסולידריות, האחווה והרעות בינינו הן נגזרות של המצב במדינה. ברגע שיהיו פחות משאבים ליותר אנשים, אדם לאדם זאב.
כשתהיה תקווה לעתיד כלכלי יותר טוב, כשיהיו עוד מקומות עבודה, פחות עניים, פחות מובטלים, חלוקת נטל שווה ופרופורציונאלית, רק אז נוכל לחזור ולחייך אחד אל השני.
כשאתה מריר ומתוסכל, אתה הופך להיות ציני והלב שלך נאטם. כשאתה נמצא במקום שמיטיב איתך וטוב לך בו, הלב שלך נפתח.
4 שנים נוספות של דרדור כלכלי,חברתי ומדיני יחסלו את מעט התקווה שנשארה לנו. אפשר לשנות את המצב, רק צריך להאמין.

אתה מביט למפה הפוליטית אבל האמת הקשה נמצאת במפה הדמוגרפית. שם תמצא ההסבר למה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 12:05 
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/253/ ... =404&loc=4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 12:05 
villa crespo כתב:

איזה כיף, אהה ?
דפקנו את מפלגת העבודה של יחימוביץ' ועל הזין שלנו כל גוש המרכז-שמאל.

זה ממש מזכיר משהו, לא ?
כוונתי לשלט שהונף באשדוד.

אותו טמטום.
אותה סגידה עצמית.
כמובן שמעשית המרוויחים הגדולים הם הדמגוגים שבצד השני (ביבי-ליברמן בפוליטיקה ושמעון-מזרחי בספורט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 12:09 
kobster כתב:
רומאריו יקר,

אחי
ברור שאפשר לשנות את המצב.
אבל לאו דווקא בדרך הפוליטית.
בתכלס מה שונה שלי מביבי או ממיכאל בן ארי?
המציאות הפרטית שלך היא לא טובה או לא טובה בזכות מי שעומד בראשות הממשלה.
אתה צריך למצוא את שורש הבעייה ושם לטפל.
והשורש הוא כמו שאמרו חכמים פה לפניי זה אגו.
זה הריסוס של הירקות והפירות.
זה החינוך לאהבת הבריות ואהבת הבורא.
חברה עם אידיאלים של כבוד ודרך ארץ.

ואני אגיד משהו בומבסטי שאנשים פה כרגע לא יאהבו לשמוע אבל זה חייב להאמר:
הסיבה העיקרית שהמציאות מפנה לנו את הגב זה כיוון שאנחנו מנותקים משורש החיים וחוסמים את השפע הטוב אנחנו מנותקים מהרצון של הבורא,ברגע שנזדכך מהרצונות העצמיים ונעלה כולנו מדרגה לרצון ושאיפות גבוהות יותר אז זו הדרך היחידה שתאיר לנו פנים.
ולא מי ייבחר לראש ממשלה זה לעג לרש לחשוב שהבעיות יפתרו עם העבודה או הליכוד יעלו.

בשורות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
kobster כתב:
רומאריו יקר,

אתה מביט למפה הפוליטית אבל האמת הקשה נמצאת במפה הדמוגרפית. שם תמצא ההסבר למה ככה.

המדינה הולכת ימינה כי מוליכים אותה ימינה או יותר נכון כי לא עוצרים את זה.
החינוך פה רקוב, עצימת העין בפני הגזענות (ואף עידודה) מושרשת בכל פינה, החלל שיש בהנהגה בארץ מוביל למצב של איש הישר בעיניו יעשה כי אין אף אחד שמתווה איזושהי דרך.
אנחנו פסע מלאבד צלם אנוש (יש מצב שגם חצינו את זה, ראה מקרה החתול באוויר והלייקים שהטינופת הזה קיבל).
הכל מתחיל מלמעלה ומחלחל למטה.
ברגע שתהיה כאן ממשלה שלא תברח מהאחריות שלה למדינה ותתעסק פחות בסיסמאות ויותר במעשים אז דברים ישתנו. ברגע שתהיה כאן מסגרת שבה כל אחד ידרש לתת את חלקו ויפסקו כל הקומבינות המכוערות של החזקים על חשבון החלשים אז האמון שלנו אחד בשני יחזור.
כולם פה נמצאים במצב של מגננה וחרדה תמידית. אי אפשר לחיות ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
kobster כתב:
רומאריו יקר,

אחי

הסיבה העיקרית שהמציאות מפנה לנו את הגב זה כיוון שאנחנו מנותקים משורש החיים וחוסמים את השפע הטוב אנחנו מנותקים מהרצון של הבורא,ברגע שנזדכך מהרצונות העצמיים ונעלה כולנו מדרגה לרצון ושאיפות גבוהות יותר אז זו הדרך היחידה שתאיר לנו פנים.
ולא מי ייבחר לראש ממשלה זה לעג לרש לחשוב שהבעיות יפתרו עם העבודה או הליכוד יעלו.

בשורות טובות.

אתה לא לגמרי טועה ולא לגמרי צודק.
השינוי התפיסתי מתחיל בתוכנו, אבל הרצון לעשות את השינוי הזה נגזר מהמציאות בה אנחנו חיים.
תשנה את המציאות הזו ואנשים ייפתחו יותר, יסירו את מסיכות הציניות ויפתחו את הלב שלהם.
החשדנות והאנטי כלפי הדתיים והדת הם הדוגמא המושלמת. יושב לו חילוני, קם בבוקר לעבודה, משלם מיסים שמשאירים לו מעט מאוד ממה לחיות, גם את המעט הזה הוא נאלץ להוציא על מוצרי צריכה בסיסיים שעולים הון תועפות, חודש בשנה הוא נעלם למשפחה שלו כי הוא במילואים, ומצד שני הוא רואה את כל החבר'ה שדתם אמונתם עושים מה שבראש שלהם, לא מתגייסים, לא עובדים ומקבלים בנוסף סבסוד משמעותי לקנות דירה שאותם חילונים בחיים לא יוכלו להרשות לעצמם לקנות.
איך הלב לא ייסגר וייאטם בכזה מצב ? איך אתה רוצה שנקשיב אחד לשני כשאותו אחד יודע שהשני חי על חשבונו ? איך אתה מצפה שאנשים יוותרו על הרצונות העצמיים שלהם אם המצב סביבם חונק אותם ומאלץ אותם להיאבק בציפורניים על הזכות הבסיסית ביותר - לחיות בכבוד ?
האדם הוא יצור חברתי שחלק גדול מההגדרה העצמית שלו היא לפי הסביבה בה הוא חי. הסביבה הזו כרגע רעה, ואטומה.
אם הסביבה לא תשתנה , למה שהאדם ישתנה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 12:25 
ofer23 כתב:
villa crespo כתב:

איזה כיף, אהה ?

זה ממש מזכיר משהו, לא ?

אותו טמטום.
אותה סגידה עצמית.
כמובן שמעשית המרוויחים הגדולים הם הדמגוגים שבצד השני (ביבי-ליברמן בפוליטיקה ושמעון-מזרחי בספורט).

איזה כייף שאפשר לדחוף אג'נדה בלי קשר לכלום.
אז רצית להכניס לי על השלט באשדוד וזה מה שיצא לך? שתה כוס מים. אין בן-אדם ביציע שהתעצבן על השלט באשדוד יותר ממני. אני גם מסכים שהוא לא משרת את הפועל וכן משרת את שונאיה.
אני גם מסכים שהמהלך של של עמיר פרץ ולבני טוב לימין, פחות לגוש המרכז והרבה פחות למפלגת העבודה.
וכאן זה נגמר. אולי אתה מוכן להסביר לי איך שלט שדופק את הפועל דומה, מבחינתי, למהלך שדופק את מפלגת העבודה?
יש לי אינטרס שהפועל תצליח ואין לי שום אינטרס שמפלגת העבודה תצליח, אז איך זה דומה?
אם אתה כבר בעניין של אנלוגיה לכדורגל, אז זה כמו שתכעס עליי שאני שמח מהפסד של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 12:44 
villa crespo כתב:
ofer23 כתב:
villa crespo כתב:

איזה כיף, אהה ?

זה ממש מזכיר משהו, לא ?

אותו טמטום.
אותה סגידה עצמית.

איזה כייף שאפשר לדחוף אג'נדה בלי קשר לכלום.
אז רצית להכניס לי על השלט באשדוד וזה מה שיצא לך? שתה כוס מים. אין בן-אדם ביציע שהתעצבן על השלט באשדוד יותר ממני. אני גם מסכים שהוא לא משרת את הפועל וכן משרת את שונאיה.
אני גם מסכים שהמהלך של של עמיר פרץ ולבני טוב לימין, פחות לגוש המרכז והרבה פחות למפלגת העבודה.
וכאן זה נגמר. אולי אתה מוכן להסביר לי איך שלט שדופק את הפועל דומה, מבחינתי, למהלך שדופק את מפלגת העבודה?
יש לי אינטרס שהפועל תצליח ואין לי שום אינטרס שמפלגת העבודה תצליח, אז איך זה דומה?
אם אתה כבר בעניין של אנלוגיה לכדורגל, אז זה כמו שתכעס עליי שאני שמח מהפסד של מכבי.

יש לך אינטרס שהפועל תצליח ויש לך כמדומני גם אינטרס שגוש המרכז-שמאל יצליח (כלומר אינטרס להחליף את שלטון הימין בראשות ביבי).
שנינו מסכימים כי המעשה המטופש באשדוד מספק דלק לדמגוגים מסוגו של שמעון מזרחי.
אני טוען שהמעשה האופורטוניסטי של פרץ עלול להרחיק מצביעים פוטנציאליים מגוש המרכז-שמאל. דווקא מפלגת העבודה עשויה לקבל בוחרים שחשבו קודם להצביע ללבני ועשויים להיגעל מהמהלך האופורטיניסטי הזה - אבל מעשית זהו מעבר של מצביעים באותו הגוש. לעומת זאת, עלולים להיות מצביעים פוטנציאליים שעתה יבחרו אפילו לא להצביע בכלל או אף לנדוד ימינה יותר וזאת בגלל ריח השחיתות והכסאולוגיה שנודף מהמהלך של פרץ וליבני.
בכל מקרה המהלך הזה מספק בשפע דלק לדמגוגיה של הליכוד-ביתינו.
ולכן, השמחה לאיד שלך בהודעה הראשונה שלך משתמעת כמו הנאה רגעית מהמהלך, אשר עשוי להזיק בסופו של דבר לכל גוש המרכז-שמאל.
ואגב, לאחר שהבהרת את עמדתך על השלט שהונף באשדוד - אז אם השתמע מדבריי הקודמים שרמזתי כי אתה תמכת במעשה המטופש הזה - אז הנה אני חוזר בי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 12:46 
kobster כתב:
romario כתב:
kobster כתב:
רומאריו יקר,

אחי

בשורות טובות.

אתה לא לגמרי טועה ולא לגמרי צודק.
השינוי התפיסתי מתחיל בתוכנו, אבל הרצון לעשות את השינוי הזה נגזר מהמציאות בה אנחנו חיים.
תשנה את המציאות הזו ואנשים ייפתחו יותר, יסירו את מסיכות הציניות ויפתחו את הלב שלהם.
החשדנות והאנטי כלפי הדתיים והדת הם הדוגמא המושלמת. יושב לו חילוני, קם בבוקר לעבודה, משלם מיסים שמשאירים לו מעט מאוד ממה לחיות, גם את המעט הזה הוא נאלץ להוציא על מוצרי צריכה בסיסיים שעולים הון תועפות, חודש בשנה הוא נעלם למשפחה שלו כי הוא במילואים, ומצד שני הוא רואה את כל החבר'ה שדתם אמונתם עושים מה שבראש שלהם, לא מתגייסים, לא עובדים ומקבלים בנוסף סבסוד משמעותי לקנות דירה שאותם חילונים בחיים לא יוכלו להרשות לעצמם לקנות.
איך הלב לא ייסגר וייאטם בכזה מצב ? איך אתה רוצה שנקשיב אחד לשני כשאותו אחד יודע שהשני חי על חשבונו ? איך אתה מצפה שאנשים יוותרו על הרצונות העצמיים שלהם אם המצב סביבם חונק אותם ומאלץ אותם להיאבק בציפורניים על הזכות הבסיסית ביותר - לחיות בכבוד ?
האדם הוא יצור חברתי שחלק גדול מההגדרה העצמית שלו היא לפי הסביבה בה הוא חי. הסביבה הזו כרגע רעה, ואטומה.
אם הסביבה לא תשתנה , למה שהאדם ישתנה ?

מכיוון שהאדם משנה את הסביבה.
הסביבה לא רעה ואטומה מבסיסה.
כל הבעיה מתחילה שבני אדם לא יודעים מה תפקידם בעולם ואז יש תסכול כאשר מסתכלים על השני.
גם החייל במילואים וגם הבן תורה לא עושים מה שבא להם,אם היית שם חייל מילואים בישיבה יש מצב שהוא היה בורח אחרי שלוש שעות וההפך.
אנשים צריכים להשלים עם מצב שכל אחד בא לעשות את תפקידו בצורה הטובה ביותר.
החייל בתחום שלו ובן התורה בתחום שלו.
אבל זה לא רק מתבטא בתחומים האלה,כי ככל שהאדם הוא יותר מתעסק בגשמיות אז משהו נהיה יותר גס בנשמה.
ילדים שמאכילים אותם מגיל 0 אוכל תעשיתי ובשר אדום או לבן,פיצות,צבעי מאכל,תרופות
הם נהיים יותר גסים ומתחילים כל החגיגות של הרופאים עם הפרעות קשב ושאר בלבולי מוח.
כאשר ילד תקוע 15 שעות מול המחשב ומחדיר לתוכו תכנים לא ראויים אז זה מקלקל את החברה כולה אחר כך.
כאשר הורים מדברים ליד ילדיהם בשפה גסה ולא מתורבתת זה גורם לקלקול החברה.

יש פתרון.הוא קשה ליישום ודורש הרבה עבודה עצמית.והוא יבוא מתוכנו והוא חייב לבוא
כי בד"כ שהאגו מתחיל לשולוט על המציאותת אז המציאות שמה לו ברקס.
אז או שזה יבוא מתוכנו או שיבוא בגלל סיבה חיצונית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
איזה אומץ צריך היה פרץ כדי לעזוב את העבודה. העבודה נהפכה למפלגה חד מימדית, מפלגת נישה כלכלית נטו.
יש לי המון ביקורת על מפלגת העבודה הנוכחית, על הצביעות שלה
בן אדם עם יושר עצמי לא יכול להשאר בא, בגלל זה אני מצביע מרצ ובגלל זה עמיר פרץ עזב אותה לטובת ליבני
עמיר פרץ היה עלה התאנה שלהם, מישהו שבאמת מגיע מעיירת פיתוח, מישהו שבאמת חי תחת איום קאסמים במשך המון שנים
אני מקווה שבאמת ליבני תהיה הכח המוביל במרכז, אני לא ממש סומך על שלי יחימוביץ'
בכל מקרה אני בשמאל ושמה נשארו רק מרצ וחדש (תאכלס, כולם שמאל רק האפסים במפלגת העבודה מפחדים מההגדרה הזאת בגלל הדמוניזציה שהפאשיסטים עשו להגדרת השמאל, מתעב פחדנים וצבועים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 12:53 
אחד אדום כתב:
איזה אומץ צריך היה פרץ כדי לעזוב את העבודה. העבודה נהפכה למפלגה חד מימדית, מפלגת נישה כלכלית נטו.
בן אדם עם יושר עצמי לא יכול להשאר בא, בגלל זה אני מצביע מרצ ובגלל זה עמיר פרץ עזב אותה לטובת ליבני
עמיר פרץ היה עלה התאנה שלהם, מישהו שבאמת מגיע מעיירת פיתוח, מישהו שבאמת חי תחת איום קאסמים במשך המון שנים
בכל מקרה אני בשמאל ושמה נשארו רק מרצ וחדש (תאכלס, כולם שמאל רק האפסים במפלגת העבודה מפחדים מההגדרה הזאת בגלל הדמוניזציה שהפאשיסטים עשו להגדרת השמאל, מתעב פחדנים וצבועים)

עמיר פרץ הוכיח בפעם המי יודע כמה שהוא איש קטן עם אגו ענק וכושר ביצוע אפסי
אם היתה לי איזה שהיא מחשבה להצביע לציפי אז היא חלפה לה עקב התרגיל המסריח הזה
אני מקווה מאד שהציבור יבעט בכל מפלגות האווירה והאוויר האלה
תכל׳ס , חזרתי לbase one ,אין למי להצביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 13:02 
אני מודה למפלגת עוצמה לישראל על שנבחרתי למקום ה24 ברשימת המפלגה לבחירות הקרובות לכנסת. אמשיך ביתר שאת לפעול למען שלמות העם והארץ ובע"ה למפלגתנו תהיה הצלחה אדירה. בסופו של דבר האמת מנצחת והאמת היא שארץ ישראל שייכת לעם ישראל באופן בלעדי ונצחי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:

העבודה מפלגת נישה כלכלית ?
קראת את המצע של העבודה ?

קח, תהנה מהדברים העיקריים -
ציטוט:

מפלגת העבודה תחתור לסיום הסכסוך הישראלי-פלסטיני ולחתימה על הסכם שיתבסס בין היתר על מתווה קלינטון ועל
העקרונות הבאים:
* שתי מדינות לאום דמוקרטיות לשני העמים, אשר תחיינה בשלום זו לצד זו. בין שתי המדינות ייכונו יחסי שלום ושיתוף פעולה.
* הגבול הסופי בין שתי המדינות ייקבע במשא ומתן בין הצדדים תוך החלפת שטחים מוסכמת. גושי ההתיישבות מרובי
האוכלוסייה היהודית יישארו תחת ריבונות ישראלית, ואילו ההתנחלויות ביהודה ושומרון שאינן בגושי ההתיישבות יפונו בהסדר.
המתיישבים יפוצו בהתאם לעקרונות חוק "פדיון הבית" )"פינוי-פיצוי"(.
* ירושלים, על שכונותיה היהודיות, הינה בירתם הנצחית של העם היהודי ושל מדינת ישראל. בעיר העתיקה וב"אגן הקדוש"
יונהג משטר מיוחד אשר יביא לידי ביטוי את חשיבותו הבינלאומית של המקום ואת מעמדו המרכזי עבור שלוש הדתות. המקומות הקדושים ליהודים יישארו תחת שלטון ישראלי
* מדינת ישראל היא מדינת העם היהודי.
לפיכך, מפלגת העבודה מתנגדת לשיבתם של פליטים פלסטינים לתוך תחומי מדינת ישראל. בעיית הפליטים תבוא על פתרונה
המוסכם, בהשתתפות מדינות האזור והקהילה הבינלאומית, אך לא בהענקת זכות שיבה.
* בכל הסדר שלום עתידי, מפלגת העבודה תבטיח את מחויבותה של הרשות הפלסטינית לשמירה על הביטחון, היציבות והשקט
בשטחים שבאחריותה. מדינת ישראל לא תפנה שטחים ללא הבטחת ביטחון אזרחיה.
* מפלגת העבודה מתנגדת לצעדים חד-צדדיים במהלכי השלום

זה שסוף סוף מישהו בא ושם את הנושא הכלכלי בראש סדר היום אז הוא צריך להיענש על כך ?
כשאתה קם בבוקר מעניין אותך מצב החשבון שלך או מצב הצנטריפוגות באיראן ?
מעניין אותך כמה מיסים אתה משלם בכל חודש או אם יצטרכו לפנות את מעלה מכמש בהסדר המדיני מול הפלסטינים ?

הפתרון המדיני קיים וידוע לכולם. בסוף יהיו כאן שתי מדינות לשני עמים, אין אף אלטרנטיבה שפויה אחרת, רק שמרוב שמתעסקים בזה, שוכחים לדאוג למה שקורה בינתיים במדינה. כשניפרד מהפלסטינים אנחנו עלולים לגלות שיצרנו לעצמנו מדינה משלנו אבל היא ריקה מתוכן ומאנשים.
העיסוק האובססיבי סביב הסוגיה המדינית והבטחונית הוא בדיוק מה שעזר לאנשים שכרגע בשלטון לקחת לכולנו עוד קצת מהכיס בכל פעם. בזה שאתם נטפלים לזה כל פעם מחדש אתם רק משחקים לידיים שלהם.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 06 דצמבר 2012, 13:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 13:10 
קומוניסים כתב:
אני מודה למפלגת עוצמה לישראל על שנבחרתי למקום ה24 ברשימת המפלגה לבחירות הקרובות לכנסת. אמשיך ביתר שאת לפעול למען שלמות העם והארץ ובע"ה למפלגתנו תהיה הצלחה אדירה. בסופו של דבר האמת מנצחת והאמת היא שארץ ישראל שייכת לעם ישראל באופן בלעדי ונצחי!

בהצלחה רבה.
במדינה מתוקנת אני מאמין שהיית נכנס לכנסת.
בהתחשב במצב כיום אולי 15 מנדטים.
בכל מקרה תבואו מאהבת ישראל וככה תנצחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 13:17 
סמל אישי של המשתמש
גם הפיתרון המדיני ידוע לביבי, אבל כשראש מפלגת העבודה אומרת שהמצע המדיני שלה כמו של ביבי (ואין לי כח למצוא קישורים),
כשהיא לא מדברת על זה וכשהיא מצהירה שהעבודה לא מפלגת שמאל, כשהיא לא מוכנה להצהיר שהיא לא תשב עם ביבי בממשלה
סלחתי לה על זה שהיא יצאה כנגד דב חנין בבחירות לעירייה (לטובת החבר המכהן) והצבעתי לה לראשות מפלגת העבודה, אבל ההצהרות האחרונות שלה מעצבנות אותי ממש
להרגשתי, מי שמצביע לעבודה מקבל עוד פעם את ברק בגירסה הנשית

נ.ב.
כיוון שכבר הבאת את המצע המדיני לפני כמה עמודים, שאלתי שאלות עליו, לא ראיתי אם ענית לי
קראתי את המצע הכלכלי שלה, הוא על גבול המגוחך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 13:17 
קומוניסים כתב:

אם היה לך מקום יותר ריאלי הייתי בוחר עוצמה, רק כדי לראות אותך בכנסת.
היה מרגש ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
שלי :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 13:22 
קוביסטר, סתם שאלה, ששלי אומרת למשל "הגבלת שכר הבכירים", האם היא גם מתכוונת למשק הפרטי, ובדגש על חברות פרטיות(ציבוריות זה עוד יכול להתקבל, וגם על זה אפשר להתווכח)?
מה היא חושבת על פתיחת השוק לתחרות? אם אתה יודע אשמח להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: