תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 23:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
זה אני יודע,
אבל האם אתה אומר שהם ישראלים?

לא.
לוביסטים של מדינות זרות הם לרוב אזרחים אמריקאים. פלינט, גייטס, מנפורט, כל הליצנים האלו הם אזרחים אמריקאים וכולם כנראה הולכים לכלא על זה ש(בין היתר) הם היו לוביסטים למדינה זרה בלי להרשם תחת FARA.
אבל לאיפאק זה לא תופס בגלל סיבות.

אשכרה עושים את העבודה לאנטישמים עם החרא הזה, ואפשר לחשוב עמה היה קורה אם לא היו משתינים על החוק ככה,טיפה יותר שקיפות, אני מנחש שהדבר המרכזי שאנשים היו מגלים שאיפאק הרבה יותר קשור לליכוד מאשר לישראל באופן כללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, על זה אני שואל,
איזה קשר אתה חושב שיש לליכוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הכי בולט זה שאיפאק היו נגד אוסלו ובגדול די נגד רבין.
עוד פעם, קשה לדעת בדיוק לגמרי מה הולך שם כי כל הסיפור הזה של הלובי הישראלי בארה"ב בנוי מאד עקום (ואיפאק זה לא כל הסיפור) אבל אני לא מצליח להזכר במקרה שבו הם לא לקחו עמדה שהיתה בול של הליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אני יודע את זה,
מה שאני מנסה להבין כבר עמוד זה אם יש לך מידע ספציפי על משהו בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
אני אשכרה לא מבין מה אתה רוצה.
אבל אני בגלל שאני רואה שנורא חשוב לך להבהיר שלא למדת שום דבר חדש וכבר ידעת הכל לפני זה, אז סבבה, ובאמת אולי הגיע הזמן שאני אפסיק להגיד לך דברים שאתה כבר יודע, זה בטח משעמם אש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 21:06 
איזה דיון משעמם :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 22:59 
אמיר כתב:
אבל אני בגלל שאני רואה שנורא חשוב לך להבהיר שלא למדת שום דבר חדש וכבר ידעת הכל לפני זה, אז סבבה, ובאמת אולי הגיע הזמן שאני אפסיק להגיד לך דברים שאתה כבר יודע, זה בטח משעמם אש.

הוא ידע שזה מה שתגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2019, 06:49 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אמיר כתב:

הוא ידע שזה מה שתגיד.
אבל אני לא ידעתי, וגם לי מגיע ליהנות מהפתעות שכאלה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2019, 21:59 
JustZiv כתב:
איזה דיון משעמם :facepalm:

נו, דיון בין עמיר לעלפכה בפורום שדים - כמה מעניין זה כבר יכול להיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2019, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
https://thehill.com/homenews/state-watc ... 020-ballot
NJ Senate passes bill that would keep Trump off 2020 ballot unless he releases tax returns

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2019, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
ושוב, אין כמו המפלגה הרפובליקנית,
אחרי שידענו שניקסון היה אנטישמי גדול, אחרי שאנחנו יודעים שטראמפ הוא ניאו נאצי חולני, המלכה רחל מביאה את זה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2019, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
ובהמשך לדיון על איפאק:
https://twitter.com/AIPAC/status/1099010866853359621

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2019, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
איפא"ק נגד אחד הבנג'מינים :SHOCK:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2019, 11:13 
its-sick כתב:
https://thehill.com/homenews/state-watc ... 020-ballot
NJ Senate passes bill that would keep Trump off 2020 ballot unless he releases tax returns

מה אכפת לו? הוא גם ככה לא ינצח בניו ג'רזי, מבחינתו שיוותר על מדינה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2019, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
מועמד שלישי יכול להעניק לאידיוט גם מדינות בהן אין לו רוב. זאת הגנה יעילה. ייתכן והיא תועתק לעוד מדינות, וזה גם יחסוך כסף לקמפיינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2019, 12:28 
אם זה יקרה אז ג'רזי זה המדינה האחרונה שיהיה לו אכפת ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 פברואר 2019, 19:06 
זה תקדים מאוד מסוכן. מדינות לא צריכות להתחיל לפסול מועמדים לבחירות לנשיאות. יש אגב לא מעט מדינות מפתח (למשל פלורידה ואוהיו ואפילו טקסס ועוד) שנשלטות ע"י הרפובליקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2019, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי את החצי שעה של כהן. מאכזב שהוא לא יכול להפליל בעניין הרוסים. לדעתי ההפללות האחרות יכולות להכניס לכלא את דונלד ג'וניור, אבל לא תגרומנה לסנאט להצביע על הדחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2019, 23:36 
its-sick כתב:
ראיתי את החצי שעה של כהן. מאכזב שהוא לא יכול להפליל בעניין הרוסים. לדעתי ההפללות האחרות יכולות להכניס לכלא את דונלד ג'וניור, אבל לא תגרומנה לסנאט להצביע על הדחה.

השאלה מה "עניין הרוסים" כולל. עם העדות שלו לטעמי ברור לחלוטין שטרמפ ידע על האימיילים הגנובים מראש ועודד את פרסומם. כהן אמר שהוא לא יודע אם טרמפ ידע איך ויקיליק קיבלו את המידע הזה, ולכן יש לנו רק עדות נסיבתית על זה. כהן גם מספק עדות נסיבתית חזקה לכך שטרמפ ידע על הפגישה המפורסמת עם הרוסים ביוני (שבה ג'וניור, קושנר, ומנפורד השתתפו אבל לא טרמפ). בתיק פלילי רגיל יש מצב שזה היה מספיק להרשעה, למרות שזה היה גבולי. אבל זה יתחבר עם עוד מידע שיש לFBI.

מעבר לזה העדות שלו מצביעה על שורה ארוכה של עבירות של החוק שדונלד טרמפ ביצע. תשלום לזונות שמפר את חוקי מימון הבחירות, שקרים בשבועה לבית-משפט, שקרים בשבועה לקונגרס, וכו'.

האם זה יספיק לסנאט להצביע על הדחה? אין סיכוי. יש מעט מאוד דברים שיגרמו לשני שליש מהסנאט להצביע על הדחה של טרמפ. הפוליטיקה האמריקאית יותר שבורה אפילו מהישראלית בהקשר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 פברואר 2019, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
לתת למישהו שהורשע בעדות שקר בבית הנבחרים להעיד באותו זירה שבה ביצע את הפשע (ועוד לנסות להשתמש באותה עדות על מנת להדיח נשיא מכהן), שווה ערך למינוי אולמרט ליועץ המשפטי של פרוייקט הולילנד 2.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2019, 00:51 
Officer Barbrady כתב:
לתת למישהו שהורשע בעדות שקר בבית הנבחרים להעיד באותו זירה שבה ביצע את הפשע (ועוד לנסות להשתמש באותה עדות על מנת להדיח נשיא מכהן), שווה ערך למינוי אולמרט ליועץ המשפטי של פרוייקט הולילנד 2.

בדיחה. המערכת הפלילית לעולם לא מכניסה מאפיונרים לכלא לכל החיים שלהם על סמך עדות של עבריינים. בניגוד לאותם עבריינים אגב, מה האינטרס שלו בדיוק לשקר עכשיו ולחטוף איומים מהנשיא והכלבלבים שלו.
תכניס אגב בגוגל John Dean ותראה מה תמצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2019, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
עזוב שניה את הסלידה שלך מטראמפ ואת האהדה שלי אליו. אתה באמת חושב שכהן אמין? הוא הוכיח לאורך הקריירה שלו שהוא מוכן לעשות הכל למען האינטרסים שלו. אולי זה לא מוצא חן בעיניכם, אבל טראמפ הוא נבחר ציבור והוא שואב את הלגיטימציה שלו מבחירת העם. אי אפשר להדיח אדם כזה, שנוא ככל שיהיה, על עד מפוקפק כמו כהן שכבר הורשע בעבר בעדות שקר לקונגרס.

ואני לא יודע אם ראית את השימוע, אבל עלו שם כמה דברים מעניינים מאוד שהתקשורת מיינסטרים לא מתייחסת אליה. קודם כל הוא הודה שהוא הכין את העדות עם קאמינג ושיף, שני יריבים פוליטיים של טראמפ שמנהלים את הוועדות שבהם הוא מעיד. יותר ניגוד אינטרסים מזה לא תמצא. שנית, הוא לא מוכן להתחייב שהוא לא יעשה סרט מהסיפור הזה, כלומר הוא באופן עקיף מודה שיש לו כאן אינטרס עסקי. נשמע כמו מייקל אבנטי 2, לא הייתי שם עליו את הז'יטונים שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2019, 01:55 
Officer Barbrady כתב:
עזוב שניה את הסלידה שלך מטראמפ ואת האהדה שלי אליו. אתה באמת חושב שכהן אמין? הוא הוכיח לאורך הקריירה שלו שהוא מוכן לעשות הכל למען האינטרסים שלו. אולי זה לא מוצא חן בעיניכם, אבל טראמפ הוא נבחר ציבור והוא שואב את הלגיטימציה שלו מבחירת העם. אי אפשר להדיח אדם כזה, שנוא ככל שיהיה, על עד מפוקפק כמו כהן שכבר הורשע בעבר בעדות שקר לקונגרס.

ואני לא יודע אם ראית את השימוע, אבל עלו שם כמה דברים מעניינים מאוד שהתקשורת מיינסטרים לא מתייחסת אליה. קודם כל הוא הודה שהוא הכין את העדות עם קאמינג ושיף, שני יריבים פוליטיים של טראמפ שמנהלים את הוועדות שבהם הוא מעיד. יותר ניגוד אינטרסים מזה לא תמצא. שנית, הוא לא מוכן להתחייב שהוא לא יעשה סרט מהסיפור הזה, כלומר הוא באופן עקיף מודה שיש לו כאן אינטרס עסקי. נשמע כמו מייקל אבנטי 2, לא הייתי שם עליו את הז'יטונים שלי.

יש מעט מאוד אנשים שהם "אמינים" באופן מוחלט. אבל אנשים הולכים כל יום לכלא לשנים ארוכות על סמך עדויות של עבריינים אחרים. אם אתה דורש שעדים יהיו לעולם נקיים כשלג אז שחרר בבקשה מהכלא אלפי עבריינים, כולל כמעט כל מפיונר שאי פעם נכנס לכלא. אתה בעד זה?
מעבר לזה, מערכת המשפט לא עובדת ככה ולא מעריכה את הדברים האלו בחלל ריק. לא מדובר כאן על עדות שעומדת בחלל ריק או שלא נתמכת בעדויות אחרות. ניקח למשל את הסיפור הכי ברור: התשלום הלא חוקי לסטורמי דניאלס. ללא העדות של כהן יש עדויות על הרומן ביניהם בזמן זמן קצר אחרי שבארון נולד, יש מסמכים שמעידים על הסכם ההשתקה שלה, יש עדויות (של אחרים) שכהן שילם לה, יש עדויות שהוא מישכן את הבית שלו בשביל לשלם את זה, יש שיקים (שכהן הביא היום) שבהם טרמפ עצמו משלם לו בזמן שהוא כבר בבית הלבן, ויש אמירות של ג'וליאני שטרמפ לפחות ידע על כל זה. לכן השאלה היא לא האם אתה מאמין לאמירה סתמית של כהן שהוא שילם לה בידיעתו ובהוראתו של טרמפ ותוך הבטחה להחזר ההוצאה, שאכן יצאה אל הפועל. השאלה היא האם בהתחשב בכל העדויות האחרות שתומכות בסיפור של כהן אתה מאמין לו או שאתה חושב שהוא משכן את הבית שלו ושילם לכוכבת פורנו ששכבה עם הבוס שלו מכיסו מבלי לספר ללקוח שלו שום דבר על זה. בהתחשב בכל העדויות האחרות, מה שכהן סיפר לא הגיוני בעיניך?
הקיצר, האמירה הזאת של בגלל שX נתפס בשקר פעם אפילו לא צריך להקשיב לו מתבססת על כך שאולי לאנשים אין מושג איך מוכיחים דברים בעולם האמיתי. בעולם האמיתי לא מפילים עבריינים כבדים בלי עזרה של אנשים אחרים די מלוכלכים בעצמם.

אשר לעדויות האלו שאתה מציין אין בהם דבר. כהן אמר שאין לו שום תוכניות לכתוב ספר או לאשר סרט בעתיד אבל הוא לא יכול להבטיח שזה לא יקרה. אני בספק אם זה יוצר "אינטרס עיסקי" אבל ברור לך שאם הוא היה שקרן פתולוגי הוא היה מבטיח שהוא לא יכתוב ספר לעולם. זאת הבטחה ללא שום משמעות. לגבי הדברים האחרים אתה טועה וזה שוב פעם מראה איזה מניפולציה פשוטה עשו כאן. שאלו אותו שאלה ואמרו לו שהוא חייב לענות בכן או לא: "האם אתה או מי מאנשיך היה בקשר עם קאמינדגס ושיפט או מי מאנשיהם בקשר לעדות שלך"? ברור שהתשובה חיובית ומי ששאל את השאלה ידע את זה. כל מי שמעיד מרצון לפני כל ועדה בקונגרס חייב לעמוד בקשר על האנשים של יו"ר הועדה ולתאם את העדות. גם האנשים של טרמפ עומדים היום בקשר עם ראשי הועדות הדמוקרטים כשהם באים להעיד בפניהם. זה לא אומר שהם מתאמים את תוכן העדות. האנשים ששאלו את השאלה הזאת לא איפשרו לכהן להסביר מה היה אופי הקשר ועכשיו אתה מבין למה. כדי שאנשים כמוך יחשבו שכהן והדמוקרטים ישבו וכתבו את העדות ביחד (מה שמהווה עבירה פלילית שלו ושלהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2019, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
לא, כי טראמפ אמין. נו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2019, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
כן, זה פוגע באמינות שלו.
אבל לא פוסל אותה, אלא רק מעלה חשדות שצריך עכשיו לגבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2019, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
Trump Again Threatens Violence If Democrats Don’t Support Him
http://nymag.com/intelligencer/2019/03/ ... t-him.html
ציטוט:
"I actually think that the people on the right are tougher, but they don’t play it tougher. Okay? I can tell you I have the support of the police, the support of the military, the support of the Bikers for Trump – I have the tough people, but they don’t play it tough — until they go to a certain point, and then it would be very bad, very bad."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2019, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
https://www.wsj.com/articles/the-jew-wh ... 1552950199

The jew who died for Ilhan Omar

It's all about the Benjamins baby!

@lindasarsour @keithellison @diyasarsour @louisfarrakhan @barackhobama

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2019, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
אפרופו הדיון שהיה לנו בעמוד הקודם, MoveOn מבקשים מהמועמדים לא ללכת ל AIPAC, נכון לעכשיו אליזבת וורן ופיט בוטיגיג התחייבו לזה.
נראה איך יתפתח.

https://thehill.com/homenews/campaign/4 ... skip-aipac

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2019, 19:18 
נראה שפתאום הימין בעד התערבות של מדינות זרות במערכת הבחירות בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2019, 21:32 
חלאס להתבכיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: