Officer Barbrady כתב:
עזוב שניה את הסלידה שלך מטראמפ ואת האהדה שלי אליו. אתה באמת חושב שכהן אמין? הוא הוכיח לאורך הקריירה שלו שהוא מוכן לעשות הכל למען האינטרסים שלו. אולי זה לא מוצא חן בעיניכם, אבל טראמפ הוא נבחר ציבור והוא שואב את הלגיטימציה שלו מבחירת העם. אי אפשר להדיח אדם כזה, שנוא ככל שיהיה, על עד מפוקפק כמו כהן שכבר הורשע בעבר בעדות שקר לקונגרס.
ואני לא יודע אם ראית את השימוע, אבל עלו שם כמה דברים מעניינים מאוד שהתקשורת מיינסטרים לא מתייחסת אליה. קודם כל הוא הודה שהוא הכין את העדות עם קאמינג ושיף, שני יריבים פוליטיים של טראמפ שמנהלים את הוועדות שבהם הוא מעיד. יותר ניגוד אינטרסים מזה לא תמצא. שנית, הוא לא מוכן להתחייב שהוא לא יעשה סרט מהסיפור הזה, כלומר הוא באופן עקיף מודה שיש לו כאן אינטרס עסקי. נשמע כמו מייקל אבנטי 2, לא הייתי שם עליו את הז'יטונים שלי.
יש מעט מאוד אנשים שהם "אמינים" באופן מוחלט. אבל אנשים הולכים כל יום לכלא לשנים ארוכות על סמך עדויות של עבריינים אחרים. אם אתה דורש שעדים יהיו לעולם נקיים כשלג אז שחרר בבקשה מהכלא אלפי עבריינים, כולל כמעט כל מפיונר שאי פעם נכנס לכלא. אתה בעד זה?
מעבר לזה, מערכת המשפט לא עובדת ככה ולא מעריכה את הדברים האלו בחלל ריק. לא מדובר כאן על עדות שעומדת בחלל ריק או שלא נתמכת בעדויות אחרות. ניקח למשל את הסיפור הכי ברור: התשלום הלא חוקי לסטורמי דניאלס. ללא העדות של כהן יש עדויות על הרומן ביניהם בזמן זמן קצר אחרי שבארון נולד, יש מסמכים שמעידים על הסכם ההשתקה שלה, יש עדויות (של אחרים) שכהן שילם לה, יש עדויות שהוא מישכן את הבית שלו בשביל לשלם את זה, יש שיקים (שכהן הביא היום) שבהם טרמפ עצמו משלם לו בזמן שהוא כבר בבית הלבן, ויש אמירות של ג'וליאני שטרמפ לפחות ידע על כל זה. לכן השאלה היא לא האם אתה מאמין לאמירה סתמית של כהן שהוא שילם לה בידיעתו ובהוראתו של טרמפ ותוך הבטחה להחזר ההוצאה, שאכן יצאה אל הפועל. השאלה היא האם בהתחשב בכל העדויות האחרות שתומכות בסיפור של כהן אתה מאמין לו או שאתה חושב שהוא משכן את הבית שלו ושילם לכוכבת פורנו ששכבה עם הבוס שלו מכיסו מבלי לספר ללקוח שלו שום דבר על זה. בהתחשב בכל העדויות האחרות, מה שכהן סיפר לא הגיוני בעיניך?
הקיצר, האמירה הזאת של בגלל שX נתפס בשקר פעם אפילו לא צריך להקשיב לו מתבססת על כך שאולי לאנשים אין מושג איך מוכיחים דברים בעולם האמיתי. בעולם האמיתי לא מפילים עבריינים כבדים בלי עזרה של אנשים אחרים די מלוכלכים בעצמם.
אשר לעדויות האלו שאתה מציין אין בהם דבר. כהן אמר שאין לו שום תוכניות לכתוב ספר או לאשר סרט בעתיד אבל הוא לא יכול להבטיח שזה לא יקרה. אני בספק אם זה יוצר "אינטרס עיסקי" אבל ברור לך שאם הוא היה שקרן פתולוגי הוא היה מבטיח שהוא לא יכתוב ספר לעולם. זאת הבטחה ללא שום משמעות. לגבי הדברים האחרים אתה טועה וזה שוב פעם מראה איזה מניפולציה פשוטה עשו כאן. שאלו אותו שאלה ואמרו לו שהוא חייב לענות בכן או לא: "האם אתה או מי מאנשיך היה בקשר עם קאמינדגס ושיפט או מי מאנשיהם בקשר לעדות שלך"? ברור שהתשובה חיובית ומי ששאל את השאלה ידע את זה. כל מי שמעיד מרצון לפני כל ועדה בקונגרס חייב לעמוד בקשר על האנשים של יו"ר הועדה ולתאם את העדות. גם האנשים של טרמפ עומדים היום בקשר עם ראשי הועדות הדמוקרטים כשהם באים להעיד בפניהם. זה לא אומר שהם מתאמים את תוכן העדות. האנשים ששאלו את השאלה הזאת לא איפשרו לכהן להסביר מה היה אופי הקשר ועכשיו אתה מבין למה. כדי שאנשים כמוך יחשבו שכהן והדמוקרטים ישבו וכתבו את העדות ביחד (מה שמהווה עבירה פלילית שלו ושלהם).