תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 22:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 01:48 
סמל אישי של המשתמש
הקטע שעם כל צעקה, וכל גינוי הם רק מוכיחים שיש משהו במה שהיא אמרה.

הם עושים לנו כל כך הרבה נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 02:19 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

כבר כתבתי פה, ביום שנתניהו נאם בקונגרס ב-2015, נגמר הסיפור הזה של תמיכה בלתי מסוייגת בישראל לנצח, ועכשיו זו רק שאלה זמן.
חשבתי שזה יקח ככה עוד סיבוב בחירות או שניים, אבל יש מצב שהטמבלים האלו יקדמו את הלו"ז ל 2020.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 03:14 
נו, קצת הגזמתם. כל המערכת הפוליטית האמריקאית יצאה במהידות (בצדק או שלא) נגד החברה הזאת והיא התנצלה כמעט מיידית וללא סייגים.
זאת לא דוגמא טובה בעיני להחלשות של הלובי הישראלי או היהודי בוושינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 05:12 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
נו, קצת הגזמתם. כל המערכת הפוליטית האמריקאית יצאה במהידות (בצדק או שלא) נגד החברה הזאת והיא התנצלה כמעט מיידית וללא סייגים.
זאת לא דוגמא טובה בעיני להחלשות של הלובי הישראלי או היהודי בוושינגטון.

כמו שאמרתי, אני חושב שההנהגה הדמוקרטית לא ממש מבינה איפה בסיס המצביעים שלה, ובמיוחד מצביעי הפריימריז, נמצאים כשזה מגיע לישראל.
אבל ימים יגידו.

נ.ב.
"בצדק או שלא".
נו באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 05:52 
אני חושב שכשזה מגיע לישראל הרוב המכריע של בסיס המצביעים של המפלגה הזאת הוא אי שם בין "לא יודע" ל"לא אכפת לי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

אבל נראה, עוד המון דברים יכולים לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להבין מה הצית את השיחה האחרונה? כנראה פספסתי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 17:42 
אמיר כתב:
תמונה

קודם כל, השאלה טיפה טיפשית. אתה צריך להחליט מראש במי תתמוך מבלי שאתה יודע את נסיבות המקרה? אבל מעבר לזה הסקר הזה אולי מודד את ההעדפה עצמה אבל לא את העוצמה שלה.
אני עדיין חושב שיש מעט מאוד (מאוד) מצביעים בארה"ב, בטח בצד הדמוקרטי, שבוחרים על סמך העמדות של מועמדים ביחס לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אמיר כתב:
תמונה

קודם כל, השאלה טיפה טיפשית. אתה צריך להחליט מראש במי תתמוך מבלי שאתה יודע את נסיבות המקרה? אבל מעבר לזה הסקר הזה אולי מודד את ההעדפה עצמה אבל לא את העוצמה שלה.
אני עדיין חושב שיש מעט מאוד (מאוד) מצביעים בארה"ב, בטח בצד הדמוקרטי, שבוחרים על סמך העמדות של מועמדים ביחס לישראל.

לפני 5 שנים היתה לך תמיכה ככה 3:1 בישראל במפלגה הדמוקרטית, עכשיו 1:1, אני לא יודע למה אתה חושב שזה לא משנה, תסתכל על נושאים אחרים שבהם הבסיס היה לפני ההנהגה (נישואין חד מיניים, המלחמה בעירק) ותראה מה קרה כשנבנה לך רוב לדברים כאלו.
ולפחות אנקדוטית, לפני 10 שנים רק אנשים שקוראים חומסקי היו מדברים אפילו מילה נגד ישראל, היום, פחות או יותר כל מי שאני מכיר שמכנה לעצמו שמאלני (בהגדרה האמריקאית, יעני מישהו שמתעקש שלא יקראו לו ליברל) די חושב שישראל היא מדינת אפרטהייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 20:04 
אמיר כתב:
KingAlpaca כתב:

כבר כתבתי פה, ביום שנתניהו נאם בקונגרס ב-2015, נגמר הסיפור הזה של תמיכה בלתי מסוייגת בישראל לנצח, ועכשיו זו רק שאלה זמן.
חשבתי שזה יקח ככה עוד סיבוב בחירות או שניים, אבל יש מצב שהטמבלים האלו יקדמו את הלו"ז ל 2020.

זה אולי נכון, אבל איך זה רע לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אמיר כתב:
KingAlpaca כתב:

זה אולי נכון, אבל איך זה רע לנו?

זה משהו שאתה צריך לשאול את אלפקה.
אני בהחלט חושב שזו התפתחות סופר חיובית, אפילו אם אתה יהודי גאה שכל מה שאכפת לו זה מה שקורה ליהודים ושכל הערבים יכולים להשרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 21:25 
אף פעם לא הבנתי את הדיסוננס העצום הזה של אנשים שמצד אחד יודעים לראות את כל העוולות המחרידות של ממשלות ישראל, אבל מצד שני מזדעזעים מכל רמז לביקורת חיצונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2019, 21:35 
הייתי יכול להבין את הטיעון של "זה לא עניינם" (של האמריקאים ימ"ש) אם זה לא היה מאוד עניינם בתור מי שבזכותם כל הטוב הזה קורה. וכאילו, אם לא הייתי מאמין בחוק בינ"ל ושטויות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2019, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
זה טיעונים ממוחזרים מדרא"פ, בדיוק כמו "אי אפשר לתת להם זכויות בגלל שהם ירצחו את כולנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2019, 01:00 
אמיר כתב:
גיא האדום כתב:
אמיר כתב:
תמונה

לפני 5 שנים היתה לך תמיכה ככה 3:1 בישראל במפלגה הדמוקרטית, עכשיו 1:1, אני לא יודע למה אתה חושב שזה לא משנה, תסתכל על נושאים אחרים שבהם הבסיס היה לפני ההנהגה (נישואין חד מיניים, המלחמה בעירק) ותראה מה קרה כשנבנה לך רוב לדברים כאלו.
ולפחות אנקדוטית, לפני 10 שנים רק אנשים שקוראים חומסקי היו מדברים אפילו מילה נגד ישראל, היום, פחות או יותר כל מי שאני מכיר שמכנה לעצמו שמאלני (בהגדרה האמריקאית, יעני מישהו שמתעקש שלא יקראו לו ליברל) די חושב שישראל היא מדינת אפרטהייד.

עוד פעם. אתה מערב בין דעות לבין העוצמה וההשפעה שלהן.
אני למשל חושב שהFBI צריך להיות פעיל בסינון של ראיות זבל בהליכים פלילים והנכונות שלו להסתמך עליהם אינה צודקת. ונניח ודונלד טרמפ יישבע בנטילת חפץ שבכהונה השנייה שלו הוא יילחם בחורמה במנהג הזה של הFBI (ונניח ואני מאמין לו, ואני לא), זה יגרום לי להצביע לו? ממש לא. יש עשרות נושאים שחשובים לי יותר מזה. ואם מחר יעשה סקר ויתברר ש20% תומכים בעמדת הFBI או ש90%, זה משנה? לא יותר מידי.
בעיראק נהרגו מאות אלפי אנשים כולל כמה אלפי חיילים אמריקאים. אמצעי התקשורת לקראת סוף כהונת בוש דיברו על זה מסביב לשעון. לא היה עימות, בתוך למפלגה או בין מפלגות, שהנושא הזה לא עלה. אלפים על גבי אלפים של אנשים יצאו לרחובות להפגין בעד ונגד נישואים חד מיניים. היה קמפיין שלם לנשיאות בשנת 2004 שזו הייתה סוגיה מרכזית בו. סרטים, סדרות טלויזיה, מליונים של דולרים בקמפיינים.
המדיניות של ישראל בשטחים היא פשוט לא נושא שכזה למצביע האמריקאי. יכול להיות שהוא חושב שX צודק או שY צודק, אבל ההעדפה שלו היא לא משמעותית. אבטלה, ומסחר, והגירה, ונשק, והפלות, וכו' מעניינים אותו. מה מתרחש על איזה גבעה בשומרון או במחסום לידה, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2019, 02:56 
סמל אישי של המשתמש
Knock Knock.
Who's there?
It's Ola.
It's Ola who?
It's all about the Benjamins, baby!

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2019, 07:19 
רק תוספת קטנה: אני לא חושב ששינוי היחס לישראל בקרב השמאל האמריקאי ויהודי ארה"ב הוא חסר משמעות. בסיטואציות מסויימות הוא עשוי להיות מאוד משמעותי.
אם למשל יהיה נשיא דמוקרטי, הסיכוי שהוא יחליט ללחוץ על ישראל גדול יותר, בעיקר אם נתניהו עדיין ראש הממשלה בישראל. ואם וכאשר זה יקרה, הסיכוי שאיפא"ק יוכל לעצור את זה הוא נמוך משמעותית ממה שהוא היה לפני כמה שנים. כשהם יתחילו להתקשר לחברי קונגרס דמוקרטים הם יזכו להרבה יותר טריקות טלפון בהשוואה לעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2019, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:

עוד פעם. אתה מערב בין דעות לבין העוצמה וההשפעה שלהן.

אני לא מערב כלום, יש לי, בדיוק כמו לך, תיאוריה לגבי מה שהולך להיות, וכמו שאמרתי, נראה.
ואגב, אני לא חושב שהשינוי הזה הולך לקרות בגלל שישראל זה משהו שהולך להיות נורא חשוב למצביעים, הוא הולך לקרות בגלל שתי סיבות -
הראשונה היא שישראל הפכה לעניין פרטיזני, ולא סתם, החלאות הכי גדולות בפוליטיקה האמריקאית הם התומכים הכי גדולים של ישראל, ובגדול, יש לך קורלציה לא רעה בין כמה גזען שונא ערבים הפוליטיקאי ובין כמה הוא אוהב את ישראל. וזה משהו שאנשים מתחילים לשים לב לו, יש לדעתי גבול של כמה פעמים אדם רציונלי יכול להסכים עם סטיב קינג לפני שהוא מתחיל לשאול את עצמו שאלות (אם אתה לא חושב שזה משנה, תראה כמה דמוקרטים פתאום היו נורא נורא בעד מלחמה של בולטון בסוריה רק בגלל שטראמפ רצה לצאת משם).
והשניה, היא שהנושא הפלשתינאי הופך להיות למסמן למידת השמאלנות של מועמדים, ואתה ראית את זה כבר בסיבוב הקודם עם סנדרס, ואני מנחש שיהיו לך כמה מועמדים שינסו לפנות למציביעים באגף השמאלי של המפלגה שהולכים להתחרות על הנקודה הזו.

בוא נשאל ככה - אתה חושב שכל המועמדים הדמוקרטיים הולכים לתת נאום ב AIPAC בסיבוב הזה?
אני מוכן לשים כסף שלא, ואני גם לא אהיה מופתע אם הרוב לא ילכו לשם.

נ.ב.
אם AIPAC היו נותנים כסף ישירות למועמדים הייתי גם אומר שבטוח הולכת להיות דרישה שהם יסרבו לקרחת את התרומות האלו, אבל AIPAC זה חתיכת סיפור עקום ומוזר (ובוא נהיה כנים, לא משהו שיש סיבה באמת טובה למה הוא חוקי) שזה הולך להיות טיפה יותר מסובך אשכרה לעשות זה.
אבל כמו שאמרתי, נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2019, 06:04 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
KingAlpaca כתב:

אתה צודק, אבל לא על זה דיברתי.
דיברתי על זה שבמלחמה שלהם ב"אנטישמיות" הם גורמים להרבה אנטישמיות, ובמידה רבה של צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 17 פברואר 2019, 11:02 
Officer Barbrady כתב:
הנשיא הטוב והמשמעותי ביותר בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2019, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אתה צודק, אבל לא על זה דיברתי.
דיברתי על זה שבמלחמה שלהם ב"אנטישמיות" הם גורמים להרבה אנטישמיות, ובמידה רבה של צדק.

ישראל פחות או יותר דורשת מכל היהודים בעולם להתיישר לקריקטורה האנטישמית של נאמנות כפולה, ככה שזה לא חדש.
ובגדול, ישראל היא המנוע מספר אחד שמיצר אנטישמיות בעולם כבר הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2019, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק, אבל במקרה הזה, זאת לא ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2019, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אין ספק, אבל במקרה הזה, זאת לא ישראל.

אל תגיד לי שאתה קונה את הקישקוש הזה שאיפאק זה התארגנות את אמריקאים מודאגים שפשוט שמאד מאד אכפת להם מישראל ושאין לזה שום קשר למדינת היהודים היחידה בגלקסיה.
כאילו אני מבין שזה מה שהם אומרים כדי להתחמק מ FARA, אבל זה הרי ברור לגמרי שזה בולשיט מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 05:25 
סמל אישי של המשתמש
תרחיב בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב שתתחיל לדבר כמו בן אדם במשפטים מלאים?
אתה לא מבין משהו?
אתה לא מסכים עם משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין.
אתה רמזת למשהו בהודעה שלך שאני לא מכיר ואני אשמח אם תרחיב ותפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
Foreign Agents Registration Act או FARA זה חוק שמסדיר את הרישום והפעילות של גופים שפועלים מטעם מדינות זרות בארה"ב.
איפא"ק לא נרשם תחת זה בגלל שהם טוענים שהם סתם אירגון של אזרחים מודאגים, אבל זה כמובן ערמה של בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
אז מה הם באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
משהו בין לובי של ישראל ללובי של הליכוד ללובי של ביבי.
איך שלא תסובב את זה, אינטרסים אמריקאים הם לא מייצגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2019, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
זה אני יודע,
אבל האם אתה אומר שהם ישראלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: