תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 23:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 111  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: President Trump
הודעהפורסם: 26 ינואר 2019, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
המהלך של השאטדאון היה מהלך של בריונות. אני לא רואה דרך אחרת להסביר את הטמטום הזה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2019, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
המהלך של השאטדאון היה מהלך של בריונות. אני לא רואה דרך אחרת להסביר את הטמטום הזה.

תמונה

:WHOME: :WHOME: :WHOME:

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 26 ינואר 2019, 19:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2019, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

הוא אשכרה עשה את זה רק בגלל שכמה ליצנים שאפילו פוקס ניוז לא לוקחים ברצינות קראו לו פחדן.
זה ההפך.

עריכה: בוא לא נתחיל גם להיות יח"צנים של פוטין פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 00:46 
טרמפ בצרות אמיתיות. הבסיס שלו רותח ודורש חומה. כשהוא לא ייקבל אותה, והוא לא ייקבל אותה, הכל עשוי להתרסק שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
לא חשב שיתרסק,
אבל אן קולטר ממש פתחה עליו אצל מאהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 01:54 
אני ממליץ בחום על חשבון הטוויטר שלה.

נערך לאחרונה על ידי גיא האדום בתאריך 27 ינואר 2019, 04:49, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 01:58 
סמל אישי של המשתמש
כן, ראיתי על בוש והווימפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 02:31 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
טרמפ בצרות אמיתיות. הבסיס שלו רותח ודורש חומה. כשהוא לא ייקבל אותה, והוא לא ייקבל אותה, הכל עשוי להתרסק שם.

הניחוש שלי זה שהוא יכריז איזה מצב חרום ויגרד כסף ממשרד הבטחון ואז זה יתקע בבתי משפט.
מצד אחד פוליטית יותר טוב שהוא אשכרה ינסה לבנות את השטות הזו, שאנשים יבינו מה זה ובמה זה כרוך, מצד שני, כל הגבלה של מה שנשיא יכול לעשות במצב חרום ובמיוחד מתי הוא יכול להכריז מצב חרום זה משהו מבורך לטעמי (מצד שלישי, לך תסמוך על החלאות בעליון).

עריכה: אה, ולדעתי הוא הולך להכנס באן קולטר, זה דבר אחד להגיד "אם הוא יעשה את זה הוא נקבה", וזה דבר אחר לגמרי לקרוא לו ככה. אני לא חושב שלטארמפ יש היסטוריה של אדיבות יתר לאנשים שמקללים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 04:53 
מלחמה באן קולטר ודומיה זה משהו די מסוכן לטרמפ. הוא יכול לתקוף אותה אבל בגדול מה שהיא מייצגת (חומה מעל לכל) זה משהו שעכשיו לא רק היא דורשת.
אני צופה לו ירידה, אולי גדולה, בסקרים בזמן הקרוב.

אשר למצב החרום, זה הפתרון שהיה צפוי לפני שבועיים שלושה והוא לא נקט בו. אני מניח שיש לזה סיבה, כנראה משפטית. עדיין עדיף לו לנסות ולתת לזה להיכשל ואז להאשים את השופטים. ואם הקרב המשפטי ייקח שנתיים, אפילו יותר טוב מהזווית של טרמפ. כל זה ידוע אבל הוא לא עושה את זה, לפחות לא בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 05:51 
סמל אישי של המשתמש
אישית, אני לא רואה מאגף את טראמפ מימין במפלגה הרפובליקאית, בטח שלא מישהי כמו קולטר שאין לה ממש בסיס תמיכה, רבאק, אפילו לתכנית טלויזיה או רדיו אין לה. לדעתי טראמפ יכול אשכרה לגמור לה את הקריירה ככה בשבוע בלי יותר מאמץ, אבל הוא שפן די גדול ככה שלך תדע איתו.
אבל לדעתי זה לא יגיע לזה, הוא יכריז מצב חרום, היא תגיד שהוא גבר גבר, ושום דבר לא יבנה על הגבול.

אבל נראה, כולם משוגעים שם וגם ממש ממש לא חכמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 06:14 
סמל אישי של המשתמש
מדוייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
חבר מארהב אמר לי שבלי קשר למימון יש עוד בעיה בהקמת החומה.
חלק גדול ממנה עובר בשטחים פרטיים והרי ידוע שהטקסטניםצ, למשל, מאוד קנאים לרכושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

לגמרי.
יש עוד להם עם תיקים מהגדר שהם בנו ב-2006 שהם עדיין תקועים בבתי משפט.
שום דבר לא יבנה, ובכל מקרה, בכל מקום שהיה טיפת הגיון* לבנות גדר כבר בנו אותה. טראמפ הוא סתם אידיוט, וחומה זה מטופש באופן חריג.

* תכלס, לא היה הגיון לבנות אותה בשום מקום, וזה חירב לחווארס את הצורה, אבל אם באים לזה מכיוון של אנשי ה"חוק והסדר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
ראיתי פעם שעשו רשימה עם כל מה שרע ברעיון הזה.
היו שם משהו כמו 76 סעיפים.

וכל סעיף סעיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 11:45 
el dudernio כתב:

זאת בעייה פוליטית ולא משפטית.
משפטית, הממשלה הפדרלית יכולה להפקיע את הקרקעות האלו וכל עוד שהיא מוכנה לשלם פיצויים להפקעות האלו אף בית משפט לא יעצור אותה. הצדדים יכולים להיות בבית משפט 30 שנה ולהתווכח על גובה הפיצויים אבל זה לא יעצור את הפרויקט.
מבחינה פוליטית השמרנים בארה"ב, בייחוד בעשורים האחרונים, דוחפים פעם אחר פעם את הרעיון שהפקעות הם דבר רע ומושחת. לכן, הרעיון שהם ייתמכו בהפקעה מסיבית מעשרות בעלי קרקעות הוא די קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:

משפטית, הממשלה הפדרלית יכולה להפקיע את הקרקעות האלו וכל עוד שהיא מוכנה לשלם פיצויים להפקעות האלו אף בית משפט לא יעצור אותה. הצדדים יכולים להיות בבית משפט 30 שנה ולהתווכח על גובה הפיצויים אבל זה לא יעצור את הפרויקט.
מבחינה פוליטית השמרנים בארה"ב, בייחוד בעשורים האחרונים, דוחפים פעם אחר פעם את הרעיון שהפקעות הם דבר רע ומושחת. לכן, הרעיון שהם ייתמכו בהפקעה מסיבית מעשרות בעלי קרקעות הוא די קיצוני.

אני לא חושב שאתה באמת יכול לדעת את זה.
היו המון התפתחויות בנושא מאז 2005 שלמיטב ידעתי לא נבחנו ממש בבתי משפט, שלא לדבר על זה שהרכב בית המשפט העליון הוא שונה היום.
בכל מקרה, קשה לי מאד לדמיין שלפחות לא שופט אחד בערכאה נמוכה ינסה לעצור את זה, ואז זה כבר בעיה משפטית בהגדרה (שכמובן מיד הופכת להיות לבעיה פוליטית, שאני מסכים, היא רצינית מאד לרפובליקאים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
ולצערי אני חושש שבית המשפט העליון הולך להיות אפילו יותר שונה בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 20:58 
עוד אחד פורש???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
לפי דעתי מת.
עם המזל של טראמפ, אולי שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 21:03 
וואי וואי
מה יהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
נקווה שלא יהיה, ושהדמוקרטים יקחו את הבחירות הבאות,
כי אני באמת לא רואה איך נטוריוס שורדת עוד קדנציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: President Trump
הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
לא ניתן לרות באדר גינזבורג ללכת
מצידי שיחזיקו אותה על פורמלין וחוטים
הייתה צריכה לפרוש בכהונת אובמה, מסתמן כטעות היסטורית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 22:30 
אמיר כתב:
גיא האדום כתב:

אני לא חושב שאתה באמת יכול לדעת את זה.
היו המון התפתחויות בנושא מאז 2005 שלמיטב ידעתי לא נבחנו ממש בבתי משפט, שלא לדבר על זה שהרכב בית המשפט העליון הוא שונה היום.
בכל מקרה, קשה לי מאד לדמיין שלפחות לא שופט אחד בערכאה נמוכה ינסה לעצור את זה, ואז זה כבר בעיה משפטית בהגדרה (שכמובן מיד הופכת להיות לבעיה פוליטית, שאני מסכים, היא רצינית מאד לרפובליקאים).

זה בעיני מקרה הרבה (הרבה) יותר קל מKelo. הפקעה לטובת עניין שהוא בטחון לאומי ומבלי שהשטח עובר לחברה פרטית זה בעיני עניין פשוט. זה אולי הדוגמא הכי קלה להפקעה שהיא לטובת הציבור ולא לטובה אישית. נכון שהיו שינויים בהרכב בית המשפט עם שופטים שכנראה לא בדיוק אוהבי הפקעות, אבל אותם שופטים מתים על "בטחון לאומי".
האם יכול להיות שאיזה שופט יינסה לעצור את זה? בטח. זה בקטנה כי זה לא יחזיק בערעור. מה שכן עם כל השופטים השמרנים האלו בטקסס הפיצויים יהיו כנראה בשמיים. הממשלה הפדרלית תשלם מליארדים לכל מיני חוואים בחורים על גבול מקסיקו. וכן, הפדרליסט סוסיאטי יכריזו על התאבדות קולקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 22:34 
סומך כתב:
לא ניתן לרות באדר גינזבורג ללכת
מצידי שיחזיקו אותה על פורמלין וחוטים
הייתה צריכה לפרוש בכהונת אובמה, מסתמן כטעות היסטורית

בדיעבד זאת עשויה להיות טעות לא קריטית. זה לא היה משנה הרבה אם במקומה היייתה כרגע בעליון שופטת ליברלית אחרת בת 50. אולי זה יישנה בעוד אי אלו שנים אם הרבה נסיבות יתחברו, אבל אפילו זה לא בטוח.
אם הדמוקרטים לא יקחו את הבית הלבן ואת הסנאט ב2020, אז זה לא יותר מידי משנה. אם הם יקחו את שניהם, אולי זה גם לא ישנה, כי לדעתי הסבירות של court packing עולה כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2019, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:

זה בעיני מקרה הרבה (הרבה) יותר קל מKelo. הפקעה לטובת עניין שהוא בטחון לאומי ומבלי שהשטח עובר לחברה פרטית זה בעיני עניין פשוט. זה אולי הדוגמא הכי קלה להפקעה שהיא לטובת הציבור ולא לטובה אישית. נכון שהיו שינויים בהרכב בית המשפט עם שופטים שכנראה לא בדיוק אוהבי הפקעות, אבל אותם שופטים מתים על "בטחון לאומי".
האם יכול להיות שאיזה שופט יינסה לעצור את זה? בטח. זה בקטנה כי זה לא יחזיק בערעור. מה שכן עם כל השופטים השמרנים האלו בטקסס הפיצויים יהיו כנראה בשמיים. הממשלה הפדרלית תשלם מליארדים לכל מיני חוואים בחורים על גבול מקסיקו. וכן, הפדרליסט סוסיאטי יכריזו על התאבדות קולקטיבית.

אני מנחש שזה לא יהיה בטקסס אלא בנבדה או באריזונה בשביל שזה יגיע לתשיעי, ולך תדע מה ילך שם אבל מהר זה לא ירוץ, ואני מנחש שאפילו הכלבים בעליון לא יותר מדי מתים על הגדר הזו ככה שהבחלט אני יכול לדמיין אותם לא לוקחים את הקייס מסיבות טכניות או נותנים פסיקה סופר מצומצמת, במיוחד בהתחשב בעובדה שאני מנחש שאלו שיטענו לטובת הממשלה לא יהיו בהכרח הבזנטים הכי נטויים בגדר.
וכל מה שזה צריך לעשות זה לעכב את זה ככה שנה, גג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2019, 00:27 
אתה מבין שהכל כאן הפוך. הליברלים בתשיעי לא ראו הפקעה שאינה חוקית בעיניהם מימיהם, למרות שאתה צודק שיותר סביר להביא את הקייס באזורים האלו כי התשיעי יהיה יותר פתוח לנימוקים אחרים, בטח ובטח אם טרמפ ינסה לעשות את זה בשם סמכויות החרום שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2019, 02:56 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אתה מבין שהכל כאן הפוך. הליברלים בתשיעי לא ראו הפקעה שאינה חוקית בעיניהם מימיהם, למרות שאתה צודק שיותר סביר להביא את הקייס באזורים האלו כי התשיעי יהיה יותר פתוח לנימוקים אחרים, בטח ובטח אם טרמפ ינסה לעשות את זה בשם סמכויות החרום שלו.

לדעתי בתי המשפט בארה"ב הם הרבה יותר פוליטיים והרבה פחות בעלי עקרונות ממה שאתה נותן להם קרדיט, לדוגמא, סן דייגו התקשתה הרבה יותר משפטית לבנות את הגדר שלה מאל פאסו.
אבל ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2019, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2019, 23:43 
Officer Barbrady כתב:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תגיד רגע, אופיסר. מרוב עניין בהודעה שלך, קפצה לי העין לחתימה שלך.
זו בדיחה או משהו שאתה מאמין בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2019, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
מה שמדהים, זה שהם רואים חבורה של זקנים לבנים צורחים על בחורה שחורה מוסלמית שהיא גזענית, והם חושבים שזה מסר מנצח.
לדעתי הולך להיות די יום כיפור ל AIPAC בפריימריז הדמוקרטי בשנה הבאה, כי אני לא לגמרי בטוח שהמועמדים מבינים איפה בסיס הבוחרים שלהם עומד כשזה מגיע לנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3328 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 111  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: