תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 23:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
האלוף עוזי דיין מגלה את האמת על המיתוס "צה"ל בודק את עצמו ומעניש את מי שחורג מהפקודות":
http://mekomit.co.il/stream/%D7%A2%D7%95%D7%96%D7%99-%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%A9%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%A6%D7%91-%D7%9C%D7%A6%D7%93-%D7%90%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%94-%D7%A9%D7%91%D7%A8-%D7%A9/

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
האלוף עוזי דיין מגלה את האמת על המיתוס "צה"ל בודק את עצמו ומעניש את מי שחורג מהפקודות":
http://mekomit.co.il/stream/%D7%A2%D7%95%D7%96%D7%99-%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%A9%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%A6%D7%91-%D7%9C%D7%A6%D7%93-%D7%90%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%94-%D7%A9%D7%91%D7%A8-%D7%A9/

זה פשוט....אין מילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
אני מחכה לסנגורים של בפורום

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 22:55 
אנשים הולכים ומאבדים צלם אנוש. זה כבר לא עניין פוליטי או אידיאולוגי, יצדיקו כל דבר, חטיפה של אופניים מילדה, הרג בדם קר, חיים של פלסטינים פשוט חסרי כל משמעות והבעיה זה המצלמות והתיעוד.
זה מפחיד בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 22:58 
teknoboy כתב:

לא אמין, בטח ג'ובניק שניזון מאתרים אנטישמים בחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
עוזי דיין זה באמת הכי לא אמין שיש.
האדם הכי מטומטם בהיסטוריה.
גורם לאדום טורקי להראות כמו גתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 07:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני מחכה לסנגורים של בפורום

אדום נחמד כתב:
מה רוצה התולעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
חח..
אתה סנגור לא? בוא תסנגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 10:54 
teknoboy כתב:

וואו.
מפתיע שהוא לא מתבייש לספר את זה.
והסיפור פשוט נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 13:59 
איזה כותרת בומבסטית ובפנים? כלום...
אבל הרי זה ברור לכל חייל לוחם בצהל שהמטרה היא
להרוג ערבים בכל הזדמנות שיש לך ובמקביל להסתכל ולבדוק שאין מצלמות.
כבר בטירונות מתאמנים איך הורגים ערבים ואיך שומרים על שתיקה כדי שלא יגלו על זה.
איזה באסה שאנשים כבר עלו על זה, משהו לא עובד בצה״ל, ההדלפות האלו זה אסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 14:00 
ציטוט:
היה לי מקרה דומה אפילו יותר חמור, הרבה יותר חמור, כי נהרגו בו חמישה פלסטינים על ידי לוחמים של הצנחנים במעבר תרקומיא, שלא רק שהם לא היו טרוריסטים, הם גם לא היו שב"חים. הם היו אנשים שחזרו מעבודה בישראל והייתה שם איזו אי הבנה. אני עצרתי את החיילים, למרות שאז נורא לא אהבו את זה…

דרך אגב מעניין לדעת מה היתה הסיבה להרג החמישה.
ולא הבנתי את האמירה ״אני עצרתי את החיילים״, עצר באיזה מובן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
1. איזה כותרת בומבסטית ובפנים? כלום...
2. אבל הרי זה ברור לכל חייל לוחם בצהל שהמטרה היא
להרוג ערבים בכל הזדמנות שיש לך ובמקביל להסתכל ולבדוק שאין מצלמות.
כבר בטירונות מתאמנים איך הורגים ערבים ואיך שומרים על שתיקה כדי שלא יגלו על זה.
איזה באסה שאנשים כבר עלו על זה, משהו לא עובד בצה״ל, ההדלפות האלו זה אסון

1. מה "כלום"? הוא אומר שם בפירוש (ובניגוד מוחלט למה שנטען פה) שבצה"ל נהוג לא להעניש אלא לבצע תחקיר מבצעי.
2. אני מבין שיותר נוח לך לריב עם מישהו שטוען את הדברים שאתה מתווכח איתם פה, כמה חבל שזה לא משהו שמישהו (אי פעם, בטח שלא פה) אמר.
אגב, את הטריק של להחליף את נושא הדיון באופן חד צדדי לנושא יותר נוח כבר עשית באשכול על העתונות, ואף התנצלת על זה.
להזכיר לך מה "אנשים מסויימים" בפורום כותבים על מי שנכשל שוב במשהו שהוא כבר התנצל עליו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 14:53 
1. אשמח אם תראה לי איפה הוא כתב שצה״ל לא מעניש ?
2.עם מי אני רב?
3. האשכול הזה לא מדבר על צהל ?
איזה החלפת נושא בדיוק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 15:03 
וואו, אתה מדבר ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
1. אשמח אם תראה לי איפה הוא כתב שצה״ל לא מעניש ?
2.עם מי אני רב?
3. האשכול הזה לא מדבר על צהל ?
איזה החלפת נושא בדיוק ?

1. תקרא שוב את מה שכתוב בלינק שאתה מגיב עליו.
2. שאלה מצוינת.
3. באשכול הזה מדברים על הרבה דברים.
אתה ענית לטענה ספציפית (צה"ל לא מעניש חיילים שחרגו מהוראות או ביצעו פשעים) בתגובה לא קשורה בעליל (הצגת בצורה מגוחכת את הטענה שאף אחד לא טען כאילו צה"ל מאמן את חייליו להיות בהמות רצחניות).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
הסנגוריה במיטבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 15:41 
ציטוט:
לפני מספר שבועות שבר דיין שתיקה בראיון לרדיו דרום בו התייחס להעמדתו של אזריה לדין, והסביר מהי ההתנהלות הנורמטיבית אותה צריך הצבא לאמץ לשיטתו:

היה לי מקרה דומה אפילו יותר חמור, הרבה יותר חמור, כי נהרגו בו חמישה פלסטינים על ידי לוחמים של הצנחנים במעבר תרקומיא, שלא רק שהם לא היו טרוריסטים, הם גם לא היו שב"חים. הם היו אנשים שחזרו מעבודה בישראל והייתה שם איזו אי הבנה. אני עצרתי את החיילים, למרות שאז נורא לא אהבו את זה…

אמרתי, עכשיו שלושה ימים אתם עושים ועדת חקירה, נותנים לי את התוצאות שלה. לא פצ"ר ולא מצ"ח ולא אף אחד, לי אתם נותנים את התוצאות…

ראיתי את התוצאות. אמרתי ארבעה דברים, מסקנות, מה צריך לעשות, החיילים אפילו לא עמדו למשפט. היום המצב שונה במובן שיש מיד תמונות והתקשורת כולה עוסקת, יש לחץ נורא גדול על מקבלי ההחלטות.

אנא האר את עיניי והדגש לי את המשפט בו דיין מודה שצהל לא מעניש חיילים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
חחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 15:51 
"החיילים אפילו לא עמדו למשפט"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
ציטוט:
לפני מספר שבועות שבר דיין שתיקה בראיון לרדיו דרום בו התייחס להעמדתו של אזריה לדין, והסביר מהי ההתנהלות הנורמטיבית אותה צריך הצבא לאמץ לשיטתו:

אמרתי, עכשיו שלושה ימים אתם עושים ועדת חקירה, נותנים לי את התוצאות שלה. לא פצ"ר ולא מצ"ח ולא אף אחד, לי אתם נותנים את התוצאות…

ראיתי את התוצאות. אמרתי ארבעה דברים, מסקנות, מה צריך לעשות, החיילים אפילו לא עמדו למשפט . היום המצב שונה במובן שיש מיד תמונות והתקשורת כולה עוסקת, יש לחץ נורא גדול על מקבלי ההחלטות.

אנא האר את עיניי והדגש לי את המשפט בו דיין מודה שצהל לא מעניש חיילים?

הדגשתי.
להדגיש לך גם את החלק שבו הוא ניצל את סמכותו והורה לא לקיים חקירה שעשויה להסתיים בענישה?

ואגב, לדעתי הוא לא "מודה" בזה, אלא מתגאה בזה ואומר שטוב מאוד שזה מה שעושים ושככה צריך להמשיך ולעשות בעתיד, אבל אני זורם עם הניסוח שלך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
לירון, שתהיה בריא. אם הורידו חמישה פלסטינים בלי שום הצדקה זה לא משהו שאפשר לסגור אותו ביחידה, מקרים של עבירה על טוהר הנשק וחריגה מסמכות צריכים לעבור אוטומטית למצ"ח ומשם הלאה לפצ"ר. זה שהדביל הזה מודה בפה מלא שהוא טייח כזו עבירה לא מוסיף לו ולא מוסיף לצה"ל. מנגנוני ביקורת פנימיים וחיצוניים הם מה שמחזיק כל ארגון, בטח ארגון כמו צה"ל, אז במקום לטייח ולהחליק ו"לסגור בפנים" עדיף לקבל על הראש כדי לנסות ולמנוע את החריגה הבאה (שבוודאי הייתה לאור ההתנהלות הזו). אין שום סרט שאחרי מקרה כזה הם אפילו לא עומדים למשפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 19:08 
תודה נועם וטקנו, עכשיו תרשו לי להדגיש חלק (אחר) מדבריו:
ציטוט:

ראיתי את התוצאות. אמרתי ארבעה דברים, מסקנות, מה צריך לעשות, החיילים אפילו לא עמדו למשפט . היום המצב שונה במובן שיש מיד תמונות והתקשורת כולה עוסקת, יש לחץ נורא גדול על מקבלי ההחלטות.

עכשיו טקנו כתב:
ציטוט:

בחלקים שאני מדגיש אני מבין שהיה מקרה אחד שבו עוזי דיין (כנראה) טייח מקרה שהיה צריך להיבדק כמו שקובסטר אמר.
דרך אגב- לא הבנתי מה הכוונה בכך שאמר הוא עצר את החיילים, עצר באיזה אופן?
עוזי דיין (שהמקרה שהוא מתאר אירע לכל המאוחר בשנת 1996 - לפני 20 שנה!) מתאר מצב אחד שקרה לו הוא גם מודה שהיום זה אחרת.
כל זה לא הפריע לטקנו לקבוע שדיין "מגלה את האמת על המיתוס שצה"ל בודק את עצמו מעניש את מי שחורג".
למרות שדיין מתאר מקרה אחד שקרה תחת פיקודו ומודה שהיום זה אחרת.

זה בדיוק כמו שאגיד:
אוהדי הפועל ת"א מנפצים מיתוס כלשהו בכך ששרו בגנותה של אהובה תומר ז"ל, אממה מי ששרו את השיר המזעזע ההוא היו גג 10 חבר'ה מתוך
100 שהגיעו לאותו משחק.

קובי היית קצין אם איני טועה או למצער, מפקד, האם בזמנך טייחת מקרים? האם אתה יודע על מפקדים אחרים שטייחו מקרים?
טקנו אולי אתה יודע ממקרה אישי שלך? אדום נחמד? נועם?

האם באמת המיתוס הזה לא נכון, האם באמת צה"ל בדר"כ נוטה שלא להעניש את חייליו שטועים ולטייח מקרים?
האם המקרה שדיין סיפר הוא הכלל ו? או שמא אולי היוצא מן הכלל?
תלוי אם מי שואלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
וואו.

אני יותר מסכים איתך מאיתם במקרה הזה,
ועדיין (שוב) הצלחת להציג את זה בצורה הכי רעה שאפשר.

וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
תודה נועם וטקנו, עכשיו תרשו לי להדגיש חלק (אחר) מדבריו:
ציטוט:

עכשיו טקנו כתב:
ציטוט:

1. בחלקים שאני מדגיש אני מבין שהיה מקרה אחד שבו עוזי דיין (כנראה) טייח מקרה שהיה צריך להיבדק כמו שקובסטר אמר.
דרך אגב- לא הבנתי מה הכוונה בכך שאמר הוא עצר את החיילים, עצר באיזה אופן?
עוזי דיין (שהמקרה שהוא מתאר אירע לכל המאוחר בשנת 1996 - לפני 20 שנה!) מתאר מצב אחד שקרה לו הוא גם מודה שהיום זה אחרת.
כל זה לא הפריע לטקנו לקבוע שדיין "מגלה את האמת על המיתוס שצה"ל בודק את עצמו מעניש את מי שחורג".
למרות שדיין מתאר מקרה אחד שקרה תחת פיקודו ומודה שהיום זה אחרת.

2. זה בדיוק כמו שאגיד:
אוהדי הפועל ת"א מנפצים מיתוס כלשהו בכך ששרו בגנותה של אהובה תומר ז"ל, אממה מי ששרו את השיר המזעזע ההוא היו גג 10 חבר'ה מתוך
100 שהגיעו לאותו משחק.

3. קובי היית קצין אם איני טועה או למצער, מפקד, האם בזמנך טייחת מקרים? האם אתה יודע על מפקדים אחרים שטייחו מקרים?
טקנו אולי אתה יודע ממקרה אישי שלך? אדום נחמד? נועם?

4. האם באמת המיתוס הזה לא נכון, האם באמת צה"ל בדר"כ נוטה שלא להעניש את חייליו שטועים ולטייח מקרים?
האם המקרה שדיין סיפר הוא הכלל ו? או שמא אולי היוצא מן הכלל?
תלוי אם מי שואלים.

1. אלוף בצה"ל אומר לך שכך עשו וכך צריך לעשות. לך תתווכח איתו, לא איתי.
כמו כן כשהוא אומר שהמצב שונה, מי שקורא עד סוף המשפט מבין שהמצב לא השתנה כיוון שהערכים הצה"ליים השתנו או בכלל מיוזמת הצבא, אלא כיוון שהמציאות לא מאפשרת לצה"ל להתנהג יותר כהרגלו.
2. אם "ארגון אוהדי הפועל" (או מה שלא תהיה המקבילה למערכת הבטחון בדוגמה שלך) היה מטייח את המקרה ולא מעניש אף אחד, אז אין פלא אם היו אומרים ש"אוהדי הפועל שרו בגנותה של אהובה תומר".
3. אז אם אני לא טייחתי אף מקרה זה אומר שאין טיוחים? כי בעתונות בתקשרואת מתפרסמים מקרים כאלה על ימין ועל שמאל.
4. לא, זה לא תלוי את מי שואלים. כל המידע זמין ואפילו יש סטטיסטיקות.
היפה בנתונים שקיימים הוא שלמרות שידוע שלכל הפחות יש איזו חריגה פה ושם, עדיין אין עונשים על הדברים האלה.
אלאור אזריה עשוי להיות החייל הראשון (שרשום במשרד הפנים כיהודי, בדואי כבר היה) שאשכרה ייענש על הרג לא מוצדק.
זה לא שאלה של דיעה, זאת עובדה - צה"ל לא מעניש חיילים שהורגים אנשים בלי הצדקה.
אם אתה לא מאמין אתה יכול לבדוק בעצמך. אני אעשה את זה קל - תמצא שמות של שלושה-ארבעה חיילים שהורשעו במקרים דומים וישבו יותר מ-12 חודשים. דברים כאל ההרי מתפרסמים, לא צריכה להיות בעיה למצוא.
אם אתה רוצה שמות של 15-20 חיילים שאפילו לא נשפטו במקרים דומים אני מאמין שאמצא לך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
לירון, מ"פ בסדיר ובמילואים. שום טיוח שקשור אפילו לפציעה, בטח שלא למוות. בעצמי הייתי במצ"ח פעמיים על שני אירועים שונים בשתי תעסוקות שונות שהייתי מ"פ הגזרה ולמרות שלא מצאו כלום ושרפו לי יום עבודה, שמחתי מאוד שהצבא בודק לעומק תלונות על פגיעה בנפש. אם פלסטיני מת ומכסת"חים את זה בתוך היחידה זה חמור מאוד, וכמה שהייתי רוצה להאמין שזה לא המקרה, אני די בטוח שזה מקרה שהוא לא יוצא מן הכלל. ואגב, כמו במקרה של אלאור עזריה, במקום לצלוב ילד בן 20 שטעה בצורה חמורה בשיקול הדעת וחייב להיענש על כך, האצבע האמיתית צריכה להיות מופנית למי ששם אותו שם, אותם פוליטיקאים טינופות שזורקים לסיטואציה בלתי אפשרית כמות עצומה של ילדים בני 18-22, מצפים לאפס טעויות ובורחים מאחריות כשמתרחשת טעות כזו. הם הבעיה, לא החייל היחיד שטעה ועוד יטעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
החייל לא "טועה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לירון, מ"פ בסדיר ובמילואים. שום טיוח שקשור אפילו לפציעה, בטח שלא למוות. בעצמי הייתי במצ"ח פעמיים על שני אירועים שונים בשתי תעסוקות שונות שהייתי מ"פ הגזרה ולמרות שלא מצאו כלום ושרפו לי יום עבודה, שמחתי מאוד שהצבא בודק לעומק תלונות על פגיעה בנפש. אם פלסטיני מת ומכסת"חים את זה בתוך היחידה זה חמור מאוד, וכמה שהייתי רוצה להאמין שזה לא המקרה, אני די בטוח שזה מקרה שהוא לא יוצא מן הכלל. ואגב, כמו במקרה של אלאור עזריה, במקום לצלוב ילד בן 20 שטעה בצורה חמורה בשיקול הדעת וחייב להיענש על כך, האצבע האמיתית צריכה להיות מופנית למי ששם אותו שם, אותם פוליטיקאים טינופות שזורקים לסיטואציה בלתי אפשרית כמות עצומה של ילדים בני 18-22, מצפים לאפס טעויות ובורחים מאחריות כשמתרחשת טעות כזו. הם הבעיה, לא החייל היחיד שטעה ועוד יטעה .

"חייל שטעה וטועה" זה חייל שאכן טעה בזמן פעילות מבצעית.
המקרה של אלאור אזריה לא ממש עונה על הקריטריון הזה, וקשה לי לראות איך אפשר לקרוא למה שהוא עשה "טעות".
מצד שני אני מסכים שהוא לא האשם בפשע האמיתי. הוא לכל היותר רצח מישהו, לא ביצע פשעי מלחמה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
רוב אזרחי ישראל אינו מעוניין שנמשיך ונשלוט ביו"ש.
רובו המכריע של הפורום אינו מעוניין שנמשיך לשבת ביו"ש.

בצה"ל יש מקרים חריגים וטיוחים שלא צריכים לקרות וחבל שקורים כמו בכל מערכת גדולה.
לי יש אמון מלא בצה"ל וסומך על מפקדיו וחייליו.
צה"ל הצבא המוסרי בעולם. כך היה בתקופתו של דיין לפני 20 שנה. כך זה היום.

ושכל עוכרי ישראל ושונאי המדינה וצה"ל בפרט יקפצו.

הקטגוריה בצביעותה ובניסיונה לסלף אמירות. :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
מתי האולימפיאדה של מוסריות צבא?

אני ממש רוצה לראות אם שוב נביא זהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוגוסט 2016, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
הוא הכי מוסרי כי הוא הכי מוסרי! אההההההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: