תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 242 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תקיפה בסוריה - האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 20:01 
גיא האדום כתב:
אובאמה הודיע שהוא מחפש אישור של הקונגרס. מעכב את המהלך משמעותית למרות שזה גם אומר שהתקיפה אם וכאשר תהיה, תהיה משמעותית.

מצד שני הוא אמר שזה יכול להיות גם מחר.
זה ריאלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
למה אישור של הקונגרס אומר תקיפה משמעותית יותר?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
הנאום שלו בעיקר אומר שהוא אחד הנשיאים הגרועים שהיו ובלי קשר רועדות לו הביצים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
הוא באמת סמרטוט, עצוב שזה מי שאמור להיות המנהיג של העולם החופשי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
הוא באמת סמרטוט, עצוב שזה מי שאמור להיות המנהיג של העולם החופשי.

בולשיט.
סמרטוט הוא אביזר שימושי בעל תועלת.
לא ניראה לי שאובמה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
לפני כחודש אמרתי שאובמה הוא האדיוט הגדול ביותר בתור נשיא אמריקני שהמזה"ת ידע אי פעם, חסר מושג ופופוליסט.
אם אני אירן, אני מעשיר צנטריפוגות בטירוף, וקורא גם להשמדת ארה"ב מעבר לציונים!!1111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
צריך להבין שהוא נבחר כדי לשקם את אמריקה, לא את העולם. והוא דווקא די מצליח בזה. לאמריקה יש טראומה ממלחמות מיותרות ואני מבין למה הוא לא רוצה לצאת לתקיפה מסוכנת בלי גב מהקונגרס. נכון, ציפינו ליותר מנהיגות וביצים, אבל צריך להבין את הנסיבות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
אוי לא!
הישראלים חושבים שהוא סמרטוט,
מסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא מתנגד לתקיפה וחושב שהיא לא תפתור שום בעיה ואולי אפילו תחמיר את המצב, זה בסדר גמור ואולי גם נכון.
אבל בבקשה - שיתייצב באומץ ויאמר את הדברים.
אם הוא תומך בתקיפה וחושב שהיא תועיל זה בסדר גמור ואולי גם נכון.
אבל בבקשה - שיורה על תקיפה משמעותית ועם "כל הלב".
כן, לא, היסוסים, גמגומים, התלבטויות, אישורים, תקיפה מוגבלת בלבד...
אכן סמרטוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
מה זה השטות הזאת של הקונגרס צריך לאשר אבל הוא בפגרה?
נשמע כמו הרבנות בישראל

תוקפים שדברים טריים לא דעברו חודשיים , רק חסר שירצה לתקוף את הבבלים על מה דעשו לפני 5000 שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
מדהים בעיניי איך אנשים במדינה שהמנהיגים שלה מומחים בהתפתלויות ושקרים של "דברים שרואים מכאן לא רואים משם" מעזים למתוח ביקורת על מישהו עם רקורד ברור (ובדיעבד צודק) של התבטאויות ומעשים נגד פעולה בינלאומית פזיזה, אפס גיבוי בינלאומי ומבית, במצב בינלאומי סבוך לחלוטין, ואחרי 2 מלחמות כושלות באסיה שהורידו את האמינות של המדינה שלו לאפס - קוראים לו בכזאת קלילות סמרטוט וחסר עמוד שידרה בגלל שהוא לא רץ להתערב בעוד מדינה.
וזה עוד למישהו שאחראי ליותר הוצאות להורג של טרוריסטים ומשפטים באשמת ריגול מכל הנשיאים שלפניו יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
טוב לאור המצב נדרשת פתיחת ליין הימורים חדש - מתי תהיה תקיפה אם בכלל? יש אפשרות להצביע ל״לא תהיה בכלל״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 23:16 
נשיא בושה וחרפה.
תגיד שאתה לא רוצה לתקוף, אל תפיל את זה על הקונגרס כדי "לנפנף" אחר כך ב"לא" שלהם.
האיראנים יושבים בצד וצוחקים, רגועים. אם את סוריה הוא לא תוקף, אין מה לדבר על משהו נגד איראן כשיגיע הרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 23:47 
אתם ממש מאוכזבים שלא יורדים עליכם טילים מסוריה? לא נורא אובמה ישרוד את האכזבה של הישראלים, אני כמעט בטוח בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2013, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
רק בשבועות האחרונים, כשזה "קרוב" אלינו אז יש התעניינות, מבינים כמה מלחמת עיראק היא טראומה אצל האמריקאים (וגם קצת אצל הבריטים). ריסקה להם את הכלכלה, הרגה להם באלפים. נכון שזו פארסה כל הגרירת רגליים הזו, אבל ברור למה לאובמה חשוב לגייס את תמיכת הקונגרס שהוא הייצוג הכי ישיר של העם האמריקאי.

כמובן שהוא שכח שהוא מנהיג את גם העם בישראל וצריך לעמוד בציפיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 00:11 
ערן כתב:
רק בשבועות האחרונים, כשזה "קרוב" אלינו אז יש התעניינות, מבינים כמה מלחמת עיראק היא טראומה אצל האמריקאים (וגם קצת אצל הבריטים). ריסקה להם את הכלכלה, הרגה להם באלפים. נכון שזו פארסה כל הגרירת רגליים הזו, אבל ברור למה לאובמה חשוב לגייס את תמיכת הקונגרס שהוא הייצוג הכי ישיר של העם האמריקאי.

כמובן שהוא שכח שהוא מנהיג את גם העם בישראל וצריך לעמוד בציפיות שלו.

:ROSE:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אתם ממש מאוכזבים שלא יורדים עליכם טילים מסוריה? לא נורא אובמה ישרוד את האכזבה של הישראלים, אני כמעט בטוח בכך.

צחוק צחוק,
הוא עלול לקבל פחות מנדטים מיאיר בבחירות הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 01:42 
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
לירון האדום כתב:
dino כתב:
חיזבאלללה יגיבו?

לפי ההערכות חיזבאללה לא יגיב וגם לא הסורים.

הערכות של מי ?

שלי של אבא שלי, של חברים וגם של פרשנים צבאים.
אתה רוצה גם פירוט של השמות?

סבבה זו לא הערכת צה"ל.

שכחתי שאתה יושב בישיבות המטכ"ל ושומע את כל הדברים...
אולי כבודו יאמר לנו מה הם ההערכות של הצבא?

נ.ב- כבודו צווי 8 או 9 (מזה 9?!) לא יצאו ללוחמים, וגם אם כן רק ללוחמים מיוחדים.
אבל עזוב שכחתי שאני מדבר פה עם אחד שבמטכ"ל.

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 01 ספטמבר 2013, 01:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 01:43 
סומך כתב:
לירון האדום כתב:
למרות שיש בהודעה שלך ציניות, נענה לך ברצינות,
לדעתי הצבא למד ממקרי כבר וצריך להתייחס
לסיכוי קלוש כאילו הסיכוי הוא גבוה.
רוצה לומר שגם אם הסיכוי נמוך צריך להתכונן
כאילו הסיכוי שהותקף הוא גבוה.
בינתיים אין צווי 8 ללוחמים.
בינתיים לא היה עוצר יציאות מלא בפיקוד צפון.
אם אני חושב על למה כן כדאי לאסד לתקוף
ולמה לא כדאי לו, הסיבות למה לא גוברות.
היתי מרחיב למה לא אבל מהאייפון זה קשה יותר

אתה באמת השתמשת עכשיו באימרת השפר המאוסה הזאת
של דו"צ רוני דניאל?

עריכה - או שעשיתי לך בטעות האוטינג :o

צודק, יצא לי באמת יותר מידי בזמן האחרון לשמוע את רוני דניאל..
ולא עשית לי אאוטינג ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 04:29 
סמל אישי של המשתמש
בארה"ב לקונגרס ורק לקונגרס יש את הסמכות להכריז מלחמה, זה נכון שזה מקשה קצת לצאת למלחמות, אבל זה לא משהו שנעשה במקרה, מייסדי ארה"ב הבינו שלנשיא יש תמריצים לצאת למחלמה - זה לרוב מעלה את הפופלריות, זה מכניס אותו לספרי ההיסטוריה וכו', הבעיה היא שמי שמשלם את המחיר במלחמה זה הציבור, שאותו הקונגרס מייצג באופן הרבה יותר ישיר.

עכשיו זה נכון, המון נשיאים השתינו על הסעיף הזה בחוקה (כולל אובמה במידה מסויימת בלוב) אבל כל מהלך שיעזור להפסקה של הפארסה הזו הוא מבורך, ומעבר לזה, כל מה שיגרום לארה"ב (או כל מדינה לצורך העניין) לחשוב טיפה לפני שהיא יוצאת למלחמה הוא צעד חיובי, אפילו אם הוא נעשה משיקולים פוליטיים.

נ.ב.
אפשר לחשוב שהנשיא הגבר גבר קאובויי קאבויי שהיה לפניו העלה את קרנה של ארה"ב בעולם.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 01 ספטמבר 2013, 09:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 04:31 
טוב אמיר, בוא נטמון את ראשנו בחול ונחשוב שאין רצח עם בסוריה. ככה בטוח המצב ישתפר.
רק אחר כך שלא נבוא בתלונות לעולם ששתק לפני 70 שנה בזמן שטבחו בסבים וסבתות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 05:50 
אמיר כתב:
בארה"ב לקונגרס ורק לקונגרס יש את הסמכות להכריז מלחמה, זה נכון שזה מקשה קצת לצאת למלחמות, אבל זה לא משהו שנעשה במקרה, מייסדי ארה"ב הבינו שלנשיא יש תמריצים לצאת למחלמה - זה לרוב מעלה את הפופלריות, זה
מכניס אותו לספרי ההיסטוריה וכו', הבעיה היא שמי שמשלם את המחיר במלחמה זה הציבור, שאותו הקונגרס מייצג באופן הרבה יותר ישיר.

עכשיו זה נכון, המון נשיאים השתינו על הסעיף הזה בחוקה (כולל אובמה במידה מסויימת בלוב) אבל כל מהלך שיעזור להפסקה של הפארסה הזו הוא מבורך, ומעבר לזה, כל מה שיגרום לארה"ב (או כל מדינה לצורך העניין) לחשוב טיפה לפני שהיא יוצאת למלחמה הוא צעד חיובי, אפילו אם הוא נעשה משיקולים פוליטיים.

נ.ב.
אפשר לחשוב שהנשיא הגבר גבר קאובויי קאבויי שהיה לפניו העלה את קרנה של ארה"ב בעולם.

זה נכון שהחוקה קובעת שרק הקונגרס רשאי להכריז מלחמה אבל כל נשיאי ארה"ב, אני חושב שממש כולם, כולל בטח קלינטון ואובאמה, טענו שכראשי הצבא-תפקיד שהחוקה נותנת להם במפורש-יש להם סמכות לצאת למבצעים צבאיים מוגבלים. המבצע המתוכנן בסוריה הוא במפורש מבצע מוגבל שכזה. לא גדול מהמון מבצעים שנעשו בלי אישור החוקה מזה עשרות בשנים.
לכן, אין שום סיבה משפטית שתמנע מאובאמה לצאת למבצע.

זה גם נכון שצריך לשקול היטב לפני שיוצאים למבצע צבאי (ולא הייתי מכנה כל תקיפה מהאוויר "מלחמה") רק שאני לא חושב שהמחשבה הזאת צריכה לקחת שבועות.

אובאמה רוצה גיבוי פומבי למהלך שלו או שיחזיקו אותו.

אם הישראלים רוצים לכעוס על מישהו שיבדקו מה ג'ון מקיין אומר על הפעולה הזאת שאובאמה רוצה מהקונגרס לאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 06:05 
סמל אישי של המשתמש
אני בהחלט חושב שאובמה הוא לא הכי קונסיסטנטי בנושא, וכמו שכתבתי המהלך הזה הוא פוליטי בעיקרו, ועדיין, אני חושב שמדובר בהתפתחות חיובית, הן לארה"ב והן לעולם.
ואם במקרה יצא מזה שארה"ב תפתח דוקטרינה טיפה יותר נורמלית מ"נירה כמה טילי טומהוק ונקווה לטוב" לטיפול במצבים כאלו זה בכלל יהיה נהדר, למרות שחייבים להודות, עם הליצנים שיש היום בקונגרס, זה נראה לי טיפה חלומות באספמיה.
עד המ!!ת הפועל כתב:
טוב אמיר, בוא נטמון את ראשנו בחול ונחשוב שאין רצח עם בסוריה. ככה בטוח המצב ישתפר.
רק אחר כך שלא נבוא בתלונות לעולם ששתק לפני 70 שנה בזמן שטבחו בסבים וסבתות שלנו.

בעיקר מה שיש בסוריה זו מלחמת אזרחים, מלחמת אזרחים ארוכה ומלוכלכת שמבוצעים פה פשעי מלחמה איום, אבל מה שהולך שם זה לא בדיוק רצח עם כמו שראית בשואה או ברואנדה.
אבל מעבר לזה, אני אפילו לא אומר שארה"ב לא צריכה להתערב, האמת, אני באמת לא יודע, מדובר בסיטואציה מאד מחורבנת איך שלא תסובב את זה, השאלה היא איך ארה"ב יכולה לעזור למצב, ואני בכלל לא בטוח שתקיפה אווירית זה משהו הולך לעזור לאזרחים הסורים יותר מדי.

נ.ב.
לישראל יש יכולות מאד מרשימות לתקוף בסוריה, ואני מנחש (תקן אותי אם אני טועה) שאתה לא מציע שישראל תצא למחלמה עם סוריה בעקבות מה שקורה שם, ואם כך, אז אתה יופי בעד לטמון את הראש בחול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תקיפה בסוריה - האשכול הרשמי
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:14 
בתור יהודי אני חייב להגיד שאני מאוד בעד מבצע ישראלי (אתה רוצה לקרוא לזה מלחמה? תפדאל) במקרה שהאמריקאים באמת יתקפלו. לא ייתכן שנאשים את כל העולם בשתיקה שלהם בזמנו, בזמן שזה בדיוק מה שאנחנו עושים היום. לא מעניין אותי שאלה אוייבים שלי, מה שמעניין זה שאנשים נרצחים שם ללא הבחנה, בשיטות שמנוגדות לכל חוק בינלאומי. אם ארה״ב הנאורה לא מסוגלת להתערב אפילו בצורה הכי קטנה, אז אני מצפה מהמדינה שלי לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
בתור יהודי אני חייב להגיד שאני מאוד בעד מבצע ישראלי (אתה רוצה לקרוא לזה מלחמה? תפדאל) במקרה שהאמריקאים באמת יתקפלו. לא ייתכן שנאשים את כל העולם בשתיקה שלהם בזמנו, בזמן שזה בדיוק מה שאנחנו עושים היום. לא מעניין אותי שאלה אוייבים שלי, מה שמעניין זה שאנשים נרצחים שם ללא הבחנה, בשיטות שמנוגדות לכל חוק בינלאומי. אם ארה״ב הנאורה לא מסוגלת להתערב אפילו בצורה הכי קטנה, אז אני מצפה מהמדינה שלי לעשות את זה.

דבר ראשון, כל הכבוד (בלי סארקזם).
מעבר לזה, אני חושב שהשאלה שאתה צריך לשאול את עצמך זה האם ואיך פעולה כזו תעזור, ואני באמת באמת לא יודע.
אני מבין לגמרי את האינסטינקט ש"חייבים לעשות משהו", ובאופן אישי גם אני מרגיש אותו, אבל לדעתי חשוב לעשות פה שיקול קר ולראות אם המשהו הזה הולך לעזור לאנשים שאתה מנסה לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 12:03 
אני אישית לא חושב שתקיפה בסוריה תועיל.....כנראה שגם אובאמה מבין את זה וחבל שהוא יצא בכזה לחץ והצהרות לפני התקיפה..ועכשיו הכל התפוצץ לו בפנים....לא נראה שיש לו מטרה מסויימת ויעד שהוא רוצה להגיע אליו ע"י התקיפה,וכאשר אין יעדים אז אתה נכנס לסרבול ככה זה גם בחיים האישיים.
אובאמה מודע לכך שבעצם הבעייה שלו היא מול רוסיה וסין,ואחרי שהאנגלים עשו לו "ויברח"
הוא קצת נראה חסר אונים ובכלל נראה שהאימפריה הגדולה אמריקה כבר לא מפחידה אף אחד.... מתקפה כזאת לא תביא תועלת לאף אחד..לכן אני נגד תקיפה....אלא אם כן...זה כיסוי כדי להתקיף את הכור האיראני ואז זה יכול להיות בסדר. בכל מקרה לפחות אנחנו מגלים עם מי יש לנו עסק בצד הערבי....עם אנשים שלא מעניין אותם כלום אפילו לא בני עמם ועוד רצו להחזיר לאנשים האלה את רמת הגולן.....בדיחה טובה.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של אמיר.

ורשמתי את זה בעשרות אשכולות (ובעוד מקומות),
מדהים איך עברו 2500 שנה מסון צו ועדיין לא למדנו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
עיתוני אסד חוגגים: נסיגה היסטורית לארה"ב
שופרו של המשטר הסורי מסמן "תבוסה מוחלטת" לאובמה. עיתונאי החצר של אסד בלבנון: "אובמה יכול לתרץ עד מחר, זו אחת מתבוסות המאה של האמריקנים מול ציר רוסיה-איראן-חיזבאללה". בעיתוני ערב ביקורת: "חוץ מלתת לאסד את רשימת יעדי התקיפה והמועדים - אובמה עשה הכול"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4424833,00.html

וזו בדיוק הבעיה עם הטרור האיסלמי, אם אובמה רוצה להתערב, תתערב, אבל למרוח את זה ובסוף להתלבט ולמרוח ולהתלבט, הנזק כבר נעשה, ככה הראש שלהם עובד, תפגין קצת חולשה או חוסר החלטיות ואתה מפורש כחלש. עצוב אבל נכון. אם באמת יש רצח המוני, וזו ההתנהלות, ג'ון קליז כבר עובד על נאום סאטירי חדש.
יכל לחסוך לעצמו כמה הצהרות מיותרות ופשוט לא לעשות כלום. הוא יכול להמשיך להסתובב במדינות איסלמיות ולתת נאומים מתחנפים במדינות רודניות כמה האיסלם היא דת נפלאה, ומה אללה ציווה אותם. עד עכשיו זה עובד יופי. הוא פשוט חסר מושג באזורנו, וחסר מושג במנטליות הנוראה ששורצת פה, אני לא מדבר על ההתנהלות הפנימית שלו כי היא לא נוגעת לי ואני באמת לא מבין בה, אבל לגבי תפקידו כמנהיג העולם החופשי, גוועלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 13:58 
romario כתב:
אני אישית לא חושב שתקיפה בסוריה תועיל.....כנראה שגם אובאמה מבין את זה וחבל שהוא יצא בכזה לחץ והצהרות לפני התקיפה..ועכשיו הכל התפוצץ לו בפנים....לא נראה שיש לו מטרה מסויימת ויעד שהוא רוצה להגיע אליו ע"י התקיפה,וכאשר אין יעדים אז אתה נכנס לסרבול ככה זה גם בחיים האישיים.
אובאמה מודע לכך שבעצם הבעייה שלו היא מול רוסיה וסין,ואחרי שהאנגלים עשו לו "ויברח"
הוא קצת נראה חסר אונים ובכלל נראה שהאימפריה הגדולה אמריקה כבר לא מפחידה אף אחד.... מתקפה כזאת לא תביא תועלת לאף אחד..לכן אני נגד תקיפה....אלא אם כן...זה כיסוי כדי להתקיף את הכור האיראני ואז זה יכול להיות בסדר. בכל מקרה לפחות אנחנו מגלים עם מי יש לנו עסק בצד הערבי....עם אנשים שלא מעניין אותם כלום אפילו לא בני עמם ועוד רצו להחזיר לאנשים האלה את רמת הגולן.....בדיחה טובה.

רומאריו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2013, 14:41 
אובמה: החלטתי על פעולה צבאית נגד סוריה. אני מוכן לתת את הפקודה, אבל רק אם הקונגרס יאשר לי לפעול
רק לי זה מזכיר משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 242 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: