תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 22:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טבח בארה"ב - 27 הרוגים, רובם ילדים
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 13:46 
bloodbrother כתב:
הפועל כתב:
תמונה

נשמע כאילו הוא לא חושב שצריך לבדוק את הנעליים בשדה התעופה רק בגלל שהנסיון המוצלח להכניס חומר נפץ בנעליים למטוס, לא הגיע לכדי הפלת המטוס?

איזה אדיוט.

בלאד, לא נראה לי שהוא האידיוט. תקרא שוב ותנסה להבין (ואז תערוך אולי את ההודעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
ואוליבר הוא מלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
bloodbrother כתב:
הפועל כתב:
תמונה

נשמע כאילו הוא לא חושב שצריך לבדוק את הנעליים בשדה התעופה רק בגלל שהנסיון המוצלח להכניס חומר נפץ בנעליים למטוס, לא הגיע לכדי הפלת המטוס?

איזה אדיוט.

אין שום קשר לזה אם זה הצליח או לא .
פה היה נסיון אחד (לא משנה אם הצליח או לא) ושינו את כל סדרי האבטחה בשדות התעופה, ואילו פה היו כמעט 40 מקרים ולא עשו עם זה כלום .

הוא הפך את זה ל"נסיון" למרות שהכנסת חומר הנפץ הצליחה. הוא הדגיש שהנסיון כאילו "לא מוצלח", והכל בשביל להעביר את הנקודה (המוצדקת) שלו שצריך לשנות את חוקי הנשק.

אני לא אוהב שמגמדים משהו, בטח לא משהו שיכול להפיל מטוס, בשביל להאדיר משהו אחר.

בנוסף, לי נשמע כאילו הוא קצת מתלונן על זה שכולנו מורידים את הנעליים עכשיו בשדה התעופה (ככה נשמע לי מטון הדברים). וכאן הוא כבר ממש מעצבן.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
bloodbrother כתב:
הפועל כתב:
תמונה

איזה אדיוט.

בלאד, לא נראה לי שהוא האידיוט. תקרא שוב ותנסה להבין (ואז תערוך אולי את ההודעה).

ראה הסברי למעלה.

הגזמתי עם האדיוט, מן הסתם הוא לא, גם אם יצא לו משהו אדיוטי עכשיו.

בנוסף, לא בדקתי אם הציטוט הזה בכלל מדוייק. אני ספקן ביותר לגבי ממים כאלה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 00:36 
bloodbrother כתב:
MANDALA כתב:
bloodbrother כתב:
הפועל כתב:
תמונה

איזה אדיוט.

אין שום קשר לזה אם זה הצליח או לא .
פה היה נסיון אחד (לא משנה אם הצליח או לא) ושינו את כל סדרי האבטחה בשדות התעופה, ואילו פה היו כמעט 40 מקרים ולא עשו עם זה כלום .

הוא הפך את זה ל"נסיון" למרות שהכנסת חומר הנפץ הצליחה. הוא הדגיש שהנסיון כאילו "לא מוצלח", והכל בשביל להעביר את הנקודה (המוצדקת) שלו שצריך לשנות את חוקי הנשק.

אני לא אוהב שמגמדים משהו, בטח לא משהו שיכול להפיל מטוס, בשביל להאדיר משהו אחר.

בנוסף, לי נשמע כאילו הוא קצת מתלונן על זה שכולנו מורידים את הנעליים עכשיו בשדה התעופה (ככה נשמע לי מטון הדברים). וכאן הוא כבר ממש מעצבן.

הוא כתב 'נסיון לא מוצלח' לא בכוונה להדגיש את זה אלא יותר בגלל שמנקודת המבט שלו זה מה שבאמת קרה (כלומר, מנקודת המבט שלך, הנסיון כן היה מוצלח בגלל שהצליחו להכניס את חומר הנפץ, מבחינתו, אם זה לא התפוצץ אז זה לא באמת מוצלח) . לטעמי אתה צודק, אבל זה לא קריטי ..
ההדגשה פה לפי דעתי היא יותר על ה'אחד' ועל ה'ארבעים'.

אני לא קורא את זה כך שהוא מתלונן על הורדת הנעליים.
מה גם שאף אחד לא קבע שזה באמת מוצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
מי שקבע שהורדת הנעליים היא מוצדקת הם מי שחיי תלויים גם בהחלטות שלהם. מניח שהידע והמומחיות שלהם יותר מדוייקים בנושא מהידע שלך.

בכל מקרה, נעזוב את זה.

לא נראה לי שהוא בכלל אמר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 186 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: