RedAlert כתב:
Shacham כתב:
RedAlert כתב:
ירמי קדושי כתב:
זה שאתה חלק ממדינת תל אביב לא אומר שאם נופל עליכם טיל אז זה מחייב פתיחת אשכול חדש. יש אשכול רשמי חביבי, תרשום את זה שם.
יש לכם עוד קלישאות?
אספרסו? בועה? בתי קפה אולי?
קלישאות?
לא רק שאתם לא שמים זין על תושבי הדרום,אתם עוד מארגנים מחאות נגד מבצע שאמור לגרום לשקט בדרום
לאנשי מדינת תל אביב לא אכפת מטיל בשדרות.אין מה לעשות.
אתה חמום מוח ומדבר בבורות מדהימה, אבל אתה ילד, ונסער, אז אני אסלח לך.
מי סיפר לך שתל אביב נגד המבצע, הטוקבקים בוואינט?
תל אביב זה עיר של המון שוכרים, שבאים מכל הארץ. יש בה מטבע הדברים מגוון אדיר של דעות וכל חטאה היא שהיא גם מכילה גם אחוז לא מבוטל של שמאל, כידוע פשע שדינו סקילה במדינת הימין שצמחה פה.
כמובן שמתנהל מסע השמצות נגד תל אביב.
אתה יודע נגיד שרק בפלוגה שלי במילואים יש, כולל אותי, מעל ל-12 תל אביבים. וכך גם ביתר הגדוד (שריון)? העיר הכי מיוצגת במילואים (אצלנו) וכמובן אחת מהערים הללו באופן כללי.
תל אביב אחראית או מכילה חלק גדול מענף ההייטק והיא מרכז אקדמי, מסחרי וכלכלי שבלעדיה ובלי תושביה החרוצים ישראל הייתה במקום אחר לגמרי, אבל נוח להדביק את תווית האספרסו, ליצור איזה מצג שלא רק ששמאלנים פה, גם בטלנים ונטל, כשכאמור כלכלת ישראל חייבת המון לתל אביב (וגם משקיעה בה בהתאם).
ולגבי קלישאת הבועה - נו באמת, בא תספר לי איך בטבריה אין בועה תודעתית לגבי נפילות טילים בדרום? מה עושים תושבי ירושלים לצורך העניין שאנחנו לא עושים טוב? או שפשוט חינכו אותך לשנוא את השמאלנים אוטומטית?
בא ספר לי איך בשדרות או בנתיבות ידעו לא לחיות בבועה בזמן שנות הפיגועים?
אני אחסוך לך - הם קראו חדשות, התבאסו, הביעו אמפתיה והמשיכו בשגרת יומם.
בנתיים ההבדל היחיד שאני קורה ביחס לנפילות במקומות שונים בארץ הוא שכשיש משהו בתל אביב זה מלווה בשמחה לאיד. לא יודע מאיפה מגיעה הבושה.
השאלה הכי מעצבנת היא - למה במקום להגיד בפה מלא ״הממשלה שאני בחרתי שמה עלי זין במשך ארבע שנים, ומבחינתה טיל בשדרות לא שווה לטיל בתל אביב״ נוח לכם להשליך את זה על תל אביבים?
למה במקום לבא בטענות לתקשורת - שיוצרת בכוונה את כל התמונה הזו, שמתייחסת שונה לכל מקום, שגם לא
תוותר על ללבות איזו שהיא אש, לא משנה אם זה חרדים חילונים, שמאלנים ימנים או עכשיו דרומיים ותל אביביים - למה אתם לא מתייחסים אליהם בכלל?
בקיצור, לא רק שהממשלה (שאתה בחרת, שתל אביב הצביעה נגדה) מפקירה אותכם ברגיל, היא גם מכוונת אותכם לנתב את הכעס כלפינו, חלק אחר בעם שתורם המון בכל מקום, ואתה אוכל את הפיתיון.
חבל ועצוב.