תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 00:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 254 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הראיון של נחום ברנע עם יאיר לפיד במוסף לחג של ידיעות אחרונות
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
קורמן, למען תנוח דעתך הפעלתי את קשריי בצמרת השלטון (הלוואי :SMOKE: ), וביררתי.
תדהמה: מסתבר שהמימון של חד"ש מגיע ברובו המוחלט מכספי מימון המפלגות, ועוד חלק קטן מגיע מדמי חבר שנתיים שמשלמים חברי המפלגה.

עריכה: נמסר לי שהפרטים מפורסמים באתר מבקר המדינה (שהוא כנראה הרשות שלה יש לדווח על תקציבי מפלגות).

אני מניח שהוא התכוון לכסף שעובר מתחת לשולחן.

הא?

אני מניח שהוא חושד שחלק ממקורות המימון שלהם מגיעים מגורמים מפוקפקים.
חכה שיחזור מחו"ל, מאמין שיתייחס למה שנכתב.

אני מעדיף לחכות לקורמן, כי מה שאתה כותב פה בשמו חמור מאוד (וכן מעיד על פראנויה קלה).
מה שכן אני יכול להבטיח לך שבניגוד למפלגות כמו אלה של יאיר לפיד, אביגדור ליברמן או בנימין נתניהו, חד"ש לא מקבלת תרומות מאנשי עסקים ומתאגידים, ולכן לא חייבת להם כלום.

תיקון: אני לא כותב בשמו, אני מעריך שלכך כיוון בדבריו.
מה הקשר פרנויה ? האם חד"ש לא קיבלה לאורך השנים תמיכה מאמא רוסיה ?
דרך אגב, איני טוען ששאר המפלגות האחרות זכות כשלג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
אני די בטוח שחד"ש לא קיבלה שקל מאמא רוסיה.
אולי מק"י זכתה לקבל מהם כסף, אבל לא ידוע לי על זה.
אם למישהו זה חשוב שיגיד, אני אעשה מאמץ לברר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
מעולם לא "השתגעתי" עליהם אבל מאז שמזכ"ל המפלגה, מוחמד נפאע, הביע תמיכה בממשלה הסורית אני בכלל לא סובל אותם.

http://www.etgar.info/he/article__509/% ... 7%A1%D7%93

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
מעולם לא "השתגעתי" עליהם אבל מאז שמזכ"ל המפלגה, מוחמד נפאע, הביע תמיכה בממשלה הסורית אני בכלל לא סובל אותם.

http://www.etgar.info/he/article__509/% ... 7%A1%D7%93

אני לא ממש מתעניין פוליטיקה מפלגתית, אבל אפילו אני הגעתי למצב שאני לא ממש מחבב את הנפאע הזה.
אמנם חבריו מסנגרים עליו וכו' וכו', אבל עדיין ההתבטאויות שלו (כמו שקראתי אודותיהן, אני עצמי לא קורא ערבית) קצת מסריחות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7% ... 7%99%D7%AA)

ציטוט:
במשך קיומה של ברית המועצות רק"ח שימשה כמפלגת לוויין שלה ואף קיבלה מימון ממקורות סובייטים‏.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7% ... 7%99%D7%AA)

ציטוט:
במשך קיומה של ברית המועצות רק"ח שימשה כמפלגת לוויין שלה ואף קיבלה מימון ממקורות סובייטים‏.

אי אפשר להיסתמך על וויקיפדיה.
נא לספק הוכחות נוספות בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
אני מסתפק בוויקיפדיה לצורך העניין.
אם זה חשוב למישהו אני מוכן לבדוק עם מקורותיי ולאמת את המידע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

אני לא ממש מתעניין פוליטיקה מפלגתית, אבל אפילו אני הגעתי למצב שאני לא ממש מחבב את הנפאע הזה.
אמנם חבריו מסנגרים עליו וכו' וכו', אבל עדיין ההתבטאויות שלו (כמו שקראתי אודותיהן, אני עצמי לא קורא ערבית) קצת מסריחות.

מקובל מידי פעם לשמוע את המשפט "בכל גינה גדל לפעמים עשב שוטה....."

אז אני מעולם לא חיבבתי את הנפאע הזה, ומהיום הראשון ששמעתי את השם שלו סלדתי ממנו.
לא שמעתי את חבריו מסנגרים עליו, אבל אם אתה אומר , אז מי אני שלא אקבל את המידע הזה ככתבו ולכלשונו.
אז אם חבריו מסנגרים עליו הרי שהם לא בדיוק מתנגדים לו או מתנגדים לאמירותיו.
ועם כך הדבר הרי שהמפלגה הזו מאוסה עוד יותר ממה שחשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
teknoboy כתב:

מקובל מידי פעם לשמוע את המשפט "בכל גינה גדל לפעמים עשב שוטה....."

אז אני מעולם לא חיבבתי את הנפאע הזה, ומהיום הראשון ששמעתי את השם שלו סלדתי ממנו.
לא שמעתי את חבריו מסנגרים עליו, אבל אם אתה אומר , אז מי אני שלא אקבל את המידע הזה ככתבו ולכלשונו.
אז אם חבריו מסנגרים עליו הרי שהם לא בדיוק מתנגדים לו או מתנגדים לאמירותיו.
ועם כך הדבר הרי שהמפלגה הזו מאוסה עוד יותר ממה שחשבתי.

המפלגה אכן מאוסה למדי, אין ספק.
אבל ראוי לציין, למען הדיוק, שהסנגוריה שחבריו של נפאע משמיעים עליו היא שדבריו הוצאו מהקשרם, שהציטוט לא מדויק, שהוא לא באמת חס וחלילה תומך באסד (הוא כנראה באמת לא תומך באסד) וכו' וכו'. כלומר הם לא מגבים אותו אלא מתנערים בדבריו. גם זה משהו בימינו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
אז לאן הגענו

שאם מפלגה בישראל היתה פעם ממש לווין של מדינה אחרת ונהנתה ממימון של מדינה אחרת (ד"א מדינה שחימשה במשך שנים את צבאות המדינות שאז רצו למחוק את ישראל מהמפה) אז ניתן להתייחס בפחות חומרה לכך שיש כל מיני תורמים אינטרסנטים שיתרמו למימון מפלגתו של לפיד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה רוצה לעצום עיניים לנוכח מה שלפיד עושה בגלל משהו שקרה בשנות השישים, לך על זה.
אחר כך אל תתפלא כשהמדינה שלך בקאנטים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
בעידן המודרני הנוכחי אין סיכוי להפוך להיות גורם פוליטי דומיננטי ללא הרבה כסף.
סליחה הרבה מאוד כסף.

יש כללי משחק וכל עוד יאיר לפיד משחק לפי כללי המשחק זה לגיטימי מאוד בעיני, ואני מאחל לו שימנף את החוק להצלחתו המכסימאלית.
אם יתברר שקיבל תרומות שלא על פי חוק , לא רק שארצה שיכשל אלא שישב בכלא.

להבנתי בינתיים הוא אינו מקבל תרומות מגורמים שמעוניינים בחיסולה של מדינת ישראל או מגורמים שהם פרטנרים של מדינות/גופים שנימצאים בעימות צבאי עם מדינת ישראל או מאיימים על ביטחונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
סליחה הרבה מאוד כסף.

יש כללי משחק וכל עוד יאיר לפיד משחק לפי כללי המשחק זה לגיטימי מאוד בעיני, ואני מאחל לו שימנף את החוק להצלחתו המכסימאלית.

להבנתי בינתיים הוא אינו מקבל תרומות מגורמים שמעוניינים בחיסולה של מדינת ישראל או מגורמים שהם פרטנרים של מדינות/גופים שנימצאים בעימות צבאי עם מדינת ישראל או מאיימים על ביטחונה.

הוא רק מפריט את עצמו, ומעמיד את עצמו במצב של ניגוד עניינים\הפרת אמונים בכל מה שקשור ל-130 איש ולאינטרסים שלהם.
חוץ מזה הכול יופי.

רגע, מה עם אחד מאנשי העסקים שהוא יהיה חייב להם את הקריירה שלו יהיה סוכן זר של הקג"ב?
:WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 21:02 
לא ממש הבנתי איך שתי מפלגות שלא נלחמות על אותו קהל יעד קשורות אחת לשנייה.
זה כמו שהורה צועק על הילד שלו על זה שהוא לא עשה שיעורים, אז הוא אומר שגם ילד אחר בכיתה לא עשה שיעורים. מה זה משנה?

ומילא לוקח תרומות בסדר גודל כזה, הוא מבטיח לאנשים (הפרטיים) האלה רווח אם הוא עובר את העשרה מנדטים.
מאיפה יבוא הרווח הזה? מהכיס של כולנו. מכספי מימון המפלגות.

סע, סע הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2012, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום אופטימי כתב:
סליחה הרבה מאוד כסף.

הוא רק מפריט את עצמו, ומעמיד את עצמו במצב של ניגוד עניינים\הפרת אמונים בכל מה שקשור ל-130 איש ולאינטרסים שלהם.
חוץ מזה הכול יופי.

רגע, מה עם אחד מאנשי העסקים שהוא יהיה חייב להם את הקריירה שלו יהיה סוכן זר של הקג"ב?
:WHOME:

אז יש ועדת בחירות ויועץ משפטי, ומבקר מדינה , שהם יבדקו אם יש משהו לא כשר בתהליך.
ולגבי שאלתך , מה היא רלוונטית?

בינתיים מי שהיה מזוהה עם סוכנים קומוניסטיים הם כאלה שאינם בידיו ק בצד הפוליטי של יאיר לפיד לא מבחינת השקפת העולם החברתית כלכלית ולא בצד המדיני ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 01:57 
אופטימי, למה ללכת רחוק לאמא רוסיה? מי מממן את הרפתקאת חימוש ההתנחלויות אם לא אוונגליסטים? מה יותר חשוב מההווה? האם הכסף הסובייטי כביכול הזה חימש מתנגדי שלטון או רק קידם אג'נדה של מפלגה לא-אלימה? נח לך ולקורמן לעטות על עצמיכם שריון שבנוי מחצאי שקרים וחצאי רמיזות שהן דיבה בלי שום ביסוס מאחוריהם. אתה לא מעוניין לקבל תשובה, כי גם אם תגלה שהעשיריה הראשונה מורכבת מדובוני אכפת-לי זה לא ישכנע אותך.
למה מההתחלה לא אהבת את נאפע?

בנוסף לא סתם אתה לא שומע את יאיר לפיד מתבטא בנושא הרווחים הכלואים, שהם אשכרה מראי מקום על חולי הכלכלה במדינת ישראל, לפחות לא בחד משמעיות. האזרח הקטן מעניין אותו רק כל עוד הוא לא מפריע לאזרחים הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אופטימי, למה ללכת רחוק לאמא רוסיה? מי מממן את הרפתקאת חימוש ההתנחלויות אם לא אוונגליסטים? מה יותר חשוב מההווה? האם הכסף הסובייטי כביכול הזה חימש מתנגדי שלטון או רק קידם אג'נדה של מפלגה לא-אלימה? נח לך ולקורמן לעטות על עצמיכם שריון שבנוי מחצאי שקרים וחצאי רמיזות שהן דיבה בלי שום ביסוס מאחוריהם. אתה לא מעוניין לקבל תשובה, כי גם אם תגלה שהעשיריה הראשונה מורכבת מדובוני אכפת-לי זה לא ישכנע אותך.
למה מההתחלה לא אהבת את נאפע?

בנוסף לא סתם אתה לא שומע את יאיר לפיד מתבטא בנושא הרווחים הכלואים, שהם אשכרה מראי מקום על חולי הכלכלה במדינת ישראל, לפחות לא בחד משמעיות. האזרח הקטן מעניין אותו רק כל עוד הוא לא מפריע לאזרחים הגדולים.

יקירי,
אשריך שאולי תמצא מפלגה שאתה שלם ב- 100% עם דרכה. אני בעוונותי לא מצאתי אחת כזו.
האם הזרמת הכספים למתנחלים על ידי האוונגליסטים מקובלת עלי ? לא. האם צריך לעצור זאת ? בוודאי שכן בדיוק כמו שצריך לחסל את פעולות הקרן האחרת.
האם כל משנתו של יאיר לפיד מקובלת עלי ? ממש לא.
יותר מיכך עדין לא החלטתי למי אצביע. על פי המועמדים הידועים כרגע כניראה אצביע לו סוג של בחירה ברע במיעוטו מנקודת מבטי והשקפתי. תלוי מאוד מי יהיו האנשים שירכיבו את רשימתו. תלוי כד כמה יהיו נקיי כפיים במונחים שלי לניכיון כפיים.

ועדיין ,בעיני לפחות , לא משולים המתנחלים, עם כל הביקורת שלהם, לערבים. המכנה המשותף שלי איתם ( עם רובם לא עם כולם) הרבה יותר גדול מהמכנה המשותף שלי עם האוכלוסייה שייצגה רקח / מקי או חדש של היום. ברגע שלפיד יהיה אנטי ציוני לא יהיה איכפת לי משאר השקפות העולם שלו. בינתיים יש כמה נושאים שגורמים לי , מחוסר ברירה כניראה להצביע לו. מי שיקרא את הפסקה הזו יכול לחשוב שאני תומך במפעל ההתנחלויות או בדרכם. שיהיה בריא. הם האנטי טזה להשקפתי אבל הם בני עמי בדיוק כמו שאולטראס הפועל הם אנטי טזה להשקפתי אבל הם שייכים למחנה האדום אליו אני משתייך.

מבחינתך אולי הציונות והיותה של מדינת ישראל מדינתם של היהודים לא מהווה דבר מרכזי. זכותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 11:58 
אדום אופטימי כתב:

יקירי,
אשריך שאולי תמצא מפלגה שאתה שלם ב- 100% עם דרכה. אני בעוונותי לא מצאתי אחת כזו.
האם הזרמת הכספים למתנחלים על ידי האוונגליסטים מקובלת עלי ? לא. האם צריך לעצור זאת ? בוודאי שכן בדיוק כמו שצריך לחסל את פעולות הקרן האחרת.
האם כל משנתו של יאיר לפיד מקובלת עלי ? ממש לא.
יותר מיכך עדין לא החלטתי למי אצביע. על פי המועמדים הידועים כרגע כניראה אצביע לו סוג של בחירה ברע במיעוטו מנקודת מבטי והשקפתי. תלוי מאוד מי יהיו האנשים שירכיבו את רשימתו. תלוי כד כמה יהיו נקיי כפיים במונחים שלי לניכיון כפיים.

ועדיין ,בעיני לפחות , לא משולים המתנחלים, עם כל הביקורת שלהם, לערבים. המכנה המשותף שלי איתם ( עם רובם לא עם כולם) הרבה יותר גדול מהמכנה המשותף שלי עם האוכלוסייה שייצגה רקח / מקי או חדש של היום. ברגע שלפיד יהיה אנטי ציוני לא יהיה איכפת לי משאר השקפות העולם שלו. בינתיים יש כמה נושאים שגורמים לי , מחוסר ברירה כניראה להצביע לו. מי שיקרא את הפסקה הזו יכול לחשוב שאני תומך במפעל ההתנחלויות או בדרכם. שיהיה בריא. הם האנטי טזה להשקפתי אבל הם בני עמי בדיוק כמו שאולטראס הפועל הם אנטי טזה להשקפתי אבל הם שייכים למחנה האדום אליו אני משתייך.

מבחינתך אולי הציונות והיותה של מדינת ישראל מדינתם של היהודים לא מהווה דבר מרכזי. זכותך.

ההשוואה אינה נכונה.
אם אתה רוצה להשוות את זה למשהו מעולם הספורט אז אפשר לומר שיבוא תורם גדול ויחליט שהוא תורם לאולטרס אבוקות, אגרופנים וסכינים ומממן להם שיעורי שואה למכבי בהיקפים של מיליונים, מול תורם שהחליט שהליגה צריכה יותר שיוויון לכן התחיל להזרים כסף להפועל ב"ש.
הנטיה לסלחנות כלפי צד אחד מול הנטיה לסופר-צדקנות כלפי הצד השני (למשל, בלי הקרן החדשה לישראל ישראל היתה מדינה טובה פחות - ואם תפרוט את פעולותיה בעצמך בצורה רציונלית תגיע לאותה המסקנה).

בנוגע לציוני - מבחינתי ציוני הרבה יותר לקדם את השלום והשיוויון בישראל מאשר לדאוג לחברים שלך הטייקונים שיחתכו דיל לא-יאמן עם ממשלת ישראל על הרווחים הכלואים. אותם אלה שמחליטים מי ציוני או לא הם אלה שבקרוב יספרו לי כמה שאני לא יהודי כי אני לא צם בכיפור, או יגידו לך שאתה לא אוהד הפועל כי אתה לא קונה מנוי/מניה וכו'. אני שם עליהם זין ואני מקווה שכולם ישימו עליהם זין.

אני יכול להבין תפיסות שונות שיגרמו לזה שלא תצביע לחד"ש בחיים, וזה מקובל. ההשמצות האלה כשאתה בעצמך יודע שמדובר בחצאי-אמת ביום הכי טוב - מיותרות.

עדיין איני מבין מהי הדרך של לפיד שאתה נמצא מאחוריה, ואיזה שינוי הוא מביא. לא בפוסטים בפייסבוק, אלא ממש מה הוא היה עושה.
ישנם אינספור מקרים שהציבור בישראל הפסיד בשנה האחרונה - אפשר לחיות עם ההפסד, מה לפיד מציע to not lose the lesson? כלום. מתעלם מזה.
הוא משקר לכם בפרצוף. אייל ברקוביץ' של הפוליטיקה הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע למה אתה חושב שלדעתי הקרן שיפקה משהו בישראל. אולי לטעמך כן. לטעמי לא.
בדיוק כמו שהייתי טוען , ואני לא לא, שהתרומות של האוונגליסטים שיפרו משהו בישראל. לטעמי לאץ לטעמם של ימניים וחסידי ההתיישבות בהחלט כן , עזרו לגאול עוד אדמה והצמיחו עוד בית אחד לפחות. כל אחד וזווית הראייה שלו.

חדש מבחינתי היא כסות לפוליטיקאים שרוצים בכישלון המדינה במתקונתה הנוכחי. אינם תומכים במדינה יהודית אלה במדינת כל אזרחיה. בעינך לא, אבל בעיני זה אסון ולכן ארצה בכישלונם הרבה הרבה יותר משארצה בכישלונה של המחלה לדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
טוב, קראתי את הראיון עם אריה דרעי.
במילה אחת: אכזבה.

דיבר על כך שהמחאה החברתית דיברה על התלאביבים מגוש דן, ולא כ"כ נגעה באלה החיים בפריפריה ובשכונות הקשות (ג'סי כהן)
אמר שהוא לא היה בעד הסכם אוסלו, אלא בהורת הרב יוסף הוא נמנע כי הרב אמר לו שרבין הוא איש בטחון יותר טוב מברק.

לא מוכן להכנס למפלת מרכז, גם לא זו של החבר חיים רמון
נכנס קצת ביאיר לפיד
לא שולל חזרה ל-ש"ס.
דיבר יותר למגזר המסורתי שמצביע ליכוד.

קיצור, אין תקווה ממי שמוגדר כמגשר בין המגזר החילוני לחרדי.

פוליטיקאי אחר, שהייתי מאוד שמח לראות אותו כרה"מ הוא איתן כבל מהעבודה.
באמת נראה שענייני החברה במדינה אכפת לו (ראיתי היום את הסרט של דורון צברי על המהפכה מול ערוץ 1, אבל בכללי תמיד התלהבתי ממנו כשהוא טיפלבנושאים החברתיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 15:41 
למה שתהיה לך תקווה ממי שהורשע בלקיחת שוחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 16:01 
אדום אופטימי כתב:
לא יודע למה אתה חושב שלדעתי הקרן שיפקה משהו בישראל. אולי לטעמך כן. לטעמי לא.
בדיוק כמו שהייתי טוען , ואני לא לא, שהתרומות של האוונגליסטים שיפרו משהו בישראל. לטעמי לאץ לטעמם של ימניים וחסידי ההתיישבות בהחלט כן , עזרו לגאול עוד אדמה והצמיחו עוד בית אחד לפחות. כל אחד וזווית הראייה שלו.

חדש מבחינתי היא כסות לפוליטיקאים שרוצים בכישלון המדינה במתקונתה הנוכחי. אינם תומכים במדינה יהודית אלה במדינת כל אזרחיה. בעינך לא, אבל בעיני זה אסון ולכן ארצה בכישלונם הרבה הרבה יותר משארצה בכישלונה של המחלה לדוגמא.

זו ראיה מאוד צרה בלשון המעטה, וצריך להסתכל על הדברים בפרספקטיבה הנכונה
מצד אחד - אוונגליסטים (שהם כמובן לא-יהודים, אך גם לא מוסלמים) שמטרתם המוצהרת היא לגרום למלחמת גוג ומגוג (!!!) ולכן מחזקים את ההתחלויות והטירוף. הם יעשו כל דבר שיעודד מלחמה, לא מעניין אותם בתים בישראל או גאולת אדמות. למעשה, יש התנחלויות מתונות יותר שמסרבות לקבל תרומות מהאנשים האלו בגלל שזו מטרתם (בעיקר התנחלויות של דתיים)

מצד שני - הקרן החדשה לישראל, ארגון שהוקם ע"י יהודים ומקדם נושאים חברתיים, כשחלק מהעמותות שנתמכות על-ידו הן כל מיני "בצלם" (שלדעתי עושים עבודת קודש) אבל גם קו לעובד, מרכזים לקידום נשים, אדם טבע ודין ואפילו איזה קשקוש למניעת גזענות בכדורגל.
הם נפלו קורבן להסתה חסרת תקדים שמאחוריה שקרים גסים ע"י אלו שהם כל כך מתקדמים שאצלם אישה לא יכולה לנאום.
בחר את הצד שלך.

חד"ש לא מפלגה מושלמת, וחד"ש היא לא ההצבעה הסבירה היחידה בכנסת אבל
א) זו לא סיבה להצביע ליאיר לפיד
ב) יש להצמד לעובדות. להכנס לאשכול ולזרוק פצצה דמגוגית חסרת כל קשר למציאות או משמעות ואז להעלם זו לא הדרך (וכל זה התחיל בגלל השטות שקורמן פלט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 16:03 
הקרן החדשה לישראל גם מאחורי מדד הגזענות והאלימות במגרשים המגוחך, אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

ב) יש להצמד לעובדות. להכנס לאשכול ולזרוק פצצה דמגוגית חסרת כל קשר למציאות או משמעות ואז להעלם זו לא הדרך (וכל זה התחיל בגלל השטות שקורמן פלט).

לא כל כך הצלחתי לרדת לסוף דעתך . אשמח אם תפרט ותנמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 16:06 
mkorman1 כתב:
ביום שגורביץ יכתוב על מקורות המימון של חד״ש
אתחיל להתיחס אליו ברצינות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
הוא בגט לאק.
מבלה רואה עולם ובזמן הפנוי כותב כאן.
לפעמים יש לו יותר זמן פנוי ולפעמים פחות.
ניראה לי די לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 16:36 
אין באמת קשר בין מה שאני כתבתי לבין הפרשנויות שניתנו לה
הכוונה שלי היתה שיש נטייה טבעית ומובנת להציק לבחור החדש שבא לשכונה
ולפשפש בציציותיו כדי להכפישו ולמנוע את ערעור הסדר הפוליטי הקיים
לטעמי, האחרונים שיכולים להרשות לעצמם למתוח ביקורת על דרכי המימון
של יאיר לפיד הם גופים מצידה השמאלית של המפה שנהנים ממימון זר
ולעיתים אפילו ממקורות עוינים לישראל
אחת הדוגמאות לכך היא חד״ש אשר שנים ארוכות נהנתה ממימון סובייטי מסיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 17:42 
נראה לי שהוא עדיין בגט לאק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 17:42 
ערעור הסדר הפוליטי הקיים זה מבריק.
באמת חסרה פה מפלגת מרכז. פורץ דרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2012, 18:16 
:LOL2:
הצדק עמכם
אין פריצת דרך גדולה יותר בפוליטיקה הישראלית
מאשר מפלגה שנאמנה לצורת משטר ואידיאולוגיה
שמתו כבר לפני 20 שנה
חדשנות במיטבה ללא ספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 254 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: