תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 אוגוסט 2025, 23:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 22 ינואר 2018, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אל תעשה צחוק מעצמך.

במידה רבה יותר אפשר לקרוא להם עד שהמדינה תחליט, "מבקשי כסף". הגיוני ללכת לפי הרוב. גם הטכני (מיעוטם הגישו בקשות מקלט רשמיות) וגם המהותי (מה שהיה מתגלה כנראה בתוצאות בדיקה אמיתית כזאת אם הייתה מתקיימת בזמן; רובם המכריע מהגרי עבודה) ושוב מזכיר לך, שאני לא המדינה בסיפור כאן ולא הדובר שלה אלא קרבן מתמשך של המדיניות שלה בנושא. זה שהיא התרשלה ומימסה ודחתה והיססה לא אומר שכרגע לא נתבע ממנה פתרון. וכשהיא כבר מציעה פתרון בדמות הוצאה למדינה שלישית בה לא נשקפת כל סכנת מוות לכל הדעות, לאף אחד ובנוסף גם מציידת את היוצאים בכמה אלפי דולרים ומסדירה את קליטתם במדינה הקולטת, אני לא רואה שום סיבה שלא לתמוך בו.

כן. אני עושה צחוק מעצמי.

"זה מה שהיה מתגלה בתוצאות בדיקה אמיתית".

אני מתחיל להשתכנע שאתה יושב מאחורי המסך ונקרע עלינו מצחוק שאנחנו נופלים למלכודות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2018, 09:57 
ציטוט:
עד שנת 2013 מדינת ישראל לא אפשרה כלל לאריתראים וסודנים להגיש
בקשות-מקלט, והסתפקה בהימנעות מגירושם. מסוף 2013 החלה המדינה לבצע הליך בדיקה באופן רשמי, אך
ההליך מתבצע למראית עין בלבד, ומתקיים בחוסר יעילות ובחוסר תום לב. עד היום הוגשו אלפי בקשות
מקלט, הרוב כלל לא נבדקו, ואלפים נדחו על הסף ללא בדיקה. הלשכה בה ניתן להגיש בקשות מקלט אינה
נגישה ואנשים ממתינים חודשים רק לאפשרות להגיש את הבקשה. מתוך 13,467 בקשות מקלט של
אריתראים וסודנים שהוגשו עד יולי 2017 ,רק 10 קיבלו מעמד פליט. ישראל מחזיקה באחוזי ההכרה
הנמוכים ביותר בעולם המערבי )פחות מאחוז!(, וזאת לעומת אחוזי ההכרה הגבוהים הממוצעים בעולם
העומדים על %87 לאריתראים %63 לסודנים, דבר המעיד על חוסר תום הלב בבדיקת הבקשות. נכון להיום
תלויות ועומדות 7,282 בקשות מקלט של אריתריאים וסודנים שלא זכו לתשובה כלל, כאשר מספר לא
מבוטל מהם מחכים לתשובה כבר למעלה משלוש שנים. בנוסף, אלפים שמילאו בקשות מקלט לא מצליחים
להגיש אותן כלל, וזאת מאחר שקיימת לשכה אחד בלבד בישראל שבה אפשר להגיש בקשות מקלט, ולשכה זו
מקבלת עשרות בודדות של בקשות ביום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2018, 14:37 
יש שלושה סרבנים ראשונים בקרב טייסי אל-על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2018, 20:48 
בר קולמוסא - נראה שאתה עומד על חומרת הדברים לאט לאט... נעבור לשלב הבא:
אם אתה חושב שהממשלה "היססה" או "התרשלה" בכל התהליך הזה, אתה שוב תמים.
אמנת הפליטים ברורה, הדברים שצריכים להיעשות ברורים. כל מה שהיה צריך להיעשות ולא נעשה, וכל מה שנעשה ולא צריך היה להיעשות (כמו כלא חולות המתועב) - הכל מכוון ומתוכנן, כמו גם הפרופוגנדה השקרית והמוצלחת, כדי להשניא את מבקשי המקלט על הציבור.
ממשלת רשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2018, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
עם רשע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2018, 21:07 
KingAlpaca כתב:
עם רשע

רובו.
פגשתי היום חסידי אומות עולם - שהם יהודים-ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
מה שהכי מדהים זה שזה כ"כ ברור שזה קרב אבוד בציבוריות הישראלית שכמעט אף אחד מהאופוזיציה לא טורח בכלל להתעסק בנושא הזה, להקים קול זעקה.
לפני עשר שנים אפילו נתניהו יצא נגד גירוש, היום זה מובן מאליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 08:47 
האם יש הסכם של ישראל עם רואנדה, או שגם כאן הממשלה משקרת?

https://twitter.com/RwandaGov/status/955533061009141760

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 09:11 
צריך להזהר, כבר היו מקרים עם חשבונות טוויטר ממשלתיים של מדינות באפריקה שהתגלו כפייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
https://twitter.com/RwandaGov/status/955532915940700162
כאן הם מרחיבים ואומרים שיקבלו כל מי שיגיע "מרצונו". אולי זה ההסבר. ישראל לא "מגרשת". אלא אומרת לאנשים - או שתעלו למטוס עם 5000 דולר, או שתשבו בכלא. אז הם עולים למטוס. ואז רואנדה מקבלת אותם כי הם הגיעו "מרצונם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 09:34 
צודק, אי אפשר לגרש כי גירוש אסור כל עוד לא בדקו את מעמדם. הם חייבים לחתום מרצונם על עזיבה מרצון או ללכת לכלא. רואנדה אכן נראית כמו המדינה השלישית המדוברת. ונדמה לי שהמענק על עזיבה הוא 3,500 דולאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 09:37 
ואיך סוכנות הידיעות AP, היא אמינה?

http://www.businessinsider.com/ap-rwanda-uganda-deny-deal-with-israel-to-take-africa-migrants-2018-1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה מצטט גויים תגיד לי? כל הגויים אנטישמים!

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
מדוע אני בעד גירוש מבקשי המקלט?

1. התבוללות- מבקשי ומבקשות המקלט, ובעיקר ילדיהם, ישתלבו בחברה הישראלית בעתיד. הסיכוי שאותן בנות של מבקשי מקלט יתחתנו עם ישראלים יהודים גבוה, וכך גם הסיכוי שיביאו ילדים לא יהודים שיתבוללו בעתיד עם עוד יהודים. אני נגד התבוללות ולכן אני בעד גירושם.
2. פערי תרבות ואיכות חיים- מבקשי המקלט מגיעים ממדינות עולם שלישי וחיים בתוך קהילות ישראליות, שרובם רגילים לאיכות חיים ולחוקים של מדינה מערבית. במקומות שחיים בהם מבקשי מקלט רבים (דרום ת"א), האזור משתנה. עם השינוי הזה נאלצים להתמודד ישראלים וישראליות שחיים במקום, ולפי העדויות הם סובלים בצורה נוראית מהשינוי שהתרגש עליהם.

האם התנגדות להתבוללות מצדיקה שליחת אנשים אל מותם? לא, אבל ישראל לא שולחת אריתראים בחזרה לאריתראה ולסודן, היא שולחת אותם למדינה אפריקאית יציבה שהסכימה לקבלם. בנוסף, היא משלמת לאותה מדינה כסף עבור כל מבקש מקלט שיגיע אליה, על מנת לסייע בקליטתו. המדינה השלישית מצהירה באופן שוטף שהיא תבטיח להם חיים בטוחים ויציבים (אולי איכות החיים שלהם לא תהיה של מדינת עולם מערבי, אבל זה לא אסון). בגלל שהממשלות של ישראל והמדינה השלישית יודעות שהרבה עיניים יהיו על מצבם של מבקשי המקלט לאחר הגירוש, אני סמוך ובטוח שהן יעמדו בהבטחות שלהן, ובעיקר בהבטחה לשמור על חיי מבקשי המקלט.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
1. מעניין שאתה לא חושש מהתבוללות כשמגיעים לפה אוקראינים, גאורגים, פיליפינים, תאילנדים, סינים, טורקים... אגב, מדובר על 35,000 איש כן? איזה התבוללות הם יעשו פה וואי וואי מי שישמע... מה עם טוטו? בו נגרש אותו שלא יתחתן עם איזה יהודייה

2. פערי תרבות?! פחחחחח זה לא החבר'ה שלך שמתפללים לגשם ומנפנפים תרנגולת מעל הראש פעם בשנה? אם כבר, האפריקאים האלה יותר קרובים אליך מכל ארופאי או אמריקאי שמשום מה פחות מטריד אותך מכושי עם מחלות שמפחיד בחושך.

3. תמשיך לשקר לעצמך שהם יהיו בסדר. זה שקר. אל תעשה לעצמך הנחות. אתה אולי לא גזען אבל אתה עוצם עיניים ומשתף פעולה על עוול נוראי שעושים לאנשים שכנראה בורחים מאסון.
על ספינות המעפילים שהבריטים גרשו לקפריסין שמעת? זה בדיוק אותו דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 11:57 
למה אתה אומר שהוא לא גזען? אפילו הוא מודה בזה. סעיף 1 שלו כאילו לקוח מההגדרה במילון לגזענות. הוא לפחות לא בורח מהאמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 12:18 
Officer Barbrady כתב:
מדוע אני בעד גירוש מבקשי המקלט?

1. התבוללות- מבקשי ומבקשות המקלט, ובעיקר ילדיהם, ישתלבו בחברה הישראלית בעתיד. הסיכוי שאותן בנות של מבקשי מקלט יתחתנו עם ישראלים יהודים גבוה, וכך גם הסיכוי שיביאו ילדים לא יהודים שיתבוללו בעתיד עם עוד יהודים. אני נגד התבוללות ולכן אני בעד גירושם.
2. פערי תרבות ואיכות חיים- מבקשי המקלט מגיעים ממדינות עולם שלישי וחיים בתוך קהילות ישראליות, שרובם רגילים לאיכות חיים ולחוקים של מדינה מערבית. במקומות שחיים בהם מבקשי מקלט רבים (דרום ת"א), האזור משתנה. עם השינוי הזה נאלצים להתמודד ישראלים וישראליות שחיים במקום, ולפי העדויות הם סובלים בצורה נוראית מהשינוי שהתרגש עליהם.

האם התנגדות להתבוללות מצדיקה שליחת אנשים אל מותם? לא, אבל ישראל לא שולחת אריתראים בחזרה לאריתראה ולסודן, היא שולחת אותם למדינה אפריקאית יציבה שהסכימה לקבלם. בנוסף, היא משלמת לאותה מדינה כסף עבור כל מבקש מקלט שיגיע אליה, על מנת לסייע בקליטתו. המדינה השלישית מצהירה באופן שוטף שהיא תבטיח להם חיים בטוחים ויציבים (אולי איכות החיים שלהם לא תהיה של מדינת עולם מערבי, אבל זה לא אסון). בגלל שהממשלות של ישראל והמדינה השלישית יודעות שהרבה עיניים יהיו על מצבם של מבקשי המקלט לאחר הגירוש, אני סמוך ובטוח שהן יעמדו בהבטחות שלהן, ובעיקר בהבטחה לשמור על חיי מבקשי המקלט.

הם ישתלבו בחברה הישראלית ויקחו לנו את הבנות או לא ישתלבו בחברה המערבית שלנו ויביאו את התרבות הכושית שלהם לפה? הגזענות שלך לא קוהרנטית.
לא, התגובה הזו זה השיא.
אגב, קומוניסים, הבטחת נתונים או מספרים, נאלמת קצת? אני בכנות מחכה לשמוע עמדה מנומקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 13:42 
גם העיתונות ברואנדה:

http://www.newtimes.co.rw/section/read/228165/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 13:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
למה אתה אומר שהוא לא גזען? אפילו הוא מודה בזה. סעיף 1 שלו כאילו לקוח מההגדרה במילון לגזענות. הוא לפחות לא בורח מהאמת.
מנסה לתת הנחות כדי לעודד שיח. שמתי לב שכשאני קורא להם גזענים מטונפים הם מסתגרים קצת, הנפשות הרכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 13:59 
סומך כתב:
אדום מטלי כתב:
מנסה לתת הנחות כדי לעודד שיח. שמתי לב שכשאני קורא להם גזענים מטונפים הם מסתגרים קצת, הנפשות הרכות

לא אמרתי מטונף... אני חושב שהוא יהודי דתי, והדת היהודית היא גזענית במהותה, הם לא מתביישים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 14:14 
עיתון ישראלי!!

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5075056,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 14:34 
משהו שכתב חבר פייסבוק שלי, נורא מתאים להלך הרוח כאן:

אכזריות לשמה. אין דרך אחרת לתאר את השמאלנים שרוצים להשאיר אפריקאים מסכנים במדינה כל כך עניה, דתית, נחשלת, מושחתת, גזענית, אי שוויונית, פאשיסטית ומבודדת בעולם כמו ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
סומך כתב:
אדום מטלי כתב:

לא אמרתי מטונף... אני חושב שהוא יהודי דתי, והדת היהודית היא גזענית במהותה, הם לא מתביישים בזה.
מבחינתי גזען מטונף זה צימוד. אין גזען שאינו מטונף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

אכזריות לשמה. אין דרך אחרת לתאר את השמאלנים שרוצים להשאיר אפריקאים מסכנים במדינה כל כך עניה, דתית, נחשלת, מושחתת, גזענית, אי שוויונית, פאשיסטית ומבודדת בעולם כמו ישראל.

נורא מצחיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 15:36 
קומוניסים כתב:

פרשת מהדיון? עברנו לסיסמאות ושטויות? אין לך משהו ענייני להגיד לגבי המספרים המוצגים חוץ מתחושה שכולם מהגרי עבודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 17:35 
אתה קצת מתבלבל. התחושה הייתה לגבי השאלה מדוע ישראל לא טרחה לבדוק באופן פרטני את כל המקרים.
לגבי היותם של רוב מכריע בקרב המסתננים מהגרי עבודה, זה הרבה מעבר לתחושה. ושוב, אני לא אבוא ואומר בוודאות על מה שאני לא יודע, מה שאני כן יודע זה את העובדה שכל המתנגדים למהלך מתחמקים ממנה לאורך כל הדיון: בהוצאה למדינה שלישית אין שום סכנת מוות לאף אחד מהם. נקודה. כל הדיבורים סכנה יכולים (אולי) להיות רלוונטיים במקרה של חזרה למדינות המקור. זה לא המקרה ואין סיבה שהעובדה הזו תזכה להתעלמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אבל למה? למה למדינה שלישית, אם אינם פליטים?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אתה קצת מתבלבל. התחושה הייתה לגבי השאלה מדוע ישראל לא טרחה לבדוק באופן פרטני את כל המקרים.
לגבי היותם של רוב מכריע בקרב המסתננים מהגרי עבודה, זה הרבה מעבר לתחושה. ושוב, אני לא אבוא ואומר בוודאות על מה שאני לא יודע, מה שאני כן יודע זה את העובדה שכל המתנגדים למהלך מתחמקים ממנה לאורך כל הדיון: בהוצאה למדינה שלישית אין שום סכנת מוות לאף אחד מהם. נקודה. כל הדיבורים סכנה יכולים (אולי) להיות רלוונטיים במקרה של חזרה למדינות המקור. זה לא המקרה ואין סיבה שהעובדה הזו תזכה להתעלמות

נקודה. וואו כמה סמכותיות. שום סכנת מוות. שום!
אז כל השלטים האלה של חברים ואחים שלהם שנרצחו בסודן ובלוב וטבעו בים זה הכל שקר הא?
צודק, לא רוצחים אותם ברואנדה. רק לוקחים להם את המסמכים ושודדים אותם מכספם ומכריחים אותם לצאת למדינות אחרות, ששם רוצחים ואונסים אותם. צודק.
איזה אפס. אם היה לך טיפה אינטגריטי היית טורח לפגוש פעם מבקשי מקלט ולשמוע אותם, מאיפה הם הגיעו ולמה הם כאן. אבל אתה לא תעשה את זה ותמשיך לזיין את המוח מהבועה הגזענית המסריחה שלך ביחד עם הjewish supremacist העלוב ברבריידי.
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
סומך כתב:
אדום מטלי כתב:

בדיוק. אצל הליברלים של שנת 2018, הדת היהודית היא גזענית מה שהופך את כל המאמינים בעקרונותיה לגזענים. במצב כזה אני וכל הדתיים\מתנגדי התבוללות גזענים. פשוט הגיע הזמן לשים דברים על דיוקם: אנחנו "גזענים" כי אנחנו נגד התבוללות, לא כי יש לנו בעיה עם צבע העור.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אדום מטלי כתב:
סומך כתב:
אדום מטלי כתב:

בדיוק. אצל הליברלים של שנת 2018, הדת היהודית היא גזענית מה שהופך את כל המאמינים בעקרונותיה לגזענים. במצב כזה אני וכל הדתיים\מתנגדי התבוללות גזענים. פשוט הגיע הזמן לשים דברים על דיוקם: אנחנו "גזענים" כי אנחנו נגד התבוללות, לא כי יש לנו בעיה עם צבע העור.

לא. אתם גזענים כי אתם חושבים במושגים של גזע (טוהר דם\התבוללות, למשל), וכל תמונת עולמכם מושתתת עליהם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: