Officer Barbrady כתב:
מדוע אני בעד גירוש מבקשי המקלט?
1. התבוללות- מבקשי ומבקשות המקלט, ובעיקר ילדיהם, ישתלבו בחברה הישראלית בעתיד. הסיכוי שאותן בנות של מבקשי מקלט יתחתנו עם ישראלים יהודים גבוה, וכך גם הסיכוי שיביאו ילדים לא יהודים שיתבוללו בעתיד עם עוד יהודים. אני נגד התבוללות ולכן אני בעד גירושם.
2. פערי תרבות ואיכות חיים- מבקשי המקלט מגיעים ממדינות עולם שלישי וחיים בתוך קהילות ישראליות, שרובם רגילים לאיכות חיים ולחוקים של מדינה מערבית. במקומות שחיים בהם מבקשי מקלט רבים (דרום ת"א), האזור משתנה. עם השינוי הזה נאלצים להתמודד ישראלים וישראליות שחיים במקום, ולפי העדויות הם סובלים בצורה נוראית מהשינוי שהתרגש עליהם.
האם התנגדות להתבוללות מצדיקה שליחת אנשים אל מותם? לא, אבל ישראל לא שולחת אריתראים בחזרה לאריתראה ולסודן, היא שולחת אותם למדינה אפריקאית יציבה שהסכימה לקבלם. בנוסף, היא משלמת לאותה מדינה כסף עבור כל מבקש מקלט שיגיע אליה, על מנת לסייע בקליטתו. המדינה השלישית מצהירה באופן שוטף שהיא תבטיח להם חיים בטוחים ויציבים (אולי איכות החיים שלהם לא תהיה של מדינת עולם מערבי, אבל זה לא אסון). בגלל שהממשלות של ישראל והמדינה השלישית יודעות שהרבה עיניים יהיו על מצבם של מבקשי המקלט לאחר הגירוש, אני סמוך ובטוח שהן יעמדו בהבטחות שלהן, ובעיקר בהבטחה לשמור על חיי מבקשי המקלט.
הם ישתלבו בחברה הישראלית ויקחו לנו את הבנות או לא ישתלבו בחברה המערבית שלנו ויביאו את התרבות הכושית שלהם לפה? הגזענות שלך לא קוהרנטית.
לא, התגובה הזו זה השיא.
אגב, קומוניסים, הבטחת נתונים או מספרים, נאלמת קצת? אני בכנות מחכה לשמוע עמדה מנומקת