Noam כתב:
אגב, קטע. שוב אני רואה חדשות 10, והמסרים שעוברים שם במהדורה עם 1:1 אלה שעסקתי בהם היום ואתמול בדיון. כלומר, לפני שקראו לי מיעוט קיצוני והזוי.
אותה התייחסות ודאגה ל"זרמים התת קרקעיים בחברה", כדבריהם, שמדאיגה גם את הרמטכ"ל ושר הבטחון, אותו מתן דגש על כך שהחייל כלל לא היה מעורב באירוע ולא נשקפה סכנה לאף אחד.
ויותר מזה, התייחסות אחת ממש הדהימה אותי. המשפט "מזל שנשארו ארגוני זכויות אדם כמו בצלם ושוברים שתיקה, ששומרים עלינו ממצבים כמו אלה". אור הלר, כתב צבאי של אחת מרשתות התקשורת הציונית הגדולות בישראל, משבח את ארגוני זכויות האדם ובראשם "בצלם", הידועים כ"גיס חמישי, סייעני אויב, וסרטן בלב האומה".
אז אני מספר לאור הלר ולשאר הפאנל שהם מיעוט הזוי וקיצוני שתומך באויב ומסוכן לעתיד המדינה, או אתם?
לא קראו לך קיצוני בגלל הלך הרוח הציבורי או בגלל שהקיצונים מהצד השני מרימים ראש או כי התעצבנת על החייל שירה למחבל כדור בראש לאחר שהאחרון כבר נוטרל.
קוראים לך קיצוני כי אתה טוען (תחת מסווה שזה עובדה ולא טענה) שישראל מבצעת הוצאות להורג מידי יום ושזאת המדיניות של הממשלה\צה"ל.
קוראים לך קיצוני כי אתה טוען (תחת מסווה שזה עובדה ולא טענה) שהמקרה של החייל הוא הכלל ולא היוצא מן בכלל.
לגבי שוברים שתיקה ובצלם, א. אור הלר לא מעניין, זה כמו שערד ניר יגיד את זה, מילא רוני דניאל היה אומר את זה, אבל אור הלר? באמת?
הארגונים האלו היו חשובים ומתקבלים עם הם היו באים לתקן את התקלות שיש בצה"ל כמו שיש בכל ארגון, אבל הם לא כאלו !
הם הוקמו כדי להוציא את התקלות ולהפוך אותם לכלל, הם הוקמו כדי להכפיש את צה"ל ולטעון שהוא לא צבא מוסרי ושהוא אכזר.
לקחת מקרי קיצון ולהגיד שהם הנורמה זה להכפיש, לסלף ולשקר