תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 17:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 77  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 17:38 
אוגוסטוס היל כתב:
אחרי רפרוף על מה שהולך פה, בהנחה שלירון הוא אכן ישראל ישראלי, כפי שנטען בעבר, הפתרון היחיד הוא דרכון אוסטרלי

אפס, אתה מוזמן לטוס מפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אינתיפאדת היחידים
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
זה מדהים איך הם יוצרים איש שמאל מדומה בשביל לנגח אותנו.
מביך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
פאביו כתב:
לירון הידעת שיש בהזויים סלפנים?
אופטימי הידעת שיש בקיצוניים מסיתים?
דר אבי הידעת שחבורת השומרי זכויות אדם יש שקרנים?
NOAM הידעת את כל אלו?

כנראה שיש פה חבורת מיעוט הזויה שהמילה ציונות גורמת להם כאב.
כנראה שיש פה חבורת מיעוט הזויה שצמד המילים מלחמה בטרור גורמת להם עצב.
כנראה שיש פה חבורת מיעוט הזויה שהמילה ניצחון גורמת להם לחלחלה.
כנראה שיש פה חבורת מיעוט הזויה שהמילה צהל גורמת להם סלידה.
כנראה...

לא חידשת לי כלום ידידי.
הייתי די בטוח שחבורת ה-BDS תגיב לרצח בחברון בצורה כזו שהרי זו הוכחה לרצחנות של צה"ל ולחיסול של ערבים חפים מפשע.

לא הבנתי, אתה רומז שיש כאלה שחושבים שרצח של ערבי חף מפשע מוכיח שיש מקרים שבהם ערבים חפים מפשע נרצחים?
:SHOCK3: :SHOCK3: :SHOCK3:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 17:49 
אבל הוא היה מחבלללללל!!!!!!!!1111

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 17:50 
טקנו וnoam - יש לי תחושה שאתם יותר מידי תקועים בתוך האג'נדה שלכם שאתם בכלל לא שמים לרב לתגובות שלי.
אתם בכלל לא מנסים לחשוב מה לירון טוען, יש כנראה סטיגמה שרצתה עליי בפורום השדים שאני "ישראל ישראלי" כמו שהאפס אוגוסטוס והאפס השני אלפקה טוענים.
לקחו איזה סטיגמה\סיסמא והדביקו אותה עליי, מבלי באמת לקרוא את התגובות שלי או לדעת מי אני.
בשבילכם - אחזור על דבריי עוד מהאשכול הקודם מהעמודים הראשונים וזאת גם תגובתי ללינק שnoam הביא וגם טקנו.
אותו בלוג מציג את הרג המחבלים שבאו להרוג חיילים\אזרחים.
אחרי שמחבל שוכב על הרצפה ולא מהווה יותר איום אין צורך לירות בו ולהרוג אותו או לוודא הריגה או לירות בגופה שלו.
אין בשביל זה, יש לכוון עליו נשק ולראות שאין תזוזה של המחבל בניסיון לתקוף שוב (סכין, מטען, אקדח וכו').
כל תזוזה מאיימת מחייבת ירי.
הבעיה היא במדיניות, אני מסכים שהרבה מחברי הממשלה לא נתנו גינוי כבר מהרגע הראשון על המקרים בהם היה ירי לאחר שהמחבל נוטרל.
כאשר המחבל בא לתקוף יש לירות בו כדי לנטרל אותו (נטרול גם יכול להסתיים בהרג ולא רק בפציעה).
אבל בל נשכח שבסופו של יום אלו שנפצעו\נהרגו הם מחבלים ולא אזרחים.
אם היה אופק מדיני מצד שני הצדדים, אולי לא הינו מגיעים למקום שבו הגענו.
אבל כאשר טקנו וגם אדום נחמד מסכימים שהטרור הזה לא מקרב את העם הפלסטיני ואותנו להסכם, יש לעשות הכל כדי להפסיק את הטרור.
העניין הוא שאתם טוענים שיש מדיניות של ממשלת ישראל\צה"ל להוציא להורג ולהרוג כל מחבל, טענה זו מקוממת כי היה אינה נכונה, אלו לא הוראות פתיחת באש.
השיח הציבורי האלים גרם לכך, בכך אין ספק.
ועדיין אני זוכר שאנחנו מדברים על מחבלים, אני עדיין זוכר שמי שחוסל זה מחבל.
גם מורינייה, בן לאדן ושאר מחבלים חוסלו ללא משפט.
טקנו בעד חיסולים אלו ואחרים כמו של מס' 2 בדאע"ש גם הוא חוסל ללא משפט...

עכשיו אשמח אם תפתחו קצת את המחשבה שלכם ותבינו שבעניין של החייל אין לנו ויכוח, היה פה כשל חמור ובתקווה שמעשים כאלו לא יקרו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
סיכמנו משהו, לא? נו טוף, לא ציפיתי ממך לעמוד בזה.. :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
אבי יקר, לא זכור לי שסיכמתי איתך שאתעלם ממך וגם אם כן אז לא אכפת לי, אבל אם זה מה שבא לך אתה יותר ממוזמן להתעלם ממני.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
זהו, שאני מתעלם ממך כבר כמה חודשים ולא מגיב לפרובוקציות שלך (באשכולי הפוליטיקה במיוחד)
אתה זה שלא מפסיק להגיב לי ולאחר שהגבת לי בימים האחרונים 3 פעמים בתגובות שכתבתי בכלל לאדום נחמד, חרגתי ממנהגי והגבתי לך.
לשמחתי, ידעתי לעצור את זה (יחסית) בזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
טחחחח עאלק.
כתבת פה שאתה מפסיק את הדיון, אבל שלחת לי שלוש או ארבע פרטיות תוך משהו כמו חצי שעה.
אני אצטט מהזיכרון את התשובה שלי לאחת הפרטיות האלה:
ציטוט:
די, תפסיק, עזוב אותי באמא שלך, שחרר אותי מזה, זה לא מעניין

עריכה: דרך אגב, ד"ר, הסתכלתי על ההודעות שהחלפנו. אולי כדאי שתראה רופא, כי אתה סובל מהזיות.

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 26 מרץ 2016, 18:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
שמע, אתה אדם פתטי, הזוי ועלוב שאין דברים כאלה.
שלחתי לך פרטיות כי לא רציתי להמשיך את ההתנצחויות בפורום.
סיכמנו שם משהו ושוב אתה מגיב לי ואתה עוד מבקש ש-"אעזוב אותך בשקט" :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
לא ייאמן לאיזה רמה שלושת המוסקטרים מסוגלים לדרדר כל דיון.
רק לחשוב מה יקרה כשאבא שלהם יחזור לפורום.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 18:23 
teknoboy כתב:

הודעה מאד מאד בוגרת.
שאפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:

הודעה מאד מאד בוגרת.
שאפו

מעולם הייצור הזה לא היה בוגר
נאלח זה המקסימום שיגיע בחיי הפורום שלו

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
אני רק אציין שלא כתבתי שהטרור דוחה את סיום הסכסוך, ואחרי כל פעם שלירון כתב את זה, תיקנתי אותו.
ואם אני לא טועה, גם טקנו היה מאוד מסוייג בהקשר בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
המשתמש noam
אם תוכל לענות ברוגע ובכנות:

האם הציונות לדעתך היא רעל?
האם הציונות לדעתך היא גזענות?

REMINDER
אשמח אם תענה.תודה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 18:55 
אדום נחמד כתב:
אני רק אציין שלא כתבתי שהטרור דוחה את סיום הסכסוך, ואחרי כל פעם שלירון כתב את זה, תיקנתי אותו.

אמממ...
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
noan טקנו ואדום נחמד אשמח אם תענו לי על השאלות הבאות כדי שאדע האם אני טועה או חושב נכון.
1. האם לדעתכם האיש שדקר הוא מחבל\טרוריסט, לוחם או אזרח תמים?
2. האם אתם חושבים שהמעשה שלו מקרב או מרחיק את פתרון 2 המדינות ל2 עמים? או מדינה אחת ל2 עמים?
3. מה לדעתכם העונש הראוי לאדם שמוזכר בסעיף 1?

1. מחבל או לוחם, או אולי "מתקומם" (כי "לוחם" מרמז על איזה ארגון חמוש). תלוי את מי שואלים. איך זה משנה לסיפור שלנו, שבו המחבל הזה נרצח?
2. על פניו מרחיק, בפועל כנראה שמקרב פתרון כלשהו. איך זה משנה לסיפור שלנו, שבו הבחור הזה נרצח?
3. בשביל זה יש למדינת ישראל ספר חוקים. אולי אתה מכיר אנשים שמבינים בזה ויכולים לאתר לך את הסעיף הרלוונטי. איך זה משנה לסיפור שלנו, שבו הבחור הזה נרצח?
4. למה אתה הולך לכל מקום שבעולם ומסיט את הדיון לכל כיוון אפשרי אבל לא מוכן להתייחס למקרה הזה לגופו, כמו שאתה תמיד מטיף לעשות?

+
אדום נחמד כתב:
תהיה בריא. 2 אנשים ענו לך, ואמרתי שאני מסכים עם התשובה שלהם. לא מתחמק ולא מתעפרפל.

לא יודע, תגיד לי אתה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 19:03 
אני מאוד מצטער, לירון, אבל לא אתייחס להודעה האחרונה שלך. אני לא כועס, לא נעלבתי, אין שום צורך לבקש סליחה.
לאורך כל הדיון (ובהמון דיונים לפניו) עניתי בפירוט ובאריכות לכל אחת מההודעות שלך, התייחסתי אליהן חלק חלק, כששאלת שאלות עניתי לך עליהן, כששאלת שאלות לא קשורות עניתי לך גם עליהן, ואז נכנסת למצב של אופטימיות זמנית והטחת בי, אני מצטט:
שאני מכפיש את חיילי צהל, מרחם על רוצחים אכזרים, שבלעתי את כל החוכמה בעולם, שאני מיעוט קיצוני, ושקראתי לך נאצי, ייודנאצי, גזען, חשוך וכו'.
אז הפעם אני לא אענה, למרות שיש לי מה להגיד. שוב, לא נעלבתי ולא כועס, אבל אני לא רוצה כרגע לבזבז זמן על לענות.
אז רק דבר אחד, בעניין המחשבה הכללית. האג'נדה שאני מנסה לקדם, בדיון הזה לפחות, היא המציאות. נעשה אתמול רצח, הוצאה להורג ללא משפט. אני מנסה לנהל דיון על איך קורה מצב בו חייל מגיע לזירה אחרי פיגוע, רואה פלסטיני פצוע על הרצפה, ובראש צלול טוען את הנשק ורוצח אותו. על איך זה לא אירוע חד פעמי, על איך החברה הישראלית הגיעה למצב שבו יש קונצנזוס שתומך ברוצח וברצח, ואיך זה משפיע על הפעולות של החיילים בשטח, שהם כאמור חלק מאותו עם. אתה כבר יומיים נותן הסברים לא קשורים, מנתח את ההתנגדות הפלסטינית ואת הלגיטימיות שלה, ומשתמש בביטויים סובייקטיביים כמו "טרור" ו"מחבל", כרגיל.
בדיוק כמו ששבוע שעבר, כשהראתי לפי הגדרה שאתה הבאת שצה"ל מבצע פשעי מלחמה בניגוד לטענתך (אם אני לא טועה, הדיון אז נסוב על הוצאות להורג ללא משפט במקריות מדהימה), היית עסוק בלהסביר שמחבלים וטרור ויש סיבה.

ובנימה זו, אחרי שהבהרנו את הנקודה, אפשר לסכם את 36 השעות הראשונות.
בגזרת ההתנגדות מקיר לקיר: ברחבי הרשת מאות אלפי תומכים מול אפס מתנגדים, הפגנה ראשונה של תמיכה ברוצח אחה"צ בבאר שבע, צחי הנגבי התראיין על כך ש"עצוב לו שמתנהל משפט שדה נגד החייל" והמשפחה של הרוצח הוציאה הודעה לתקשורת עם צאת שבת: "כל מה שנשאר זה להוציא אותו להורג". אם זו לא אירוניה, אני כבר לא יודע מה היא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 19:16 
אגב, קטע. שוב אני רואה חדשות 10, והמסרים שעוברים שם במהדורה עם 1:1 אלה שעסקתי בהם היום ואתמול בדיון. כלומר, לפני שקראו לי מיעוט קיצוני והזוי.
אותה התייחסות ודאגה ל"זרמים התת קרקעיים בחברה", כדבריהם, שמדאיגה גם את הרמטכ"ל ושר הבטחון, אותו מתן דגש על כך שהחייל כלל לא היה מעורב באירוע ולא נשקפה סכנה לאף אחד.
ויותר מזה, התייחסות אחת ממש הדהימה אותי. המשפט "מזל שנשארו ארגוני זכויות אדם כמו בצלם ושוברים שתיקה, ששומרים עלינו ממצבים כמו אלה". אור הלר, כתב צבאי של אחת מרשתות התקשורת הציונית הגדולות בישראל, משבח את ארגוני זכויות האדם ובראשם "בצלם", הידועים כ"גיס חמישי, סייעני אויב, וסרטן בלב האומה".
אז אני מספר לאור הלר ולשאר הפאנל שהם מיעוט הזוי וקיצוני שתומך באויב ומסוכן לעתיד המדינה, או אתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
noam כתב:
בגזרת ההתנגדות מקיר לקיר: ברחבי הרשת מאות אלפי תומכים מול אפס מתנגדים .

פרייסלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
אגב, זה אמנם כבר לא רלוונטי כי לכולם ברור ששוברים שתיקה בוגדים מטונפים וזה... אבל בצה"ל סיימו את הבדיקה ומסתבר שהם לא אספו חומרים סודיים שמסכנים את חיילינו, אלא רק חומרים בדרגת 'שמור'

*סמיילי המום*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 19:49 
Noam כתב:
אגב, קטע. שוב אני רואה חדשות 10, והמסרים שעוברים שם במהדורה עם 1:1 אלה שעסקתי בהם היום ואתמול בדיון. כלומר, לפני שקראו לי מיעוט קיצוני והזוי.
אותה התייחסות ודאגה ל"זרמים התת קרקעיים בחברה", כדבריהם, שמדאיגה גם את הרמטכ"ל ושר הבטחון, אותו מתן דגש על כך שהחייל כלל לא היה מעורב באירוע ולא נשקפה סכנה לאף אחד.
ויותר מזה, התייחסות אחת ממש הדהימה אותי. המשפט "מזל שנשארו ארגוני זכויות אדם כמו בצלם ושוברים שתיקה, ששומרים עלינו ממצבים כמו אלה". אור הלר, כתב צבאי של אחת מרשתות התקשורת הציונית הגדולות בישראל, משבח את ארגוני זכויות האדם ובראשם "בצלם", הידועים כ"גיס חמישי, סייעני אויב, וסרטן בלב האומה".
אז אני מספר לאור הלר ולשאר הפאנל שהם מיעוט הזוי וקיצוני שתומך באויב ומסוכן לעתיד המדינה, או אתם?

לא קראו לך קיצוני בגלל הלך הרוח הציבורי או בגלל שהקיצונים מהצד השני מרימים ראש או כי התעצבנת על החייל שירה למחבל כדור בראש לאחר שהאחרון כבר נוטרל.
קוראים לך קיצוני כי אתה טוען (תחת מסווה שזה עובדה ולא טענה) שישראל מבצעת הוצאות להורג מידי יום ושזאת המדיניות של הממשלה\צה"ל.
קוראים לך קיצוני כי אתה טוען (תחת מסווה שזה עובדה ולא טענה) שהמקרה של החייל הוא הכלל ולא היוצא מן בכלל.
לגבי שוברים שתיקה ובצלם, א. אור הלר לא מעניין, זה כמו שערד ניר יגיד את זה, מילא רוני דניאל היה אומר את זה, אבל אור הלר? באמת?
הארגונים האלו היו חשובים ומתקבלים עם הם היו באים לתקן את התקלות שיש בצה"ל כמו שיש בכל ארגון, אבל הם לא כאלו !
הם הוקמו כדי להוציא את התקלות ולהפוך אותם לכלל, הם הוקמו כדי להכפיש את צה"ל ולטעון שהוא לא צבא מוסרי ושהוא אכזר.
לקחת מקרי קיצון ולהגיד שהם הנורמה זה להכפיש, לסלף ולשקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 20:03 
Noam כתב:

אני לא חושב שאתה קיצוני,
אבל אני כן רואה איך אתה מקצין דברים (ואני רק מקווה שזה על מנת להדגיש את הנקודות שעליהן אתה מדבר),
בפיד הפייסבוק שלי הצלחתי למצוא בכ10 פוסטים שימנים שיתפפו כמות של כ30,000 לייקים ,בדינוי של יאיר לפיד מצאתי כ5,000 לייקים,
אז מצד אחד אין מאות אלפים (אלא אם תראה לי אחרת) וקונזוס שמצדיק את המעשה ומצד שני יש כמה גינויים מסתבר (כשכמו שאתה בטח יודע גם מתוכניות רדיו, הצד המתלהם (ימין) תמיד הרבה יתר אקטיבי).

אף אחד לא תכחש שישנה עליה וראינו את זה גם בבחירות של גוש הימין (ומתוך כך גם הימין הקיותר קיצוני) אבל לדעתי זה עדיין לא מגיע למצב של דאגה אמיתית לעתיד המידנה כפי שאנחנו רואים אותו ונותר רק לקוות כי ההנהגה תבין שבטח הארוך זה רק יפגע בה ותדע לטפל באותם קיצון (גם אם אותה התלהמות משרתת את האגנדה הנוכחית שלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

אמממ...
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
noan טקנו ואדום נחמד אשמח אם תענו לי על השאלות הבאות כדי שאדע האם אני טועה או חושב נכון.
1. האם לדעתכם האיש שדקר הוא מחבל\טרוריסט, לוחם או אזרח תמים?
2. האם אתם חושבים שהמעשה שלו מקרב או מרחיק את פתרון 2 המדינות ל2 עמים? או מדינה אחת ל2 עמים?
3. מה לדעתכם העונש הראוי לאדם שמוזכר בסעיף 1?

1. מחבל או לוחם, או אולי "מתקומם" (כי "לוחם" מרמז על איזה ארגון חמוש). תלוי את מי שואלים. איך זה משנה לסיפור שלנו, שבו המחבל הזה נרצח?
2. על פניו מרחיק, בפועל כנראה שמקרב פתרון כלשהו. איך זה משנה לסיפור שלנו, שבו הבחור הזה נרצח?
3. בשביל זה יש למדינת ישראל ספר חוקים. אולי אתה מכיר אנשים שמבינים בזה ויכולים לאתר לך את הסעיף הרלוונטי. איך זה משנה לסיפור שלנו, שבו הבחור הזה נרצח?
4. למה אתה הולך לכל מקום שבעולם ומסיט את הדיון לכל כיוון אפשרי אבל לא מוכן להתייחס למקרה הזה לגופו, כמו שאתה תמיד מטיף לעשות?

+
אדום נחמד כתב:
תהיה בריא. 2 אנשים ענו לך, ואמרתי שאני מסכים עם התשובה שלהם. לא מתחמק ולא מתעפרפל.

לא יודע, תגיד לי אתה..

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

ציטטתי רק כדי שלא תערוך אחרי שתבדוק מה זה "על פניו" ו"בפועל".

עריכה: חשבתי באיחור על זה שיכולתי להתלונן על סילוף (אמר שכתבתי X והביא ציטוט שבו אני כותב Y) ולהרוויח מלא נקודות מוסר ותרבות דיון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 20:36 
אה על פניו מרחיק ובפועל מקרב?
איך בדיוק מקרב עם ההקצנה בציבור הישראלי וגם הפלסטיני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
1. אה על פניו מרחיק ובפועל מקרב?
2. איך בדיוק מקרב עם ההקצנה בציבור הישראלי וגם הפלסטיני?

1. כמו שכתוב. זה נראה כמו משהו שמרחיק, אבל בעצם זה מקרב.
2. כי בגלל ההקצנה בציבור הישראלי וגם הפלסטינאי, הסיכוי ששני הציבורים האלה יתאפסו על עצמם בלי שיקרה אסון שואף לאפס. על כן, בפועל, כל פעולה שתחיש את האסון, גם תקרב באופן פרדוקסלי את הפתרון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 20:58 
אם ככה באופן פרדוקסלי אתה תומך בחייל וגם במחבלים.
כי ככה יקרה אסון ואז יהיה שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
el dudernio כתב:
Noam כתב:
אל תתן לעובדות להפריע לך, ממציא לעצמך מציאות, מגן על רוצחים, שמאל נאור.
:LOL2: :LOL2: :LOL2:
אני חושב שהתגובות שלך זה הדבר הכי הזוי שקראתי בפורום הזה, לוקח אפילו את 831.

תודה.

עכשיו כל אחד מוזמן לבחון מי עונה לעניין ומי מקשקש שטויות על כל מה שמסביב כי אין לו באמת מה להגיד מעבר למטרות קבועות.

עכשיו אני אפסיק להטריד אותך בדיון רדוד בו לא משנה מה הצד השני טוען כי זה הרי לא באמת מעניין אותך לנהל דיון אלא רק להראות כמה אתה נאור והמוני (אז זהו שאתה לא)

נ.ב אני יותר קרוב לדעתך מאשר לדעת אופטימי. אבל מעצבן אותי שמציגים את הצד שלנו בכזאת רדידות ומניפולטיביות.

כבר יומיים אני מנסה לנהל דיון על חייל שהוציא להורג פלסטיני ללא משפט, וכל מה שיש לך להגיד זה שאני מגן על רוצחים שזה גם לא נכון וגם לא קשור. מכל מה שכן קשור אתה מתעלם. אני לא יודע איך קוראים לתופעה הזאת, אבל "לא לענות לעניין ולקשקש שטויות על כל מה שמסביב כי איך לך באמת מה להגיד מעבר למטרות (מנטרות אולי?) הקבועות" זה די קולע למציאות, אז תודה.

אגב, הטענה הקבועה שלכם ש"אני יותר קרוב לדעתך", וש"חבל שקיצוניים כמוך הורסים לנו את המחנה" היא קצת מצחיקה. אתה לא יודע מה דעתי, לכן אתה לא יודע אם אתה קרוב אליה או לא, וכמובן שאיני שייך לאף מחנה. 95 אחוז ממה שאני כותב פה הוא לא דעתי, אלא דיון על העובדות, על ההיסטוריה ופרשנות לוגית של המציאות. "דעתי" היא לא אוסף של סיסמאות שאפשר לזרוק באמצע דיון על חברון, היא דבר יותר מורכב. יותר מזה, אני מקדיש אחוז די גדול מהזמן הפנוי שלי (וגם מהזמן הלא פנוי) במחשבה על מה היא בכלל דעתי, וכאן בפורום נזכור לי שדיברתי עליה באמת במקרים ספורים (עם אדום נחמד, פוקרה ואופיסר ברבריידי, ואולי בעוד כמה מקרים בודדים).
אז תחסוך מעצמך משפטים כאלה. זה לא נכון, ואני לא יודע מה המטרה של זה, אבל היא בכל מקרה לא מושגת.

אין לי בעיה לנהל דיון על חייל שהוציא להורג מרצח לאחר שנוטרל. לחייל הזה אני קראתי רוצח. הבעיה שלי היא כאשר מתחילים להגיד את זה תוך כדי יצירת מציאות מדומה כדי לחזק את טענותך כפי שהם באים לידי ביטוי בהודעות בפורום (ואם אין הם קרובות לדעתך קבל את סלחתי ). להגיד שכל חיילי צה"ל חושבים x כאשר הרמטכ"ל ודובר צה"ל אומרים במפורש אחרת זה לייצר מציאות נפרדת. להגיד שכולם חושבים y כאשר היחידי שראיתי שהביע דעה דומה בפורום זה קומוניסים רק על סמך פוסטים ויראלים בפייסבוק זה לא רציני ויצירת מציאות שתתאים להודעותך.

להתעלם מזה שאדם הגיע לרצוח אדם אחר זה לא רציני. הרי הכל תוצאה של מציאות מסויימת ולכן ההוצאה להורג קשורה לניסיון הרצח, שקשור לכיבוש שקשור לפיגועים שקשור להקמת המדינה ומלחמת הדת / שטח שיש כאן במדינה. במציאות הזאת כולנו עושים בחירות. וכמו שהחייל בחר להוציא את המרצח להורג כך בחר המרצח להיות כזה וכך הרבה אחרים בחרו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אם ככה באופן פרדוקסלי אתה תומך בחייל וגם במחבלים.
כי ככה יקרה אסון ואז יהיה שלום.

אני לא תומך בשום דבר כזה. אני מייחל לעולם טוב יותר.
אבל אני גם לא מאמין שסביר שהשלום הזה יגיע בימי חיינו, אלא אם כן יקרה משהו מפתיע (ובדרך יהיו כנראה כמה שלבים פחות נעימים לכל המעורבים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
לראות את יובל שטייניץ במבט מבועת על זה שהוא צריך להסכים עם ציפי לבני היה פרייסלס.
למזלו רונן ברגמן אמר ששוברים שתיקה ובצלם עושים עבודת קודש וזה אפשר לו להצניע קצת את "הסמולני הפנימי" שהתפרץ ממנו פתאום.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2016, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/%D7%AA%D7%95%D ... 058272909/

לא רע, תשעת אלפים אנשים בקבוצת תמיכה תוך יום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: