תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גל בק
הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
אם המערכת מושחתת, אז אני מסכים עם אל דודריניו.
הנהגת היא דג רקק. צריכה לעמוד לדין (בהנחה של 99% סיכוי הרשעה), אבל דג רקק.
מי שצריך ללכת לכלא להרבה שנים הם מי שלא חקר את התיק (בתמורה לטובת הנאה כזו או אחרת) מי שסגר את התיק (בתמורה לטובת הנאה כזו אחרת) ומי שנתן את טובת ההנאה (ואם הוא זוכה פרס ישראל, יש להחמיר בעונשו).
אני כאמור לא בטוח בכלל שזה המצב ולא קבלת החלטות לא אופטימלית.
הבעיה היא שגם אם המערכת מושחתת, ובהנחה שלא ניתנה טובת הנאה מוחשית, מאוד קשה להוכיח את זה.
צריך להראות שיש הטיה מובהקת אצל דסי פורר לטובת שמעון מזרחי בהשוואה לעורכי דין מהשורה הראשונה בתחומי התחבורה.

כאשר מציגים רק כאן עוד כמה מקרים די זהים שגם אליהם שמותיהם של רות דוד ושמעון מזרחי מוזכרים זה נראה לי המצב.

יכול להיות שאני טועה, וזה "מקרי" אבל זאת דעתי.

טכנו, כל יום שעובר אני מתחיל לחשוב שיש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא ובהסקת מסקנות, באמת תעצור לרגע ותחשוב.
מי אומר להתעלם מהמקרה? אומרים שהדגש במקרה הזה הוא לא הנהגת. העיסוק בנהגת יכול רק להביא לטיוח של הפרשה הגדולה יותר,
והמסוכנת הרבה יותר.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 14 יולי 2015, 12:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:15 
אני חושב שלאף אחד אין בעייה עם הקונספט העקרוני של עדי מדינה, גם במקרה הזה. דגי רקק מפלילים דגים יותר גדולים. לא נותנים להם ללכת כמתנה כי יש מישהו גרוע יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
טכנו, כל יום שעובר אני מתחיל לחשוב שיש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא ובהסקת מסקנות, באמת תעצור לרגע ותחשוב.
מי אומר להתעלם מהמקרה? אומרים שהדגש במקרה הזה הוא לא הנהגת. העיסוק בנהגת יכול רק להביא לטיוח של הפרשה הגדולה יותר,
והמסוכנת הרבה יותר.

השחיתות פה מתבטאת הזה שהנהגת ההורדת לא קיבלה עונש (או נחקרה כראוי, לצורך העניין).
לא הבנתי איך פטור רשמי מכל הפרשה (כמו שהציעו פה, כי היא לא מעניינת והיא רק דג רקק) עוזר לבער את השחיתות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:26 
20 כתב:
אם המערכת מושחתת, אז אני מסכים עם אל דודריניו.
הנהגת היא דג רקק. צריכה לעמוד לדין (בהנחה של 99% סיכוי הרשעה), אבל דג רקק.
מי שצריך ללכת לכלא להרבה שנים הם מי שלא חקר את התיק (בתמורה לטובת הנאה כזו או אחרת) מי שסגר את התיק (בתמורה לטובת הנאה כזו אחרת) ומי שנתן את טובת ההנאה (ואם הוא זוכה פרס ישראל, יש להחמיר בעונשו).
אני כאמור לא בטוח בכלל שזה המצב ולא קבלת החלטות לא אופטימלית.
הבעיה היא שגם אם המערכת מושחתת, ובהנחה שלא ניתנה טובת הנאה מוחשית, מאוד קשה להוכיח את זה.
צריך להראות שיש הטיה מובהקת אצל דסי פורר לטובת שמעון מזרחי בהשוואה לעורכי דין מהשורה הראשונה בתחומי התחבורה.

Teknoboy כתב:
לא הבנתי איך פטור רשמי מכל הפרשה (כמו שהציעו פה, כי היא לא מעניינת והיא רק דג רקק) עוזר לבער את השחיתות..

אני נאלץ להסכים עם אל דודריניו. יש לך בעיה בהבנת הנקרא ובהסקת מסקנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
והמסוכנת הרבה יותר.

השחיתות פה מתבטאת הזה שהנהגת ההורגת לא קיבלה עונש (או נחקרה כראוי, לצורך העניין).
לא הבנתי איך פטור רשמי מכל הפרשה (כמו שהציעו פה, כי היא לא מעניינת והיא רק דג רקק) עוזר לבער את השחיתות.

הנהגת ההורגת לא קיבלה עונש בגלל שחיתות שהביאה לשיבושים בחקירה שהתגלו רק כעבור 10 שנים כאשר יש הטוענים שחל על זה "חוק ההתישנות" (אין לי באמת מושג).

אני לא שופט לא עו"ד ואני לא יודע מה באמת הסוגייה המשפטית בנושא, אבל העיסוק לא אמור להיות באם היא יכולה / צריכה לעמוד עכשיו לדין אלא באיך היא לא עמדה לדין
לפני 10 שנים. השם שאמור להיות בכותרות של הפרשה זה לא שני פלטי ולא גל בק אלא שמעון מזרחי ושות'. כי אם היה כאן משהו פסול מבחינת "כסף" שקונה "חופש", מי
שעשה את זה כנראה יותר מפעם אחת זה לא משפחת פלטי או כל השות'.

לכן אני לא אומר שהיא לא צריכה לשבת בעונש או משהו כזה, אני אומר שזה הדבר שפחות מעניין בנושא.

19 כתב:
אני חושב שלאף אחד אין בעייה עם הקונספט העקרוני של עדי מדינה, גם במקרה הזה. דגי רקק מפלילים דגים יותר גדולים. לא נותנים להם ללכת כמתנה כי יש מישהו גרוע יותר.

נכון, אבל אני לא חושב שלה כבת 19 באמת היה יד ורגל בנושא וידיעה מה באמת קורה, במידה וקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שאם שני פלטי תלך לכלא העולם ישתפר.
אני מאמין גם שאפילו במקרה הכי קיצוני בעולם היא לא תקבל עונש מי יודע מה.
אני מסמכים איתכם שהרבה יותר חשוב לבער את השחיתות המערכתית מלתפוס איזו עבריינית תנועה.
אבל, הטיעון "עזבו אותכם משני פלטי, זה בכלל לא חשוב" זה בדיוק הטיעון שמשמש לטאטוא הפרשה כולה אל מתחת לשטיח.
אם תבואו ותגידו "אבל מה עם רות דוד ושימון?" אז יגידו לכם שכל המקרה לא מעניין ומי זאת בכלל שני פלטי ואיך הדיון הזה יעזור לבער את השחיתות, ולכם לא יהיה מה להגיד כי אלה בדיוק הטיעונים שטענתם שלוש דקות קודם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות אני לא יודע איך הדברים יתפתחו.

לי נראה שאם שני פלטי תואשם בסוף היא תקבל עבודות שרות ויפתחו את התיק בגלל ביטול עדות נהגת המונית בגלל סתירות ובזה זה יסתיים. ולכן אני אומר לדון מראש
בשחיתות ולשים את הראש של המושחתים על הגיליוטינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:45 
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
והמסוכנת הרבה יותר.

השחיתות פה מתבטאת הזה שהנהגת ההורגת לא קיבלה עונש (או נחקרה כראוי, לצורך העניין).

הנהגת ההורגת לא קיבלה עונש בגלל שחיתות שהביאה לשיבושים בחקירה שהתגלו רק כעבור 10 שנים כאשר יש הטוענים שחל על זה "חוק ההתישנות" (אין לי באמת מושג).

אני לא שופט לא עו"ד ואני לא יודע מה באמת הסוגייה המשפטית בנושא, אבל העיסוק לא אמור להיות באם היא יכולה / צריכה לעמוד עכשיו לדין אלא באיך היא לא עמדה לדין
לפני 10 שנים. השם שאמור להיות בכותרות של הפרשה זה לא שני פלטי ולא גל בק אלא שמעון מזרחי ושות'. כי אם היה כאן משהו פסול מבחינת "כסף" שקונה "חופש", מי
שעשה את זה כנראה יותר מפעם אחת זה לא משפחת פלטי או כל השות'.

לכן אני לא אומר שהיא לא צריכה לשבת בעונש או משהו כזה, אני אומר שזה הדבר שפחות מעניין בנושא.

19 כתב:

נכון, אבל אני לא חושב שלה כבת 19 באמת היה יד ורגל בנושא וידיעה מה באמת קורה, במידה וקרה.

הגיל שלה זה תירוץ שאני לא מוכן לשצוע, חלאס. זה ברמה של כיתה ב'.
היא אדם בוגר עם אחריות פלילית, היא זו שמסרה את הטלפון של העדה. מאיפה היה לה? היום היא בת 30, היו לה 10 שנים, היא עדיין לא מבינה איך היא לא נחקרה ולא קרה כלום?

הגיל שלה זה טיעון פתטי, באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
19 רק רציתי לציין שהיא אשמה בתאונה לא בטיוח, מי שאשם בטיוח (אם היה) זה ההורים ולא היא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
19 רק רציתי לציין שהיא אשמה בתאונה לא בטיוח, מי שאשם בטיוח (אם היה) זה ההורים ולא היא.

נכון, היא רק הרגה ילד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:50 
el dudernio כתב:

נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
טכנו אין חולק על כך.

19, ברצינות את חושב שהיא יודעת מי שלם לי כמה ולמה בנקרה הזה. אתה חושב שהיא יכולה להעיד באמת למה ה"עדות" של נהגת המונית פוברקה?
לדעתי לא, גם אם ברור לי שהיה משהו "פסול" אני לא חושב שהיא יודעת מה בדיוק ולכן היא לא מתאימה להיות "עדת מדינה", השוטר / נהגת המונית דווקא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 12:57 
היא החוליה הראשונה.
מאיפה היה לה בבית חולים את הטלפון של נהגת המונית, למשל?

להגיד שהיא איזו עוברת אורח שלא יודעת מכלום... נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אומר שהיא לא יודעת מכלום, ואין בעיה לחקור אותה אני רק אומר שאם רוצים "עד" מדינה היא לא האדם הנכון (לדעתי).
לא משנה, בא נסגור שהיא תלך לשנה לכלא ושמזרחי יתאבד בתא המעצר אחרי שיגזרו עליו 20 שנה מאוחרי הסורגים, כי מסכן
איך הוא יסביר את זה לנכדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 15:58 
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:
בדיקת האלכוהול: תנו לי לחזור על מה שכתבתי כאן כבר כמה פעמים. האם מישהו טען שיש למשטרה נוהל קבוע לבצע בדיקת אלכוהות לנהגים שמעורבים בתאונות קטלניות? לא שמעתי שמישהו מעלה את הטענה הזאת. אם זה נכון שב99% מהמקרים עושים בדיקה שכזאת וכאן לא עשו, אז סבבה. זה מעיד על בעיה רצינית בעבודת המשטרה. אבל אם זה לא הנוהל, ואם הנהגת לא נראתה שיכורה לכל מי שטיפל בה, אז איך מזה מגיעים לטיוח?

לא ברור למה אתה ממשיך להתעלם מהנסיבות ולמה אתה שם את כל התאונות הקטלניות במקשה אחת ונתפס על הנוהל.
הנסיבות הן נהג צעיר (נהגת) שדורסת למוות בארבע בבוקר בסופ"ש במהירות מופרזת בתוך צומת זה יותר מחשד סביר לבצע בדיקת אלכוהול, וזה בטח לא דומה לתאונה קטלנית של אדם בן 70 שדורס בצהרי היום.
מה שעוד יותר מוזר שבתיק כן יש ממצאים ששוללים אלכוהול בדם המנוח.
אז אם יראו לי סטטיסטיקה על תאונות קטלניות שמעורבים בהם נהגים צעירים בסופי שבוע בשעות הקטנות של הלילה, וכל אלה סממנים מחשידים ורלוונטים, שבהם נלקחו רק 50 אחוז מהפוגעים בדיקות אלכוהול אז יש מצב שמדובר בסתם חלמאות של המשטרה.
אז בבקשה, שהערוץ הראשון יעשה את העבודה שלו וימצא את הסטטיסטיקה של זה אם הוא רוצה לטעון שיש כאן שחיתות. ההימור שלי זה שלא ימצאו יותר מידי. אני מאמין שלא ימצאו נוהל או מנהג שבו המשטרה לוקחת בדיקת אלכוהות מנהגים צעירים שמעורבים שתאונות קטלניות בלילה, אלא אם יש נסיבות אחרות שמעלות חשד (למשל, שהנהג מתנהג כמו שיכור בדקות שלאחר התאונה או שהוא מריח מאלכוהול).
ואגב, דסי פורר היתה מעורבת בתיק בזמן אמת? רות דוד הייתה מעורבת בתיק בזמן אמת (חוץ מהיותה פרקליטת המחוז)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:
בדיקת האלכוהול: תנו לי לחזור על מה שכתבתי כאן כבר כמה פעמים. האם מישהו טען שיש למשטרה נוהל קבוע לבצע בדיקת אלכוהות לנהגים שמעורבים בתאונות קטלניות? לא שמעתי שמישהו מעלה את הטענה הזאת. אם זה נכון שב99% מהמקרים עושים בדיקה שכזאת וכאן לא עשו, אז סבבה. זה מעיד על בעיה רצינית בעבודת המשטרה. אבל אם זה לא הנוהל, ואם הנהגת לא נראתה שיכורה לכל מי שטיפל בה, אז איך מזה מגיעים לטיוח?

לא ברור למה אתה ממשיך להתעלם מהנסיבות ולמה אתה שם את כל התאונות הקטלניות במקשה אחת ונתפס על הנוהל.
הנסיבות הן נהג צעיר (נהגת) שדורסת למוות בארבע בבוקר בסופ"ש במהירות מופרזת בתוך צומת זה יותר מחשד סביר לבצע בדיקת אלכוהול, וזה בטח לא דומה לתאונה קטלנית של אדם בן 70 שדורס בצהרי היום.
אז אם יראו לי סטטיסטיקה על תאונות קטלניות שמעורבים בהם נהגים צעירים בסופי שבוע בשעות הקטנות של הלילה, וכל אלה סממנים מחשידים ורלוונטים, שבהם נלקחו רק 50 אחוז מהפוגעים בדיקות אלכוהול אז יש מצב שמדובר בסתם חלמאות של המשטרה.
אז בבקשה, שהערוץ הראשון יעשה את העבודה שלו וימצא את הסטטיסטיקה של זה אם הוא רוצה לטעון שיש כאן שחיתות. ההימור שלי זה שלא ימצאו יותר מידי. אני מאמין שלא ימצאו נוהל או מנהג שבו המשטרה לוקחת בדיקת אלכוהות מנהגים צעירים שמעורבים שתאונות קטלניות בלילה, אלא אם יש נסיבות אחרות שמעלות חשד (למשל, שהנהג מתנהג כמו שיכור בדקות שלאחר התאונה או שהוא מריח מאלכוהול).
ואגב, דסי פורר היתה מעורבת בתיק בזמן אמת? רות דוד הייתה מעורבת בתיק בזמן אמת (חוץ מהיותה פרקליטת המחוז)?

לא יודע איך זה בישראל, בפורטוגל כל נהג שהיה מעורב בתאונה (גם תאונה עצמית ללא נפגעים) עובר בדיקה.
נראה לי כמו משהו די בסיסי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 16:03 
בישראל תאונה ללא נפגעים לא מעניינת את המשטרה בכלל. כמי שהיה מעורב בתאונה בישראל עם נפגעים (למרות שבדיעבד, נפגעים קל), המשטרה אפילו לא חשבה לבצע בדיקת אלכוהול (ובצדק). אבל זה נכון שתאונה עם הרוג ועם נהג צעיר ובלילה אז אולי הנוהל אחר. עדיין, אני אופתע אם היה נוהל כזה למשטרה אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 16:26 
גיא האדום כתב:
שיקאגו כתב:
גיא האדום כתב:

מה שאתה כנראה מתקשה להבין הוא שעצם העובדה שמדובר בנהג צעיר בארבע בבוקר בסופ"ש זה יותר מחשד סביר מהסיבה הפשוטה שבסבירות גבוהה הוא חזר מבילוי.
מה לעשות שאותי מעולם לא עצרו לבדיקת אלכוהול בצהרי היום, אבל כשנסעתי בסוף שבוע ביום חמישי בלילה עצרו לבדיקה גם עצרו, בדיוק מאותה הסיבה.
כשמדובר בתאונה קטלנית זה נראה לי הכי אלמנטרי שיש, אבל אין ספק שהיה מוטב לו התחקיר היה סוגר את הפינה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 יולי 2015, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
אלדוד, אתה מתיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2015, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
http://www.amitit.co.il/#!מביינום-ועד-פלטי-האם-קיימת-מחלקת-מיוחסים-בפרקליטות-תא/cjds/55a57c790cf2ba155ed06300
ציטוט:

החוקר, רס"מ יעקב ברנרד, שחקר את ביינום תאר אז בבית המשפט את מהלך הארועים, שמזכיר יותר פיגוע דריסה בירושלים מאשר תאונת דרכים: "במהלך חילופי דברים מחוץ למועדון, החשוד [ביינום] ניסה להימלט אך בשלב מסוים חזר בו והחליט לפגוע באמצעות רכבו. הוא פגע באחד החשודים, המשיך לנהוג, חזר לאחור, האיץ וחזר לפגע באחד החשודים. במהלך הזה הוא עלה עם רכבו על הפצוע וחזר לעלות עליו בנסיעה לאחור. אנחנו מדברים על אדם שנסע הלוך ושוב שלוש פעמים ולא חשוב מאיזה סיבה. אדם אחר שוכב פצוע קשה בבית החולים. העדים מדברים על נהג שמסתובב ומאיץ לחבורת אנשים כאילו היו חיילי באולינג". על הרכב של ביינום מעיד החוקר נמצאו סימני דם ופגיעות. ביינום סרב בנוסף לבצע בדיקת אלכוהול ולכן נאשם גם אוטומטית בנהיגה תחת השפעת אלכוהול.

שלושה חודשים אחרי העדויות הקשות והחד משמעיות של נציגי המשטרה, החליטה פרקליטות מחוז תל אביב לסגור את תיק החקירה כנגד וויל ביינום, בעילת חוסר אשמה. תמוה עוד יותר היא החלטת הפרקליטות לפטור את ביינום מאשמת נהיגה תחת השפעת אלכוהול למרות הסירוב שלו להבדק. כאן רק נזכיר כי בינום יוצג גם במקרה זה על ידי עו"ד מזרחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2015, 10:20 
תכירו: "פרשת גל בק 2"
http://www.holesinthenet.co.il/holesint ... tory-99380

ונחשו מי היה עורך הדין של הנהגת הפוגעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2015, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
טוב לדעת שכל מה שצריך בשביל לצאת נקי זה להביא עד שיגיד שהדורס נהג כמו שצריך*.

*וכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2015, 15:15 
מצורף לינק לעצומה שפתחו הוריו של גל בק.
http://www.atzuma.co.il/galbeck

לא מאמין שקיים אוהד הפועל שלא יחתום על העצומה הזו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2015, 16:53 
giladco כתב:

לא חושב שזה קשור לאוהד הפועל או לא. כל אדם נורמלי יחתום..

כששלחו לי את זה לפני 4 שעות היה 500 חתימות בערך ועכשיו כבר 2600, צריך שזה יגיע לדף של צינור לילה וזה כבר יתפוס תאוצה לבד.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2015, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
http://www.amitit.co.il/#!%26%231502%3B ... 155ed06300

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2015, 15:07 
shaharot כתב:
giladco כתב:

כששלחו לי את זה לפני 4 שעות היה 500 חתימות בערך ועכשיו כבר 2600, צריך שזה יגיע לדף של צינור לילה וזה כבר יתפוס תאוצה לבד.

באמת ובתמים אני שואל - אתם חושבים כל העצומות האינטרנטיות האלו מזיזות למישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2015, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
shaharot כתב:
giladco כתב:

באמת ובתמים אני שואל - אתם חושבים כל העצומות האינטרנטיות האלו מזיזות למישהו?

אם יהיו מיליון חתימות אז מנכ"ל פייסבוק ישלול לשימון מזרחי את רישיון עריכת הדין.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2015, 23:55 
shaharot כתב:
giladco כתב:

תשכח מזה, זה בחיים לא יהיה בצינור. ערוץ 10 עובד באופן רחב עם 'דורי מדיה', החברה של נדב פלטי אביה של שני פלטי שולץ (הוא שותף שם עם תמי מוזס - האחות של נוני וג'ודי ואשתו של בורוביץ' מאל על).
אגב, פספסתי או שעדיין לא נאמרה שום מילה על הפרשה בערוצים 10 ו-2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2015, 02:06 
אבשה כתב:
shaharot כתב:
giladco כתב:

תשכח מזה, זה בחיים לא יהיה בצינור. ערוץ 10 עובד באופן רחב עם 'דורי מדיה', החברה של נדב פלטי אביה של שני פלטי שולץ (הוא שותף שם עם תמי מוזס - האחות של נוני וג'ודי ואשתו של בורוביץ' מאל על).
אגב, פספסתי או שעדיין לא נאמרה שום מילה על הפרשה בערוצים 10 ו-2?

אני שמעתי בדיוק מילה וחצי בערוץ 10 בחדשות של 5 בערב לפני איזה יומיים.. חוץ מזה כלום :PUKE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2015, 20:28 
shaharot כתב:
giladco כתב:

ברור שכל אדם נורמלי אמור לחתום אבל הפנייה כאן היא למשתמשי הפורום שרובם אוהדי הקבוצה שלנו!
שוב מזכיר למי שעדיין לא חתם, להיכנס ללינק המצורף - עצומה שפתחו הוריו של גל בק.

אסור לתת לנושא הזה לגווע.
חייבים לגרם למערכת לפתוח את תיק החקירה מחדש ולבדוק את תקינות החקירה והחשש לשחיתות.
צדק צדק תרדוף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 529 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: