teknoboy כתב:
el dudernio כתב:
טכנו, כל יום שעובר אני מתחיל לחשוב שיש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא ובהסקת מסקנות, באמת תעצור לרגע ותחשוב.
מי אומר להתעלם מהמקרה? אומרים שהדגש במקרה הזה הוא לא הנהגת. העיסוק בנהגת יכול רק להביא לטיוח של הפרשה הגדולה יותר,
והמסוכנת הרבה יותר.
השחיתות פה מתבטאת הזה שהנהגת ההורגת לא קיבלה עונש (או נחקרה כראוי, לצורך העניין).
לא הבנתי איך פטור רשמי מכל הפרשה (כמו שהציעו פה, כי היא לא מעניינת והיא רק דג רקק) עוזר לבער את השחיתות.
הנהגת ההורגת לא קיבלה עונש בגלל שחיתות שהביאה לשיבושים בחקירה שהתגלו רק כעבור 10 שנים כאשר יש הטוענים שחל על זה "חוק ההתישנות" (אין לי באמת מושג).
אני לא שופט לא עו"ד ואני לא יודע מה באמת הסוגייה המשפטית בנושא, אבל העיסוק לא אמור להיות באם היא יכולה / צריכה לעמוד עכשיו לדין אלא באיך היא לא עמדה לדין
לפני 10 שנים. השם שאמור להיות בכותרות של הפרשה זה לא שני פלטי ולא גל בק אלא שמעון מזרחי ושות'. כי אם היה כאן משהו פסול מבחינת "כסף" שקונה "חופש", מי
שעשה את זה כנראה יותר מפעם אחת זה לא משפחת פלטי או כל השות'.
לכן אני לא אומר שהיא לא צריכה לשבת בעונש או משהו כזה, אני אומר שזה הדבר שפחות מעניין בנושא.
19 כתב:
אני חושב שלאף אחד אין בעייה עם הקונספט העקרוני של עדי מדינה, גם במקרה הזה. דגי רקק מפלילים דגים יותר גדולים. לא נותנים להם ללכת כמתנה כי יש מישהו גרוע יותר.
נכון, אבל אני לא חושב שלה כבת 19 באמת היה יד ורגל בנושא וידיעה מה באמת קורה, במידה וקרה.