תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 14:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 134  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2015, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
התגובה היא לאו דווקא למנוע או לשתף פעולה, אלא למחות או לקבל בהכנעה.
אם, בבוא היום, כשתקום מדינה פלסטינית, ועדיין יחליטו להחרים מוצרים מהגולן, התגובה הישראלית צריכה להיות תקיפה ביותר.

טקנו, איזה אינטרס יש למדינה כלשהי להסכים עם סיפוח חלק משטחה על ידי מדינה אחרת?

אנחנו בסופו של יום מחויבים לשמירה על זכויות אדם. לא פסיק מעבר. ושסוריה תאכל תחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2015, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

מי אמר שיש אינטרס כזה?
השאלה היא הפוכה: אתה בעצם נותן פה אישור לכל מדינה להכריז חד צדדית שאיזה שטח שבא לה בעצם שייך לה. זה נראה לך הגיוני?

בגדול גבול זה דבר מוסכם. או שהוא מוסכם בין שתי המדינות שמשני הצדדים (לא המקרה שלנו) או שהקהילה הבין לאומית מכריזה שקו כלשהו הוא הגבול מבחינתה (לא המקרה שלנו).
זאת בדיוק הסיבה שלישראל אין גבולות "אמיתיים" או רשמיים עם חלק משכנותיה ובמקום זה יש קווי הפסקת אש.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2015, 23:11 
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
1. חברות משתנות כל הזמן, ולמרות שזה נראה כאילו החברה הישראלית אבודה- היא לא. אף חברה לא אבודה אף פעם, לא הישראלית ולא הגרמנית שאחרי השואה. זה בדיוק בחינוך ובתשתיות, והגישה שלך מרחיקה את הסיכויים לשינוי. הרי אף פעם לא תשכנע את כל הציבור הישראלי להיות חד"ש, אבל ללמד אותו להיות דמוקרטי ופלורליסטי(גם אם ימני) אתה יכול. היחס ללהט"ב כדוגמא(תוציא את החרדים מהמשוואה).

תסלח לי על הדקדקנות, אבל גם אם תעניק זכויות מלאות לכל הלהטב"ק לסוגיהם ואפילו אם תרשה להם להתחתן בלובי של הכנסת, זה לא יהפוך מדינה שיש לה כמה מיליוני נתינים חסרי זכויות לדמוקרטית במיוחד.
אולי אפשר לשכנע את היהודים בישראל להרשות נישואי להט"ב, אבל לעניות דעתי לשכנע אותם לוותר על מעמדם כגזע אדונים יהיה קצת יותר קשה.

הוא לא קשר בין היחס ללהט״ב ליחס לאזרחים הערבים. הוא נתן את היחס ללהט״ב כדוגמא לכך שחברה שנראית בעלת אופי וכוון מסוים יכולה להשתנות ולהפוך פניה. ברמת העיקרון אני מאמין בזה ( האוסטרלים היו לפני כמה עשרות שנים אומה גזענית, עם חוקי גזע. היום אני פשוט מקנא בהתנהלות ובסובלנות שלהם כלפי כל מי ששונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2015, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
19 כתב:
20 כתב:
לכל תומכי החרם (ליתר דיוק סימון מוצרים) שאלה
כידוע סימון המוצרים הוחל גם על רמת הגולן.
האם ההחלטה הזו נכונה?

למה לא? מה יש להתבייש?
עזוב צודקים או לא, אם יש דרישה מצד אנשים לדעת מאיפה מגיע מוצר, למה להסתיר מהם?

כשישראל תספח את השטחים, יהיה אפשר להוריד את הסימון.

הגולן סופח

לא בדיוק.
ישראל החילה את החוק הישראלי על הגולן והציעה אזרחות לתושביו, אבל כיוון שאין דבר כזה סיפוח חד צדדי, וכיוון שיש כאלה שלא מבינים רמז, מועצת הבטחון קיבלה החלטה מפורשת לפיה אין לסיפוח הזה שום תוקף או משמעות מבחינת החוק והמוסדות הבין לאומיים.

האום לא קיבל תסיפוח אז אין סיפוח?
מבחינתי יש הבדל גדול בין הגולן לשטחים
אני בעצמי משתדל לא לקנות מוצרי התנחלויות אך הגולן בה לכל אזרח (שרוצה) יש את מלוא הזכויות הסטטוס שונה לחלוטין.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2015, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
1. חברות משתנות כל הזמן, ולמרות שזה נראה כאילו החברה הישראלית אבודה- היא לא. אף חברה לא אבודה אף פעם, לא הישראלית ולא הגרמנית שאחרי השואה. זה בדיוק בחינוך ובתשתיות, והגישה שלך מרחיקה את הסיכויים לשינוי. הרי אף פעם לא תשכנע את כל הציבור הישראלי להיות חד"ש, אבל ללמד אותו להיות דמוקרטי ופלורליסטי(גם אם ימני) אתה יכול. היחס ללהט"ב כדוגמא(תוציא את החרדים מהמשוואה).

תסלח לי על הדקדקנות, אבל גם אם תעניק זכויות מלאות לכל הלהטב"ק לסוגיהם ואפילו אם תרשה להם להתחתן בלובי של הכנסת, זה לא יהפוך מדינה שיש לה כמה מיליוני נתינים חסרי זכויות לדמוקרטית במיוחד.
אולי אפשר לשכנע את היהודים בישראל להרשות נישואי להט"ב, אבל לעניות דעתי לשכנע אותם לוותר על מעמדם כגזע אדונים יהיה קצת יותר קשה.

הוא לא קשר בין היחס ללהט״ב ליחס לאזרחים הערבים. הוא נתן את היחס ללהט״ב כדוגמא לכך שחברה שנראית בעלת אופי וכוון מסוים יכולה להשתנות ולהפוך פניה. ברמת העיקרון אני מאמין בזה ( האוסטרלים היו לפני כמה עשרות שנים אומה גזענית, עם חוקי גזע. היום אני פשוט מקנא בהתנהלות ובסובלנות שלהם כלפי כל מי ששונה).

יכול להיות שהבנתי אותו לא נכון.
גם אני מאמין שזה אפשרי בעיקרון, אבל אני לא רואה את הכוח שיביא את השינוי הזה לחברה הישראלית (לפני האסון שערן דיבר עליו. אחריו אולי יש סיכוי).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2015, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
פאביו כתב:
19 כתב:
20 כתב:
לכל תומכי החרם (ליתר דיוק סימון מוצרים) שאלה
כידוע סימון המוצרים הוחל גם על רמת הגולן.
האם ההחלטה הזו נכונה?

למה לא? מה יש להתבייש?
עזוב צודקים או לא, אם יש דרישה מצד אנשים לדעת מאיפה מגיע מוצר, למה להסתיר מהם?

כשישראל תספח את השטחים, יהיה אפשר להוריד את הסימון.

הגולן סופח

לא בדיוק.
ישראל החילה את החוק הישראלי על הגולן והציעה אזרחות לתושביו, אבל כיוון שאין דבר כזה סיפוח חד צדדי, וכיוון שיש כאלה שלא מבינים רמז, מועצת הבטחון קיבלה החלטה מפורשת לפיה אין לסיפוח הזה שום תוקף או משמעות מבחינת החוק והמוסדות הבין לאומיים.

1. האום לא קיבל תסיפוח אז אין סיפוח?
2. מבחינתי יש הבדל גדול בין הגולן לשטחים
3. אני בעצמי משתדל לא לקנות מוצרי התנחלויות אך הגולן בה לכל אזרח (שרוצה) יש את מלוא הזכויות הסטטוס שונה לחלוטין.

1. זה ניסוח פשטני, אבל בגדול כן.
2. למה שלא יהיה? על טעם ועל ריח אין להתווכח.
3. מסכים שהסטטוס של הגולן פחות ברור משל גדה המערבית, אבל מסתבר שבעיני רוב העולם הוא די ברור בכל זאת.
אגב, תיזהר שלא יצרפו אותך לרשימת הבוגדים בעקבות הגילוי על יחסך להתנחלויות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אני בעצמי משתדל לא לקנות מוצרי התנחלויות

חכה, חכה, אופטימי ואני כבר נסגור איתך חשבון ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:

מי אמר שיש אינטרס כזה?
השאלה היא הפוכה: אתה בעצם נותן פה אישור לכל מדינה להכריז חד צדדית שאיזה שטח שבא לה בעצם שייך לה. זה נראה לך הגיוני?

בגדול גבול זה דבר מוסכם. או שהוא מוסכם בין שתי המדינות שמשני הצדדים (לא המקרה שלנו) או שהקהילה הבין לאומית מכריזה שקו כלשהו הוא הגבול מבחינתה (לא המקרה שלנו).
זאת בדיוק הסיבה שלישראל אין גבולות "אמיתיים" או רשמיים עם חלק משכנותיה ובמקום זה יש קווי הפסקת אש.

לא, זה לא אומר שכל מדינה יכולה לכבוש מה שבא לה. ישראל כבשה את הגולן כי סוריה פתחה מלחמה נגד ישראל. לא יזמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:

מי אמר שיש אינטרס כזה?

לא, זה לא אומר שכל מדינה יכולה לכבוש מה שבא לה. ישראל כבשה את הגולן כי סוריה פתחה מלחמה נגד ישראל. לא יזמה.

ישראל כבשה את הגולן במלחמה שהיא פתחה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
חרם על מוצרי ההתנחלויות זה בולשיט.
כאילו זה סבבה לא לרצות לשלם לתמוך כלכלית בהתנחלויות, וכשהייתי בארץ לא הייתי קונה מוצרי התנחלויות, אבל זה לא ישנה כלום, מפעל ההתנחלויות נתמך ע"י כספי המיסים שמשולמים בעיקר בתחומי הקו הירוק.
וחרם על ההתנחלויות לא מזיז יותר מדי לאנשים בתחומי הקו הירוק, ולאנשים שמעבר, בקטנה, יגדילו את התמיכה מהחטיבה להתיישבות, יוסיפו כמה תקנים לרכזי בטחון שוטף והכל יהיה סבבה.

החרם היחיד שיהיה אפקטיבי הוא חרם אמיתי וכואב על ישראל, משהו סטייל דרא"פ.
אפשר להתנגד לחרם מסיבות עקרוניות (למרות שאני מאד אשמח אם מישהו שהוא בעד לצאת מהשטחים יסביר לי איך ישראל יוצאת מהשטחים בסיטואציה פחות כואבת מאשר לחץ בינלאומי) אבל לתמוך בחרם אבל רק של ההתנחלויות זה בעיקר בשביל להרגיש טוב עם עצמך ועל הדרך להענשים אנשים שאתה לא מסכים איתם פוליטית.

נ.ב.
להתנגד לחרם בגלל דאגה לפלשתינאים זה concern trolling מהמעלה הראשונה. אם אתה בקטע של נציג HASBARA עוד סבבה, אבל אני לא מצליח להבין אנשים שאשכרה נגד הכיבוש שמשתמשים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
אולי זה זמן טוב לציין שהאיחוד האירופי לא הטיל חרם על מוצרי התנחלויות, אלא תיקן איזו תקנה לגבי הסימון שלהם (כאמור, הם מסומנים מזה 12 שנה, כחלק מהסכם בין ישראל לאיחוד).
חרם זה כשלא קונים את התוצרת (כמו שאירופה עושה עם צפון קפריסין, חצי האי קרים, מערב הסהרה ושאר טריטוריות שנויות במחלוקת).
בהמשך למה שאמיר כותב, נראה שגם האירופים בעיקר רוצים להתבשם מהפלוצים הצדקניים של עצמם, אבל לא ממש מעניין אותם לשנות משהו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
קצת לא ברור למה ישראל מצד אחד לא מספחת את השטחים הכבושים ומצד שני מתעקשת שיהיה כתוב על מה שמיוצר שם made in Israel.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
קצת לא ברור למה ישראל מצד אחד לא מספחת את השטחים הכבושים ומצד שני מתעקשת שיהיה כתוב על מה שמיוצר שם made in Israel.

די עם זה, היא לא מתעקשת ולא נעליים, מקסימום עושה קצת רוח.
ב-2003 הממשלה של שרון וביבי חתמה על הסכם עם האיחוד האירופי שבו נקבע שתוצרת שיוצרה מחוץ לקו הירוק תסומן ככזו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
טוב, לא התכוונתי לישראל ממש. התכוונתי לאותו רוב של השרים בממשלה שנמצא באופוזיציה.
ישראל הצועקת, לא זו שבכתב.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום מטלי כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

יכול להיות שהבנתי אותו לא נכון.
גם אני מאמין שזה אפשרי בעיקרון, אבל אני לא רואה את הכוח שיביא את השינוי הזה לחברה הישראלית (לפני האסון שערן דיבר עליו. אחריו אולי יש סיכוי).

זה אכן מה שהתכוונתי. מי האמין לפני 20 שנה שהלהט"בים יהיו מקובלים ככה בחברה הישראלית? כולל במעוזי הליכוד הכי קשים. אולי מלחמת אזרחים זה באמת מה שיפתור פה את הגישה, גם של היהודים וגם של הערבים-ישראלים והפלשתינאים. בכל מקרה המשיח יבוא לפני.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
its-sick כתב:

ב-2003 הממשלה של שרון וביבי חתמה על הסכם עם האיחוד האירופי שבו נקבע שתוצרת שיוצרה מחוץ לקו הירוק תסומן ככזו.

טקנו, אם כבר מ2003 וכל זה, אז מה השינוי בכל זאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פיגוע ירי רצחני בשומרון
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
its-sick כתב:

טקנו, אם כבר מ2003 וכל זה, אז מה השינוי בכל זאת?

נדמה לי שהאיחוד החליט להסדיר את הנושא ולאכוף בפועל את חובת הסימון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
אב ובנו נרצחו בפיגוע ירי בדרום הר חברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
הבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
פאביו כתב:
אני בעצמי משתדל לא לקנות מוצרי התנחלויות

חכה, חכה, אופטימי ואני כבר נסגור איתך חשבון ;)

רצון אדם כבודו. גם מורים ורבנים טועים. מותר גם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
אב ובנו נרצחו בפיגוע ירי בדרום הר חברון

עצוב לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 20:39 
עצוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2015, 21:13 
אני מגנה את הירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
ערן לצרפת לא תיסע
אז לאן מהגרים?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה, סוכן נסיעות? סטטיסטית צרפת עדיין מקום בטוח יותר ליהודים מאשר ישראל. תחשוב על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
מה אתה, סוכן נסיעות? סטטיסטית צרפת עדיין מקום בטוח יותר ליהודים מאשר ישראל. תחשוב על זה.

רק שאלתי,אין צורך להתעצבן.
ואין זה מדויק,איני סוכן נסיעות - תודה על ההתעניינות

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
אתה סוכן. סוכן ביטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2015, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
ערן כתב:

רק שאלתי,אין צורך להתעצבן.
ואין זה מדויק,איני סוכן נסיעות - תודה על ההתעניינות
נראה לך שאני מתעצבן? מאנשים לא מזוהים בפורום? מה אני, אדום אופטימי?

בוא נבדוק מה יהיה מצבה של ישראל ומה יהיה מצבה של צרפת בעוד, נגיד, חמש או עשר שנים. יש לי הרגשה שעדיין שם יהיה אופק סביר יותר לחיים במאה ה-21.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מקורות פלסטינים מסרו כי המחבל שביצע את הפיגוע בעתניאל ביום שישי שבו נרצחו יעקב ליטמן ובנו נתנאל, הוא שאדי מוטאווע, תושב חברון שנעצר אתמול (שבת) בערב בשכונת ג'בל רחמה בעיר. על פי דברי ראש הממשלה בנימין נתניהו, מוטאווע הוא פעיל בארגון הג'יהאד האיסלאמי.

מוטאווע נעצר בביתו אחרי שאביו הגיע למחסום צבאי, ואמר לחיילים שבנו הוא זה שביצע את הפיגוע. מחקירה ראשונית בשב"כ עולה כי מוטאווע סיפר לאחיו מג'די שהוא אחראי לפיגוע הירי, האח מיהר לעדכן את אביו והשניים, שחששו כי בעקבות מעשיו של שאדי יהרסו את ביתם, החליטו להסגירו לידי ישראל. מוטאווע נעצר בביתו ובחקירתו הראשונית בשב"כ מסר על מעורבותו בפיגוע. במהלך המעצר נתפסו הנשק והרכב ששימשו אותו. בפעילות שהובילה למעצר היו מעורבים כוחות צה"ל ולוחמי יחידת דובדבן. טרם התבררה מעורבותם של חשודים נוספים בפיגוע והחקירה נמשכת.

מאחר וכוחות הביטחון הציוניים וצבא הכיבוש חושבים שהרס בתי מחבלים מרתיע מחבלים , הרי שתמיד הייתי בעד הרס בתי מחבלים .
מידי פעם כשקראתי דעות אחרות בפורום התלבטתי ושאלתי עצמי האם בכל זאת אולי צבא הכיבוש עובד עלי ועל רבים מאזרחי ישראל.
בכל זאת הימשכתי ונתתי אמון באמינותו לגבי נושא זה.
כשקראתי את הידיעה הזו נרגעתי. כנראה שכוחות הביטחון הציוניים וצבא הכיבוש צודקים בהמלצתם זו, אלא, אם כלי התקשורת הציוניים ממצאים סיפור שלא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2015, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ציטוט:
מקורות פלסטינים מסרו כי המחבל שביצע את הפיגוע בעתניאל ביום שישי שבו נרצחו יעקב ליטמן ובנו נתנאל, הוא שאדי מוטאווע, תושב חברון שנעצר אתמול (שבת) בערב בשכונת ג'בל רחמה בעיר. על פי דברי ראש הממשלה בנימין נתניהו, מוטאווע הוא פעיל בארגון הג'יהאד האיסלאמי.

מוטאווע נעצר בביתו אחרי שאביו הגיע למחסום צבאי, ואמר לחיילים שבנו הוא זה שביצע את הפיגוע. מחקירה ראשונית בשב"כ עולה כי מוטאווע סיפר לאחיו מג'די שהוא אחראי לפיגוע הירי, האח מיהר לעדכן את אביו והשניים, שחששו כי בעקבות מעשיו של שאדי יהרסו את ביתם, החליטו להסגירו לידי ישראל. מוטאווע נעצר בביתו ובחקירתו הראשונית בשב"כ מסר על מעורבותו בפיגוע. במהלך המעצר נתפסו הנשק והרכב ששימשו אותו. בפעילות שהובילה למעצר היו מעורבים כוחות צה"ל ולוחמי יחידת דובדבן. טרם התבררה מעורבותם של חשודים נוספים בפיגוע והחקירה נמשכת.

מאחר וכוחות הביטחון הציוניים וצבא הכיבוש חושבים שהרס בתי מחבלים מרתיע מחבלים , הרי שתמיד הייתי בעד הרס בתי מחבלים .
מידי פעם כשקראתי דעות אחרות בפורום התלבטתי ושאלתי עצמי האם בכל זאת אולי צבא הכיבוש עובד עלי ועל רבים מאזרחי ישראל.
בכל זאת הימשכתי ונתתי אמון באמינותו לגבי נושא זה.
כשקראתי את הידיעה הזו נרגעתי. כנראה שכוחות הביטחון הציוניים וצבא הכיבוש צודקים בהמלצתם זו, אלא, אם כלי התקשורת הציוניים ממצאים סיפור שלא היה.

גם בית המשפט קיבל לאחרונה חומר חסוי ואישר למדינה להרוס 4 בתים של רוצחי הזוג שריחמו על הילדים (הנקין אם זוכר נכון )

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4007 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 134  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: