ניר בלומפילד כתב:
מושקוביץ כתב:
ניר בלומפילד כתב:
מה הקטע שהנקסוס החדש בלי אפשרות להוציא את הסוללה ובלי תוספת של כרטיס זיכרון ? גוגל הופכים לאפל ?
סלוט כרטיס זיכרון לא היה קיים מעולם בנקסוס על שלל דגמיו. הטענה היא שעם הענן אתה לא צריך הרחבת זיכרון. בכל אופן גם לה יש פתרון דיי אלגנטי של כבל OTG קטן שמחובר למתאם מיקרו SD. יש לי כזה וזה לא מורגש.
הקטע עם הסוללה באמת "אפלי" אבל אני לא אתפלא אם זאת הצעה של LG ולגוגל לא היה אכפת. בוא נגיד שלא בלתי נמנע שהנקסוס הבא כן יבוא עם מכסה לסוללה.
חוצמזה, אם אני לוקח את עצמי כדוגמא, יש לי סמארטפונים מ-2008 וכל אחד ואחד מהם (היו לא מעט) הוחלף באחר עוד לפני שהייתי צריך סוללה חדשה.
ככה זה. אנחנו קפיטליסטים מסריחים שכל הזמן לוקחים משהו חדש.
אבל רוב האיכסון אצל רוב האנשים הוא בעיקר מוזיקה . והגוגל פליי לא פעיל בכל העולם וגם זה לא תחליף בכלל לזיכרון במכשיר , גם לא גוגל דרייב. בקשר לסוללה אני כבר תקופה עושה רוטציה
בין 2 סוללות עם הsgs1 שלי ( שום פלאפון לא מחזיק יותר מדיי זמן בשימוש מסיבי). הם הולכים למקום לא טוב וחבל, עדיף גלקסי 3 .
טוב שלא אמרת מכשיר יותר ישן.
אני עם HTC ONE X ומספיק לי ליום שלם של עבודה. ואין לי סוללה להחלפה. אבל כן "מגן מטעין" למקרה הצורך, שעדיין לא קרה.
ואם זה מה שחשוב לך, תקנה גלקסי 3. ותחליף סוללות אם תצטרך.
פרננדו פסואה כתב:
יש לי גלקסי 2, ליומן במכשיר הנייד מסונכרן הלוח שנה של העבודה (אאוטלוק) ולוח שנה של גוגל. עד לפני כמה חודשים הסינכרון עבד מצוין אבל משום מה לוחות השנה של גוגל, לא הלוח הפרטי שלי אלא הלוחות המיובאים (למשל היומן כדורגל של טלקיסקי), הפסיקו להסתנכרן ולא מופיעים בטלפון.
מישהו נתקל? יש פתרון?
באפשרויות תלך ל APPS-> ALL ותחפש CALENDAR
תלחץ על CALENDAR STORAGE ואז CLEAR DATA
תלך לסינכרון ותסנכרן מחדש את הלוח שנה של גוגל.