תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 23:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 73  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פוטבול מנג'ר 2011
הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
שמופיע לך החלון הקטן הזה איפה שרשום 11.3 אתה מעביר לברירת מחדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
שמופיע לך החלון הקטן הזה איפה שרשום 11.3 אתה מעביר לברירת מחדל

מעולה, תודה
ב11.3 כל פעם שפותחים משחק חדש כל שחקן הולך לאותה קבוצה באותו מחיר
זה מבאס :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
בדקה ה-116 דפו מחמיץ מול שער ריק ואנחנו ניגשים לפנדלים..
פנדל 1 - הרגריבס החוצה
פנדל 2 - וייה פנימה
פנדל 3 - למפארד פנימה
פנדל 4 - פיקה פנימה
פנדל 5 - דפו פנימה
פנדל 6 - אינייסטה פנימה
פנדל 7 - דאונינג החוצה
פנדל 8 - טורס פנימה והיורו חוזר לספרד :CRY2: :CRY2: :CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
ב2010 הייתה לי את אחת השמירות היותר אדירות עם אתלטיקו בילבאו,מאז אני מנסה כל הזמן ולא מצליח לשחזר שמירה כזו ואני ממש מתבאס,לא הצלחתי לעשות שמירה אחת ארוכה ב2011

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 20:12 
טוב התחלתי לשחק בפעם הראשונה בחיים שלי, פתחתי עונה עם ליברפול
אני חייב להגיד שהמשחק הזה אחד המתסכלים. בקדם עונה אגר נפצע לאיזה חודש וחצי וחזר במזל לפתיחת הליגה אחרי זה גם סקרטל והבלם השלישי שלי נפצעו (באותו משחק). מחזור ראשון אני מוביל 2-0 על אברטון, ג'ונסון נפצע אחרי זה גם אורליו, קוצ'ינסקי שהחליף אותו קיבל אדום ובסוף הם השוו דקה 85 ל-2-2. מחזור שני נצחון 1-0 על הסיטי בלי שום פציעה מיוחדת (לא להאמין...) מחזור שלישי אני מוביל 2-0 על בלקפול והקשר המרכזי והאחורי (ושחקני הרכש העיקריים) שלי נפצעים... פשוט מתסכל

יש משהו לעשות עם כל הפציעות האלה? איזה פאצ' או משהו? החתמתי עוד איזה 2 רופאים עם 19-20 בטיפול רפואי אבל זה לא עוזר, הפציעות ממשיכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2011, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
אני מפסיד כמעט כל דרבי אפשרי.

נמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
סיכום 2016-2017 :

עונה מקרטעת שהסתיימה עם אליפות 5 ברציפות.
גביע המדינה - הודחתי מול בית"ר בפנדלים ברבע הגמר.
בגביע הטוטו הפסדתי בחצי גמר.

אירופה :
הרגשה של פספוס, כי בכל שנה אני עולה לבתים ומשם ממקום 2 לנוק-אאוט.
הפעם קיבלתי את לברקוזן שגנבו ממני 2 שערי חוץ אצלי בבית במשחק בו שלטתי לחלוטין והוא הסתיים בתוצאה 2:1 ללברקוזן.
במשחק החוץ אותו דבר, שיחקנו עם ביטחון וגם יכולתי להגיע להארכה כי נגמר 1:1 ועוד כשהיה 0:0 ג'יובינקו החטיא פנדל..

בליגה סיימתי עם 98 שערים, אבל הפסדתי פעמיים בדרבי :cry: בושה וחרפה.

העברות :
ינואר 2017, שורלה, אותו שורלה שהחתמתי בהעברה חופשית והתלהבתי ממנו כ"כ, נמכר ב8 מיליון יורו למידלסברו.הבחור פשוט היה גרוע אצלי, ועשיתי עליו יופי של רווח + אני אקבל 30 אחוז ממכירה עתידית.
עומר דמארי נמכר ב13 מיליון יורו לנוטינגהאם.הוא רצה להתקדם וגם אני העדפתי לתת לו ללכת, ועשיתי עליו קופה יפה.
ב1.6.2017 Pichu Atienza, הבלם הספרדי האדיר שלי, חתם בהעברה חופשית בחטאפה.לא רצה לחדש חוזה וכך גם לא יכולתי למכור אותו.כמות הקבוצות שהתעניינו בו...כמה כסף... :cry:

2017-2018
קודם כל נתחיל בדבר מרגש - בית"ר שמשון עלו לליגת העל :)

העברות :
החתמתי את מאור בוזגלו בהעברה חופשית, ואת דייגו בהעברה חופשית (כן כן, דייגו שאתם חושבים עליו, מיובה ו-ורדר ברמן ו-וולפסבורג..)
החתמתי תמורת 6.5M יורו את החלוץ האדיר הזה :
תמונה

Steve Gamble, ריג'ן שבא מארסנל.חלוץ אדיר.

יחד איתו החזרתי את לואיק רמי להרכב, לא מכרתי אותו, אני אמכור אותו בסיום העונה כיוון שיש לי את החלוץ הזה מהנוער שכבר 2-3 עונות אצלי בסגל הבוגר :
תמונה

Tamir Versano, עוד ריג'ן.שנה הבאה כשהוא יפתח כל משחק לצד גאמבל הוא גם יכבוש הרבה יותר.בינתיים הוא כובש בערך כ-15 שערים בעונה בכל המסגרות.

וזהו.בינתיים אחרי 8 משחקים אני עם 7 נצחונות והפסד מעצבן מאוד למכבי חיפה, שלדעתי לא ניצחה אותי בערך 4 עונות עד הניצחון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
תגידו, יש מצב שאני היחיד שעשה Convert To Classic לטקטיקות? המערכת טקטיקות של 06-09 הרבה יותר כיפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
אני גם אוהב לעשות את זה אבל לא תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 12:21 
ליברפול כתב:
אני חייב להגיד שהמשחק הזה אחד המתסכלים. בקדם עונה אגר נפצע לאיזה חודש וחצי וחזר במזל לפתיחת הליגה אחרי זה גם סקרטל והבלם השלישי שלי נפצעו (באותו משחק). מחזור ראשון אני מוביל 2-0 על אברטון, ג'ונסון נפצע אחרי זה גם אורליו, קוצ'ינסקי שהחליף אותו קיבל אדום ובסוף הם השוו דקה 85 ל-2-2. מחזור שני נצחון 1-0 על הסיטי בלי שום פציעה מיוחדת (לא להאמין...) מחזור שלישי אני מוביל 2-0 על בלקפול והקשר המרכזי והאחורי (ושחקני הרכש העיקריים) שלי נפצעים... פשוט מתסכל

יש משהו לעשות עם כל הפציעות האלה? איזה פאצ' או משהו? החתמתי עוד איזה 2 רופאים עם 19-20 בטיפול רפואי אבל זה לא עוזר, הפציעות ממשיכות

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2011, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
פתחתי עוד שמירה עם פיורנטינה, פתחתי מדהים עם 11 ניצחונות רצופים בליגה, כולל 5-4 על פאלרמו, 5-2 על בארי ו3-0 על מילאן, ועוד ניצחון אחד בגביע... יחס 31-8 בשערים, מקום שני 11 נקודות אחריי, למרות שתמיד אחרי שאני רושם פה איזה שחקן נפצע לי ואני מתחיל תקופה גרועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
אוקי סיימתי את הסיבוב הראשון עם 18 ניצחונות והפסד, יש לי 25M לחיזוק בינואר.. אני רוצה להתחיל להביא שחקנים לעונה הבאה.. יש המלצות? צריך AMC,AMR, חלוץ שיחליף את ג'ילארדינו ואולי קשר אמצע עם אופי הגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 13:00 
ליברפול כתב:
ליברפול כתב:

?

התקנת פאץ' 11.3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 14:24 
Noam כתב:
ליברפול כתב:
ליברפול כתב:

?

התקנת פאץ' 11.3?

אני ינסה...
בכל מקרה בינתיים ג'רארד וטורס הספיקו להפצע ולחזור, ואז טורס, קאוט ועוד רכש אחד שלי נפצעו לתקופה ארוכה. כל זה בבערך 4 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 14:31 
ליברפול כתב:
Noam כתב:
ליברפול כתב:
ליברפול כתב:

?

התקנת פאץ' 11.3?

אני ינסה...
בכל מקרה בינתיים ג'רארד וטורס הספיקו להפצע ולחזור, ואז טורס, קאוט ועוד רכש אחד שלי נפצעו לתקופה ארוכה. כל זה בבערך 4 משחקים.

תתקין
זה יפתור את הבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
אפילו הרחקה בדקה הראשונה לא עוצרת את המכונה שלי:

תמונה

מרילונגו :HEART2: מגיע במחירי רצפה ומתפתח לשחקן הכי חיה במשחק, ממליץ לאמן אותו לווינגר כי אין לו מספיק קור רוח לחלוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
אוקי, דאבל ענק עם פיורנטינה, עכשיו צריך הרבה מאוד הכנות לעונה שנייה -
בחוד - ג'ילארדינו ישאר לעוד עונה, מרילונגו וורגאס בכנפיים, מאחורי החלוץ Jovetic וחוראדו ברוטציות(מתלבט מי יותר טוב), באמצע כנראה פאלומבו ומונטוליבו.. יספיק ככה לרבע גמר אלופות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2011, 22:23 
החלטתי לחזור לשמירה הישנה עם הפועל (שנטשתי בדיוק אחרי שזכיתי בצ'מפיונס בסוף העונה השישית), הבאתי עוד כמה זרים (יש לי בסה"כ 7 בקבוצה, שניים מהם לא רשומים לליגה ומשחקים רק בצ'מפיונס), וכמה ישראלים טובים מחליפים.
ההרכב לעונת 2017\2016: אניימה, זרתותח מגן ימני, זרתותח בלם, דין מורי\עומר משעלה\דגלאס, אופיר דודזאדה, זרתותח קשר אחורי, זרתותח קשר אמצע, גילי, זרתותח קשר שמאל, שכטר, דמארי

מחליפים: איתי ארקין, ריג'ן בינוני מהנוער, עלי עותמאן, גל בראל (סתם אפס), גולסה, רפאלוב, אלרואי כהן, זרתותח קשר ימני (משחק בצ'מפיונס במקום גילי), זרתותח שני קשר אחורי, שמעון אוחיון (ריג'ן תותח שצמח אצלי בנוער,חלוץ עם פוטנציאל 3 כוכבים), דודו ביטון ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע

פירוט זריםתותחים: המגן הימני הוא שחקן חביב מנבחרת איטליה הצעירה, יכולת 3 כוכבים ופוטנציאל 3 וחצי, בלם מנבחרת ברזיל הצעירה, 3 וחצי כוכבים (יכול לשחק גם קשר אחורי), קשר אחורי צעיר לליגה שהבאתי מערסנל השנה ובצ'מפיונס ריג'ן אחר צרפתי 3 וחצי כוכבים שאני רוצה למכור כי הוא עם משכורת מופרעת) וקשר שמאלי גם ברזילאי, הכי טוב בעולם בעמדה שלו. לא משחק בנבחרת הבוגרת רק כי הם משחקים בלי קשרי צד

העונה שלי בגדול התחילה בדקה ה20 של הסופרקאפ האירופי, כשהשחקנים נזכרו לשחק בפיגור של 3-0 מול באיירן, אחרי משחק מאוזן מאותו רגע נגמר 4-0 (ממצב נייח בסוף המשחק). בבתים של הצ'מפיונס קיבלתי את סלטיק, ולנסיה ופנאתנייקוס. חוץ מזה אימנתי את נבחרת ישראל ל2 משחקים ואז קיבלתי הצעה מאנגליה אחרי היורו והסכמתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 02:27 
סמל אישי של המשתמש
רבע גמר ליגת האלופות,
קיבלתי את פנאתאנייקוס, משחק ראשון בחוץ
המגן השמאלי שלי, טאיו, נפצע.
הפליימיקר שלי, סיגרוסון מורחק.
בניטז נפצע, ולוקאקו לא יכול להירשם בגלל ששותף כבר באירופה העונה.
עליתי עם מגן ימני בתור מגן שמאלי,
וחלוץ בן 18 גנאי מצוין.
כבר בדקה ה-12, דמארי העביר מסירה מצוינת למאסון בן ה-17, שבעט בנגיעה, 1:0!!!
דקה 26, מאסון הגביהה כדור חופשי אדיר לראש של ריינאץ' שנגח עם כל הלב, 2:0!!!!!!
דקה 47, פאו חוזרים, ומצמקים ל-2:1
דקה 49, דמארי משתלט על כדור ומקפיץ בציפ ענק מעל השוער!! 3:1!!!!!
דקה 53, הקשר שלהם מכשיל שחקן אחרון ומקבל אדום!
דקה 57, דמארי מקבל כדור ובועט שטוח לקורה ופנימה!!! 4:1!!! ענק!!!

חוזרים הביתה עם רגל וחצי בחצי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 03:02 
סמל אישי של המשתמש
מחפש קבוצה למשחק מרגש...
הצעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 03:50 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
מחפש קבוצה למשחק מרגש...
הצעות?

אל תהרוס גם את האשכול הזה.
אחלה הצעה בשבילך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
אני כרגע במחזור ה10 במקום השני עם 21 נקודות
מעליי בטבלה מנצסטר עם 24 ומתחתי מנצסטר סיטי עם 20 ורביעי טוטנהאם עם 18
משחק אחרון פירקתי את מנצסטר 1-0
מחצית ראשונה די שלטתי בכדור והגעתי למצבים לא רעים אבל לא הבקעתי
מחצית שנייה מנצסטר כבר השתלטה על המשחק והגיע להרבה מצבים וכדורים חופשיים אבל לא הצליחה להבקיע.
דקה 70 נכנס קרלטון קול במקום גמיירו שהיה עייף
דקה 78,קרלטון מקבל כדור בחצי המגרש,מולו שחקן הגנה אחד ובצד שמאל אליניב עם עוד שחקן לידו,במקום להתקדם עד הרחבה ולמסור
לאליניב הוא רת לצד ימין ומאבד את הכדור.
דקה 81 מסירה גדולה של סקוט פארק עוברת בין שני שחקני הגנה ומגיע לאליניב בצד שמאל,איליניב מגיע עד קצה הרחבה ומרים כדור לקול,קול נוגח ו 1-0 לי.
וככה נגמר המשחק.
בינתיים גם הספקתי גם לנצח את צלסי 2-1 אחרי שהרחיקו לי שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2011, 22:51 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
הנה אני מתוודה, בכל שמירה שלי כשאני מגיע למעמד גבוה עם קבוצה, אני נכנס לקבוצה בתחתית הליגה השנייה של המדינה שאני מאמן בה וכל עונה עושה להם את הרכש ורואה את ההצלחה שלה.
בקיצור, אני בשמירה עם שאלקה לקחתי תחת חסותי את קרלסרוהה. השאלתי להם מתישהו את יאיא סאנוגו עם מכיר רכישה בסוף העונה, הם קנו אותו והוא התפתח אצלהם לכוכב מטורף, השיא הוא שעונה שעברה הם סיימו במקום השני והוא כבש 27 שערי ליגה. במשחק ליגה האחרון (תחילת עונה שביעית) שראיתי שלהם הם ניצחו את אוגסבורג 6-1, שישייה של יאיא סנוגו. האירוניה היא ששער הניחומים שלהם הוא גול עצמי של יאיא סאנוגו :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 00:41 
Peace Hope כתב:
הנה אני מתוודה, בכל שמירה שלי כשאני מגיע למעמד גבוה עם קבוצה, אני נכנס לקבוצה בתחתית הליגה השנייה של המדינה שאני מאמן בה וכל עונה עושה להם את הרכש ורואה את ההצלחה שלה.
בקיצור, אני בשמירה עם שאלקה לקחתי תחת חסותי את קרלסרוהה. השאלתי להם מתישהו את יאיא סאנוגו עם מכיר רכישה בסוף העונה, הם קנו אותו והוא התפתח אצלהם לכוכב מטורף, השיא הוא שעונה שעברה הם סיימו במקום השני והוא כבש 27 שערי ליגה. במשחק ליגה האחרון (תחילת עונה שביעית) שראיתי שלהם הם ניצחו את אוגסבורג 6-1, שישייה של יאיא סנוגו. האירוניה היא ששער הניחומים שלהם הוא גול עצמי של יאיא סאנוגו :D

הזכרתה לי את החופש של שנה שעברה , היה לי די משעמם באותו זמן כי רוב החברים שלי נסעו לאיזה טיול של כמה ימים,לאחר 2 עונות של שליטה מוחצת בארץ עם הפועל , נתתי לצפרירים חולון תקציב ענק ללאומית באדיטור זמן אמת,אימנתי אותם רק בהתחלה בשביל לרכוש להם הרבה שחקנים ברמת ליגת העל. הם קרעו את הליגה הלאומית וזכו בגביע אחרי ניצחון 0-1 על הפועל באר שבע וועונה אחרי זה הם הרסו לי את האליפות כי הפסדתי להם 0-1 , מכבי הזונות זכו, בגביע צפרירים זכתה שוב אחרי פנדלים מולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
טוב המשחק התחיל ממש לשעמם, אז פתחתי שוב עם הפועל והולך פשוט פנטסטי, עליתי חלק לליגת האלופות, בליגה 2 מ2 וכמובן חמישייה על מכבי בטוטו :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 23:15 
מה עושים שבאמצע-סוף עונה הסקורר והחלוץ הכי טוב של הקבוצה פשוט לא פוגע(דמארי) ??

זה מחרפן אותי!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2011, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:
טוב המשחק התחיל ממש לשעמם, אז פתחתי שוב עם הפועל והולך פשוט פנטסטי, עליתי חלק לליגת האלופות, בליגה 2 מ2 וכמובן חמישייה על מכבי בטוטו :SMOKE:

בית באלופות: ארסנל, ליון ואייאקס :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2011, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
הצלחתי לעלות מהמקום השני אחרי תיקו מאופס מול ארסנל בבית, ואייאקס השוותה בדקה ה92 מול ליון מה שנתן לי את הכרטיס לשמינית :BOW:

עריכה: מההההההההההההההההההההההההההה רק עכשיו ראיתי שאחרי השוויון של וואן דר וויל בדקה ה92 לופז כבש בדקה ה94 ואני עכשיו רק באירופית :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2011, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
עונה ראשונה עם הפועל
קיבלתי בית נוראי באלופות - יונייטד רומא ופנא
איך אפשר לשרוד בית כזה ? יש המלצות לטקטיקה ????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2011, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול לעבור בית כזה או לפחות מקום 3
נגד מנצסטר תשחק הכי בונקר שאתה יכול כדי להוציא תוצאה טובה
נגד רומא תפתח 4-5-1 כמו של ברצלונה עם הוראות הגנתיות ומתפרצות
נגד פאנא תשחק את המשחק הרגיל שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 73  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: