סיכום 2016-2017 :
עונה מקרטעת שהסתיימה עם אליפות 5 ברציפות.
גביע המדינה - הודחתי מול בית"ר בפנדלים ברבע הגמר.
בגביע הטוטו הפסדתי בחצי גמר.
אירופה :
הרגשה של פספוס, כי בכל שנה אני עולה לבתים ומשם ממקום 2 לנוק-אאוט.
הפעם קיבלתי את לברקוזן שגנבו ממני 2 שערי חוץ אצלי בבית במשחק בו שלטתי לחלוטין והוא הסתיים בתוצאה 2:1 ללברקוזן.
במשחק החוץ אותו דבר, שיחקנו עם ביטחון וגם יכולתי להגיע להארכה כי נגמר 1:1 ועוד כשהיה 0:0 ג'יובינקו החטיא פנדל..
בליגה סיימתי עם 98 שערים, אבל הפסדתי פעמיים בדרבי

בושה וחרפה.
העברות :
ינואר 2017, שורלה, אותו שורלה שהחתמתי בהעברה חופשית והתלהבתי ממנו כ"כ, נמכר ב8 מיליון יורו למידלסברו.הבחור פשוט היה גרוע אצלי, ועשיתי עליו יופי של רווח + אני אקבל 30 אחוז ממכירה עתידית.
עומר דמארי נמכר ב13 מיליון יורו לנוטינגהאם.הוא רצה להתקדם וגם אני העדפתי לתת לו ללכת, ועשיתי עליו קופה יפה.
ב1.6.2017 Pichu Atienza, הבלם הספרדי האדיר שלי, חתם בהעברה חופשית בחטאפה.לא רצה לחדש חוזה וכך גם לא יכולתי למכור אותו.כמות הקבוצות שהתעניינו בו...כמה כסף...
2017-2018קודם כל נתחיל בדבר מרגש - בית"ר שמשון עלו לליגת העל
העברות :
החתמתי את מאור בוזגלו בהעברה חופשית, ואת דייגו בהעברה חופשית (כן כן, דייגו שאתם חושבים עליו, מיובה ו-ורדר ברמן ו-וולפסבורג..)
החתמתי תמורת 6.5M יורו את החלוץ האדיר הזה :

Steve Gamble, ריג'ן שבא מארסנל.חלוץ אדיר.
יחד איתו החזרתי את לואיק רמי להרכב, לא מכרתי אותו, אני אמכור אותו בסיום העונה כיוון שיש לי את החלוץ הזה מהנוער שכבר 2-3 עונות אצלי בסגל הבוגר :

Tamir Versano, עוד ריג'ן.שנה הבאה כשהוא יפתח כל משחק לצד גאמבל הוא גם יכבוש הרבה יותר.בינתיים הוא כובש בערך כ-15 שערים בעונה בכל המסגרות.
וזהו.בינתיים אחרי 8 משחקים אני עם 7 נצחונות והפסד מעצבן מאוד למכבי חיפה, שלדעתי לא ניצחה אותי בערך 4 עונות עד הניצחון הזה.