תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:
תתבגר כבר טומטום

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

נחמד.
אפשר לא להגיב. לא צריכים תמיד לכתוב משהו אם זה רק בגנותו של משתמש אחר.

תודה על הטיפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
גיא האדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
מייקל אורן, מכיר? הוא לא בדיוק בצלאל סמוטריץ׳. הוא כן היה שגריר ישראל בארה״ב והוא טוען בתוקף שלאיסלם יש משקל ביחס שלו לישראל. אתה ידעת שהכומר שאליו היה הולך במשך עשרות שנים הוא אנטישמי? איך ליברל כמוהו מאמץ כומר אנטישמי? לא יודע עד כמה הוא מחובר לצד המוסלמי שבו (למד באינדונזיה כשהיה ילד, המדינה המוסלמית הגדולה בעולם. חזר לאפריקה למסע שורשים בעקבות אביו המוסלמי), אבל אני כן יודע שהוא הנשיא הכי עוין שהיה לישראל בהיסטוריה המודרנית. זה לא עניין של דמוקרטים-רפובליקנים, אני מאד הייתי שמח לראות את הילארי מנצחת (היא כמוהו אידיאולוגית מינוס השינאה לישראל). אז כמו שאמרתי, מותר לחשוד בטראמפ ומותר לחשוד בחוסיין, זה לא כזה מופרך לחשוב שמנהיגי העולם לא באמת קרים ומחושבים כמו שאחנו רוצים להאמין.

מייקל אורן הוא לא בצלאל סמוטריץ' אבל הוא לא בדיוק העפרון המחודד ביותר בקלמר. אין לאובאמה שום "צד מוסלמי". הוא נוצרי. ולקרוא לו חוסיין זה בערך כמו לקרוא לך יהודון. זה לא השם שלו.
מעבר לזה, לפי אלו פרמטרים אתה קובע שהוא היה הנשיא הכי עוין לישראל בהיסטוריה המודרנית. איך זה שהוא נתן סיוע צבאי לישראלי שגדול פי כמה מקודמיו בתפקיד מסתדר עם התיאוריה המוסלמית שלך? איך זה שהממשל שלו מפוצץ ביהודים (הרבה יותר ממוסלמים אגב) מסתדר עם זה?

אם משווים אותו לנשיאי עבר (ועתיד), התמונה ברורה. הוא הביא את היחסים האלה לשפל (ביחד עם החשוד מהצוללות). זה לגיטימי, האמריקאים ידעו שקוראים לו חוסיין כשהם בחרו אותו, הם ידעו שאבא שלו מוסלמי, בדיוק כמו שהם יודעים שטראמפ גזען. מה שלא לגיטימי זה לנסות להסביר איך מי שחתם על הסכם עם מדינה שיעית מכחישת שואה הוא הנשיא הכי פרו ישראלי שהיה. וזה גם לא לגיטימי לתת להחלטה כזאת שנויה במחלוקת להתקבל כשאתה בתקופת מעבר ואתה יודע שזאת לא המדיניות של הממשל הבא.

ואגב לטענות של רד אין בלאד על גזענות, אם יש מישהו שמפחיד אותי יותר מחוסיין זה האבא של לוי. אם הוא היה נבחר, חוסיין היה נראה כמו סמוטריץ' לידו. הייתי תוקף אותו הרבה יותר מאשר את הנשיא היוצא.

יהודון,
הם לא ידעו שהשם שלו חוסיין, כי זה לא השם שלו. הם לא ידעו שאבא שלו מוסלמי בגלל שאבא שלו היה אטאיסט מוצהר (סבא של אובאמה היה מוסלמי).
אשר לאיראן, תזכיר לי מה גורג' בוש עשה לעצור את מרוץ החימוש האיראני? ותזכיר לי מי הנשיא שהטיל עליהם את הסנקציות הקשות ביחד עם 6 המעצמות האחרות? אתה זוכר את כל הכותרות בעיתונים "איראן במרחק שנה מפצצת אטום"? זוכר את הציורים האינפנטיליים של ביבי באו"ם? איפה הכותרות האלו היום? לאן הם נעלמו? ואם להגיע להסכם עם "מדינה שיעית מכחישת שואה" וממשלים אמריקאים, אתה זוכר את רונלד רייגן? הוא הגיע להסכמים עם המדינה הזאת?
ולבסוף, אשר לתקופת מעבר, אם אתה חושב שזה לגיטימי לבחור אותו, אז הבחירות הן ל4 שנים. גם שלו. וגם של טרמפ.

בשורה התחתונה, מה שיש לך זאת תחושת בטן ומה שאין לך אלו עובדות. כשאתה משווה עובדות אתה רואה שממשל אובאמה לא היה פחות ידידותי לישראל מהממשלים שקדמו לו. אם משווים אותו לממשל W, אז ממשל אובאמה לא היה יותר תקיף מממשל בוש בגינוי ההתנחלויות ולא לחץ על ישראל להגיע לפשרות מדיניות יותר מבוש. ב8 השנים האחרונות למשל לא היה מהלך מדיני שבמהלכו ישראל נסוגה מאיזה שטח כבוש. מה שהיא אפשר לאמר על תקופת בוש או על תקופת קלינטון. בשני אלו הגבולות של השליטה הישראלית הצטמצמה. העוצמה הצבאית של ישראל חזקה היום בהשוואה לשכניה יותר ממה שהיה אי פעם, בין השאר מכיוון שהאיום האיראני, שבוש לחלוטין התעלם ממנו, די הוסר בעתיד הנראה לעין, ומכיוון שאובאמה נתן לישראל כל מה שהיא ביקשה מבחינה צבאית, הרבה יותר מקודמיו בתפקיד. אלו עובדות.
וזה רק ממשל W. אתה רוצה להשוות את ממשל אובאמה לממשל H? ממשל שגרר את ישראל לתהליך מדיני בין לאומי שהיא התנגדה לו. ממשל שסירב לאפשר לישראל להתערב צבאית נגד מדינה ששיגרה עליה טילים כדי לשמור על הברית שלו עם שורה של מדינות ערביות. ממשל שנשא ונתן עם אש"ף. ממשל שהאשים את ישראל (בזמן שבישראל עדיין משתוללת האינתיפאדה הראשונה) באופן יותר מובהק מכל הממשלים שבאו אחריו (לא ברמזים, אלא בנאומים) שהיא פשוט לא מעוניינת בהסדר שלום. ממשל שדיבר על ההתנחלויות באופן שהילארי או קרי לא היו מעיזים, ולבסוף גם הטיל סנקציות על ישראל בשל הבנייה בשטחים.
תשווה עובדות ולא הצהרות אנונימיות של ביבי וכלבלביו.

האמת שאתה בין היחידים שמצליח להעביר את הנקודה. עדיין, ההחלטות שציינת שהתקבלו הם כנראה מסוג שונה, אחרת למה כולם מסכימים פה אחד שלא התקבלה החלטה כזאת מאז קרטר (ששנינו יודעים איפה הוא היום)?
ולגבי הסיוע הצבאי- למה הוא עצר סיוע חירום בזמן צוק איתן? למה הוא הגביל את הסכם הסיוע כך שייפגע בתעשיות הבטחוניות?
לגבי גרירת ישראל לתהליך - זה לא רק ישראל, זה כל העולם. אובמה לא גרר אף מדינה לשום מקום, כולל מדינה שמבצעת שואה כמו סוריה. אגב, ביבי כן הקפיא את הבנייה בהתנחלויות כשאובמה נכנס לתפקיד, מתי בפעם האחרונה ממשלת ישראל הקפיאה בנייה באיו"ש בצורה רשמית?
ואני לא מבין למה שמים את הילארי באותו סל עם אובמה. היא לא אוהדת ישראל?

ואולי הדבר הכי משמעותי שקרה בתקופת כהונתו של אובמה- ההסכם עם איראן. האיראנים באו על הברכיים ובסוף יצאו מנצחים. אובמה הלך לאוייבת הגדולה ביותר של ישראל, מממנת הטרור הכי גדולה בעולם והספונסרית של חיזבאללה (וחמאס?) והחזיר אותה לחבר העמים. לא שיתף את ישראל, לא שאל את דעתה, לא התחשב באזהרות שההסכם לא טוב. מה ישראל אמורה לחשוב עליו אחרי דבר כזה?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

כל עוד אני לא מנבל את פי, אלא משמיע את דעותיי בצורה מתורבתת, גם אם הם לא מתאימים לתפיסת העולם שלך ושל השאר - לא אתה ולא אף אחד אחר ישתיק אותי.

אין שום דבר תרבותי בגזענות ודעותייך ותפיסת העולם שלך הן גזעניות, לכן אתה לא ראו לדיון ענייני, אתה בהחלט ראוי להשתקה, ואני מקווה שיפסיקו פה להתדיין איתך, ועם כל אחד שמייחס לאנשים מאפיינים שליליים על פי מוצאם האתני או הדתי.

אין לך זכות לקבוע שדעות שאתה לא מסכים איתן הן גזעניות ולא לגיטימיות. כלומר אתה יכול, רק אחרי זה אל תבכה שהימנים מוקיעים אותך כעוכר ישראל ובוגד ושמוציאים את הדעות שלך אל מחוץ לתחום הלגיטימי. הפוסל במומו פוסל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
לקרוא לברק אובמה חוסיין זה אקט גזעני. זה לא עניין של דעה שאני לא מסכים איתה. דעה שאני לא מסכים איתה, למשל, זה שהסכם הגרעין עם איראן היה טעות. זאת דעה לגיטימית, ואני לא מסכים איתה.
לעומת זאת, להגיד שהסכם הגרעין עם איראן נחתם כי השם האמצעי של אובמה הוא חוסיין, שהאינטרס הנסתר שלו הוא שנאת ישראל שהוא ינק מילדות, כי יש לו שם אמצעי מוסלמי, זה לא דעה בשום צורה, זאת גזענות, שאין לה מקום במרחב הדיון הלגיטימי.
אתה יכול לחסוך את טיעוני הצביעות המקושקשים שלך. יום אחד תפנים שגם לפלורליזם יש גבולות והם ברורים וחדים. גזענות מחוץ לתחום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 01:42 
סמל אישי של המשתמש
השם האמצעי שלו הוא לא חוסיין? אז איך בחירה בשם האמצעי שלו מהווה גזענות? האם יש כינויי גנאי גזעניים כמו "ערבוש", "טרוריסט", ערבי מסריח" וכו'? זאת, אדוני הנכבד, גזענות. לקרוא לו חוסיין זה לקרוא לו בשם האמצעי שלו, זה שאתה נותן לגזענות פרשנות נרחבת מידי זאת בעיה שלך.

וזה לגיטימי לחשוב שלחוסיין, שלמד במדינה המוסלמית הגדולה בעולם, שצולם לבוש טורבאן בבגרותו, שנסע למסע שורשים בעקבות אביו המוסלמי, שפתח את הכהונה הראשונה שלו במסע פיוס עם האסלאם, שחתם עם האייתולות של איראן על הסכם שערורייתי, ובעיקר זרק את ישראל לכלבים- מותר ולגיטימי לחשוב שיש לו קשר לאסלאם שגורם לו להיות עויין לישראל. קונספירטיבי? לגמרי. טיפשי? בוודאי. גזעני? ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 06:10 
סמל אישי של המשתמש
לא מצליח להבין את מהות הדיון על שמו של אובמה. מה עוד שהוא מתנהל שלא באשכול הנכון.

ברק אובמה החליט ששמו יהיה ברק חוסיין אובמה. לא אני ולא אף אחד אחר החליט בשבילו.
אם היה ברק חוסין אובמה רוצה שלא יקראו לו בשם חוסיין היה משמיטו משמו או לא היה מצרפו מלכתחילה.

מי שמשתמש בשם חוסיין כשהוא מתייחס לאובמה עושה זאת באופן הכי לגיטימי שקיים ולא צריך להתרגש מכל מיני תוכחות של זבי חותם שלקחו לעצמם את המומחיות לקבוע מה מסתתר מאחורי הסיבה שמתמש פלוני החליט לקרוא לאובה חוסיין ואחר ברק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 07:14 
אני לא יודע אם אתם מתממים או שאתם מטומטמים. ואני לא יודע מה יותר גרוע.
אני אניח לשניה שאתם יותר מטומטמים ממתממים, ואסביר לכם שוב: זה לא השם שלו. זה השם האמצעי שלו. בארה"ב לפחות, ואני מאמין שבכל העולם המערבי, אתה מכנה את חבריך בשם הפרטי שלהם ואנשים שאינם חבריך בשם המשפחה שלהם או בשם המלא שלהם, ואז אתה יכול לבחור להשמיט את השם האמצעי ("דונלד טרמפ"), לקצר אותו ("דונלד ג'י טרמפ") או לכלול אותו במלואו ("דונלד ג'ון טרמפ"). יש יוצאים מהכלל, והם לא נפוצים, שבהם אנשים מכונים בשם הפרטי שלהם גם ע"י זרים. הילארי למשל. יש גם מקרים גבוליים שבהם אפשר להתלבט אם ראוי לכנות מישהו בשם הפרטי או בשל המשפחה שלו. ויש מקרים נדירים שהם אדם דה פקטו נוטש את השם הפרטי שלו ובמקום לאמץ שם חדש בוחר בשם האמצעי שלו (מיט רומני או פול מקרטני הם דוגמאות מפורסמות).

כאן זה פחות או יותר נגמר.

אם בעולם הדמיוני שלכם יש שפה דמיונית ובשפה הדמיונית האלו מכנים אנשים שיש להם שם פרטי ושיש להם שם משפחה בשם האמצעי שלהם אז תדברו את אותה שפה עם הקולות שיש לכם בראש. בעולם הזה, אף אחד לא קרא לאלביס "אהרון", לביל קלינטון "ג'פרסון", או לטרמפ "ג'ון", ואף אחד לא קורא לאובאמה "חוסיין" כי זה לא השם שלו.
לפחות הגזען מס' 1 הודה שהוא קורא לנשיא ארה"ב בשם שהוא לא שלו כדי לקדם איזה אג'נדה גזענית חביבה שכזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
השם האמצעי שלו הוא לא חוסיין? אז איך בחירה בשם האמצעי שלו מהווה גזענות? האם יש כינויי גנאי גזעניים כמו "ערבוש", "טרוריסט", ערבי מסריח" וכו'? זאת, אדוני הנכבד, גזענות. לקרוא לו חוסיין זה לקרוא לו בשם האמצעי שלו, זה שאתה נותן לגזענות פרשנות נרחבת מידי זאת בעיה שלך.

וזה לגיטימי לחשוב שלחוסיין, שלמד במדינה המוסלמית הגדולה בעולם, שצולם לבוש טורבאן בבגרותו, שנסע למסע שורשים בעקבות אביו המוסלמי, שפתח את הכהונה הראשונה שלו במסע פיוס עם האסלאם, שחתם עם האייתולות של איראן על הסכם שערורייתי, ובעיקר זרק את ישראל לכלבים- מותר ולגיטימי לחשוב שיש לו קשר לאסלאם שגורם לו להיות עויין לישראל. קונספירטיבי? לגמרי. טיפשי? בוודאי. גזעני? ממש לא.

מילא הטומטום, אבל זה לגמרי לא מתאים לך לכתוב את הקשקוש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 08:43 
גיא האדום כתב:

לפחות הגזען מס' 1 הודה שהוא קורא לנשיא ארה"ב בשם שהוא לא שלו כדי לקדם איזה אג'נדה גזענית חביבה שכזאת.

רק תיקון קטן: בשם שהוא שלו. אתה מוזמן לבדוק בכל מקום שתרצה.
עכשיו תמשיך, עוד פרחח של השמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 09:41 
איזה צחוקים. ממש אלפקה V2.0
תפור עליך התואר. מזל טוב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
תעשה לי טובה, תשמור בצד את כל ההודעות שלך באשכול הזה ותסתכל עליהן עוד 4-5 שנים ככה, כשכבר יגדל לך שיער על הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 09:56 
פרימו לוי כתב:
לקרוא לברק אובמה חוסיין זה אקט גזעני. זה לא עניין של דעה שאני לא מסכים איתה. דעה שאני לא מסכים איתה, למשל, זה שהסכם הגרעין עם איראן היה טעות. זאת דעה לגיטימית, ואני לא מסכים איתה.
לעומת זאת, להגיד שהסכם הגרעין עם איראן נחתם כי השם האמצעי של אובמה הוא חוסיין, שהאינטרס הנסתר שלו הוא שנאת ישראל שהוא ינק מילדות, כי יש לו שם אמצעי מוסלמי, זה לא דעה בשום צורה, זאת גזענות, שאין לה מקום במרחב הדיון הלגיטימי.
אתה יכול לחסוך את טיעוני הצביעות המקושקשים שלך. יום אחד תפנים שגם לפלורליזם יש גבולות והם ברורים וחדים. גזענות מחוץ לתחום

עוד לא החלטתי בעצמי האם בדבריו של יאללה הפועל נעוצה גזענות או לא, אבל התגובה שלך בכלל לא מובנת לי
זה שמשתמש חושב שמישהו רע לישראל ומצדיק זאת על ידי הצבעה על אספקט בחייו שעשוי להוביל אותו למצב הזה של שנאה לישראל (ולא אני לא חושב שאובמה שונא את ישראל) הופך אותו גזען?
לא נראה לי, אם הוא היה אומר שכל הערבים או המוסלמים הם שונאי ישראל שרוצים להשמיד את היהודים אז אכן זו היתה גזענות, אנא תקנו אותי אם הוא רשם את זה בהודעותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 10:39 
גם אתה עם ההיתממות המסריח הזאת?
קדימה, תן לי פה את הממגוון סיבות שבגללן הוא קורא לו חוסיין.
תנסה לכתוב אחת שהיא לא נובעת מגזענות ובורות.

לא מאמין שאני משתף פעולה עם הקיא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 10:59 
NARKOTIKA כתב:

לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה
הסברתי למה לפי מה שהוא רושם הוא מציין את שמו
הוא טוען להבנתי שסיבה אפשרית לכך שאובמה "שונא את ישראל" (שוב שלא יובן לא נכון אני לא חושב כך) בגלל שהוא גדל בסביבה ערבית/מוסלמית שלא אוהדת את ישראל - האם זה גזענות? לא בטוח, אם הוא היה טוען שאובמה שונא את ישראל כי הוא ערבי/מוסלמי אכן זו גזענות, אבל אני לא ראיתי את זה (אולי לא התעמקתי מספיק) בהודעותיו
עכשיו בוא נעשה פרפרזה לדברים אם אני אטען שסיבה אפשרית לכך שאורי אריאל (רק לשם הדוגמה,כי אין לי מושג מה דעותיו של אורי אריאל) שונא ערבים כי הוא גדל בהתנחלות בסביבה של שנאת ערבים והוא מתנחל, האם אני גזען?
אולי אני משתמש בסטראוטיפים וסטיגמות וזה אולי אפילו מגעיל, אך האם זה אומר שאני חושב שכל הערבים/מוסלמים/מתנחלים כאלו????
לא בטוח
ממליץ למשתמש יאללה הפועל להסביר אם זאת היתה כוונתו
דוגמה נוספת האם הסבר אפשרי לירי של עזריה היא הסביבה בה הוא חי???
אני מניח שאתה מבין את הכיוון שאני לוקח את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
על פי ויקיפדיה ברק אובמה נולד לאם נוצריה ואב אתאיסט, וכל חייו כילד ונער עברו עליו בהוואי, למעט 4 שנים בין הגילאים 6-9 באינדונזיה בהן למד בבית ספר קתולי (3 שנים) ושנה אחת בבית ספר ציבורי חילוני.
עכשיו אפשר להמשיך להסביר איך הוא מוסלמי קיצוני שינק את שנאת היהודים בחלב אמו בגלל הסביבה הקיצונית שבה גדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 11:42 
אם המציאות היא לא בסיס לדיון אז אין קרקע לעמוד עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
על פי ויקיפדיה ברק אובמה נולד לאם נוצריה ואב אתאיסט, וכל חייו כילד ונער עברו עליו בהוואי, למעט 4 שנים בין הגילאים 6-9 באינדונזיה בהן למד בבית ספר קתולי (3 שנים) ושנה אחת בבית ספר ציבורי חילוני.
עכשיו אפשר להמשיך להסביר איך הוא מוסלמי קיצוני שינק את שנאת היהודים בחלב אמו בגלל הסביבה הקיצונית שבה גדל.

אבל אומרים לך שהוא קורא לעצמו חוססססייייןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!1!!!1!!
איך בנאדם בשם חחחווווסססייייייייןןןןןןןןןןןן לא יהיה אאאננננטטטטייייייששששממממממיייייייי, איייךךךךךךךך?????1?!?!!??!?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
אני עושה את זה נכון? :WHOME:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
לא כ"כ. שכחת להשחיל צורר, ולא שילבת את המילה "כושון" על אחת מהטיותיה אפילו פעם אחת. אבל אתה מראה פוטנציאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 11:48 
סימרוטיץ כתב:
NARKOTIKA כתב:

לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה
הסברתי למה לפי מה שהוא רושם הוא מציין את שמו
הוא טוען להבנתי שסיבה אפשרית לכך שאובמה "שונא את ישראל" (שוב שלא יובן לא נכון אני לא חושב כך) בגלל שהוא גדל בסביבה ערבית/מוסלמית שלא אוהדת את ישראל

לא, הוא לא טוען את זה. הוא קורא לו חוסיין. ככה פשוט. וגם אתה מיתמם אם אתה משחק אותה לא מבין למה הוא בוחר לקרוא לו ככה. גם אני גדלתי בסביבה ערבית.
אני מסרב להמשיך להשתתף בקקי בילדותי הזה. רושמים פה הרבה 'מביך' בפורום, אבל זה באמת מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
העובדות חשובות אבל לא רלוונטיות לנושא.
למה, אם אובמה היה גדל להורים מוסלמים ואפילו היה מוסלמי היום, אז היה בסדר לקרוא לו חוסיין בשביל להוכיח את שנאתו ליהודים?

סימרוטיץ, ההשוואה למתנחלים אינה נכונה. התנחלות זו פרקטיקה. אמונה דתית היא לא.
אפשר להיות מוסלמי כזה ומוסלמי אחר כמו שאפשר להיות יהודי כזה ויהודי אחר. מה שאתה לא יכול להיות זה מתנחל (בוגר) שלא מודע לפעולות שלו.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
מישהו זוכר את אלי סער? הייתה תקופה בזמנו בפורום אוסישקין שכולם היו קוראים לו סרוסי, בלי שום סיבה. אה כן, הסיבה הייתה גזענית ומטרתה הייתה ללעוג לו שהוא מזרחי שמנסה להשתכנז ומגיע לו ש"נחשוף" את הפשע שלו ונקרא לו סרוסי בגלל שהוא מלכלך על הפועל.

צביעות- קווים לדמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
מישהו זוכר את אלי סער? הייתה תקופה בזמנו בפורום אוסישקין שכולם היו קוראים לו סרוסי, בלי שום סיבה. אה כן, הסיבה הייתה גזענית ומטרתה הייתה ללעוג לו שהוא מזרחי שמנסה להשתכנז ומגיע לו ש"נחשוף" את הפשע שלו ונקרא לו סרוסי בגלל שהוא מלכלך על הפועל.

צביעות- קווים לדמותה.

צביעות?
אני מבין מדבריך שכמה מאלה שכתבו פה בגנות השימוש בשם "חוסיין" כשם גנאי שנושא משמעויות עמוקות היו בעבר בין אלה שקראו לאלי סהר\סער בשמו הקודם.
על מי מדובר? אני יודע שאני לא עשיתי את זה. את מי מחברינו אתה מאשים בצביעות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהכוונה בכינוי סרוסי היתה ללעוג לבחירה שלו להתנכר לשמו. אין בזה ביקורת על עדות המזרח או שימוש בסטראוטיפים.
זה מה שאתם עושים עם אובמה? לועגים להתכחשות לזהות שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

צביעות- קווים לדמותה.

אבל זה רק מחזק את הטענה. כן, לקרא לאלי סהר - סרוסי זאת גזענות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:

צביעות- קווים לדמותה.

צביעות?
אני מבין מדבריך שכמה מאלה שכתבו פה בגנות השימוש בשם "חוסיין" כשם גנאי שנושא משמעויות עמוקות היו בעבר בין אלה שקראו לאלי סהר\סער בשמו הקודם.
על מי מדובר? אני יודע שאני לא עשיתי את זה. את מי מחברינו אתה מאשים בצביעות?

מחית נגד זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אין ספק שהכוונה בכינוי סרוסי היתה ללעוג לבחירה שלו להתנכר לשמו. אין בזה ביקורת על עדות המזרח או שימוש בסטראוטיפים.
זה מה שאתם עושים עם אובמה? לועגים להתכחשות לזהות שלו?

טכנובוי - מ.ש.ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2017, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
Officer Barbrady כתב:

צביעות- קווים לדמותה.

אבל זה רק מחזק את הטענה. כן, לקרא לאלי סהר - סרוסי זאת גזענות

לא ברורה לי הכניעה המיידית הזו
מישהו קרא לו סרוסי כי סרוסי זה מזרחי ומזרחי זה רע? או שלעגו לו על הבחירה לשנות את שמו?

אין ויכוח שזה כינוי שלועג לו, אבל הלעג הוא לא גזעני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: