תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
עד המוות הפועל, אתה מבזה את עצמך בכל תגובה, עדיף שתפסיק ותניח לנושא. הראו לך שמבחינת עובדות, ממשל אובמה היה הפרו-ישראלי ביותר מבין כל הממשלים האחרונים עם החלטה אחת בלבד נגד ישראל באו"ם שארה"ב לא הטילה בה וטו ואפילו היא לא היתה נגד ישראל אלא נגד המדיניות של ישראל והפרדה ברורה בין ישראל הריבונית לבין השטח שמעבר לקו הירוק שנמצא בשלטון צבאי. וזה בלי לדבר על הסכם הסיוע הגבוה ביותר בתולדות היחסים בינינו לבינם.
השימוש הבלתי פוסק שלך בשמו האמצעי של אובמה וההקשר הקלוש שאתה עושה בין השם הזה לבין היחס שלו לישראל הוא עלוב ומביך וההיתממות אופטימי סטייל שלך מעליבה את האינטיליגנציה של מי שקורא וכותב כאן, מה גם שהיא מלווה בהרבה חוסר דיוקים בלשון המעטה לגבי אביו של אובמה והכומר שלו.
ממשלת ישראל קיבלה אזהרה חד משמעית מהאו"ם בעקבות חוק ההסדרה הבזוי (אתה מוזמן לעקוב אחרי התגובות שיצאו מיפן,בריטניה וארה"ב בעקבות העברת החוק) וביבי ידע בדיוק שזה מה שהולך לקרות אבל היה לו יותר חשוב להילחם מול בנט על 3 מנדטים מאשר לדאוג למדיניות החוץ של ישראל והוא , כמו שאר הימין בארץ, בונים על ציוצים בטוויטר של טראמפ המשיח שיבוא ויציל אותנו מהעולם האנטישמי.
ישראל צריכה לדאוג לעצמה ולא לבנות על טראמפ שיציל אותה מעצמה, שלא נקום בוקר אחד ונראה שאנחנו לבד בעולם. ובחיאת, חלאס עם השם של אובמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 09:18 
kobster כתב:
עד המוות הפועל, אתה מבזה את עצמך בכל תגובה, עדיף שתפסיק ותניח לנושא. הראו לך שמבחינת עובדות, ממשל אובמה היה הפרו-ישראלי ביותר מבין כל הממשלים האחרונים עם החלטה אחת בלבד נגד ישראל באו"ם שארה"ב לא הטילה בה וטו ואפילו היא לא היתה נגד ישראל אלא נגד המדיניות של ישראל והפרדה ברורה בין ישראל הריבונית לבין השטח שמעבר לקו הירוק שנמצא בשלטון צבאי. וזה בלי לדבר על הסכם הסיוע הגבוה ביותר בתולדות היחסים בינינו לבינם.
השימוש הבלתי פוסק שלך בשמו האמצעי של אובמה וההקשר הקלוש שאתה עושה בין השם הזה לבין היחס שלו לישראל הוא עלוב ומביך וההיתממות אופטימי סטייל שלך מעליבה את האינטיליגנציה של מי שקורא וכותב כאן, מה גם שהיא מלווה בהרבה חוסר דיוקים בלשון המעטה לגבי אביו של אובמה והכומר שלו.
ממשלת ישראל קיבלה אזהרה חד משמעית מהאו"ם בעקבות חוק ההסדרה הבזוי (אתה מוזמן לעקוב אחרי התגובות שיצאו מיפן,בריטניה וארה"ב בעקבות העברת החוק) וביבי ידע בדיוק שזה מה שהולך לקרות אבל היה לו יותר חשוב להילחם מול בנט על 3 מנדטים מאשר לדאוג למדיניות החוץ של ישראל והוא , כמו שאר הימין בארץ, בונים על ציוצים בטוויטר של טראמפ המשיח שיבוא ויציל אותנו מהעולם האנטישמי.
ישראל צריכה לדאוג לעצמה ולא לבנות על טראמפ שיציל אותה מעצמה, שלא נקום בוקר אחד ונראה שאנחנו לבד בעולם. ובחיאת, חלאס עם השם של אובמה.

:ROSE:
לא רק הממשלים האחרונה. אי פעם, מאז שהתקיימו יחסי ארה"ב- ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 09:27 
הו, שלום גם לך מר קובסטר. לא ידעתי שאתה מגיב גם פה. כנראה החבר'ה שלך קראו לך לחיזוק.

תקשיב,
כל עוד אני לא מנבל את פי, אלא משמיע את דעותיי בצורה מתורבתת, גם אם הם לא מתאימים לתפיסת העולם שלך ושל השאר - לא אתה ולא אף אחד אחר ישתיק אותי.
ממשל חוסיין היה כל כך "פרו-ישראלי" שהוא הלך ונתן פצצת גרעין למדינה תומכת הטרור מספר אחת בעולם - זו שאומרת מול כל העולם, בלי להתבייש, שהמטרה שלה היא למחוק את ישראל מהמפה. בעצם עזוב גרעין - הלך והפשיר מיליארדי דולרים בשבילם. כסף שלא ממש יילך לתחזוקת הכבישים באיראן או כל שטות אחרת. כסף שיילך בצורה זו או אחרת להרוג אותי ואותך.
מן הסתם כשאתה עושה הסכם כל כך גרוע, אתה צריך לפצות את "ידידתך הגדולה" ישראל בעשרות מטוסי F-35 וסיוע ענק (יש שאומרים שטראמפ היה נותן יותר, אבל לא ניכנס לזה).
זה שאתה תופס את זה בקטע של "פרו-ישראלי" מראה כמה אתה מקטין מהחשיבות שלך. הם לא עושים לך טובה. לא סתם אנחנו בעלת הברית הגדולה שלהם. יש להם אינטרס מאוד גדול שאנחנו נהיה המדינה החזקה באזור הזה, אז תעשה לי טובה ותפסיק להקטין אותנו.

אני לא דיברתי על שום אבא ושום כומר בנוגע לחוסיין. והשימוש במילים "עלוב" ו-"מביך" כבר יצא מכל החורים. לפחות תגוונו קצת. זה לא עלוב ובטח שלא מביך לקרוא לבן אדם בשמו. זה אפילו ראוי.
אם השם הזה כל כך מפריע לו, הוא היה עושה כבר משהו בנדון.

בנוגע לביבי - אל תתפרץ לדלת פתוחה. אני שונא אותו לא פחות ממך, ומייחל כבר ליום שיהיה מישהו אחר במקומו.
בנוגע לטראמפ - אולי הוא לא המשיח, אבל אני באמת מאמין שהוא ינסה לתקן את הנזקים הגדולים שעשה אובמה, יחזיר את ארה"ב לגדולתה ויהיה יותר ידידותי לישראל.

אגב, עצם זה שחבורת ה-BDS כאן בפורום מגינה בחירוף נפש על הנשיא הכושל הזה, רק מחזקת את הדעה שלי שהוא היה אחד הנשיאים הרעים עבור ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 09:37 
עד המ!!ת הפועל כתב:
הו, שלום גם לך מר קובסטר. לא ידעתי שאתה מגיב גם פה. כנראה החבר'ה שלך קראו לך לחיזוק.

תקשיב,
כל עוד אני לא מנבל את פי, אלא משמיע את דעותיי בצורה מתורבתת, גם אם הם לא מתאימים לתפיסת העולם שלך ושל השאר - לא אתה ולא אף אחד אחר ישתיק אותי.
ממשל חוסיין היה כל כך "פרו-ישראלי" שהוא הלך ונתן פצצת גרעין למדינה תומכת הטרור מספר אחת בעולם - זו שאומרת מול כל העולם, בלי להתבייש, שהמטרה שלה היא למחוק את ישראל מהמפה. בעצם עזוב גרעין - הלך והפשיר מיליארדי דולרים בשבילם. כסף שלא ממש יילך לתחזוקת הכבישים באיראן או כל שטות אחרת. כסף שיילך בצורה זו או אחרת להרוג אותי ואותך.
מן הסתם כשאתה עושה הסכם כל כך גרוע, אתה צריך לפצות את "ידידתך הגדולה" ישראל בעשרות מטוסי F-35 וסיוע ענק (יש שאומרים שטראמפ היה נותן יותר, אבל לא ניכנס לזה).
זה שאתה תופס את זה בקטע של "פרו-ישראלי" מראה כמה אתה מקטין מהחשיבות שלך. הם לא עושים לך טובה. לא סתם אנחנו בעלת הברית הגדולה שלהם. יש להם אינטרס מאוד גדול שאנחנו נהיה המדינה החזקה באזור הזה, אז תעשה לי טובה ותפסיק להקטין אותנו.

אני לא דיברתי על שום אבא ושום כומר בנוגע לחוסיין. והשימוש במילים "עלוב" ו-"מביך" כבר יצא מכל החורים. לפחות תגוונו קצת. זה לא עלוב ובטח שלא מביך לקרוא לבן אדם בשמו. זה אפילו ראוי.

בנוגע לביבי - אל תתפרץ לדלת פתוחה. אני שונא אותו לא פחות ממך, ומייחל כבר ליום שיהיה מישהו אחר במקומו.
בנוגע לטראמפ - אולי הוא לא המשיח, אבל אני באמת מאמין שהוא ינסה לתקן את הנזקים הגדולים שעשה אובמה, יחזיר את ארה"ב לגדולתה ויהיה יותר ידידותי לישראל.

אגב, עצם זה שחבורת ה-BDS כאן בפורום מגינה בחירוף נפש על הנשיא הכושל הזה, רק מחזקת את הדעה שלי שהוא היה אחד הנשיאים הרעים עבור ישראל.

איך אתה מסביר את זה שאובאמה הוא הנשיא הכי פופולרי בעזיבתו את הבית הלבן מאז רייגן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

אה אדוארד, השם שלך בסדר גמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
טומטום, אתה יכול להעביר איזו ביקורת שאתה רוצה על אובמה. מסבירים לך שלקשר בין עמדתו כלפי ישראל ובין שמו הערבי זו גזענות. להניח שהוא ינק שנאת ישראל מגיל אפס בגלל שהוא נולד מוסלמי זו גזענות. ואין שום סיבה שהוא ישנה אותו. בטח לא כמה גזענים שעושים בו שימוש דוחה.

ואגב להקטין את ישראל, אז נדמה לי שארצות הברית יכולה לחיות בלי הקשרים עם ישראל. ישראל מצד שני, קצת פחות. אז במקום לחשוב על מי מקטין אותך, תתחיל להסתכל על המציאות. אתה זבוב קטן וחסר חשיבות עם שגעון גדלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
הפסקתי לקרוא בחברה שקראו לי לחיזוק, קלאסי ימין להציג את כל מצביעי השמאל כעוכרי ישראל, BDS ושאר ירקות, אני לא מכיר אותך אבל בהחלט מהמר שבשני העשורים האחרונים אני תרמתי לביטחון המדינה פי 2 ממה שאתה תתרום עד סוף ימיך.
המדיניות הכושלת של אותו בן אדם שאתה עאלק כל כך שונא היא זו שהביאה להחלטה המבורכת האחרונה ואם כבר אז לקח לאובמה יותר מדי זמן עד שהגיב להשתנה מהמקפצה של ביבי לאורך כל שנות הכהונה שלו. אתה זה שכתבת שאובמה חיפש להתאחד עם האבא המוסלמי שלו (לא נכון) ושהוא ינק אנטי ישראליות מהכומר שלו (לא נכון) אז הניסיון הדי עלוב שלך להתחמק מהעמדה שלך ושוב לזלזל באינטילגנציה שלנו הוא פאתטי לחלוטין. אין לי בעיה שתכתוב מה שאתה רוצה, רק קח בחשבון שאם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות אל תזלזל באנשים אחרים ותעשה הכללות הזויות. אחלה יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 10:12 
לאפה בחינם כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

תקשיב,

איך אתה מסביר את זה שאובאמה הוא הנשיא הכי פופולרי בעזיבתו את הבית הלבן מאז רייגן?

מה שאתה כותב זה לא נכון.
לפי מה שאני יודע קלינטון היה יותר פופולרי ממנו
יש לך איזה מקור להראות את מה שכתבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 10:12 
עד המ!!ת הפועל כתב:
.

הם לא עושים לך טובה. לא סתם אנחנו בעלת הברית הגדולה שלהם. יש להם אינטרס מאוד גדול שאנחנו נהיה המדינה החזקה באזור הזה, אז תעשה לי טובה ותפסיק להקטין אותנו.
.

בא תספר לי למה באמת? מה האינטרס?
כי אני תמיד תוהה לגבי זה וחושב שחוץ מעניין היהודים וקצת אידאולוגיה זהה (אנחנו מתרחקים) אין פה שום אינטרס

כן, מה האינטרס לדעתך? שנילחם את מלחמת בה האור בשבילם? שנהיה החזית במאבק עם האיסלם, הוילה בג'ונגל?
איך אנחנו עוזרים להם? עזרנו להם עם אל-קאידה? עם עיראק? עם אפגניסטן? עם דעאש? עם איראן (חוץ מלקטר)?
אנחנו מתעסקים בחרא שלנו, רבים עם החמאס וחיזבאללה. ממש ארה״ב צריכה להודות לנו.
הם גם ככה מחמשים פה את טורקיה ומצרים וסעודיה, למה אתה כל כך בטוח שהם צריכים אותך למשהו?
בטח גם תגיד לי שבגלל הדיס און קי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
בגלל הטאקי

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

אני חושב שיש הרבה שמאלנים שכן אוהבים את המדינה, אבל קולם לא נשמע. הם נבלעים בתוך זהבה גלאון ושאר ההזויים שגרמו לשמאל להיעלם.
אפשר לאהוב את המדינה גם בלי להוציא דיבה על חיילי צה"ל ברחבי העולם ("שוברים שתיקה", "בצלם"), ובלי לנסות לכפות פתרון לסכסוך במועצת הביטחון.

אהבתי את ההבהרה שלך ואני מסכים איתה.

בהחלט השמאל הישראלי הולך לאיבוד והגיע הזמן שיחליט אם הוא רוצה לזכות בשלטון כגוף ציוני גדול או לא.

"המחנה הציוני" הוא שם מפלגה יפה ובמקום. מפלגת העבודה בעיקר אבל לא רק צריכה להחליט אם השם שבחרה מכיל אחריו תוכן או לא.
לפי התגובות של חלק מהמחנה הציוני בפיסבוק אבל לא רק , ובוודאי כאן בפורום המחנה שלהם כולל את חד"ש ואולי גם מעבר לכך.

כל עוד הם פורסים את כניפיהםעל המפלגה הלא ציונית חד"ש ועל אירגוני שמאל רדיקלי הם גורמים לשאר האוכלוסייה לראות את כל הנ"ל חלק מהמחנה שלהם.

ולהערכתי הוא לא הפסיק לקרוא היכן שטען שהפסיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 11:18 
לול לול לול לול לול
אל תפסיקו, בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 13:00 
לאפה בחינם כתב:

איך זה רלוונטי למדיניות החוץ שאני מלין עליה פה?

אדום נחמד כתב:
טומטום

חבל. בלי המילה הזו הייתי עונה לך לעניין. כנראה שאתה לא שווה תגובה.

kobster כתב:
הפסקתי לקרוא בחברה שקראו לי לחיזוק, קלאסי ימין להציג את כל מצביעי השמאל כעוכרי ישראל, BDS ושאר ירקות, אני לא מכיר אותך אבל בהחלט מהמר שבשני העשורים האחרונים אני תרמתי לביטחון המדינה פי 2 ממה שאתה תתרום עד סוף ימיך.
המדיניות הכושלת של אותו בן אדם שאתה עאלק כל כך שונא היא זו שהביאה להחלטה המבורכת האחרונה ואם כבר אז לקח לאובמה יותר מדי זמן עד שהגיב להשתנה מהמקפצה של ביבי לאורך כל שנות הכהונה שלו. אתה זה שכתבת שאובמה חיפש להתאחד עם האבא המוסלמי שלו (לא נכון) ושהוא ינק אנטי ישראליות מהכומר שלו (לא נכון) אז הניסיון הדי עלוב שלך להתחמק מהעמדה שלך ושוב לזלזל באינטילגנציה שלנו הוא פאתטי לחלוטין. אין לי בעיה שתכתוב מה שאתה רוצה, רק קח בחשבון שאם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות אל תזלזל באנשים אחרים ותעשה הכללות הזויות. אחלה יום.

אני לא מציג את כל השמאל כעוכרי ישראל. קלאסי שמאל להכניס מילים לפה של אחרים ולהסיק מסקנות.
אז עכשיו מודדים למי יש יותר גדול? סבבה. כנראה שבאמת תרמת אפילו פי 20 ממני למדינה. איך זה רלוונטי בכלל לדיון? אתה מחפש חיזוקים או משהו?
"עאלק שונא"? עכשיו גם תקבע לי את מי אני שונא? יפה.
אכן לקח לאובמה יותר מדי זמן להיכנס בביבי, מה שמעורר עוד יותר את חשדי שזה אקט של נקמה בו או בישראל (או בשניהם). 8 שנים היה לו להיכנס בביבי, והוא עושה את זה דקה וחצי לפני שהוא יוצא משם, כמו שפן? מאוד בוגר מצדו, ובכלל לא מראה על שנאה אישית לבן אדם או למדינה.
מציע לך לבדוק שוב, כי אני לא דיברתי באשכול הזה (או בכלל) על אבא שלו ו/או על הכומר שלו. אתה מתבלבל.

בר קולמוסא כתב:

בא תספר לי למה באמת? מה האינטרס?
כי אני תמיד תוהה לגבי זה וחושב שחוץ מעניין היהודים וקצת אידאולוגיה זהה (אנחנו מתרחקים) אין פה שום אינטרס

כן, מה האינטרס לדעתך? שנילחם את מלחמת בה האור בשבילם? שנהיה החזית במאבק עם האיסלם, הוילה בג'ונגל?
איך אנחנו עוזרים להם? עזרנו להם עם אל-קאידה? עם עיראק? עם אפגניסטן? עם דעאש? עם איראן (חוץ מלקטר)?
אנחנו מתעסקים בחרא שלנו, רבים עם החמאס וחיזבאללה. ממש ארה״ב צריכה להודות לנו.
הם גם ככה מחמשים פה את טורקיה ומצרים וסעודיה, למה אתה כל כך בטוח שהם צריכים אותך למשהו?
בטח גם תגיד לי שבגלל הדיס און קי.

לא, עניין היהודים מעניין להם את הביצה כנראה. האידאולוגיה? אה, נניח (בכל זאת זה הכי דומה ממה שקיים באזור שלנו).
א. המיקום של ישראל הוא מיקום אסטרטגי במזרח התיכון.
ב. ישראל היא ספקית המודיעין מספר אחת של ארה"ב.
ג. יש לנו הסכם שלום עם טורקיה ומצרים. לגבי סעודיה, יש שמועות שיש קשרים בין המדינות (שוב, איראן). לא ממש צריך להדאיג אותנו.
ד. אנחנו מדינה שמאז הקמתה רק עסוקה במלחמות ומבצעים. אם אתה חושב שהאמריקאים לא מקבלים הרבה מאוד ידע מאיתנו לגבי התנהלות במצבים כאלה, אז אתה קצת חי ביקום אחר. זה נורא שונה להתאמן בתיאוריה ולבצע "על אמת".
האמריקאים היו מגנים אותנו שהיינו עוצרים אמבולנסים בגבול בשביל לבדוק מה יש בפנים. מה קרה להם כשהם הגיעו לעיראק ואפגניסטן? קיבלו אמבולנסים מתפוצצים לתוך החיילים שלהם. משם נוצרה ההבנה שלהם שצה"ל לא עוצר סתם אמבולנסים לכיף שלו.
המלחמות שלנו עם חמאס וחיזבאללה נותנות להם הרבה ידע והבנה של איך הטרוריסטים האלה עובדים.
נורא קשה להילחם נגד ארגוני טרור לעומת מדינות, ואתה זוכה להמון שבחים (שעולים לנו פעמים רבות בחיי אדם) מהרבה מדינות על צורת הלחימה הזו. כן, יש גם גינויים, כי מלחמות הן לא ממש נקיות מטעויות, ואתה גם ככה שנוא בעולם, אבל אתה גם מקבל המון שבחים על צורת הלחימה הזו.
אתה מוזמן להמשיך לזלזל בכל אחד מהסעיפים שכתבתי. זו המציאות. אם האמריקאים לא היו צריכים אותנו, הם היו זורקים אותנו כבר מזמן לכלבים. כנראה שהם כן צריכים אותנו מכל מיני סיבות, שחלקן פירטתי כאן וחלקן לא ידועות לכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
טומטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 13:09 
pokara כתב:
לאפה בחינם כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

תקשיב,

מה שאתה כותב זה לא נכון.
לפי מה שאני יודע קלינטון היה יותר פופולרי ממנו
יש לך איזה מקור להראות את מה שכתבת?

צודק, משום מה זכרתי שלקלינטון היה אחוז פופולריות בסביבות החמישים.
אגב עדיין אובאמה כרגע באחוז תמיכה יציב למדי של 56%. במונחים אמריקאיים זה לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 14:54 
אדום נחמד כתב:
טומטום

לא שווה תגובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
טומטום*2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
תאשימו את בנג'מין ניתאי שמשרת את האוונגליסטים האמריקאים שרוצים מלחמת גוג ומגוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 17:36 
איזה טיזינג עושים לנו על הפרשייה של ביבי יא וולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
איזו יצרתיות יש לפוליטרוקים של היום.

מנותקים מהעם ומהדמוקרטייה.

ציטוט:
ח"כ אמסלם מהליכוד יוזם הצעת חוק: לאסור על חקירת ראש ממשלה מכהן

ברקע חקירתו הצפויה של ראש הממשלה נתניהו עוד השבוע, יוזם ח"כ דוד אמסלם תיקון לחוק יסוד: הממשלה, שלפיו לא ניתן יהיה לחקור ראש ממשלה במהלך כהונתו. החוק, גם אם יאושר, לא צפוי לחול על נתניהו. ח"כ אמסלם: "לא ייתכן שהמדינה מתנהלת על-ידי המשטרה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
מזכיר לי את הציטוט של יו"ר בני-יהודה בזמנו, חיים ברזל: "לא יתכן שהמשטרה תקח את החוק לידיים"...

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 20:25 
אדום אופטימי כתב:

ציטוט:

ברקע חקירתו הצפויה של ראש הממשלה נתניהו עוד השבוע, יוזם ח"כ דוד אמסלם תיקון לחוק יסוד: הממשלה, שלפיו לא ניתן יהיה לחקור ראש ממשלה במהלך כהונתו. החוק, גם אם יאושר, לא צפוי לחול על נתניהו. ח"כ אמסלם: "לא ייתכן שהמדינה מתנהלת על-ידי המשטרה"

יכול ללכת אך ורק יחד עם הגבלת כהונה לשתי קדנציות, וגם אז בעייתי מאוד במדינה משוחתת כמו ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

אין שום דבר תרבותי בגזענות ודעותייך ותפיסת העולם שלך הן גזעניות, לכן אתה לא ראו לדיון ענייני, אתה בהחלט ראוי להשתקה, ואני מקווה שיפסיקו פה להתדיין איתך, ועם כל אחד שמייחס לאנשים מאפיינים שליליים על פי מוצאם האתני או הדתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
אדום אופטימי כתב:

ציטוט:

יכול ללכת אך ורק יחד עם הגבלת כהונה לשתי קדנציות, וגם אז בעייתי מאוד במדינה משוחתת כמו ישראל.

לא קשור למדינה מושחתת או לא. וגם אם הבחירות היו מתקיימות אחת לשנתיים והייתה הגבלת כהונה לשנתיים אסור לחוקק חוק שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 21:51 
מסקנה מתבקשת מהאשכול הזה
אנשים שמסבירים לאנשים אחרים למה הם משהו אחד אבל לא מבינים שמסבירים עליהם את אותם הדברים
זו טרגדיה ואירוניה בו זמנית
מבולבלים??? גם אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 22:04 
א"א, אתה מדבר מהבטן וזה מובן, אבל הנושא הרבה הרבה יותר מורכב מהרצון הטבעי לראות את נבחרי ציבור כשווים בפני החוק.
אף אחד לא מדבר פה על מקרה שבו נתניהו משכיב את שטייניץ על שולחן הממשלה ומוציא לו את הטחול (וחבל), אבל לא סתם קיימת חסינות לחברי הכנסת ויש סיבה שקיימים בעולם חוקים עם גוונים וסייגים שונים ברוח של מה שמבקשים להעביר פה.
לא קראתי את הצעת החוק המלאה, מן הסתם צפוי שהיא גרוטסקית ומעוותת, אבל ביטן והקואליציה חתומים על רצף של חקיקה גרועה בהרבה מהדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
להשקפתי , ולצערי הרב לא כך במציאות, חברי הכנסת והשרים צריכים לשמש דוגמא בהתנהלותם האישית, בוודאי שווים בפני החוק.
לדעתי טוב שיש חסינות לחברי הכנסת. חבל שהיא כל כך מורחבת.
עיינתי בלינק שהבאת
זה שיש מדינות שהחליטו אחרת לא אומר שצריך לאמץ מתקונת זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 22:37 
פרימו לוי כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אין שום דבר תרבותי בגזענות ודעותייך ותפיסת העולם שלך הן גזעניות, לכן אתה לא ראו לדיון ענייני, אתה בהחלט ראוי להשתקה, ואני מקווה שיפסיקו פה להתדיין איתך, ועם כל אחד שמייחס לאנשים מאפיינים שליליים על פי מוצאם האתני או הדתי.

הנה עוד מחנך בפורום שדים.
זה שהמוח המעוות שלך חושב שאני גזען, לא באמת הופך אותי לגזען. הסברתי כבר כמה פעמים במהלך האשכול למה אני לא גזען, אבל אתם בתחרות עם עצמכם מי יקבל את פרס "הוצאת אנשים כגזענים" משליטי השמאל.
אגב, ההודעה שלך מיותרת לאור הדברים שכתבת. היית יכול פשוט להמשיך בחייך מבלי לכתוב אותה. אבל אז איך זהבה תדע לתת לך נקודות זכות? בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
תתבגר כבר טומטום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
תתבגר כבר טומטום

נחמד.
אפשר לא להגיב. לא צריכים תמיד לכתוב משהו אם זה רק בגנותו של משתמש אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: