תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 11:54 
צריך בהזדמנות זו להזכיר את ההזדמנות הענקית של לבני ליצור פה גוש חוסם אם רק הייתה מתפקחת ומנסה לדאוג לאינטרנס בוחריה הפוטנציאלים והייתה מוותרת קצת על האגו (טייק 2 (שיחות להרכבת ממשלה עם ביבי היו חוסכים לנו קואלציית אלקינים ושסניקים)) ופשוט מוותרת לשלי ולא מפוררת את הגוש שמאל מרכז המפורר גם כך...

נערך לאחרונה על ידי L-B בתאריך 30 נובמבר 2012, 11:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
kobster כתב:
6 נשים בעשרים הראשונים
7 חדשים ב 15 הראשונים.

המפלגה הפכה את פניה לחלוטין, המון חבר'ה צעירים ונחושים.
צפיתי שעומר בר לב יגיע גבוה והוא תפס את המקום השמיני ברשימה, גם אראל מרגלית הגיע גבוה אחרי עבודת שטח מעולה.

ברור שיהיו כאלה שיחפשו מתחת לבלטות אבל מספיק לשים את הרשימה הזו מול הרשימה של האלקינים והפייגלינים מהליכוד בשביל להבין עד כמה הבחירות הקרובות יהיו ההבדל בין מדינה פאשיסטית וגזענית למדינה שעוד איכשהו תחזיר את התקווה ותעצור את הסחף לפני שמכבים את האור על כולנו.

אין בכלל מה להשוות לרשימה המפחידה של ביברמן, אבל יש פה הרבה סימני שאלה, הרבה אי וודאות. רשימה של מותגים ודימויים.

אז מצד אחד כל השנים התלוננו על זה שאלו אותם אנשים שוב ושוב ומצד שני הרימו רשימה שחצי מהצמרת חדשה לחלוטין ואומרים שיש סימני שאלה ומותגים.
כמה ניסיו יכולה להביא סתיו שפיר בגיל 27 ? כמה איציק שמולי בגיל 32 ? כמה מיכל בירן בגיל 34 ?
אלו אנשים שבאו מלמטה, דרך השטח והגיעו בצדק למקומות הגבוהים כי הם בדיוק האנשים שהחליטו שהם לא יסמכו על הדור הזקן שישנה משהו ועשו את זה בעצמם, בלי להתלכלך בפוליטיקה וכל הרפש שמסביב.
יש שתי אופציות - או שנותנים סיכוי למשהו חדש שיכול להצליח (ויכול גם לא) או שבוחרים באלו שכבר ראינו מה הם עשו וכמה הם חירבו את המדינה. אפשר להתווכח אם סתיו שפיר ראויה או לא אבל שים אותה מול מירי רגב ותגיע לבד למסקנה.

אבל ההתלבטות של רוב הבוחרים זה לא מול ביבי. זה מול לפיד, לבני והשמאל

ללבני אין רשימה אז מוקדם בשביל לשפוט.
לגבי יאיר, הרוב כבר מבינים שאין שם כלום. מפלגת קואליציה, ולא חשוב בראשות מי.
בשבוע הבא (יום שני) שלי אמורה להציג באשדוד את התוכנית הכלכלית של מפלגת העבודה. אני מניח שדברים יהיו אפילו יותר ברורים אחרי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
קובסטר
תסביר בבקשה מה הקטע לשריין מקום לערבי כאשר מספר המצביעים הערבים לעבודה בטל בשישים
כנ״ל לגבי עולים כאשר די ברור שכמעט כולם מצביעים לליברמן?

אני לא מוסמך לענות בשם קובסטר או בשם מפלגתו, אבל אני מאמין שזה קשור לאמונה שלהם שמגזרים כל כך חשובים בחברה הישראלית צריכים להיות מיוצגים גם אם הם לא מצביעים לעבודה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
:COMMY:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 20 אוגוסט 2014, 23:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
איך בוז'י ופואד הגיעו למקומות כאלה גבוהים ברשימה, קוטלר? הם דיי אפורים, במיוחד ביחס לפנים הצעירות והחששות שמככבות ברשימה

שניהם עסקני על, שמחוברים לפעילים ולקבלני הקולות, ושניהם טובים בקומבינות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 13:23 
teknoboy כתב:
ירמי קדושי כתב:
איך בוז'י ופואד הגיעו למקומות כאלה גבוהים ברשימה, קוטלר? הם דיי אפורים, במיוחד ביחס לפנים הצעירות והחששות שמככבות ברשימה

יחסית לליכוד אני חושב שהעסקנות, הדילים והקומבינות היו פחות דומיננטים בקביעת התוצאות.
גם זה סוג של הישג לשלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 13:25 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 20 אוגוסט 2014, 23:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 13:36 
ירמי קדושי כתב:
teknoboy כתב:
ירמי קדושי כתב:

וואלה לא זכורים לי משפטים של בן אליעזר בתחום המדיני - ביטחוני או החברתי -כלכלי. את בוז'י פה ושם, אבל זה בקטנה ביחסית למועמדים אחרים. באמת לא ברור הקטע עם בן אליעזר

הוא "חזק במגזר הערבי".
כמו שנאמר, הוא והרצוג הם עסקני על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 13:40 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 20 אוגוסט 2014, 23:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 13:41 
יש ערבים חברי מפלגה. שם הוא חזק.
הוא לא מביא קולות של ערבים, הוא מחובר לקבלני הקולות בתוך מפלגת העבודה, במגזר הערבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 13:44 
סמל אישי של המשתמש

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 20 אוגוסט 2014, 23:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 13:47 
L-B כתב:
צריך בהזדמנות זו להזכיר את ההזדמנות הענקית של לבני ליצור פה גוש חוסם אם רק הייתה מתפקחת ומנסה לדאוג לאינטרנס בוחריה הפוטנציאלים והייתה מוותרת קצת על האגו (טייק 2 (שיחות להרכבת ממשלה עם ביבי היו חוסכים לנו קואלציית אלקינים ושסניקים)) ופשוט מוותרת לשלי ולא מפוררת את הגוש שמאל מרכז המפורר גם כך...

לא חוסם ולא בטיח. כל המפלגות משמאל ליכוד ומימין לחד״ש מגרדות 40 מנדטים. גם אם היו מקיימות גוש אחד, כדי להקים ממשלה צריכים תמיכתם של ש״ס והחרדים. אולי אתה יודע משהו שאנילא יודע אבל נדמה לי שהמפלגות החרדיות (ספרדיות ואשכנזיות כאחת) לא היו ממליצות על אישה לתפקיד ראש ממשלה. יש כאן עניין דמוגרפי שמשתקף במפה הפוליטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 13:50 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
רשימה טובה מאוד. קפד ראשה והייתי שוקל הצבעה בעדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 14:41 
הסלע האדום כתב:

לחלוטין.
כרגע נראה שהסיבה היחידה שאני לא אצביע לעבודה היא יחימוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 14:50 
כמו הליכוד, כך גם כאן ניכרת מגמת ההתנתקות מהפריפריה, לרוב תושבי המדינה אין ייצוג בכנסת. ומה זה משנה בכלל איזו רשימה יש לעבודה, כאילו לרוב חברי הכנסת ה'מופלאים' שלה ( ורובם עפ"י מה שראינו לא גליק גדול או שהם סימני שאלה לא מוכחים ) תהיה השפעה כלשהי, ממילא מי שקובעת זו ראש הרשימה - חלאה בפני עצמה - עם מאבקי כוחות מצד עמיר פרץ וברקע אדון עיני. וכאילו שמישהו באמת מושפע מהרשימות האלה, ואכפת לו שדני דנון או סתיו שפיר שם. ממילא הכל משחק שלא שווה כלום בשיטת הבחירות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 14:53 
Noam כתב:
הסלע האדום כתב:

לחלוטין.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 14:59 
אה, ודני עטר זה אחד המושחתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 15:18 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
Noam כתב:
הסלע האדום כתב:

לחלוטין.

הנה עוד שלוש סיבות: הרצוג, פואד, ברוורמן.
שלושה שרים בממשלת נתניהו-ליברמן שאלמלא הפילוג של ברק, היו יושבים בממשלה הזאת עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
מספר דברים:
1) ההתנתקות מהפריפריה זו שטות וחוסר דיוק בלשון המעטה.
איתן כבל מראש העין, עמיר פרץ משדרות, איציק שמולי מלוד, אראל מרגלית מירושלים, דני עטר מהגלבוע, מג'אדלה גם הוא צפוני. לא ברור על מה מדובר.
2) לגבי המגזר הערבי- שלי היא הראשונה שצמצמה את מספר השריונים במקומות הריאלים לבני המיעוטים משניים (ערבי ודרוזי) לאחד, כמו גם את מספר השריונים במקומות הריאלים לקיבוצים והמושבים (שבזכות שריון זה נכנס דני עטר) משניים לאחד. ככה.שההשפעה של כל הסו קולד מושחתים וקבלני קולות הצטמצמה מאוד.
3) ההבדל העיקרי בין רשימות הליכוד והעבודה הוא לאו דווקא בפרונט (ארבעת הראשונים) אלא במה שקורה מהמקום החמישי ועד למקום העשרים. בליכוד יש את דנון,אלקין,רגב,פייגלין,לוין (וזה עוד לפני השיבוץ של ברה"מ ביתינו) שאין צורך להרחיב על מה הם משקפים ומייצגים, לעומת זאת בעבודה יש את מירב מיכאלי, עומר בר לב, סתיו שפיר, איציק שמולי ומשה מזרחי - כל אחד בן אדם איכותי שמביא ניסיון מהשטח ולא מהפוליטיקה, בלי עילגים, בלי קיצוניים וכל אחד בא מכיוון אחר (חברתי,כלכלי,מדיני ובטחוני).
4) התגובה על אוטומט של הליכוד - העבודה היא שמאל קיצוני שמביאה את עזה לירושלים זה שיא האבסורד והחוצפה. ממשלת הליכוד היא זו שבזכותה נורו טילים מעזה לירושלים ולת"א, היא זו שלמעשה הכשירה את חמאסטן וסיפור התמיכה בהתנתקות (שביבי בעצמו הצביע בעדה) זה פשוט מביך. לא נעים לי להעליב אבל מי שקונה את זה ומצביע ליכוד הוא חסר הבנה במקרה הטוב.
5) מאחר שהרוב פה מצביע שמאל, אני ממליץ לכל אחד שיסתכל שוב על הרשימה של העבודה ויעשה חושבים לגבי אופן ההצבעה בגוש. מפלגת העבודה היא האלטרנטיבה היחידה לביברמן ולעוד 4 שנים של כלום בריבוע והמשך המדרון התלול במצב האישי של כולנו. מי שעוד מתלבט מה לשים, שיקח בחשבון שרק מספר גדול של מנדטים לעבודה יכול להזיז את הגלגל לכיוון הנכון.
זה אפילו לא ביבי או שלי. זה אלקין,פייגלין,דנון ורגב לעומת כבל, בר לב,ברוורמן ושפיר. תעשו את החושבים שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר אני מרגיש קצת משונה, אבל אני חייב לאמר לך שחוץ ממשה מזרחי אין באמת הבדל מבחינת "ניסיון בשטח" בין האנשים שציינת בליכוד לטובת 4 אלו שמהעבודה שציינת (חוץ ממזרחי כאמור שעולה על כולם פה לטעמי מבחינת ניסיון ועשייה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 16:00 
נו באמת, אתה לא מאמין לעצמך... ראש העין ולוד זה פריפריה? ובמקרה של הפוליטיקה, בגלל מיקום הכנסת ירושלים מצטרפת למדינת תל אביב. מג'אדלה ועטר מייצגים מגזרים, וגם זה לא בדיוק בלשון המעטה, כי מג'אדלה הוא בעצם נציג ההסתדרות ועטר הוא תוצר של שחיתות דילים של מתפקדים ממושבים בדיוק כמו שמחון, הוא מייצג את הדיל בלבד.

ומה איכותי בדיוק במיכאלי, שפיר, שמולי? עומר בר לב נישא על כפי נסיון בטחוני כאילו שהיה רמטכל כמו אבא שלו, ורק משה מזרחי הוא באמת איכותי. אנשים לא באמת יודעים מי אלה בר לב, בירן או חיליק בר, לא יתלהבו מהקיימים כמו בן אליעזר, ברוורמן או נחמן שי ולא יצביעו בגלל תעלומות כמו שפיר, שמולי, מיכאלי ורוזנטל, מה גם שהם יכולים להיות נקודות תורפה באותה מידה שהם יתרון.
ושוב, כאילו שמישהו באמת מתעניין מי זה שמולי או יוסי יונה, כמו שאף אחד לא התעניין באנשים האיכותיים שהיו ברשימת קדימה ב2006 כמו בן ישראל או בן ששון. זה ביבי נגד שלי נגד ציפי נגד יאיר נגד נפתלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 16:01 
joshsoos כתב:
כמו הליכוד, כך גם כאן ניכרת מגמת ההתנתקות מהפריפריה, לרוב תושבי המדינה אין ייצוג בכנסת. ומה זה משנה בכלל איזו רשימה יש לעבודה, כאילו לרוב חברי הכנסת ה'מופלאים' שלה ( ורובם עפ"י מה שראינו לא גליק גדול או שהם סימני שאלה לא מוכחים ) תהיה השפעה כלשהי, ממילא מי שקובעת זו ראש הרשימה - חלאה בפני עצמה - עם מאבקי כוחות מצד עמיר פרץ וברקע אדון עיני. וכאילו שמישהו באמת מושפע מהרשימות האלה, ואכפת לו שדני דנון או סתיו שפיר שם. ממילא הכל משחק שלא שווה כלום בשיטת הבחירות הזו.

לא ברור לי בדיוק איך אתה מגדיר פריפריה. בגוש דן חיים מעל 3 מליון ישראלים. בירושלים קרוב למליון. רק בשני ריכוזי האוכלוסיה האלו, שאני מניח שאתה לא מגדיר פריפריה, גרים רוב תושבי המדינה. תוסיף את השרון ומזדרון ירושלים וקיבלת מעל שני שליש.
מעבר לזה, חלק לא מבוטל מהרשימה הזאת בילה חלק משמעותי מחייו או מהקריירה שלו בפריפריה וזה כולל, במבט ראשון, את פרץ, ברוורמן, מזרחי, עטר ומג'אלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 16:37 
moshiko כתב:
L-B כתב:

לא חוסם ולא בטיח. כל המפלגות משמאל ליכוד ומימין לחד״ש מגרדות 40 מנדטים. גם אם היו מקיימות גוש אחד, כדי להקים ממשלה צריכים תמיכתם של ש״ס והחרדים. אולי אתה יודע משהו שאנילא יודע אבל נדמה לי שהמפלגות החרדיות (ספרדיות ואשכנזיות כאחת) לא היו ממליצות על אישה לתפקיד ראש ממשלה. יש כאן עניין דמוגרפי שמשתקף במפה הפוליטית.

אתה מסתמך על סקרים (גימלאים מישהו?) ועל דמוגרפיה (בואו נשאיר קצת קרדיט לחוש שיפוט של אנשים במגזרים "סגורים" )
אני מתייחס לתחושת בטן ראיית השטח ואמונה.
שוב כמו kobster אני מאמין שגוש השמאל מרכז לא יפחת מ 55 מנדטים, תקרא לי הזוי,מנותק מהשטח ועוד... אני באמת מאמין בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
סוס,
בזמן שאני ואתה ישבנו על התחת והתעצבנו כמה המצב בארץ חרא, שפיר ושמולי יצאו לרחוב. ילדה בת 25, עם הבלאגן האישי של אחותה, סחפה אחריה לא מעט אנשים. זה שלא יצא מזה כלום והפוליטיקאים קברו את המחאה הזו זה משהו אחר. גם ההתנהלות התקשורתית שלהם היתה לא משהו וזה בדיוק ההבדל בין פוליטיקאי שמדבר הרבה ומציג תדמית מסוימת אבל עושה מעט לעומת בן אדם כמוני וכמוך שלא מעניין אותו תקשורת אלא פשוט מרגיש שהוא חייב לקום ולעשות בגלל המצפון שלו, בין אם זה מצב של מדינה שגורם לך לקום ולצאת לרחוב יהיה התשלום אשר יהיה ובין אם זה הצורך להעלות על וידאו מסע של עונה שלמה ומטורפת, יהיה התשלום אשר יהיה.
תחשוב באמת אם בעיניך מירי רגב ודני דנון עדיפים על סתיו שפיר ואיציק שמולי.
כפי שכבר רשמתי לאוגוסטוס בתגובה קודמת, במשך שנים התלוננו שהאנשים בעבודה הם אותם אנשים, פוליטיקאים מושחתים ומסואבים שמה שמעניין אותם זה הכיסא ותו לא.
היום המפלגה הזו העמידה רשימה עם 13 פנים חדשות בעשרים הראשונים, 7 אנשים מתוך ה 15 הראשונים שכלל לא היו בפוליטיקה עד לבחירות הנוכחיות. על מה עוד אפשר להתלונן ?
אולי במקום להיות אוהדי הפועל ולנסות למצוא מה לא בסדר, נסתכל על התמונה האמיתית והאופטימית שהרשימה הזו מעמידה.
ויש סיבה להיות אופטימיים. עמדת הפתיחה היא 20 מנדטים לעבודה ומכאן זה רק יכול לעלות, עם קמפיין נכון ותקיפה של כל נקודות התורפה של הליכוד. אלוהים יודע שיש לא מעט כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 17:05 
נו, אז הם יצאו לרחוב. לא מזלזל בזה בכלל, אבל עם כל הכבוד זה לא הופך אותם לבעלי נסיון ואיכויות מסויימות ( מה גם שהתנהלותם בזמן הזה שנויה במחלוקת ).
ובוודאי שאני מעדיף אותם על פני רגב ודנון, אבל אני מעדיף גם את עזרא ואת ששלק על פניהם, זה לא חוכמה. העניין הוא לא להביא דווקא פנים חדשות, אלא את מי אתה מביא, והשמות של העבודה לא מי יודע מה מרשימים. ושוב, אתה מתעלם מכך שזה לא עד כדי כך מעניין אנשים, שבסופו של דבר בוחרים במי שמנהיג, או מקסימום מסתכלים על אחד שניים שליד אם הם שמות גדולים. לכן לבני זה הדבר האמיתי אם היא תלך עם שלי, ולא סתיו שפיר ואיציק שמולי. זה הדבר היחיד שצריך לעניין בשבוע הבא עד סגירת הרשימות, כל האנשים ברשימות הם סה"כ החסה שמרפדת את הסלט מלמטה ונותנת לו נפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
אני מסכים איתך לגבי לבני, לפני חודשיים כבר אמרתי שזה יהיה המהלך שהוא שובר שיוויון אמיתי.
אני מניח שהן דיברו על זה לא מעט והגיעו למסקנה (ביחד או לחוד) שמפלגה בראשות לבני יכולה לקחת יותר קולות מהימין ממצב בו היא מצטרפת כמספר 2.
כרגע זה לא נראה ככה אבל מצד שני היא עדיין לא הרכיבה את הרשימה שלה אז לך תדע מה יהיה עם זה.
ביבי וליברמן חשבו שאיחוד של שניהם יעבור בקלות את ה 40 מנדטים וכבר היו סקרים שהם הגיעו ל 35 , שזה המספר שלדעתי הם בסופו של דבר יגיעו אליו. במקרה שלהם איחוד רק עשה רע.
לגבי האנשים החדשים, מי רצית שיבוא ? הגיעו אנשים חסרי ניסיון פוליטי (שפיר,שמולי,רוזנטל ומיכאלי) אבל אנשים מוכרים ואם לעבודה יש שכל הם יפנו בדיוק לאנשים בראיה שלך וידגישו שיש פה רשימה ארוכה ועמוקה ולא רק השניים-שלושה הראשונים כמו בליכוד שהם אולי סבירים (סער,ארדן וסילבן) אבל מאחוריהם יש ג'ונגל של פאשיסטים גזענים וסכנה אמיתית לדמוקרטיה.
זה צריך להיות הקלף העיקרי, להשתמש ברעננות של הרשימה של העבודה מול אנשים שכבר הוכיחו לאיזה כיוון הם מדרדרים את המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
סוס,
בזמן שאני ואתה ישבנו על התחת והתעצבנו כמה המצב בארץ חרא, שפיר ושמולי יצאו לרחוב. ילדה בת 25, עם הבלאגן האישי של אחותה, סחפה אחריה לא מעט אנשים. זה שלא יצא מזה כלום והפוליטיקאים קברו את המחאה הזו זה משהו אחר. גם ההתנהלות התקשורתית שלהם היתה לא משהו וזה בדיוק ההבדל בין פוליטיקאי שמדבר הרבה ומציג תדמית מסוימת אבל עושה מעט לעומת בן אדם כמוני וכמוך שלא מעניין אותו תקשורת אלא פשוט מרגיש שהוא חייב לקום ולעשות בגלל המצפון שלו, בין אם זה מצב של מדינה שגורם לך לקום ולצאת לרחוב יהיה התשלום אשר יהיה ובין אם זה הצורך להעלות על וידאו מסע של עונה שלמה ומטורפת, יהיה התשלום אשר יהיה.
תחשוב באמת אם בעיניך מירי רגב ודני דנון עדיפים על סתיו שפיר ואיציק שמולי.
כפי שכבר רשמתי לאוגוסטוס בתגובה קודמת, במשך שנים התלוננו שהאנשים בעבודה הם אותם אנשים, פוליטיקאים מושחתים ומסואבים שמה שמעניין אותם זה הכיסא ותו לא.
היום המפלגה הזו העמידה רשימה עם 13 פנים חדשות בעשרים הראשונים, 7 אנשים מתוך ה 15 הראשונים שכלל לא היו בפוליטיקה עד לבחירות הנוכחיות. על מה עוד אפשר להתלונן ?
אולי במקום להיות אוהדי הפועל ולנסות למצוא מה לא בסדר, נסתכל על התמונה האמיתית והאופטימית שהרשימה הזו מעמידה.
ויש סיבה להיות אופטימיים. עמדת הפתיחה היא 20 מנדטים לעבודה ומכאן זה רק יכול לעלות, עם קמפיין נכון ותקיפה של כל נקודות התורפה של הליכוד. אלוהים יודע שיש לא מעט כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 17:41 
קובסטר, על אף הסימפטיה לאופטמיות שבך, הדרך היחידה של שלי להיות רה"מ זה להיות ראש הסיעה הגדולה ולמוטט את המתמטיקה הבין-גושית יחד עם ש"ס והחרדים האשכנזים.
יש פער של כמעט 20 מנדטים נכון להיום, לא הייתי שם כסף שהוא יסגר תוך חודש וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
Lion Den כתב:
קובסטר, על אף הסימפטיה לאופטמיות שבך, הדרך היחידה של שלי להיות רה"מ זה להיות ראש הסיעה הגדולה ולמוטט את המתמטיקה הבין-גושית יחד עם ש"ס והחרדים האשכנזים.
יש פער של כמעט 20 מנדטים נכון להיום, לא הייתי שם כסף שהוא יסגר תוך חודש וחצי.

1) מי אמר שש"ס ילכו אוטומטית עם הימין והחרדים ?
2) המתמטיקה היא די פשוטה- גוש השמאל מרכז צריך להגיע לאיזור ה 45-50 מנדטים כשכרגע הוא על 38-40 מנדטים. 7-8 מנדטים זה לא מעט אבל גם לא בשמיים.
3) הגוש הזה כולל את עבודה,לפיד,לבני,קדימה ומרצ כשיש גם דיבורים על שת"פ עפ התנועה הירוקה ועם מימד. לכאורה, וזה גם הוכיח את עצמו ב 99, עדיף להקים מפלגת על (בסגנון ישראל אחת) שתקבץ תחתיה 2-3 מפלגות אבל רק אם האיחוד הזה יגדיל את הכוח שלהן. לבני חושבת שהיא יכולה להשיג יותר קולות מהימין אם תרוץ לבד מאשר אם תרוץ כמספר 2. נצטרך להמתין לרשימה שלה בשביל לראות אם זה ריאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: