תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 94  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
teknoboy כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
הרי חוסיין זה בסך הכל שם ערבי שלא אומר יותר מדי.
ממשל חוסיין מדגיש שהעומד בראשו ינק שנאת יהודים/ישראל מגיל קטן (כמו הרבה מוסלמים ברחבי העולם).

אני רק שאלה: אם השם חוסיין לא אומר יותר מדי, איך השימוש בו מדגיש את העובדה שהבנאדם ינק שנאת יהודים מגיל צעיר?
חשבתי שהוא לא אומר כלום, פתאום מסתבר שהוא אומר עליו המון דברים (ולא רק עליו, גם על הסביבה הקרובה שלו בילדות).

השם חוסיין זה בסך הכל שם, כמו כל שם אחר. זו עובדה.
"ממשל חוסיין" בא להעביר נקודה שהעומד בראשו הוא מוסלמי שככל הנראה עבר שטיפת מוח נגד יהודים/ישראל מתישהו בחייו. גם זו עובדה.

לא נראה לי שירדת לסוף דעתי, אבל אני אחיה עם זה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
אתה כל הזמן אומר 'עובדה'
אני לא חושב שזה אומר מה שאתה חושב שזה אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 00:54 
teknoboy כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
teknoboy כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
הרי חוסיין זה בסך הכל שם ערבי שלא אומר יותר מדי.
ממשל חוסיין מדגיש שהעומד בראשו ינק שנאת יהודים/ישראל מגיל קטן (כמו הרבה מוסלמים ברחבי העולם).

אני רק שאלה: אם השם חוסיין לא אומר יותר מדי, איך השימוש בו מדגיש את העובדה שהבנאדם ינק שנאת יהודים מגיל צעיר?
חשבתי שהוא לא אומר כלום, פתאום מסתבר שהוא אומר עליו המון דברים (ולא רק עליו, גם על הסביבה הקרובה שלו בילדות).

השם חוסיין זה בסך הכל שם, כמו כל שם אחר. זו עובדה.
"ממשל חוסיין" בא להעביר נקודה שהעומד בראשו הוא מוסלמי שככל הנראה עבר שטיפת מוח נגד יהודים/ישראל מתישהו בחייו. גם זו עובדה.

לא נראה לי שירדת לסוף דעתי, אבל אני אחיה עם זה.

אני חושש שאתה דורש ממנו דברים שהוא לא מסוגל להם.
זאת לא עובדה אבל. דעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 01:08 
מה כאן לא עובדה,
שחוסיין זה שם מוסלמי? או שהרבה מאוד מוסלמים בעולם יונקים שנאה לישראל/ליהודים מגיל 0?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 05:24 
סמל אישי של המשתמש
סבא שלי נולד עם השם פייסל, זה הופך אותו למוסלמי?
אני נולדתי עם השם גורי, זה הופך אותי לכלב?

אתם למעשה אומרים שאדם שהקיף את עצמו ביועצים יהודונים ינק שנאה ליהודונים מגיל אפס? על סמך מה?
על סמך זה שיש לו דם מוסלמי? כי הוא מעולם לא תרגל איסלם, ומעולם לא פגש את אביו(האתאיסט מוצהר).
אם זו לא גזענות, אז מה כן?

Officer Barbrady כתב:
מייקל אורן, מכיר? הוא לא בדיוק בצלאל סמוטריץ׳. הוא כן היה שגריר ישראל בארה״ב והוא טוען בתוקף שלאיסלם יש משקל ביחס שלו לישראל. אתה ידעת שהכומר שאליו היה הולך במשך עשרות שנים הוא אנטישמי? איך ליברל כמוהו מאמץ כומר אנטישמי? לא יודע עד כמה הוא מחובר לצד המוסלמי שבו (למד באינדונזיה כשהיה ילד, המדינה המוסלמית הגדולה בעולם. חזר לאפריקה למסע שורשים בעקבות אביו המוסלמי), אבל אני כן יודע שהוא הנשיא הכי עוין שהיה לישראל בהיסטוריה המודרנית. זה לא עניין של דמוקרטים-רפובליקנים, אני מאד הייתי שמח לראות את הילארי מנצחת (היא כמוהו אידיאולוגית מינוס השינאה לישראל). אז כמו שאמרתי, מותר לחשוד בטראמפ ומותר לחשוד בחוסיין, זה לא כזה מופרך לחשוב שמנהיגי העולם לא באמת קרים ומחושבים כמו שאחנו רוצים להאמין.

הוא לא יכול להיות גם מוסלמי וגם הולך לכומר אנטישמי, אתה חייב לבחורטיעון אחד, לא שניים.
עכשיו בנוגע לאיך ליברל כמוהו הולך לכומר אנטישמי- אובמה חבר בכנסיה שחורה ליברלית. (http://www.ucc.org/the_middle_east)
הכומר המדובר הוא אנטי ציוני, אך מתנגד לאלימות. וכן אמירותיו האנטישמיות נאמרו על יועציו היהודים של אובמה :) הם כמובן בנתק מוחלט כמעט כעשור.

הוא חזר לאפריקה בעקבות אביו האתאיסט- נכון מאוד. הקשר לאיסלם? קניה היא מדינה נוצרית לגמרי.
למד באינדוזיה מגיל 6 עד 9 בבית ספר קתולי.

עד המ!!ת הפועל כתב:
מסתבר שגם לבריטים יש קצת בעיה עם הנאום האחרון של ממשל חוסיין.
גם לרוסים יש עכשיו בעיה איתו.
וכן, כשאתה נותן גרעין לפאקינג איראן, אתה צריך לאזן את זה עם כמה F-35 ו"סיוע הכי גדול בהסטוריה". גם אם קוראים לך חוסיין. כי אתה עדיין נשיא ארה"ב, והיהודים לא היו עוברים על זה בשתיקה.

וברצינות עכשיו,
גם אם היו קוראים לו כריסטיאנו רונאלדו הייתי אומר את אותם הדברים. פשוט נוח להיתפס לחוסיין כדי לצעוק לנו "גזענים".

אני לא כל כך בטוח שאתה מבין מה הלך הרוח בקרב הציבור היהודי בארצות הברית, במיוחד הלובי היהודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
וכן, כשאתה נותן גרעין לפאקינג איראן, אתה צריך לאזן את זה עם כמה F-35 ו"סיוע הכי גדול בהסטוריה". גם אם קוראים לך חוסיין. כי אתה עדיין נשיא ארה"ב, והיהודים לא היו עוברים על זה בשתיקה.

וברצינות עכשיו,
גם אם היו קוראים לו כריסטיאנו רונאלדו הייתי אומר את אותם הדברים. פשוט נוח להיתפס לחוסיין כדי לצעוק לנו "גזענים".

לא, נוח להתפס לחוסיין, כי לג׳ורג׳ בוש לא קראת וואקר, ולביל קלינטון לא קראת ג'פרסון.
אז כן, אתה גזען (בלי מרכאות) על זה שאתה מתעקש לקרוא לו ככה.

א. אתה לא יודע איך קראתי לבוש וקלינטון. אל תניח הנחות פרי מוחך.
ב. זה בכלל לא רלוונטי איך קראתי להם.
ג. ממתי לקרוא למישהו בשמו זו גזענות? אם כבר, להגיד עליי "גזען" בגלל שקראתי לו בשמו (המוסלמי), מעיד יותר עליך כגזען (כי אתה לא עושה את ההבחנה, אלא יורה על אוטומט).
ד. לקרוא לו (או לממשל שלו) חוסיין זה בשביל להדגיש נקודה מסויימת. הרי חוסיין זה בסך הכל שם ערבי שלא אומר יותר מדי. ממשל חוסיין מדגיש שהעומד בראשו ינק שנאת יהודים/ישראל מגיל קטן (כמו הרבה מוסלמים ברחבי העולם).
זה שאתה ממציא לעצמך סרטים בראש שאכפת לי אם זה חוסיין/כריסטיאנו/משה, זו אך ורק בעיה שלך.

לקרוא לי ולאחרים פה "יהודונים", שחור על גבי לבן בפורום, זה הרבה יותר גזעני מלקרוא למישהו חוסיין (בפרט כשזה חלק משמו האמיתי, ולא המצאה פרי דמיוני). איך אומרים? הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.
השמאל, כרגיל, משחק אותה "יפה נפש", ומתנהג כאחרון הפרחחים.

א. אני יודע איך אתה קורא להם, כי השניה השתמשת בשמות בוש וקלינטון, לעומת אובאמה שזו ההודעה השניה שלך שאתה מתעקש לא לקרוא לו בשם הזה, אלא רק בשם האמצעי שלו.
ב. זה מעיד על זה שאתה לא נוהג לקרוא לקרוא לנשיאי ארה״ב בשם האמצעי שלהם. ואז זה מעלה שאלות על למה אתה מתעקש לקרוא לאובאמה אך ורק בשם האמצעי שלו, ואני מסביר שזה משום שמדובר בשם ממוצא ערבי.
ג. נו באמת. עוד שניה אתב תטען ש״סלים טועמה מחבל״ זה לא גזעני כי הוא מחבל למכבי בהתקפות, ומי שרואה בזה משהו גזעני הוא גזען בעצמו. אתה לא רק גזען, אתה גם מגוחך.
ד. אז היית אומר ״ממשל השונא ישראל״. הייתי אומר שאתה מגוחך ולא מחובר למציאות, אבל זה היה עדיף. וההסבר שלך לזה רק מדגיש את הנקודה שלי - זה שאתה רואה בשם חוסיין כסמל לשנאת יהודים, הופך אותך לגזען.

ולא אני קראתי לך יהודון. לפחות תקרא כמו שצריך לפני שאתה זורק האשמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 06:58 
Guri כתב:
סבא שלי נולד עם השם פייסל, זה הופך אותו למוסלמי?
אני נולדתי עם השם גורי, זה הופך אותי לכלב?

אתם למעשה אומרים שאדם שהקיף את עצמו ביועצים יהודונים ינק שנאה ליהודונים מגיל אפס? על סמך מה?
על סמך זה שיש לו דם מוסלמי? כי הוא מעולם לא תרגל איסלם, ומעולם לא פגש את אביו(האתאיסט מוצהר).
אם זו לא גזענות, אז מה כן?

עד המ!!ת הפועל כתב:

וברצינות עכשיו,

אני לא כל כך בטוח שאתה מבין מה הלך הרוח בקרב הציבור היהודי בארצות הברית, במיוחד הלובי היהודי.

אין לי מושג לגבי מקור השם פייסל, כך שאני לא יכול לטעון שום דבר לגביו.
לגבי גורי, אני לא מכיר כלבים בשם הזה. וסביר להניח שאתה לא כלב.
אבל אם לדוגמה ניקח את השמות משה או יצחק, סביר להניח שיגידו שהם יהודים. מה הבעיה שלכם עם המקרה ההפוך שחוסיין הוא מוסלמי? הרי זה משהו מובן מאליו.

ולמה אתם חייבים לקשר כל משפט אחד לשני? אמרתי את זה מאוד ברור בשני משפטים שונים:
1. חוסיין זה שם מוסלמי. מישהו כאן באמת מפקפק בזה?
2. ממשל חוסיין אובמה (כדי שיהיה לכם ברור) שונא ישראל. כנראה בגלל שמתישהו בחייו גם מוחו נשטף נגדנו.

ואני מבין טוב מאוד מה קורה אצל יהדות ארה"ב. סביר להניח שאם כולם היו עושים עלייה, היום ראש הממשלה היה שמאלני והיינו כבר בגבולות 67' האהובים עליכם. אבל הם לא. והם לפחות זוכרים שהם קודם כל יהודים שצריכים לדאוג לאינטרסים של מדינת ישראל לפני האינטרסים של ארה"ב.

red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

וברצינות עכשיו,

לא, נוח להתפס לחוסיין, כי לג׳ורג׳ בוש לא קראת וואקר, ולביל קלינטון לא קראת ג'פרסון.
אז כן, אתה גזען (בלי מרכאות) על זה שאתה מתעקש לקרוא לו ככה.

א. אתה לא יודע איך קראתי לבוש וקלינטון. אל תניח הנחות פרי מוחך.
ב. זה בכלל לא רלוונטי איך קראתי להם.
ג. ממתי לקרוא למישהו בשמו זו גזענות? אם כבר, להגיד עליי "גזען" בגלל שקראתי לו בשמו (המוסלמי), מעיד יותר עליך כגזען (כי אתה לא עושה את ההבחנה, אלא יורה על אוטומט).
ד. לקרוא לו (או לממשל שלו) חוסיין זה בשביל להדגיש נקודה מסויימת. הרי חוסיין זה בסך הכל שם ערבי שלא אומר יותר מדי. ממשל חוסיין מדגיש שהעומד בראשו ינק שנאת יהודים/ישראל מגיל קטן (כמו הרבה מוסלמים ברחבי העולם).
זה שאתה ממציא לעצמך סרטים בראש שאכפת לי אם זה חוסיין/כריסטיאנו/משה, זו אך ורק בעיה שלך.

לקרוא לי ולאחרים פה "יהודונים", שחור על גבי לבן בפורום, זה הרבה יותר גזעני מלקרוא למישהו חוסיין (בפרט כשזה חלק משמו האמיתי, ולא המצאה פרי דמיוני). איך אומרים? הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.
השמאל, כרגיל, משחק אותה "יפה נפש", ומתנהג כאחרון הפרחחים.

א. אני יודע איך אתה קורא להם, כי השניה השתמשת בשמות בוש וקלינטון, לעומת אובאמה שזו ההודעה השניה שלך שאתה מתעקש לא לקרוא לו בשם הזה, אלא רק בשם האמצעי שלו.
ב. זה מעיד על זה שאתה לא נוהג לקרוא לקרוא לנשיאי ארה״ב בשם האמצעי שלהם. ואז זה מעלה שאלות על למה אתה מתעקש לקרוא לאובאמה אך ורק בשם האמצעי שלו, ואני מסביר שזה משום שמדובר בשם ממוצא ערבי.
ג. נו באמת. עוד שניה אתב תטען ש״סלים טועמה מחבל״ זה לא גזעני כי הוא מחבל למכבי בהתקפות, ומי שרואה בזה משהו גזעני הוא גזען בעצמו. אתה לא רק גזען, אתה גם מגוחך.
ד. אז היית אומר ״ממשל השונא ישראל״. הייתי אומר שאתה מגוחך ולא מחובר למציאות, אבל זה היה עדיף. וההסבר שלך לזה רק מדגיש את הנקודה שלי - זה שאתה רואה בשם חוסיין כסמל לשנאת יהודים, הופך אותך לגזען.

ולא אני קראתי לך יהודון. לפחות תקרא כמו שצריך לפני שאתה זורק האשמות.

א. זה הטיעון שלך? אתה מתחיל לעייף ולהיות פתטי. שם אמצעי זה גם שם, והוא בדיוק מתחבר לאג'נדה שלי, אז למה שלא אשתמש בו? כי זה פוגע בך שאני מייחס את השם חוסיין לאיסלם? האם גם לקרוא יעקב ליהודי פוגע בך באותה מידה?
ב. ראה תשובה א'. מתחבר לאג'נדה וזה...
ג. שוב אשאל: ממתי לקרוא למישהו בשמו זו גזענות? אם עכשיו אראה את מוחמד (חבר שלי) ברחוב ואצעק לו "מוחמד!", זה מעיד עליי כגזען? איך אני אמור לקרוא לו כדי שלא ייפגע או יחשוב שאני גזען?
ד. אבל הבנת את זה לבד מדבריי. וזה גם נשמע דבילי ("ממשל השונא ישראל"). מגוחך או לא, ככה אני רואה את זה.
אתה החלטת שאצלי כל חוסיין הוא ישר שונא יהודים. שוב, אתה החלטת. אני לא אמרתי דבר כזה. שוב אתה ממציא לעצמך סרטים.

לא אמרתי לך שקראת לי יהודון. זו היתה אמירה כללית. לפחות תקרא כמו שצריך לפני שאתה נכנס (שוב) לסרטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 07:43 
ציטוט:
שם אמצעי זה גם שם...
זה לא השם שלו. אף אחד, מעולם, לא קרא לי בשם האמצעי שלי. מעולם. זה פשוט לא השם שלי (כמו שאני מאמין שאף אחד מעולם לא קרא לביל קלינטון ג'פרסון). וזה לא השם של אובאמה.
ציטוט:
והוא בדיוק מתחבר לאג'נדה שלי

כן, זאת בדיוק, אבל בדיוק, הבעיה. האג'נדה שלך גזענית.
ציטוט:
אז למה שלא אשתמש בו?

כי רובנו חושבים שגזענות זה פויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול פוליטיקה ישראלית (כי הבחירות נגמרו מזמן)
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 08:26 
אין, ימנים זה פשוט חוצפנים שאין כדוגמתם, אני מאחל לכם (אבל לא לי) שיום אחד באמת יעלה ממשל אמריקאי שונא ישראל, כזה שלא נותן שקל תמיכה, מצביע כמו איראן באו״ם, יוזם חרמות והגבלות. או אז נראה כמה אתם מסוגלים להתמודד עם המציאות. בנתיים אתם הילד הקטן שיושב על הברכיים של אבא, צועק ״אבא אני שונא אותך״ ובכל זאת מקבל ליטוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
אני רק רוצה לציין את האירוניה בטיעון שגם בריטניה ורוסיה לא מסכימות לכאורה ב100% עם עמדותיו של אובמה בנושא ההתנחלויות בזמן ששתיהן הצביעו בעד אותה ההחלטה כשארה"ב נמנעה, ושתיהן סוחרות ונותנות (ורוסיה אף תומכת בהתלהבות) באיראן.
הפארסה שנקראת הימין הישראלי אין לה סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
טמבלול, אם אתה מבסס אג'נדה שלמה על הטענה שאובמה שונא יהודים כי יש לו שם ערבי, אתה גזען. לא צריך להרחיב יותר מזה. תתבגר כבר.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל ,

לא כל כך מסכים איתך לגבי מה שכתבת על אובמה. לא חושב שהוא שונא ישראל או שונא יהודים. סתם מתוסכל מהעובדה שמשנתו יורדת לפח הזבל הפוליטי לפחות לתקופה מסוימת.

אם זאת, ומצד שני , ברצוני לציין שכאשר שונא ישראל קורא לך גזען זה רק אמור לחזק את דעתך בנושא כזה או אחר ולתת לעצמך גושפנקא שבנושא הספציפי אתה צודק.

כך זה קורא לי כאשר אני מזדהה עם אמירה מסויימת ושומע שאחמד זיבי קורא לאומרה גזען.
כך זה קורא לי לעתים קרובות עם שונאי ישראל שכותבים בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
חחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מה הבעיה שלכם עם המקרה ההפוך שחוסיין הוא מוסלמי?

כי הוא נוצרי.
הבעיה איתך היא שאתה גזען ודגנרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
ציטוט:
מה הבעיה שלכם עם המקרה ההפוך שחוסיין הוא מוסלמי?

כי הוא נוצרי.
הבעיה איתך היא שאתה גזען ודגנרט

היותו נוצרי בהחלט תורמת למסקנה שעד המוות דגנרט, אבל הוא גזען גם אם אובמה היה מוסלמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 15:50 
אדום אופטימי כתב:
עד המ!!ת הפועל ,

לא כל כך מסכים איתך לגבי מה שכתבת על אובמה. לא חושב שהוא שונא ישראל או שונא יהודים. סתם מתוסכל מהעובדה שמשנתו יורדת לפח הזבל הפוליטי לפחות לתקופה מסוימת.

אם זאת, ומצד שני , ברצוני לציין שכאשר שונא ישראל קורא לך גזען זה רק אמור לחזק את דעתך בנושא כזה או אחר ולתת לעצמך גושפנקא שבנושא הספציפי אתה צודק.

כך זה קורא לי כאשר אני מזדהה עם אמירה מסויימת ושומע שאחמד זיבי קורא לאומרה גזען.

לשיטתך אם אדום נחמד קורא לרב כהנא גזען זה אומר שכהנא צדק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
"יודו נאצי יותר מדויק?"

איזה פורום מטופש. .
יאללה, שיהיה לכם אחלה חיים.
הצלחתם להמאיס את המקום עליי ולהפוך אותו לתת רמה, אם זו הייתה המטרה.
למרות שעם חלכקם נהינתי רוב הזמן לשוחח בכיף.
מבחינתי השתיקה של השותקים, וההסכמה החלקית במפורש שניתנה על ידי אחרים כאן למה שקרה פה היום עברה את הגבול שלי כאדם סבלני ונאור ובוודאי כחבר.
אולי נתראה מתיישהו בספטמבר 2029.
מקווה שתהיו הוגנים להתנצל בפניי אז.
מקווה שתהיו הגונים כדי להבין שטעיתם.

למרות ש"הפתרון המדיני" של משתמשים אחרים כאן כולל גירוש יהודים בכפייה מביתם ולהקים מדינה נקייה מיהודים,בעוד שהפתרון שאני הצעתי אינו כולל מרכיב של כפייה כלל, קיבלתי יחס מחמיר ומיוחד.
למה לגרש יהודים זה לא ניאו-נאצי?
למרות זאת לא קראתי לאף אחד מכם ניאו נאצי.
שנקיים מבחן השוואתי נייטרלי מה מבין הפתרונות המדיניים שהוצגו פה קרוב יותר ל"פיתרון הסופי"?

אתם לא מתביישים?
אני קראתי לפגוע בקצה הזרת של אדם חף מפשע?
התשובה היא חד משמעית - לא.
אני רוצה לתת להם אזרחות בקנדה, אוסטרליה וארה"ב.
אני רוצה לתת להם איכות חיים כלכלית וחברתית. אני רוצה לתת להם מערכות בריאות, חינוך ותשתיות מהטובות בעולם. אני רוצה לתת להם מה שהם לא יוכלו לקבל פה לעולם - אזרחות.

זה ניאו נאצי?

איך זה שלגרש למעלה מ700 אלף יהודים החיים כיום מעבר למה שמכונה "הקו הירוק" זה סבבה אגוזים, ואילו ההצעה לפתרון מדיני שלי היא לא פחות מ"ניאו נאצית"?

אבהיר: אין לי שום בעיה שהצעה זו תובא לפתחו של כ-ל מי שיוכח כי אינו יהודי ולא רק לאנשים מוסלמים או ערבים דווקא. כך שאני כלל לא מנסה לערוך כאן אבחנה כלשהיא על רקע מוצא.

תגידו "אבל אתה עושה אבחנה על רקע דת" בוודאי.
במה שונה עניין זה מ"עלייה", פעילות מדינת ישראל לקליטת עולים יהודים דווקא ללא קשר למוצאם ומתן אזרחות להם בהתאם לחוק השבות רק על סמך היותם יהודים? אני לא מתבייש לומר כי האינטרס שלי הוא הבטחת קיומו בבטחה של העם היהודי בארץ ישראל.
יש פה מאבק מול אויב שמנסה לקשור את עצמו בערמה לכל הארץ הזו, הוא פועל בדרך של טרור רצחני בהשראת אמנות נאציות לחלוטין, ואני זה שמתנגד להכנע לדרישותיו, לסגת בפניו ולתת לו שליטה במרכז ישראל באופן שיכול לסכן את עתידם ובטחונם של מליוני ישראלים בעשורים הקרובים.

אז הדעה הפוליטית הזו זה הופך אותי לניאו נאצי?
כמה דביל ומנותק צריך להיות כדי לחשוב כך.

בכל אופן,
הלינץ' בוצע בהצלחה.
מי מביניכם שלא חושב שאני ניאו נאצי, ומעוניין להמשיך להיות בקשר איתי בשנים הבאות, יכול לפנות אליי בהודעה פרטית.

להתראות.

יאללה לך, אתה לא רצוי כאן
אין לך מקום (פיזית, וירטואלית, ואידיאולוגית) ביציע אוהדי הפועל תל אביב ועל כן אתה מוקצה כאן. מכח היותי חתיך ומוביל דעת קהל, ההגבלות הבאות חלות עלייך החל מיום ראשון בתאריך ה1.1.17:
1. אין לך חופש תנועה מוחלט מ/אל יציעי קהל אוהדי הפועל תל אביב. הכניסה והיציאה יהיו לפי גחמותיו של המשתמש נורמה ג'ין.
2. בידוק בטחוני בעת כניסתך ויציאתך מהיציעים יהיה קפדני ופולשני יותר ממה שאתה מכיר, בשיטת לא תכבדהו וחשדהו.
3. מעוניין לטוס למשחק חוץ בגביע הפדרציות בחאלב? המשתמש פיס הופ האמון על בטחון הפנים של יציע האוהדים יעביר אותך תחקיר בטחוני במשרדו במגדל בסר2 קומה 17 ימינה עד הסוף.
4. נקניקיית ג'מבו גדולה בלבד (בלי חמוצים, רטבים ולחמנייה) תהיה המזון הבלעדי שלך בשארית קיומך ביציע.

זה לבינתיים. עד שתבין מה זה כיבוש יא פינוקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום אופטימי כתב:
עד המ!!ת הפועל ,

לשיטתך אם אדום נחמד קורא לרב כהנא גזען זה אומר שכהנא צדק ?

אתה ממלא מקומו את 19 ? מביא את סיפור הנאנסת שהלכה במיני ? ;)
יש מקרים חריגים שבהם גם תרנגול עיוור תופס לפעמים גרגר. זהו המקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 20:28 
כמו שאמרתי,
חבורת ה-BDS שמסרבים להקשיב לדבריי, אלא לקחת חצאי ורבעי משפטים כדי להוציא אותי גזען, אתם פרחחי השמאל.
כל ייעודכם זה לצעוק "גזען" לכל עבר, כאילו זה מה שמלמדים אתכם לעשות כדי להתקבל לצד השמאלי של המפה, ומי שעושה את זה יותר מקבל תעודת הוקרה מזהבה.
לא בכדי אתם כבר לא רלוונטים לשום דבר במדינה ומנסים בכח לעשות נזק מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אל תעצור, יש עוד כמה קלישאות שלא כתבת. תמשיך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
חח אבל הסבירו לך מה גזעני בזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
כאילו זה מה שמלמדים אתכם לעשות כדי להתקבל לצד השמאלי של המפה, ומי שעושה את זה יותר מקבל תעודת הוקרה מזהבה.
.

כנראה שהתבלבלת הם הגרופי של אישה אחרת במחנה שונאי ישראל.
אפשר לא להסכים עם זהבה. כמוני. אבל עדיין היא ראש מפלגה ציונית. שוגה בחלק מדרכה אבל בוודאי לא פסולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הפועל כתב:
Lion Den כתב:
http://news.nana10.co.il/Article/?Artic ... 66&sid=126
אם מנדלבליט מאשר פתיחת חקירה פלילית ומסיים עם השטויות של הבדיקות אז יש למה לחכות.
נחזיק אצבעות.

די נו. מנדלבליט זה הפודל שלו. לא יצא מזה כלום, שקוף לגמרי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4900544,00.html
ציטוט:
החקירה מרוכזת בפרקליטות מחוז ירושלים. יציאתו לחופשה של הפרקליט אורי קורב עיכבה לזמן מה את החקירה.

:BOW: :LOL2: :facepalm:

איך לאמר בעדינות, לאור רמת הנחישות במערכת אכיפת החוק, לא נראה לי שביבי צריך להתחיל לארוז מזוודות.

המשטרה מנסה לתאם מועד לחקירת ראש הממשלה בנימין נתניהו כבר כמה ימים ללא הצלחה. החוקרים מבקשים להיפגש עם נתניהו לזמן סביר, שיאפשר להם למנות בפניו את החשדות נגדו ולקבל ממנו מענה עקרוני לגביהם, אך בלשכתו לא הצליחו לתאם זאת עד היום
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 דצמבר 2016, 23:47 
ייחקר ב2033 אחרי שיאיר נתניהו ייבחר לראשות ממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
עד המ!!ת הפועל ,

אני שונא ישראל?
בחייאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 01:56 
עד המ!!ת הפועל כתב:
כמו שאמרתי,
חבורת ה-BDS שמסרבים להקשיב לדבריי, אלא לקחת חצאי ורבעי משפטים כדי להוציא אותי גזען, אתם פרחחי השמאל.
כל ייעודכם זה לצעוק "גזען" לכל עבר, כאילו זה מה שמלמדים אתכם לעשות כדי להתקבל לצד השמאלי של המפה, ומי שעושה את זה יותר מקבל תעודת הוקרה מזהבה.
לא בכדי אתם כבר לא רלוונטים לשום דבר במדינה ומנסים בכח לעשות נזק מבחוץ.

הנה נאמרו מילות הקסם, שכחת רק בוגדים סמולנים.
אמרו לך בדיוק למה לקרוא לאובמה חוסיין זה גזעני.
אם אתה לא ממש משתכנע, לך תסייר קצת בפורומים של הימין הגזעני העולה האמריקאי, הם קוראים שם לכל יהודי פשוט ״shlomo״. אבל זה לא גזעני, הם פשוט מסבים את תשומת הלב לכך שכל יהודי גדל בסביבה שביר להניח שונאת מוסלמים או איזה שקרכלשהו.
אגב, הנה פנינה, מסתבר שלא רק אתם תוקפים את אובמה באופן גזעני על ספק המוצא שלו, הנה גם החברים שלכם תומכי הממשל האוהד החדש בעניין.
https://www.henrymakow.com/is_obama_literally_americas_fi.html
https://www.reddit.com/r/altright/comments/5la2o1/obamas_absent_mother_the_promiscuous_jew/
(*לא בטוח לעבודה, ובכלל פורומים של הימין הגזעני האמריקאי זה אחד הדברים המדכאים לקרוא*)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 02:32 
כל מה שאמרתי זה שברק חוסיין אובמה (הוא, ספציפית) שונא ישראל.
אתם הסקתם מזה שבעיניי כל חוסיין בעולם הוא שונא ישראל. לא בעיה שלי.
אתם אמרתם שחוסיין זה לא שמו, למרות שזהו שמו האמצעי. אתם יכולים לשאול אותו. לא בעיה שלי.
אני לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי על דברים שאינם בשליטתי (כמו ההבנה שלכם לדברים שלי).

רוצה לראות מה זה לקחת חצי משפט ולהפוך אותך לגזען? קבל:
ציטוט:
כל יהודי גדל בסביבה שביר להניח שונאת מוסלמים

הנה, אתה כתבת את זה. אתה גזען!
דווקא נחמד הקטע הזה...

ומה לעזאזל אכפת לי מה קורה בארה"ב? יש לי איזה קשר אליהם? אפשר לחשוב שאנטישמיות זו נחלתם של האמריקאים בלבד.
כל מה שאכפת לי זה שטראמפ יעמוד לצד ישראל, ואת זה הוא כנראה יעשה עשרות מונים יותר טוב מחוסיין, שבסך הכל עשה את מה שמצופה ממנו בתור נשיא ארה"ב עבור ישראל ולא מילימטר יותר.

"בוגדים סמולנים" לא תשמע ממני, כי אני חושב שיש הרבה שמאלנים שכן אוהבים את המדינה, אבל קולם לא נשמע. הם נבלעים בתוך זהבה גלאון ושאר ההזויים שגרמו לשמאל להיעלם.
אפשר לאהוב את המדינה גם בלי להוציא דיבה על חיילי צה"ל ברחבי העולם ("שוברים שתיקה", "בצלם"), ובלי לנסות לכפות פתרון לסכסוך במועצת הביטחון. הם פשוט שכחו מה זה אהבת המדינה ו/או שהם מקבלים הרבה מאוד כסף מגורמים זרים כדי לעשות את הדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 05:07 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:
עד המ!!ת הפועל ,

אני שונא ישראל?
בחייאת?

חס ושלום.
מהיכן הגעת לתובנה הזו ?
כמדומני שלפעמים אנו מנהלים דיאלוג.
עם שונאי ישראל אני לא מנהל שיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2017, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
כל מה שאמרתי זה שברק חוסיין אובמה (הוא, ספציפית) שונא ישראל.
אתם הסקתם מזה שבעיניי כל חוסיין בעולם הוא שונא ישראל. לא בעיה שלי.
אתם אמרתם שחוסיין זה לא שמו, למרות שזהו שמו האמצעי. אתם יכולים לשאול אותו. לא בעיה שלי.
אני לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי על דברים שאינם בשליטתי (כמו ההבנה שלכם לדברים שלי).

רוצה לראות מה זה לקחת חצי משפט ולהפוך אותך לגזען? קבל:
ציטוט:
כל יהודי גדל בסביבה שביר להניח שונאת מוסלמים

הנה, אתה כתבת את זה. אתה גזען!
דווקא נחמד הקטע הזה...

ומה לעזאזל אכפת לי מה קורה בארה"ב? יש לי איזה קשר אליהם? אפשר לחשוב שאנטישמיות זו נחלתם של האמריקאים בלבד.
כל מה שאכפת לי זה שטראמפ יעמוד לצד ישראל, ואת זה הוא כנראה יעשה עשרות מונים יותר טוב מחוסיין, שבסך הכל עשה את מה שמצופה ממנו בתור נשיא ארה"ב עבור ישראל ולא מילימטר יותר.

"בוגדים סמולנים" לא תשמע ממני, כי אני חושב שיש הרבה שמאלנים שכן אוהבים את המדינה, אבל קולם לא נשמע. הם נבלעים בתוך זהבה גלאון ושאר ההזויים שגרמו לשמאל להיעלם.
אפשר לאהוב את המדינה גם בלי להוציא דיבה על חיילי צה"ל ברחבי העולם ("שוברים שתיקה", "בצלם"), ובלי לנסות לכפות פתרון לסכסוך במועצת הביטחון. הם פשוט שכחו מה זה אהבת המדינה ו/או שהם מקבלים הרבה מאוד כסף מגורמים זרים כדי לעשות את הדברים האלה.

ואו..
ואו אחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2811 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 94  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: