Guri כתב:
סבא שלי נולד עם השם פייסל, זה הופך אותו למוסלמי?
אני נולדתי עם השם גורי, זה הופך אותי לכלב?
אתם למעשה אומרים שאדם שהקיף את עצמו ביועצים יהודונים ינק שנאה ליהודונים מגיל אפס? על סמך מה?
על סמך זה שיש לו דם מוסלמי? כי הוא מעולם לא תרגל איסלם, ומעולם לא פגש את אביו(האתאיסט מוצהר).
אם זו לא גזענות, אז מה כן?
עד המ!!ת הפועל כתב:
מסתבר שגם לבריטים יש קצת בעיה עם הנאום האחרון של ממשל חוסיין.
גם לרוסים יש עכשיו בעיה איתו.
וכן, כשאתה נותן גרעין לפאקינג איראן, אתה צריך לאזן את זה עם כמה F-35 ו"סיוע הכי גדול בהסטוריה". גם אם קוראים לך חוסיין. כי אתה עדיין נשיא ארה"ב, והיהודים לא היו עוברים על זה בשתיקה.
וברצינות עכשיו,
גם אם היו קוראים לו כריסטיאנו רונאלדו הייתי אומר את אותם הדברים. פשוט נוח להיתפס לחוסיין כדי לצעוק לנו "גזענים".
אני לא כל כך בטוח שאתה מבין מה הלך הרוח בקרב הציבור היהודי בארצות הברית, במיוחד הלובי היהודי.
אין לי מושג לגבי מקור השם פייסל, כך שאני לא יכול לטעון שום דבר לגביו.
לגבי גורי, אני לא מכיר כלבים בשם הזה. וסביר להניח שאתה לא כלב.
אבל אם לדוגמה ניקח את השמות משה או יצחק, סביר להניח שיגידו שהם יהודים. מה הבעיה שלכם עם המקרה ההפוך שחוסיין הוא מוסלמי? הרי זה משהו מובן מאליו.
ולמה אתם חייבים לקשר כל משפט אחד לשני? אמרתי את זה מאוד ברור בשני משפטים שונים:
1. חוסיין זה שם מוסלמי. מישהו כאן באמת מפקפק בזה?
2. ממשל חוסיין אובמה (כדי שיהיה לכם ברור) שונא ישראל. כנראה בגלל שמתישהו בחייו גם מוחו נשטף נגדנו.
ואני מבין טוב מאוד מה קורה אצל יהדות ארה"ב. סביר להניח שאם כולם היו עושים עלייה, היום ראש הממשלה היה שמאלני והיינו כבר בגבולות 67' האהובים עליכם. אבל הם לא. והם לפחות זוכרים שהם קודם כל יהודים שצריכים לדאוג לאינטרסים של מדינת ישראל לפני האינטרסים של ארה"ב.
red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
red in blood כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
מסתבר שגם לבריטים יש קצת בעיה עם הנאום האחרון של ממשל חוסיין.
גם לרוסים יש עכשיו בעיה איתו.
וכן, כשאתה נותן גרעין לפאקינג איראן, אתה צריך לאזן את זה עם כמה F-35 ו"סיוע הכי גדול בהסטוריה". גם אם קוראים לך חוסיין. כי אתה עדיין נשיא ארה"ב, והיהודים לא היו עוברים על זה בשתיקה.
וברצינות עכשיו,
גם אם היו קוראים לו כריסטיאנו רונאלדו הייתי אומר את אותם הדברים. פשוט נוח להיתפס לחוסיין כדי לצעוק לנו "גזענים".
לא, נוח להתפס לחוסיין, כי לג׳ורג׳ בוש לא קראת וואקר, ולביל קלינטון לא קראת ג'פרסון.
אז כן, אתה גזען (בלי מרכאות) על זה שאתה מתעקש לקרוא לו ככה.
א. אתה לא יודע איך קראתי לבוש וקלינטון. אל תניח הנחות פרי מוחך.
ב. זה בכלל לא רלוונטי איך קראתי להם.
ג. ממתי לקרוא למישהו בשמו זו גזענות? אם כבר, להגיד עליי "גזען" בגלל שקראתי לו בשמו (המוסלמי), מעיד יותר עליך כגזען (כי אתה לא עושה את ההבחנה, אלא יורה על אוטומט).
ד. לקרוא לו (או לממשל שלו) חוסיין זה בשביל להדגיש נקודה מסויימת. הרי חוסיין זה בסך הכל שם ערבי שלא אומר יותר מדי. ממשל חוסיין מדגיש שהעומד בראשו ינק שנאת יהודים/ישראל מגיל קטן (כמו הרבה מוסלמים ברחבי העולם).
זה שאתה ממציא לעצמך סרטים בראש שאכפת לי אם זה חוסיין/כריסטיאנו/משה, זו אך ורק בעיה שלך.
לקרוא לי ולאחרים פה "יהודונים", שחור על גבי לבן בפורום, זה הרבה יותר גזעני מלקרוא למישהו חוסיין (בפרט כשזה חלק משמו האמיתי, ולא המצאה פרי דמיוני). איך אומרים? הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.
השמאל, כרגיל, משחק אותה "יפה נפש", ומתנהג כאחרון הפרחחים.
א. אני יודע איך אתה קורא להם, כי השניה השתמשת בשמות בוש וקלינטון, לעומת אובאמה שזו ההודעה השניה שלך שאתה מתעקש לא לקרוא לו בשם הזה, אלא רק בשם האמצעי שלו.
ב. זה מעיד על זה שאתה לא נוהג לקרוא לקרוא לנשיאי ארה״ב בשם האמצעי שלהם. ואז זה מעלה שאלות על למה אתה מתעקש לקרוא לאובאמה אך ורק בשם האמצעי שלו, ואני מסביר שזה משום שמדובר בשם ממוצא ערבי.
ג. נו באמת. עוד שניה אתב תטען ש״סלים טועמה מחבל״ זה לא גזעני כי הוא מחבל למכבי בהתקפות, ומי שרואה בזה משהו גזעני הוא גזען בעצמו. אתה לא רק גזען, אתה גם מגוחך.
ד. אז היית אומר ״ממשל השונא ישראל״. הייתי אומר שאתה מגוחך ולא מחובר למציאות, אבל זה היה עדיף. וההסבר שלך לזה רק מדגיש את הנקודה שלי - זה שאתה רואה בשם חוסיין כסמל לשנאת יהודים, הופך אותך לגזען.
ולא אני קראתי לך יהודון. לפחות תקרא כמו שצריך לפני שאתה זורק האשמות.
א. זה הטיעון שלך? אתה מתחיל לעייף ולהיות פתטי. שם אמצעי זה גם שם, והוא בדיוק מתחבר לאג'נדה שלי, אז למה שלא אשתמש בו? כי זה פוגע בך שאני מייחס את השם חוסיין לאיסלם? האם גם לקרוא יעקב ליהודי פוגע בך באותה מידה?
ב. ראה תשובה א'. מתחבר לאג'נדה וזה...
ג. שוב אשאל: ממתי לקרוא למישהו בשמו זו גזענות? אם עכשיו אראה את מוחמד (חבר שלי) ברחוב ואצעק לו "מוחמד!", זה מעיד עליי כגזען? איך אני אמור לקרוא לו כדי שלא ייפגע או יחשוב שאני גזען?
ד. אבל הבנת את זה לבד מדבריי. וזה גם נשמע דבילי ("ממשל השונא ישראל"). מגוחך או לא, ככה אני רואה את זה.
אתה החלטת שאצלי כל חוסיין הוא ישר שונא יהודים. שוב, אתה החלטת. אני לא אמרתי דבר כזה. שוב אתה ממציא לעצמך סרטים.
לא אמרתי לך שקראת לי יהודון. זו היתה אמירה כללית. לפחות תקרא כמו שצריך לפני שאתה נכנס (שוב) לסרטים.