תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Football Manager 2014
הודעהפורסם: 14 פברואר 2014, 00:26 
אני כבר בעונה רביעית עם סוונסי, לקחתי אליפות ראשונה, אבל זה היה חתיכת פוקס.
עונה שנייה הצלחתי לזכות באירופית.

אני די שומר על הסגל, החיזוקים הרצינים שהבאתי היו בעונה הראשונה גייטאן מבנפיקה, בעונה השנייה ג'ון אלן והדלסטון, עונה שלישית מירנדה הבלם מאתלטיקו, וברביעית אחרי הרבה עסקאות רווחיות שעשיתי על צעירים הבאתי את מונטויה, פדרו ומוראטה. (אה, באמצע השנייה החתמתי את ואלדס שהיה בלי קבוצה והוא ענק)

מיצו בוני בן דייויס ואשלי וויליאמס עדיין בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2014, 15:03 
Gilad The Red כתב:
דה רוסי כתב:
Adom Bdam כתב:
Gilad The Red כתב:
Adom Bdam כתב:
פתחתי שמירה חדשה עם הפועל הפעם במלא אחרי שהטלאי יצא, עונה שהחלה חרא אבל התחבר בהמשך, באירופה עלייה ממקום שני מבית של קאזאן בטיס וסט גלאן והגעה לשמינית אחרי ניצחון בשערי חוץ מול סט אטיין, הפסד כפול 3-0 ו2-1 לטוטנהאם, מכבי הובילו על חיפה באיזה 10 הפרש אבל התחילו למעוד גם בזכות 2 ניצחונות עליהם בדרבים בפליאוף (4-1 אחרי פיגור 0-1, 2-1 אחרי פיגור 0-1 ו1-0 בדרבי בליגה עליהם, רק בדרבי הראשון הפסדתי)
במחזור הלפני האחרון הם עשו 0-0 מול בני יהודה,הפער 3 נקודות ומשהו כמו 4-5 הפרש שערים לטובת מכבי.
ובמחזור האחרון יצא לי לשחק נגד חיפה ולהיות בפיגור של 0-5 בתחילת המחצית השנייה, אחרי שראיתי שמכבי ב0-0, שיניתי הרכב והפועל כבשה 2 גולים וצימקה ל5-2
ואז בדקה ה89, יובל אבידור שם את הפנדל ומכבי בפיגור 0-1 מול הפועל חיפה , ראובן ראיוס מבקיע בדקה ה92, קובע 6-2 ואליפות ירוקה. את העונה סיימתי במקום ה3 עם 67 נקודות (פער של 8 ממכבי ומחיפה) וגביע אחרי שהדחתי את ביתר וחיפה בדרך (בגמר ניצחתי את בני יהודה)

אגב המנג'ר פגע בעבודרחימי אבל הוא די מגזים עם היכולת של דמארי (זה מעצבן כי במלא בנגיוד לקלאסיק הוא מעוניין לעזוב אבל אין הצעות טובות) ושל שמעון הרוש,עמוס וחוטבא שאיכשהו בהפועל, ויש לגרזיצי'ץ גם אזרחות ישראלית.

איזה שחקנים מכרת איזה קנית?
אצלי במחזור הראשון שמעון הרוש שיחזר את הגול מול רעננה חחחח

בתחילת העונה היה בלאגן בתקציב אבל לא עשיתי יותר מידי שינויים - אף אחד לא רצה לקחת את קולין אז השאלתי אותו וגם את צ'קול ספורי יצחק ועוד כמה, הרכש היחיד זה איזה בלם שהשאלתי מאיאקס שמתפקד בסדר בליגה שלנו.
לקראת סוף חלון ההעברות של ינואר הסוכן של בניון שלח לי הודעה שהוא חופשי, ורמון הביא לי תקציב מאוד גבוה במשכורת שאיפשר לי להחתים אותו בהעברה חופשית וגם את Sunny מסכנין ואת בונדר שהם לא רעים במנג'ר. במהלך כל העונה הגיעו הצעות על דמארי ולפעמים על שכטר ורמוט וגורדנה אבל סירבתי, אבל הוא היה לא מרוצה והבטחתי לו לעזוב בסוף העונה. הרגע מכרתי אותו במיליון יורו עם סעיף לקנות אותו בחזרה מתישהו בעתיד, אחרי שנגמרה כבר העונה, עכשיו אני מחפש חלוץ, כרגע לא רואה ישראלים טובים, אולי את טוטו אבל משום מה המחיר שלו במנג'ר מוגזם או את ברדה שבמנג'ר טוב וזול או איזה זר, אני מנסה להביא גם את דוידזאה מב"ש אבל הם לא מסכימים למחיר נורמלי.

פתחתי שמירה עם הפועל ועד עכשיו יש אחלה עונה.
מכרתי את דמארי ב 3.5M לרוסיה ואת גורדנה ב 1.6M לבולוניה באיטליה במהלך הקיץ כי לא היה לי תקציב בכלל, בנוסף השאלתי את קולין ועוד כמה צעירים כדי שיתחשלו.
שכטר מציג יכולת על ועד עכשיו הוא עם 22 שערים ו 10 בישולים וגם ורמוט נפלא. הבאתי את בניון בהעברת חופשית ובלם יווני קצת מבוגר בשם קיריגוליס אבל שחקן מצויין.
בחלון העברות של ינואר הבאתי את טל בן חיים מבלגיה ואת אופיר מזרחי הצעיר מק"ש, דני עמוס מתוסכל שהוא לא משחק ורוצה לעזוב אבל אני צריך אותו כמחליף לבוריס...
באירופה עליתי משלב הבתים במקום השני אבל עפתי מול שטוטגרט ובליגה אני מקום ראשון (אותם נקודות כמו המחלה) ועכשיו מתחיל הפלייאוף.

אתם נשמעים ממש אחלה, אתאר לכם שתי עונות בקצרה. עונה ראשונה אליפות ועפתי במחזור אחרון מהליגה האירופית. העברות שלי התבססו בעיקר על העלייה לאירופה (אני יותר טוב מרב"ש) ומכירה של גורדנה וקולין את עמוס שלחתי להשאלה, וחצי עונה הייתי עם שוער מחליף שנעלם כל משחק. לקחתי אליפות במחזור האחרון, ניצחון על המחלה במחזור האחרון העניק לי אותה. הבאתי בעיקר ישראלים כמו לוטם זינו, גידי קניוק, אופיר מזרחי, מיכאל אוחנה, שיר צדק.

עונה שנייה כללה העפלה לליגת האלופות, סעיף שחרור מפגר של שכטר 935K, סיום במקום השלישי עם 5 הפסדים וניצחון (ניצחתי את פ.ס.וו בחוץ 3-0 ובבית הפסדתי 1-0 ככה שסיימתי מקום שלישי הם גם הפסידו חמישה משחקים) הגעתי לאירופית ב-32 הגדולות הדחתי את שטוטגרט 1-1 בחוץ 2-1 ענק בבית. עפתי בשמינית מול אנדרלכט :bang: 1-1 בחוץ 2:0 להם בבית. לקחתי אליפות במחזור האחרון, ניצחתי בדרבי, וחיפה ניצחה בק"ש ונשמר הפער של הנקודה. התבססתי בעיקר על זרים מושאלים.

עכשיו מתחיל עונה שלישית, הצלחתי לשמור עד כה על עומר דמארי, מקווה להצליח במשימה הזו כי הוא פשוט מבריק! החתמתי כמה צעירים מחיפה: איסמעיל ריאן, רז שטיין, עומר משלה, וסתיו בן אהרון.

אשמח לשמוע מכם עוד עדכונים!

לקחתי אליפות באצטדיון סמי עופר במשחק מול חיפה 3 מחזורים לסוף העונה.
ההישג הבאמת יפה זה 3 נצחונות ותיקו בדרבי מול המחלה המהלך העונה והפלייאוף, לקראת העונה הבאה קניתי מחיפה את צ'וצליץ שנראה אחלה בלם ואני בעיקר אמשיך להתבסס על השלד מהעונה הנוכחית.
סכנין ירדו אז קניתי מהם את פראס מוגרבי במחיר מציאה אבל מי שבאמת משתפר במהלך העונה זה ישראל זגורי שנהיה באנקר בהרכב לקראת הסוף.
יאללה לצ'מפיונס ליג! :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 פברואר 2014, 21:12 
פתחתי שמירה עם הפועל ועד עכשיו יש אחלה עונה.
מכרתי את דמארי ב 3.5M לרוסיה ואת גורדנה ב 1.6M לבולוניה באיטליה במהלך הקיץ כי לא היה לי תקציב בכלל, בנוסף השאלתי את קולין ועוד כמה צעירים כדי שיתחשלו.
שכטר מציג יכולת על ועד עכשיו הוא עם 22 שערים ו 10 בישולים וגם ורמוט נפלא. הבאתי את בניון בהעברת חופשית ובלם יווני קצת מבוגר בשם קיריגוליס אבל שחקן מצויין.
בחלון העברות של ינואר הבאתי את טל בן חיים מבלגיה ואת אופיר מזרחי הצעיר מק"ש, דני עמוס מתוסכל שהוא לא משחק ורוצה לעזוב אבל אני צריך אותו כמחליף לבוריס...
באירופה עליתי משלב הבתים במקום השני אבל עפתי מול שטוטגרט ובליגה אני מקום ראשון (אותם נקודות כמו המחלה) ועכשיו מתחיל הפלייאוף.[/quote]

אתם נשמעים ממש אחלה, אתאר לכם שתי עונות בקצרה. עונה ראשונה אליפות ועפתי במחזור אחרון מהליגה האירופית. העברות שלי התבססו בעיקר על העלייה לאירופה (אני יותר טוב מרב"ש) ומכירה של גורדנה וקולין את עמוס שלחתי להשאלה, וחצי עונה הייתי עם שוער מחליף שנעלם כל משחק. לקחתי אליפות במחזור האחרון, ניצחון על המחלה במחזור האחרון העניק לי אותה. הבאתי בעיקר ישראלים כמו לוטם זינו, גידי קניוק, אופיר מזרחי, מיכאל אוחנה, שיר צדק.

עונה שנייה כללה העפלה לליגת האלופות, סעיף שחרור מפגר של שכטר 935K, סיום במקום השלישי עם 5 הפסדים וניצחון (ניצחתי את פ.ס.וו בחוץ 3-0 ובבית הפסדתי 1-0 ככה שסיימתי מקום שלישי הם גם הפסידו חמישה משחקים) הגעתי לאירופית ב-32 הגדולות הדחתי את שטוטגרט 1-1 בחוץ 2-1 ענק בבית. עפתי בשמינית מול אנדרלכט :bang: 1-1 בחוץ 2:0 להם בבית. לקחתי אליפות במחזור האחרון, ניצחתי בדרבי, וחיפה ניצחה בק"ש ונשמר הפער של הנקודה. התבססתי בעיקר על זרים מושאלים.

עכשיו מתחיל עונה שלישית, הצלחתי לשמור עד כה על עומר דמארי, מקווה להצליח במשימה הזו כי הוא פשוט מבריק! החתמתי כמה צעירים מחיפה: איסמעיל ריאן, רז שטיין, עומר משלה, וסתיו בן אהרון.

אשמח לשמוע מכם עוד עדכונים![/quote]

לקחתי אליפות באצטדיון סמי עופר במשחק מול חיפה 3 מחזורים לסוף העונה.
ההישג הבאמת יפה זה 3 נצחונות ותיקו בדרבי מול המחלה המהלך העונה והפלייאוף, לקראת העונה הבאה קניתי מחיפה את צ'וצליץ שנראה אחלה בלם ואני בעיקר אמשיך להתבסס על השלד מהעונה הנוכחית.
סכנין ירדו אז קניתי מהם את פראס מוגרבי במחיר מציאה אבל מי שבאמת משתפר במהלך העונה זה ישראל זגורי שנהיה באנקר בהרכב לקראת הסוף.
יאללה לצ'מפיונס ליג! :SMOKE:[/quote]

צ'וצ'ליץ' אכן בלם טוב. זגורי אצלי באנקר מהרגע הראשון. ובאמת הדרבי במשחק הזה קשה מאוד. בהצלחה באלופות. אני קיבלתי בית בלתי אפשרי עם פריז, שחטאר ולברקוזן.
ההרכב שלי בעונה השלישית : קליימן, עודד אלקיים, שיר צדק וצ'וצליץ', דוידזאדה שני קשרים זרים, גילי כנף ימין זגורי כנף שמאל דמארי ואופיר מזרחי לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2014, 02:44 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אני כבר בעונה רביעית עם סוונסי, לקחתי אליפות

זאת הסיבה שאני לא משחק מנג'ר.
זה אמור להיות משחק ריאליסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2014, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
NARKOTIKA כתב:

לי זה ריאליסטי,
שיחקתי ב2008 ו2009 (עם בארי, קליירי וסיינה),
תמיד רק בקושי שרדתי בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2014, 10:33 
IdanTheLittle כתב:
NARKOTIKA כתב:

שנה רביעית, אם לא הייתי יכול להגיע להצלחה עם כל קבוצה באיזשהו שלב זה פשוט לא היה כייף.
רכש נכון, להתעקש לא למכור בכירים, לעשות פעולות שמגדילות הכנסות ועוד כל מיני טריקים (אני באופן קבוע סוגר בינואר 2-3 חוזים עם שחקנים שמסיימים חוזה רק בשביל למכור אותם בכמה מיליונים בקיץ), למה שלא תתקדם לאט לאט?

אגב, יש משהו לא ריאליסטי וזה קצב איבוד הנקודות של קבוצות בכירות מול בינוניות, את ליברפול בכלל עשו גרוע. יש שחקנים שרחוקים מהרמה האמיתית שלהם, יש לי שמירה ששיפרתי דרך האדיטור בערך 150 שחקנים בתחילת המשחק.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 15 פברואר 2014, 10:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2014, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
עידן דה ליטל לא שווה תגובה מאף אחד עד שהוא לא ישלים איתי סריית משחקי אונליין בFIFA 14 בPS3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2014, 11:35 
יש דרך להעיף את השטות הזאת של אירוח משחקי בית ברמת גן מבלי להתחיל שמירה חדשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2014, 21:31 
תשמעו,
די חירבנו את המשחק עם ביטול האופציה לבקש משחקנים לא לבעוט מרחוק וחילופין לבקש משחקנים להכניס כדור עומק.
אני משתגע מזה ששחקנים שלי עומדים 30 מטר+ מהשער ופשוט בועטים, בלי כל סיבה. לא משנה עם איזה קבוצה אני משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 פברואר 2014, 21:44 
יש אופציה של shoot less למי שהתפקוד שלו לא מחייב אותו לבעוט מרחוק. כנ"ל הדבר השני.
פלוס ההוראה הקבוצתית של work ball into box גם עוזרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Football Manager 2014
הודעהפורסם: 22 פברואר 2014, 21:45 
צור ש. כתב:
תשמעו,
די חירבנו את המשחק עם ביטול האופציה לבקש משחקנים לא לבעוט מרחוק וחילופין לבקש משחקנים להכניס כדור עומק.
אני משתגע מזה ששחקנים שלי עומדים 30 מטר+ מהשער ופשוט בועטים, בלי כל סיבה. לא משנה עם איזה קבוצה אני משחק.

בהוראות של הקבוצה תלחץ על run at defence

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2014, 22:50 
צור ש. כתב:
תשמעו,

מה?
איזה ביטול? תיגש להוראות ויש שם בDistribution אם אני לא טועה - Shoot Less Often/Shoot More Often. כמובן לבחור בLess.
ואל תעשה Work ball into box, אלא אם אתה רוצה ללכת פול רב"ש ולהגיע להתקפה אחת במשחק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2014, 22:57 
תודה רבה, אנסה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2014, 23:01 
הגלמוד מלוד כתב:
צור ש. כתב:
תשמעו,

מה?
איזה ביטול? תיגש להוראות ויש שם בDistribution אם אני לא טועה - Shoot Less Often/Shoot More Often. כמובן לבחור בLess.
ואל תעשה Work ball into box, אלא אם אתה רוצה ללכת פול רב"ש ולהגיע להתקפה אחת במשחק..

לגמרי. תמיד השתמשתי בהוראה להניע לרחבה, השנה זה פשוט מחרבן את ההתקפה, מסתבגר שנבחינת המנג'ר זה אומר בלי הגבהות בכלל, גם אם המגן שלך מקבל את כל האגף לטיול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
שאלה כללית - אתם כל פעם מתחילים עם קבוצה חדשה ובונים את ההרכב וטקטיקות לפי סגל השחקנים הקיים או שאתם כבר באים "מוכנים" עם מערכים והכל ומנסים להנחיל את זה לקבוצה?

אני לא משנה עם איזה קבוצה אני מתחיל, משחק 4-4-2 עם 2 קיצוניים ו2 קשרי אמצע חזקים בשליטה בכדור ופיזיים,
אחד הגנתי ואחד "תומך" ו2 חלוצי אמצע.

בנוסף,תמיד מוסיף מסירות קצרות לרגל, לרדת יותר ובסוג משחק או מתפרצות או שליטה בכדור.

היה גם תקופות שהייתי משחק 4-5-1 עם 3 חזקים מאד באמצע וחלוץ בודד אבל זה היה די הגנתי מבחינתי אז הפסקתי.

איך אתם משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 01:03 
בשנתיים האחרונות יש איזה מין באג או לא יודע מה, כל פעם שתוביל ותשנה הוראות למשחק טיפה יותר הגנתי, לא יעברו 5 דקות ותקבל גול.
זה בדוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 01:11 
Agüero כתב:
שאלה כללית - אתם כל פעם מתחילים עם קבוצה חדשה ובונים את ההרכב וטקטיקות לפי סגל השחקנים הקיים או שאתם כבר באים "מוכנים" עם מערכים והכל ומנסים להנחיל את זה לקבוצה?

אני לא משנה עם איזה קבוצה אני מתחיל, משחק 4-4-2 עם 2 קיצוניים ו2 קשרי אמצע חזקים בשליטה בכדור ופיזיים,

בנוסף,תמיד מוסיף מסירות קצרות לרגל, לרדת יותר ובסוג משחק או מתפרצות או שליטה בכדור.

היה גם תקופות שהייתי משחק 4-5-1 עם 3 חזקים מאד באמצע וחלוץ בודד אבל זה היה די הגנתי מבחינתי אז הפסקתי.

איך אתם משחקים?

זה מאוד תלוי. בכל משחק על השמירה הראשונה באופן קבוע אני פותח עם הפועל (בדרך כלל קלאסיק), ובאופן כמעט קבוע אני משחק עם 4-4-2 עם השיטה שאמרת, לא משנה איך ההתאמה לשיטה והאם יש טקטיקות יותר טובות, גם אני כמוך או מתפרצת או שליטה בכדור, בדקות אחרונות אני משנה לבונקר אם צריך.
לוקח לי זמן להתרגל למשחק החדש וזאת הסיבה שבכל פעם שאני מתחיל לשחק במשחק חדש אני עושה זאת עם הפועל, גם כדי לחקור איך עשו אותנו וגם כי עם הפועל בדרך כלל הכי קל להתרגל.
גם אם אין הבדלים במנוע בין משחק למשחק, רק אחר כך לקראת אמצע העונה ולרוב לקראת מפגש חוץ מול איזה קבוצה שאמורה לדרוס אותי באירופה אני משנה למערך הגנתי יותר ומפה מתחיל לנסות להתאים את ההרכב ומשנה הרבה אבל עדיין נשאר עם 4-4-2 במידה והוא עובד במהלך העונה הראשונה. בעונה השנייה או בקבוצות הבאות אני בקושי משחק עם השיטה הזאת, רק שהיא נדרשת. אותו תהליך קורה גם בפעם הראשונה שאני פותח שמירה במשחק המלא.
האמת שזה סוג של מורשת מהאטריק בימים שהייתי משחק, שאין לה שום קשר למנוע של המנג'ר, שהקבוצה מתורגלת הכי טוב ל4-4-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 01:15 
NARKOTIKA כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
צור ש. כתב:
תשמעו,

מה?

לגמרי. תמיד השתמשתי בהוראה להניע לרחבה, השנה זה פשוט מחרבן את ההתקפה, מסתבגר שנבחינת המנג'ר זה אומר בלי הגבהות בכלל, גם אם המגן שלך מקבל את כל האגף לטיול.

בגלל הדבר הזה הזאת איבדתי איזה 8-10 נקודות, פשוט מרגיז, פעם זה היה גורם לקבוצה לשחק ובאמת להגיע לרחבה אבל לא חוסם שום אופציית הרמה, היום זה לרוב סוג של "שליטה אופטית" וציפוף המשחק בדרך כלל במקרה הטוב או פשוט הריסת המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 20:48 
כמו כן,
אין לי מושג למה תמיד בפאץ' הראשון של המשחק, תמיד, בכל משחק,
יש באג מוזר שנפצעים לך יותר מידי שחקנים.
אשכרה בכל משחק מאז 2008 זה קורה, ואז מתקנים את זה.
עכשיו רק בעונה אחת :
שכטר נפצע ל5 חודשים,
דמארי ל4,
זגורי ל2,
הבלם שלי ל3,
עמוס (שוער מחליף) לחודש וחצי,
גורדנה ל4,
הבלם השני לחודש,
גרזיציץ' ל3.
אה וצ'קול ל7 אאל"ט.

מדהים כמה דשא רן יצחק ראה בעונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
תשמעו,

רציני הורידו את כל הטקטיקה הזאת עם העמודות? של משחק צפוף\רחב, איטי\מהיר וכל אלה? איזה עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 22:49 
הגלמוד מלוד כתב:
כמו כן,
אין לי מושג למה תמיד בפאץ' הראשון של המשחק, תמיד, בכל משחק,
יש באג מוזר שנפצעים לך יותר מידי שחקנים.
אשכרה בכל משחק מאז 2008 זה קורה, ואז מתקנים את זה.
עכשיו רק בעונה אחת :
שכטר נפצע ל5 חודשים,
דמארי ל4,
זגורי ל2,
הבלם שלי ל3,
עמוס (שוער מחליף) לחודש וחצי,
גורדנה ל4,
הבלם השני לחודש,
גרזיציץ' ל3.
אה וצ'קול ל7 אאל"ט.

מדהים כמה דשא רן יצחק ראה בעונה אחת.

הבאג המחורבן שהורס להם את המשחק מידי שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2014, 22:50 
Shacham כתב:
צור ש. כתב:
תשמעו,

רציני הורידו את כל הטקטיקה הזאת עם העמודות? של משחק צפוף\רחב, איטי\מהיר וכל אלה? איזה עלוב.

עשו את זה יותר הגיוני ועם יותר אופציות
יש איזה 30-40 הוראות שאתה יכול לתת לקבוצה שלך במילים במקום כל מיני פסי גלילה שלא באמת אומרים משהו, שדי מכסים את כל האופציות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 00:17 
Agüero כתב:

איך אתם משחקים?

אני בד"כ מתאים את השיטה לשחקנים.
בעונה הראשונה עם הפועל שיחקתי 4-5-1 כי זה מה שהתאים לחומר השחקנים.
המערך ההגנתי תלוי כמובן גם בהוראות שאתה נותן לקבוצה כשאצלי סיימתי כל עונה עם הכי הרבה כיבושים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
רן בן שמעון כתב:
אני תמיד בוחר מראש שיטה ואז אונס אותה על השחקנים שמקרה נמצאים בקבוצה באותו זמן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 02:28 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
Shacham כתב:
צור ש. כתב:
תשמעו,

עשו את זה יותר הגיוני ועם יותר אופציות
יש איזה 30-40 הוראות שאתה יכול לתת לקבוצה שלך במילים במקום כל מיני פסי גלילה שלא באמת אומרים משהו, שדי מכסים את כל האופציות שם.

ב30-40 הוראות אתה מתכוון לצעקות שהוסיפו לפני כמה שנים? הקטע שיכולת לשחק מלא עם ההוראות לשחקנים היה הכי כיף, כל שנה הם מורידים עוד יותר את החופש ואני אישית לא שיחקתי ב2 מנג'רים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Football Manager 2014
הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 11:36 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
רן בן שמעון כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2014, 11:51 
אני משחק 4-5-1 בדרך כלל, אלא אם הרמה של 2 החלוצים טובה משמעותית מכל הקישור.

אגב, סטארדיג' ממש חלש במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014, 00:52 
teknoboy כתב:
רן בן שמעון כתב:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
ההורדות של המשחק עובדות השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Football Manager 2014
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2014, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
ההורדות של המשחק עובדות השנה?

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: