פתחתי שמירה עם הפועל ועד עכשיו יש אחלה עונה.
מכרתי את דמארי ב 3.5M לרוסיה ואת גורדנה ב 1.6M לבולוניה באיטליה במהלך הקיץ כי לא היה לי תקציב בכלל, בנוסף השאלתי את קולין ועוד כמה צעירים כדי שיתחשלו.
שכטר מציג יכולת על ועד עכשיו הוא עם 22 שערים ו 10 בישולים וגם ורמוט נפלא. הבאתי את בניון בהעברת חופשית ובלם יווני קצת מבוגר בשם קיריגוליס אבל שחקן מצויין.
בחלון העברות של ינואר הבאתי את טל בן חיים מבלגיה ואת אופיר מזרחי הצעיר מק"ש, דני עמוס מתוסכל שהוא לא משחק ורוצה לעזוב אבל אני צריך אותו כמחליף לבוריס...
באירופה עליתי משלב הבתים במקום השני אבל עפתי מול שטוטגרט ובליגה אני מקום ראשון (אותם נקודות כמו המחלה) ועכשיו מתחיל הפלייאוף.[/quote]
אתם נשמעים ממש אחלה, אתאר לכם שתי עונות בקצרה. עונה ראשונה אליפות ועפתי במחזור אחרון מהליגה האירופית. העברות שלי התבססו בעיקר על העלייה לאירופה (אני יותר טוב מרב"ש) ומכירה של גורדנה וקולין את עמוס שלחתי להשאלה, וחצי עונה הייתי עם שוער מחליף שנעלם כל משחק. לקחתי אליפות במחזור האחרון, ניצחון על המחלה במחזור האחרון העניק לי אותה. הבאתי בעיקר ישראלים כמו לוטם זינו, גידי קניוק, אופיר מזרחי, מיכאל אוחנה, שיר צדק.
עונה שנייה כללה העפלה לליגת האלופות, סעיף שחרור מפגר של שכטר 935K, סיום במקום השלישי עם 5 הפסדים וניצחון (ניצחתי את פ.ס.וו בחוץ 3-0 ובבית הפסדתי 1-0 ככה שסיימתי מקום שלישי הם גם הפסידו חמישה משחקים) הגעתי לאירופית ב-32 הגדולות הדחתי את שטוטגרט 1-1 בחוץ 2-1 ענק בבית. עפתי בשמינית מול אנדרלכט

1-1 בחוץ 2:0 להם בבית. לקחתי אליפות במחזור האחרון, ניצחתי בדרבי, וחיפה ניצחה בק"ש ונשמר הפער של הנקודה. התבססתי בעיקר על זרים מושאלים.
עכשיו מתחיל עונה שלישית, הצלחתי לשמור עד כה על עומר דמארי, מקווה להצליח במשימה הזו כי הוא פשוט מבריק! החתמתי כמה צעירים מחיפה: איסמעיל ריאן, רז שטיין, עומר משלה, וסתיו בן אהרון.
אשמח לשמוע מכם עוד עדכונים![/quote]
לקחתי אליפות באצטדיון סמי עופר במשחק מול חיפה 3 מחזורים לסוף העונה.
ההישג הבאמת יפה זה 3 נצחונות ותיקו בדרבי מול המחלה המהלך העונה והפלייאוף, לקראת העונה הבאה קניתי מחיפה את צ'וצליץ שנראה אחלה בלם ואני בעיקר אמשיך להתבסס על השלד מהעונה הנוכחית.
סכנין ירדו אז קניתי מהם את פראס מוגרבי במחיר מציאה אבל מי שבאמת משתפר במהלך העונה זה ישראל זגורי שנהיה באנקר בהרכב לקראת הסוף.
יאללה לצ'מפיונס ליג!

[/quote]
צ'וצ'ליץ' אכן בלם טוב. זגורי אצלי באנקר מהרגע הראשון. ובאמת הדרבי במשחק הזה קשה מאוד. בהצלחה באלופות. אני קיבלתי בית בלתי אפשרי עם פריז, שחטאר ולברקוזן.
ההרכב שלי בעונה השלישית : קליימן, עודד אלקיים, שיר צדק וצ'וצליץ', דוידזאדה שני קשרים זרים, גילי כנף ימין זגורי כנף שמאל דמארי ואופיר מזרחי לידו.